DR. VERHULST MICHEL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VERHULST MICHEL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.420.114

Publication

15/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302887*

Neergelegd

13-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0534420114

Benaming (voluit): Dr. VERHULST Michel

(verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 71 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op dertien mei tweeduizend dertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dr. VERHULST Michel", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2970 Schilde, Turnhoutsebaan 71 bus A

2.Oprichter: 1/ De heer VERHULST, Michel Armand Arsène, arts, geboren te Antwerpen, op zesentwintig januari duizend negenhonderdeenenvijftig, wonende te 2970 Schilde, Turnhoutsebaan, 71/ A.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- Professionele bedrijvigheid, te weten de uitoefening van de huisartsgeneeskunde, onder de persoonlijke beroepsaansprakelijkheid van de behandelende geneesheer-vennoot en met strikte in acht name van de geneeskundige plichtenleer.

- Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend: het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, met inbegrip van een medisch secretariaat; de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van een geneesheer-vennoot; het inrichten en het ter beschikking stellen van een medische bibliotheek; het scheppen van alle mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde disciplines, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; het verstrekken van trainingen en adviezen aan bedrijven zonder dat dit de vorm van een volwaardige commerciële activiteit mag aannemen.

- De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan dit maatschappelijk doel en kadert in het beheer als goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

- De honoraria voor de verrichte prestaties door de geneesheer-vennoot worden ontvangen op naam en voor rekening van de vennootschap.

- Met het oog op een optimale professionele samenwerking mag de vennootschap overeenkomsten afsluiten met geneesheren en (kosten-) associaties aangaan.

- Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijken, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 12.400 euro. De voornoemde oprichter tekende in op alle aandelen, elk van deze aandelen werd volstort ten belope van twee/derde.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE96 7310 3185 7805 geopend bij de KBC op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op 6 mei laatst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend veertien.

8. Reserves en winstverdeling: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor het aanleggen van een reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist. Dergelijke reserve kan aangelegd worden rekening houdend met het doel van de vennootschap.

Het saldo wordt eventueel als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meerdere vereffenaars benoemen of ontslaan.

Voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten moeten de vereffenaars beroep doen op geneesheren.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen, vermeld in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

9. Bestuur: Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder .Tot zaakvoerder werd benoemd voornoemde oprichter, te weten:

- de heer VERHULST, Michel, voornoemd;

Dit mandaat is onbezoldigd.

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de vijftiendejuni om twintig uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2015.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VEREYCKEN EN VEREYCKEN ACCOUNTING , Veldkant 2, 2550 Kontich, vertegenwoordigd door de heer Steven VEREYCKEN, en zijn gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DR. VERHULST MICHEL

Adresse
TURNHOUTSEBAAN 71, BUS A 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande