DR. URBAIN CREVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. URBAIN CREVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.403.556

Publication

08/01/2014
ÿþr Mod Word 11,5

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 °Ontslag van de vereffenaar, Werner Van den Keybus wonende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 59b4. 2°Sluiting van de vereffening.

3°De boekhouding en bescheiden van de vennootschap zullen in toepassing van de wettelijke voorschriften, bewaard worden door de heer Werner Van den Keybus wonende te 2000 Antwerpen, Frankrijklei 59b4.

Werner Van den Keybus

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

9008817*

III

IlA?.rgelogd ter ge;e 1r.ji Cd/0 Ret:Ineke gouphenfld ie Anfwerpenrota."-

2 7 DEC. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0828.403.556

Benaming

(voluit) : DR. URBAIN CREVE in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bethaniëlei 41, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Sluiting vereffening

Verwijzende naar het voorgelegde plan tot verdeling van de activa dd. 02 mei 2013 en de goedkeuring van de Rechtbank van Koophandel dd. 17 september 2013 dat de vereffening kan worden afgesloten, zijn op de bijzondere algemene vergadering van 26 november 2013 volgende beslissingen genomen:

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 29.08.2012 12503-0556-008
19/04/2012
ÿþ Mod Word 1 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

iII i in iuui uin liii t iii

" iao~esa~"

Ne4t'ote ler &ffisal van dit

Rechtbank van ltnnpheeil5 ,4 1, _i5 " f , (lOge

.~..~.

oe

Grifii»Crir-fier.

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0828.403.556

Benaming

(voluit) : Dr. Urbain Creve

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970-Schilde, Bethaniëlei 41

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor geassocieerde notaris Marnix Van Herzeele te Antwerpen op 06 maart 2012, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. Urbain Creve", met zetel te 2970-Schilde, Bethaniëlei 41, RPR Antwerpen, ondernemingsnummer 0828.403.556.

Volgende besluiten werden genomen:

1. Verslagen

De comparanten ontslaan ons van het voorlezen van het verslag van de erfgenamen van 30 januari 2012, betreffende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, alsook het verslag van de deskundige, zijnde "Burg. CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door de Heer Erik Van der Jeught, kantoorhoudende te 2000-Antwerpen, Tabaksvest, 87, aangewezen door de comparanten, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, per 30 januari 2012.

De comparanten erkennen kennis te hebben genomen van beide voormelde verslagen.

Het besluit van het verslag van de deskundige, opgemaakt op 30 januari 2012 luidt als volgt:

"Ondergetekende, Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke CVBA Aditas Bedrijfsrevisoren, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, aangesteld om het controleverslag op te stellen voorzien in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen naar aanleiding van het voorstel tot ontbinding, verklaart dat:

- Onze controleopdracht opgelegd met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen uitgevoerd werd conform de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de controle bij het voorstel tot ontbinding van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

- Onder toezicht van de erfgenamen de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per 31/12/2011 werd opgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en vertoont een netto actief van 35.110,34 Euro. Voorbehoud dient gemaakt te worden aangaande de rekening courant actief van 26.732,72 Euro op de overleden zaakvoerder/vennoot waarvan de inbaarheid twijfelachtig is.

- Op grond van onze controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

- In deze boekhoudkundige staat werd rekening gehouden met de vermoedelijke realisatiewaarde van de activa, zonder de vereffeningskosten bedoeld in artikel 28§2 van het KB van 30 januari 2001, en zonder de liquidatiebelasting ten belope van 10 % van de aangroei van reserves.

Op de laetste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Deze staat de toestand zo getrouw mogelijk weergeeft."

Een getekend exemplaar van deze verslagen met bijhorende staat zal samen met onderhavige notulen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Ontbinding

Eerste besluit

De vergadering beslist met ingang van heden tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap.

Vanaf die datum bestaat zij enkel nog voort voor haar vereffening.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van de aanwezige stemmen.

3. Benoeming vereffenaar

Tweede besluit

De vergadering beslist om de Heer VAN den KEYBUS Werner Henri Constant, ingeschreven in het Rijksregister onder nummer 621218-181-83, wonende te 2000-Antwerpen, Frankrijklei, 59/4, aan te stellen als vereffenaar,

De alhier benoemde vereffenaar verklaart dat hij niet getroffen is door het verbod op bestuursfuncties van het Koninklijk Besluit van 24 oktober 1934.

De alhier benoemde vereffenaar verklaart bij deze uitdrukkelijk en zonder enig voorbehoud zijn benoeming en het mandaat van vereffenaar te aanvaarden.

De alhier benoemde vereffenaar verklaart te weten dat, overeenkomstig artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, de vereffenaar pas in functie zal treden onder de opschortende voorwaarde van bevestiging van zijn benoeming door de rechtbank van koophandel.

De vereffenaar verklaart en verbindt zich onmiddellijk het nodige te doen met het oog op de indiening van het eenzijdig verzoekschrift, samen met de boekhoudkundige staat van activa en passiva, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

De vereffenaar verklaart en verbindt zich tevens om de beschikking van de rechtbank van koophandel - waarbij de benoeming van de vereffenaar werd bevestigd of geweigerd - onmiddellijk over te maken aan ondergetekende notaris.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van de aanwezige stemmen.

4. Vaststelling bevoegdheden en verplichtingen van de vereffenaar

Derde besluit

De algemene vergadering verleent de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden om zijn taak te vervullen, met inbegrip van alle bevoegdheden die voortvloeien uit de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder om de machtiging van een nieuwe algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval de wet daarin voorziet.

Hij Is met name bevoegd om afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, véôr of na betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzetten en beletsels en de hypotheekbewaarder ervan te ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, dat hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Hij wordt ontslagen van inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Y

I

 .1

r De vereffenaar dient in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over te zenden aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt en die wat nog moet worden vereffend, aangeeft, wordt bij het in artikel 995bis van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde vereffeningsdossier gevoegd. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, moet de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voorleggen aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van de vereffenaar onbezoldigd is, waarmee de vereffenaar instemt.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van de aanwezige stemmen.

5. Ontslag zaakvoerder

Vierde besluit

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de enige zaakvoerder, de Heer Urbain Creve, voornoemd, ingevolge diens overtijden op 16 maart 2011.

Stemming

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van de aanwezige stemmen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL 

Marnix Van Herzeele, geassocieerde notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte ontbinding, vonnis van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. URBAIN CREVE

Adresse
BETHANIELEI 41 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande