DR. VER ELST KRISTIEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VER ELST KRISTIEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.765.411

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 27.03.2014 14078-0494-013
12/12/2014
ÿþ mod 11.1



in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MON

05

BELGES(

i II





1 21959*

1-EUR

-12-

H STA.

3EL,.Re~iztbankvan koophanGs! Ant4veroen

CÉni; 26 110V, 2014

R-1-:; û{aleidelislg APlCiffen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 862.765.1

Benaming (voluit) : DR. VER ELST KRISTIEN

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bon iverlei 30

2650 Edegem

Onderwerp akte : Bvba-kapitaalwijziging Tekst:

"DR. VER ELST KRISTIEN"

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2650 Edegem, Boniverlei 30

862.765.411

KAPITAALSVERHOGING

Er blijkt uit een akte verleen op zesentwintig september tweeduizend iE veertien, voor Kris Ducatteeuw, notaris te Edegem, ten kantore, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR. VER ELST KRISTIEN" met zetel te 2650 Edegem, Boniverlei 30, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 862.765.411.

Gans het kapitaal was vertegenwoordigd.

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen: Eerste besluit - Kennisname notulen van de bijzondere algemene vergadering tot uitkering tussentijds dividend.

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend aan de enige vennoot.

De algemene vergadering heeft met name op 18 september 2014 besloten tot uitkering van een tussentijds dividend voor een totaal bruto bedrag van vierhonderdzevenenveertigduizend euro (¬ 447.000,00).

Na betaling van de roerende voorheffing (10 %) binnen de vijftien dagen na toekenning van dit dividend, op aangifte gedaan door de vennootschap, blijft een netto-bedrag over van vierhonderdentweeduizend driehonderd euro (¬ 402.300,00).

Tweede besluit - Voorafgaande verslagen.

De vergadering verklaart tijdig kennis gehad te hebben van de nagemelde verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, waarin de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

[. T mod 11.1



4' ' Voor-

` behouden

aan het Belgisch Staatsblad

voorgestelde wijziging van het kapitaal verantwoord wordt en besluit de voorzitter ervan te ontslaan hier lezing van te geven.

De enige vennoot verklaart tijdig een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

a) het revisoraal verslag opgesteld door de heer NIELANDT Wouter, bedrijfsrevisor te Ranst, wettelijke vertegenwoordiger van de burgerlijke BVBA Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren, Liersesteenweg 60, 2520 Ranst, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk weergegeven:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalverhoging van Dr. Ver Elst Kristien Burg. BVBA BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van realisatie van de opschortende voorwaarde dat de vennootscha een dividend ten belopen van EUR 447.000,00 toekent aan haar vennoten;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 402.300,00, overeenkomen met het aantal en de vermogenswaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet o.vergewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden 258 nieuwe aandelen uitgegeven.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te< den omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit :verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in` n'türa bij Dr. Ver Eist Kristien Burgerlijke BVBA, overeenkomstig artikel 313 vnihet Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere do ieinc(pn worden aangewend."

b) h't verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Derde besluit -- Kapitaalverhoging.

a) Op basis van voornoemde beslagen beslist de vergadering om, door inbreng van de lopende rekening ontstaan naar aanleiding van het uitgekeerd tussentijds dividend, het maatschappelijk kapitaal te verhogen - zoals bedoeld in artikel 537 WIB92 - met een bedrag van vierhonderdentweeduizend driehonderd euro (C 402.300,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (C 18.600,00) naar vierhonderdtwintigduizend negenhonderd euro (C 420.900,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de creatie van tweehonderd achtenvijftig (258) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek zijn aan de





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bestaande aandelen en die vanaf heden in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrenger, de enige vennoot, toegekend.

b) Verwezenlijking van de inbreng.

De vennootschap, alsook de enige vennoot, verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van:

de na te leven voorwaarden voorgeschreven door artikel 537 WIB92 om ais vennoot te kunnen genieten van het tarief van de betaalde roerende voorheffing,

- van de mogelijks bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije jaren,

- van de statuten en de financiële en economische situatie van de vennootschap, en

van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Na voorlezing en toelichting van het voorafgaande, verklaart de enige vennoot, mevrouw VER ELST Kristien, inbreng te doen van haar lopende rekening ten belope van vierhonderdentweeduizend driehonderd euro (¬ 402.300,00).

c) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vierhonderdtwintigduizend negenhonderd euro (¬ 420.900,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door driehonderdachtenvijftig (358) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Deze aandelen worden volledig volstort aan de inbrenger, de enige vennoot, toegekend.

Ingevolge onderhavige inbreng en volstorting wordt het netto-bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals vereist door artikel 537 WIB92.

Vierde besluit - Ontslag van de statutaire zaakvoerder.

De vergadering beslist met ingang op heden een einde te stellen aan het mandaat van de niet-statutaire zaakvoerder, mevrouw VER ELST Kristien, wonende te 2650 Edegem, Boniverlei 30.

Vijfde besluit - Benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

De vergadering beslist als nieuwe zaakvoerder te benoemen: mevrouw VER' ELST Kristien, wonende te 2650 Edegem, Boniverlei 30. Haar mandaat gaat in op heden en wordt toegekend voor de duur van tien (10) jaar.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten is iedere zaakvoerder beVoegd om alleen alle bestuurshandelingen te stellen en de vennootschap te Vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Mevrouw VER ELST Kristien, hier aanwezig, verklaart hierbij het mandaat als zaakvoerder te aanvaarden. Zij verklaart bovendien dat niets zich hiertegen verzet.

Zesde besluit - Aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten. De vergadering beslist de statuten aan te passen ais volgt, ten einde ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing:

Artikel 5 - KAPITAAL: om het te vervangen door de volgende tekst :

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdtwintigduizend negenhonderd euro (¬ 420.900,00), vertegenwoordigd door driehonderdachtenvijftig (358) aandelen, zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" 40 ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

º%. ~ Voor-

mod 11.1

behouden aan het Belgisch Staatsblad

nominale waarde."

Zevende besluit - Machtiging van de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Achtste besluit - Volmacht KBO.

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coëpèratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker & Co", te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, diens zaakvoerders en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen, aan te stellen ten einde alle formaliteiten te verrichten die nodig zouden zijn ingevolge onderhavig proces-verbaal, onder meer deze bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Sluiting van de vergadering.

De vergadering wordt gesloten om 10 uur 20 minuten.

KOSTEN.

De kosten, verbonden aan deze statutenwijziging worden geraamd op tweeduizend tweehonderdvijfenzestig euro drieëndertig cent (C 2.265,33). SLOTVERKLARINGEN:

De partijen erkennen dat de instrumenterende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat.

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen warden vastgesteld.

De partijen bevestigen tevens dat de instrumenterende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op onpartijdige wijze raad heeft verstrékt.

Voor zoveel als nodig wordt alhier pro Pisco meegedeeld dat de inbreng volledig wordt vergoed door aandelen.

VOORLEZING EN TOELICHTING.

1. De partijen erkennen ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben op tweeëntwintig september tweeduizend veertien.

De partijen verklaren dat, hoewel het ontwerp van de akte hen meegedeeld werd minder dan vijf werkdagen voor het verlijden van onderhavige akte, zij deze voorafgaande mededeling van het ontwerp als voldoende tijdig aanzien, en dat zij voorafgaandelijk het verlijden van deze akte dit ontwerp hebben nagelezen.

2. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen vervat in artikel 12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de eventuele wijzigingen die aan het vooraf meegedeelde ontwerp werden aangebracht.

3. De gehele akte werd door mij, Notaris, ten behoeve van de partijen

toegelicht.

De partijen werden onder meer ingelicht aangaande het

huwelijksvermogensrechtelijke aspect van deze akte.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Na voorlezing zoals gemeld, en toelichting door de instrumenterende

notaris, tekenen de partijen en de notaris.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

M mai 11.1



a Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Volgen de handtekeningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS (get. K. Ducatteeuw)









Mee neergelegd: afschrift

verslag zaakvoerder

verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 30.04.2013 13110-0014-013
03/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 22.03.2013 13072-0269-013
30/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 23.03.2012 12070-0427-013
08/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 31.03.2011 11077-0568-013
02/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.02.2010, NGL 25.03.2010 10075-0434-014
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 06.03.2009, NGL 30.03.2009 09099-0044-015
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 07.03.2008, NGL 27.03.2008 08091-0087-015
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 02.03.2007, NGL 30.03.2007 07111-4964-013
31/03/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 03.03.2006, NGL 28.03.2006 06087-2486-013

Coordonnées
DR. VER ELST KRISTIEN

Adresse
BONIVERLEI 30 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande