DR. VAN DESSEL BENEDICTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VAN DESSEL BENEDICTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.568.571

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 23.06.2014 14208-0394-014
17/01/2014
ÿþOndernemingsnr :BE 0837.568.579

Benaming (voluit): DR, VAN DESSEL BÉNÉDICTE

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2840 Rumst, Eikenstraat 77

(volledig adres)

Onderwerp akte :Kapitaaiverhoginq

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Tristan SEBRECHTS, notaris te Schoten, op 20 december 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DR. VAN DESSEL BÉNÉDICTE", met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Eikenstraat 77, hebbende het ondernemingsnummer BE 0837.568.571.

De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten als volgt:

Eerste beslissing

De vergadering beslist overeenkomstig de Programmawet van 28 juni 2013, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013, om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vijfenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 55.800,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 74.400,00) door de inbreng van gelden.

Deze inbreng wordt vergoed door de uitgifte van vierhonderd en zes (406) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Mevrouw Bénédicte Van Dessel verklaart op de kapitaalsverhoging te willen inschrijven voor het volledig bedrag, en verklaart haar inschrijving te volstorten door inbreng in gelden ten bedrage van: vijfenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 55.800,00) voor voormelde kapitaalsverhoging.

De inbreng in geld werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend ten name van de vennootschap bij ING bank, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 1911212013, dat aan de instrumenterende notaris, werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Bijgevolg werd het kapitaal volledig geplaatst en volgestort. De vierhonderd en zes

(406) nieuwe aandelen worden aan mevrouw Van Dessel toegekend.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat het kapitaal aldus daadwerkelijk verhoogd werd van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot vierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 74.400,00) en dat er thans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Reeo : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IUI1IlIJI1JIOIHI1lHIIIl VN

*faon 30*

iiu

1111

Griffie o 8 JA~l, ZO14'

Luik B - vervolg

na deze verhoging vijfhonderd tweeënnegentig (592) aandelen bestaan.

Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenzeventigduizend vierhonderd euro (¬ 74.400,00) en wordt vertegenwoordigd vijfhonderd tweeënnegentig (592) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderd tweeënnegentigste (1/592ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Derde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Tristan SEBRECHTS. Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte en gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

r Belgisch Staatsblad

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 16.07.2013 13311-0333-015
10/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neotod° d tir MN Van lid

enlitbaitk van Ko+ p{e.:te,,i~ A ef ~1

-

Op De Griffier

Griffie

111

" iaie1aes*

Ondernerningsnr : 837.568.571

Benaming

(voluit) : Dr. VAN DESSEL Bénédicte

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2840 Rumst, Eikenstraat 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Miche! SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op zeventien september tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap besloten heeft

1. Het maatschappelijk doel te verduidelijken zoals voorgesteld door de orde van geneesheren en artikel 3 aan te passen als volgt :

"Artikel 3. - De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de geneeskunde met specialisatie anesthesie door de geneesheer-vennoot met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer.

De vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. De geneesheer die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, ais geneesheer persoonlijk verantwoordelijk blijven. De geneesheer dient verzekerd te zijn voor medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoten, dokter medisch specialisme anaesthesiologie in de genees-, heel- en verloskunde.

!n bovenstaande omschrijving van het maatschappelijk doel dient eveneens begrepen te worden alle activiteiten welke kunnen worde gelieerd aan de anaesthesiologie.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit; van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle roerende en onroerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in een voormeld doel en in het beheer als een goed huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen,

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij er over dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoten in uitoefening van hun beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen door de vennootschap niet mogen afgesloten worden."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

--U'D~~  ~

van Mevrouw Van Dessél BénédiCië, wonende te 2840 R.Umst, Eikenstraat 77, tot

zaakvoerder or onbep kte duur in de oprichtingsakte van zevenentwintig juni tweeduizend en elf te beperken tot tien jaar U|, De statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten, met do. orde van geneesheren, en ze te coördineren.

VOLMACHT~

Om bij alle odmhxistnatiem, en onder meer bij het ondernemingsloket en het Bestuur van de B.T.W. alle formaliteiten van inschrijving te vervullen, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap in de vorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ^F|8CAL|S-N/.R.", gevestigd te Boom. Dirkputstraat 382, of haar aangestelde(n).

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETSTegelijk hiermee neergelegd : expeditie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

---`---___ --`--- ...... ----_____ `--________________ -----_____________ `-------_____ --______

o»ua laatste blz. van Luik l vermeiden : B: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso

Naam en handtekening

21/02/2012
ÿþ Maf 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

 or,

"

-" r" ,f' e " ,.'f ~aril.~i!?'Jr;~füs

ic ,é,iit?-,[ütperi, op

0 8 FEB. 2012

Griffie

illeii.elilm11111111111

Ondernemingsnr: 0837568571

Benaming

(voluit) ; Dr. Van Dessel Bénédicte

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikenstraat 77 - 2840 Rumst

Onderwerp akte : quasi-inbreng

1. Verslag van de bedrijfsrevisor dd 24 december 2011, nopens de quasi-inbreng door de oprichter.

2. Speciaal verslag van de zaakvoerder aan de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2011.

Bénédicte Van Dessel

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/02/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr r 0837.568.571

Benaming

(voluit) : Dr. Van Dessel Bénédicte

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder vorm van Besloten Vennootschap met Beprekte Aaansprakelijkheid

Zetel : Eikenstraat 77 te 2840 Reet

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van 11 december 2014 blijkt dat de heer De Backer Nicolas, wonende Eikenstraat 77 te 2840 Reet benoemd werd tot zaakvoerder voor een peiode vanaf heden tot de jaarvergadering van 2022.

Getekend, Van Dessel Bénédicte, zaakvoerder

Rechtbank van kocphandol

Antwerpen

~ 1 FEB. 2015

afdeling%Mperf

*15029 96*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/07/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iiioeaaa*

YI

Onderriemingsrir :

g~, grIffie von e Peepe r> 3 Koophandel Antwer0 ra JULI 2011

Griffie

------ ---~ - --- ---

©837" 5fi8157

Benaming : Dr. VAN DESSEL Bénédicte

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Eikenstraat 77

2840 Rumst

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op zevenentwintig juni tweeduizend en elf, dat er door Mevrouw VAN DESSEL Bénédicte Susanne Karel Bernadette Daniel, geneesheer-specialist, wonende te 2840 Rumst, Eikenstraat 77, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming "Dr. VAN DESSEL Bénédicte" met zetel te 2840 Rumst, Eikenstraat 77, en met een kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ ; 18.600,00), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig volgestort in geld.

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot met inachtname van de regels' van de geneeskundige plichtenleer.

De vennoten oefenen hun volledige medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de' vennootschap. De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt.

De vennootschap realiseert haar doel door de activiteiten van de vennoten, dokter medisch specialisme anaesthesiologie in de genees-, heel- en verloskunde.

In bovenstaande omschrijving van het maatschappelijk doel dient eveneens begrepen te worden alle activiteiten welke kunnen worde gelieerd aan de anaesthesiologie.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, dei kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle roerende en onroerende verrichtingen stellen! welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en, rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in een voormeld doel en in het beheer; als een goed huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang; komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de. eisen van de wetenschappelijke discipline.

Meer precies waakt zij er over dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische, en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoten in uitoefening van hun' beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het De vennootschap laat de vennoten de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van

Belgisch het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

ter beschikking.

Overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-geneesheren.

Aan de zaakvoerders-geneesheren kan onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering of enige vennoot wordt vastgesteld en die ten laste komen van de algemene kosten van de vennootschap. De algemene vergadering of enige vennoot kan ook beslissen dat een mandaat kosteloos is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap en kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder heeft het recht bijzondere volmachten aan derden te geven.

Werd tot zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur en met individuele vertegenwoordigingsmacht : Mevrouw VAN DESSEL Bénédicte Susanne Karel Bernadette Daniel, voornoemd.

Er werd geen commissaris benoemd.

" De jaarvergadering wordt gehouden de derde woensdag van de maand juni te twintig uur ten

maatschappelijke zetel en voor de eerste maal in het jaar tweeduizend en dertien.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het

eerste boekjaar van de vennootschap dat aanvang zal nemen op één augustus tweeduizend en elf,

zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondernemingsloket en het Bestuur van de'

B.T.W. alle formaliteiten van inschrijving te vervullen, werd volmacht gegeven aan de burgerlijke

vennootschap in de vorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FISCALIS-W.R.",

gevestigd te Boom, Dirkputstraat 382, of haar aangestelde(n).

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SM ETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 23.07.2015 15338-0595-014
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 18.07.2016 16324-0042-014

Coordonnées
DR. VAN DESSEL BENEDICTE

Adresse
EIKENSTRAAT 77 2840 RUMST

Code postal : 2840
Localité : RUMST
Commune : RUMST
Province : Anvers
Région : Région flamande