DR. VAN DEN BROEK MIEKE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN DEN BROEK MIEKE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.068.354

Publication

07/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 31.07.2013 13382-0460-013
18/04/2012
ÿþE

f&

Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhI1 1I I II UhIll II I1 II II

" iao~soo3~

V beh

aa

Bel StaÉ

IY

1 ~

o8145`.068- 3S~r

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DR. VAN dEN BROEK MIEKE

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molsesteenweg 100, 2490 Balen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Rudy DERDIN te Mol op 29 maart 2012, geregistreerd te Mol op 3 april 2012, register 5, deel 229, blad 36, vak 12, wat volgt:

1. VENNOOT: Door mevrouw VAN dEN BROEK Mieke Julienne Alfons, geboren te Lommel op 28 mei' 1983, echtgenote van de heer Vander Mierde Dirk, wonende te 2490 Balen, Molsesteenweg 100, werd een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; opgericht,

2, NAAM: De naam van de vennootschap luidt: "DR . VAN dEN BROEK MIEKE".

3. ZETEL: De zetel is gevestigd te 2490 Balen, Molsesteenweg 100.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de huisartsengeneeskunde door de geneesheer-vennoot-huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap met inachtname van de, normale vergoeding van de door de geneesheer-vennoot gepresteerde werken ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten-huisartsen die lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, verbinden er zich toe hun volledige medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door de vennootschap.

' Er wordt rekening gehouden met de regelen van de medische plichtenleer en de uitoefening van de

volledige medische activiteit gebeurt onder de specifieke professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot.

De professionele aansprakelijkheid van elke geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomstendie geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door del vennootschap niet mogen afgesloten worden.

5. DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging van een', uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het werd volledig geplaatst er+ volstart ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis de dato 27 maart 2012. Het niet volstorte gedeelte van het kapitaal bedraagt zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

7, BESTUUR:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meerdere zaakvoerders, fysische personen en geneesheren die als vennoot moeten zijn aangesteld door de algemene vergadering, die hun mandaat kan herroepen of hernieuwen.

Het mandaat van zaakvoerder is voor een termijn van tien jaar. Het mandaat kan onbeperkt vernieuwd worden door de algemene vergadering.

Wanneer de enige geneesheer-vennoot een disciplinaire schorsing heeft opgelopen, kan noch de vennoot noch de vennootschap een vervanger aanstellen onverminderd de verplichting voor de continuïteit van zorgen,

De zaakvoerder bezit de macht om alle noodzakelijke of nuttige daden te stellen ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, ter uitzondering van deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De vennootschap zal steeds vertegenwoordigd worden tegenover derden en in rechte, zowel ais eiser dan als verweerder, door de enige zaakvoerder.

Andere personen kunnen worden gemachtigd door de zaakvoerder om de vennootschap voor bepaalde handelingen te vertegenwoordigen voor niet-medische zaken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~. " i

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De benoeming evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder die geen statutaire zaakvoerder is, hetzij in de akte van oprichting, hetzij in een akte van statutenwijziging, die voorafgaandelijk aan de Orde van Geneesheren dient voorgelegd te worden, worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit en van een afschrift daarvan bestemd om te worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Een niet-statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Indien de enige zaakvoerder tevens de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hiJ de verrichting doen, doch moet hij hiervoor een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Door de oprichter wordt mevrouw Van den Broek Mieke, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor een duur van tien jaar die haar opdracht aanvaardt.

Wanneer de vennootschap wordt aangewezen tot bestuurder, zaakvoerder, of lid van een directiecomité in een andere vennootschap zal mevrouw Van den Broek Mieke voormeld optreden als een vast vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

De controle op het bestuur van de vennootschap is, zo nodig, opgedragen aan een of meerdere commissarissen. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering. Zo er geen wettelijke verplichting tot benoeming van een commissaris voor de vennootschap is, wordt het toezicht uitgeoefend door de aandeelhouders.

De oprichter verklaart dat uit door hem te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door de toepasselijke bepalingen van het Wetboek Vennootschappen en er bijgevolg voorlopig geen commissaris benoemd moet worden.

8, BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op 29 maart 2012, om te eindigen op 31 december 2012.

9. JAARVERGADERING:

Er wordt jaarlijks een algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, gehouden de derde maandag van Juni om zeventien uur,

Indien deze dag op een feestdag valt, zal de vergadering gehouden worden de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde tijdstip.

Elke jaarvergadering wordt gehouden ten maatschappelijke zetel of elke andere plaats aangeduid in de bijeenroepingsbrieven. De zaakvoerder kan de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen,

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2013.

10. WINSTVERDELING:

De inkomsten, verminderd met alle lasten, afschrijvingen, voorzieningen, maken de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor de ingebrachte kapitalen mag slechts een normale intrest verrekend worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gévolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek Vennootschappen.

De Algemene Vergadering beslist vrij over de aanwending van de resterende winst onverminderd hetgeen van dwingend recht is bepaald in de wet op de handelsvennootschappen.

Voor het aanleggen van deze extra reserves is de eenparigheid van stemmen vereist,

VOLMACHTEN

De zaakvoerder stelt als bijzonder gevolmachtigde aan de heer Willy Geubbelmans, kantoor houdende te 2490 Balen, Kerkstraat 26, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, aile verklaringen af

Voor-,ehoudin aan het E3elgisch

Staatsblad

te leggen en aile documenten te ondertekenen met het oog op de inschrijving in het register van de burgerlijke

vennootschappen en het bekomen van een betasting over de toegevoegde waarde-nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidende uitgifte der akte, notaris Rudy DERDIN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 24.06.2016 16217-0158-012

Coordonnées
DR. VAN DEN BROEK MIEKE

Adresse
PAVILJOENSTRAAT 112B 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande