DR. TOM ENNEKENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. TOM ENNEKENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.999.439

Publication

14/04/2014
ÿþ ModWoi 11.1

rr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111VAMO11

Voorbehoud

aan he

Belgisc Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onclernemingshr : 0836999439

Benaming

(voLuit) : DR. TOM ENNEKENS

(verkort) :

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel KLAPROOSSTRAAT 72 BUS E02, 2610 ANTWERPEN (WILRIJK) (volledig adres)

Onderwerp akte: UITBREIDING DOEL  AANPASSING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de zesentwintigste maart, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. TOM ENNEKENS", met maatschappelijke zetel te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Klaproosstraat 72 bus E02, ingeschreven in het rechtspersonen-register onder nummer 0836.999.439 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering aanhoort het verslag van de zaakvoerder moti-verend de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Bij dit verslag daterend van 12 februari 2014 is een staat van actief en passief gevoegd, afgesloten op 31 december 2013.

Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord, besluit zij het doel van de vennootschap uit te breiden zodat de vennootschap voortaan ook volgende handelingen bijkomend kan stellen:

"De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen van haar middelen mag enkel op bijkomstige wijze gefinancierd worden met leningen.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen."

TWEEDE BESLUIT:

.... _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten als volgt: in artikel 3 : toevoeging van volgende tekst op het einde van het artikel:

"De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, beleggen in roerende en onroerende goederen, deze goederen verwerven en beheren, alsmede alle handelingen stellen die rechtstreeks hiermee in verband staan, mits dit een beheren is van de roerende en onroerende goederen als een goed huisvader en onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze noch het burgerlijk karakter van de vennootschap noch haar prioritair medisch oogmerk wijzigen en dat deze handelingen geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook.

Het beleggen van haar middelen mag enkel op bijkomstige wijze gefinancierd worden met leningen.

Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen."

BIJZONDERE VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan:

1) "Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen BVBA" met ondernemingsnummer 0525.763.460, te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2) de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Consult" gevestigd te 2170 Merksem, Ringlaan 3311, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

teneinde inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het register van

rechtspersonen van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en van B.T.W.-plichtigen.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vàôr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 25.07.2014 14344-0353-009
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 21.06.2013 13198-0050-009
17/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303801*

Neergelegd

15-06-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DR. TOM ENNEKENS

0836999439

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 2610 Antwerpen, Klaproosstraat 72 bus E02

Onderwerp akte: OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend elf, de vijftiende juni, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door :

De Heer ENNEKENS, Tom, geboren te Wilrijk op vijftien januari duizend negenhonderdtweeëntachtig, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 820115-127-85, met woonplaats te 2610 Antwerpen, Klaproosstraat 72 bus E02, houder van de Belgische identiteitskaart met nummer 590.9998055.97. Ongehuwd wettelijk samenwonend met CARNIER Natascha.

Hoofdelijke borgstelling van de enige vennoot

Ten einde vast te stellen dat hij persoonlijk niet hoofdelijk borg staat voor de verbintenissen van de door hem bij deze opgerichte vennootschap verklaart de comparant-oprichter dat hij niet de enige vennoot is in een andere personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE :

VORM  NAAM :

De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zij heeft als naam: DR. TOM ENNEKENS

Bij het naar buiten treden wordt steeds de rechtsvorm vermeld evenals de naam van de arts en het uitgeoefende specialisme.

De vennootschap telt momenteel één vennoot.

Zij kan meerdere vennoten tellen ingevolge afstand of over-dracht van aandelen overeenkomstig de wet alsmede de deontologische voorschriften van de Orde der Geneesheren en huidige statuten. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2610 Antwerpen,Klaproosstraat 72 E02.

Hij mag overgebracht worden naar om het even welke andere plaats in het Vlaams  of Brussels tweetalig - Gewest, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, dat voorafgaandelijk zal bekendgemaakt worden aan de Provincieraad van de Orde van de Geneesheren, waartoe de enige vennoot behoort, alsook in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van specialist in acute geneeskunde (spoedgeneesheer) door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de geneeskundige plichtenleer. De vennoten zijn uitsluitend artsen die op de lijst van de Orde der Geneesheren zijn ingeschreven.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen. De beroepsaansprakelijkheid van elke arts-aandeelhouder is steeds onbeperkt. De vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid, alsmede het beroepsgeheim dient door elke arts-vennoot gewaarborgd te worden.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar organen van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere artsen of derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap mag alle roerend- en onroerend goed verhandelingen doen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

DUUR:

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN  PLAATSING  STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst en onderschreven door de enige vennoot-oprichter en volledig volstort zoals blijkt uit het aan ons notaris voorgelegde bankattest.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING - DUUR  BEVOEGDHEID 

VERTEGENWOORDIGING :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren - vennoten. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor maximum tien jaar, doch hun mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens een andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder verricht worden, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

ALGEMENE VERGADERING  TOELATING  STEMRECHT :

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en buiten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de derde donderdag van juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de wijze voorgeschreven door de wet.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op dat ogenblik worden de boeken afgesloten en de inventaris en de jaarrekening opgemaakt; deze bescheiden worden op de zetel neergelegd vijftien dagen vóór de algemene vergadering waar ze ter beschikking blijven van de vennoten.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldiging aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden tot het vormen van het wettelijk reservefonds.

Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering die er met eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten kan over besluiten.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden

uitgekeerd.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de

rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf;

3.Alle handelingen en daden vanaf één mei tweeduizend en elf, die voor rekening van de vennootschap in

oprichting zijn uitgevoerd en de daaruit voortvloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en

oorspronkelijk te zijn aangegaan door de bij deze opgerichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

4. De comparant bepaalt dat alle in onderhavige akte opgenomen bepalingen met inbegrip van deze betreffende

de vertegenwoordiging, in zoverre verenigbaar met de dwingende bepalingen van het Burgerlijk Wetboek,

onverkort gelden in de periode van heden tot de neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van

Vennootschappen. Na de neerlegging zullen al deze bepalingen toepasselijk zijn op de rechtspersoon.

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

benoeming zaakvoerder:

Wordt benoemd tot zaakvoerder voor een termijn van tien jaar, die aanvaardt, de heer ENNEKENS, Tom,

voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bijzondere volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling aan:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  CONENCO gevestigd te 2950 Kapellen, Ertbrandstraat 224, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KMO Focus gevestigd te 2170 Merksem, Bredabaan 894 A, vertegenwoordigd door de heer Van der Hoeven Kris, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

teneinde inschrijving, wijziging en opheffing te vorderen in of van het register van rechtspersonen van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en van B.T.W.-plichtigen.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vòòr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. TOM ENNEKENS

Adresse
KLAPROOSSTRAAT 72, BUS E02 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande