DR. T. JANSSENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. T. JANSSENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.802.154

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 30.07.2013 13380-0030-012
31/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 27.08.2012 12471-0272-010
08/02/2012
ÿþVol behot

aan Belgi Staats

Mod Word 14.1

.S

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie von do Rechtbank van Koophandel Antwerpen, op

2 6 Ja. 2012

Griffie

IY III 11111111 I11Illlln

*12033648*

Ondememingsnr : 0838.802.154.

Benaming

(voluit) : DR. T. JANSSENS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pansgatelaan 22, 2640 Mortsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge een beslissing op de bijzondere algemene vergadering d.d. 10 januari 2012 wordt dei maatschappelijke zetel verplaatst naar Jordaenslei 9, 2640 Mortsel.

Trude Jan ssens

zaakvoerder

Bijrâgën bij liët SëlgiscTfStâatsbràd = Ü870ZJ20I2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011
ÿþ(1*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor" behoud aan hE Belgisi Staatsb 1111 MIN

*11135588*

Reeuge,`e0zi f,; griffie Ya.n de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

2 ô AUG. 2011

Griffie

Op de laatste blz. van luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 838-802 154

Benaming : Dr. T. Janssens

(voluit)

Rechtsvorm : Bv o.v.v. BVBA

Zetel : Pansgatelaan 22

2640 Mortsel

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Uit een akte verleden voor notaris Philip COPPENS te Boechout op 18 augustus 2011, "Geregistreerd zeven bladen een verzending, te Kontich 22 augustus 2011, Boek 540 blad 33 vak 8. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L. Eeckeleers" blijkt wat volgt.

1. Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DR. T. JANSSENS".

2. De enige vennoot is: mevrouw Trude JANSSENS, wonende te 2640 Mortsel, Pansgatelaan 22.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2640 Mortsel, Pansgatelaan 22.

4. De vennootschap heeft tot doel:

de uitoefening van de geneeskunde en inzonderheid de psychiatrie door de geneesheren-vennoten-arts in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtneming van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening. Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Rekening houdend met deze laatste beperking, mag zij in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijke karakter van de vennootschap niet in het gedrag komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstoogmerk van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer  vennoot is jegens zijn patiënten onbeperkt. De geneesheer-vennoot blijft onbeperkt aansprakelijk voor eventuele beroepsfouten. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor zijn of haar medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Bijlagen bij hèfBélgisclï Staât"sl" ilád 07y09/2II11- Annëxés cln 1GIbnitënr Iiélgè

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters; hierop is twaalfduizend vierhonderd euro effectief gestort; ondergetekende notaris Philip Coppens te Boechout verklaart dat dit bedrag van 12.400 euro gestort werd bij Dexia Bank.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de oprichtingsakte.

7. De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, die worden benoemd voor een hernieuwbare periode van maximum tien jaar. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Werd benoemd als eerste zaakvoerders voor de maximale duur van tien jaar: mevrouw Trude Janssens, voornoemd. Haar opdracht van zaakvoerder kan bezoldigd worden.

8. Bestemming van de winst

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo op voorstel van de zaakvoerder.

9. Het boeklaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van dit uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel tot 31 december 2011.

10. De iaarveraaderincl wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de de laatste dinsdag van de maand mei om zestien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

12. Bijzondere volmacht werd verleend aan

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Global Account" met zetel te 2000 Antwerpen, Bourlastraat 3 bus 6; en aile door haar aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te handelen;

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten;

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Philip Coppens te Boechout op 23 augustus 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 20.07.2016 16342-0113-013

Coordonnées
DR. T. JANSSENS

Adresse
JORDAENSLEI 9 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande