DR. VERMEIRSSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VERMEIRSSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.592.764

Publication

14/10/2014
ÿþVc

befx

aan Bel£ Staat

mod 11.1

ANTWERPEN afdeling TURNROUT

Do Griffior

iffi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van " " " " " " " " " " " " " "

Neergelegd ter griffie v.

RECHTBANK VAN KOOPHAIMEL

03 OKT. 2014

*14187097*

a

Ondernemingsnr : G 5 C 3 S 9 2 . ?6f

Benaming (voluit) : DR. VERMEIRSSEN

(verkort)

Rechtsvorm:

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Peelsestraat 89

2380 Ravels

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane D'Hollander, met standplaats te Herenthout, vervangende zijn ambtgenoot notaris Hervé De Graef te Mol op één oktober tweeduizend veertien, en aangeboden ter registratie, inhoudende de oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. VERMEIRSSEN blijkt dat: * De vennootschap werd opgericht door:

De heer VERMEIRSSEN Rude Louis Hubert, geboren te Schiedam (Nederland) op 9 oktober 1974, echtgenoot van mevrouw Gypen Ann Loe, wonende te 2380 Ravels, Peelsestraat 89. *De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid de naam DR VERMEIRSSEN draagt.

- *De werkelijke zetel gevestigd is te 2380 Ravels, Peelsestraat 89.

'* De vennootschap heeft tot doel:

De huisarts-vennoot toe te laten zijn volledige professionele activiteit in het kader van de vennootschap uit te oefenen; in haar naam en voor haar rekening, met inbegrip van de inning van de honoraria voor rekening van de vennootschap.

- De nodige middelen ter beschikking te stellen en diensten te verlenen om de uitoefening van het beroep van huisarts te vergemakkelijken en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren.

- De verwezenlijking van een professionele bijscholing, onder meer door het inrichten van een medische bibliotheek, het bijwonen van binnen- en buitenlandse congressen, studiedagen en seminaria en meer in het algemeen aile initiatieven welke bijdragen tot een verbetering en vervolmaking van de geneeskunde.

- De aanleg van reserves teneinde alle apparatuur en gebouwen aan te schaffen of te vernieuwen die noodzakelijk zijn om de geneeskundige disciplines van huisarts te beoefenen.

Alle financiële activiteiten en alle roerend- en onroerend goed verhandelingen te beoefenen met het oog op de verwezenlijking of bevordering van het maatschappelijk doel.

- Zij let er evenwel op dat haar activiteiten uitgeoefend worden in eerbied voor de legale

deontologische en administratieve voorschriften en volgens de principes van de medische ethiek en eisen van haar wetenschappelijke

Zij mag geen aanleiding geven tot een commerciële uitoefening van de geneeskunde en garandeert de huisarts-vennoot de vrijheid, onafhankelijkheid, waardigheid inherent aan de goede uitoefening van zijn beroep.

- De vennootschap mag samenwerken met aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die huisartsen niet mogen afsluiten met andere huisartsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

* De duur van de vennootschap onbepaald is, te rekenen vanaf de dag dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met ieder een breukwaarde van één/honderdste (1/1 00ste).

Op ne laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nota ns. hetzij van de perso(o)nteM

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso. Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op het Kapitaal wordt in geld ingeschreven door en als volgt:

- door voormelde heer Vermeirssen Rudolf, voor de som van achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), op honderd (100) aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is aldus onderschreven en volledig volgestort.

; * De ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het bedrag van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) euro, op een bijzondere bankrekening geopend bij Bank J. Van Breda & C°, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder dan wordt zijn mandaat uitgeoefend voor de duur van zijn medische activiteit in de vennootschap.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar,

Indien de zaakvoerder geen geneesheer vennoot is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken.

Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn. Alleszins dient een geneesheer vennoot ais zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de

" medezaakvoerder moet bekrachtigen.

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder(s) worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het maatschappelijk doel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alléén is hiertoe geen voldoende bewijs,

In al de akten die de vennootschap verbinden, zal de handtekening van de zaakvoerder(s) altijd voorafgegaan zijn van de hoedanigheid krachtens welke zij handelen.

r De zaakvoerder(s) mogen onder eigen verantwoordelijkheid één of meer gevolmachtigden benoemen, voor alle verrichtingen van niet-medische aard, hun bevoegdheid vaststellen alsmede , hun vergoeding en de voorwaarden van de uitoefening van hun mandaat.

,De controle op de financiële toestand der vennootschap wordt opgedragen aan één of meer ; commissarissen, in uitvoering en bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

Zolang de vennootschap evenwel beantwoordt aan de criteria opgesomd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris aangesteld, dit in toepassing van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen.

Elke vennoot heeft alsdan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. Zijn vergoeding komt ten leste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

* leder jaar zal, op de werkelijke zetel, of op iedere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven een ' gewone algemene vergadering gehouden worden, de laatste maandag van juni om 20 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

* Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

* Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en der opbrengsten van de vereffening; bovendien mogen geen winstaandelen worden voorzien die geen deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek der algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit. Op deze netto-winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds; deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van bet gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

Tot het aanleggen van een bijkomende reserve kan besloten worden rekening houdend met het

3

, ,eVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

doel van de vennootschap.

Op de laatste blz, van k B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

mod 11.1

*Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt dit volgens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

* Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, de comparanten in buitengewone algemene vergadering zijn bijeengekomen met op het agenda de punten die voorzien zijn de overgangsbepalingen en werden volgende beslissingen genomen:

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op 1 oktober 2014 en eindigt op 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op maandag 29 juni 2015.

3. Benoeming van een zaakvoerder - Bezoldiging

De oprichter verklaart dat hij als enige vennoot de eerste algemene vergadering samenstelt waarop

het gehele kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voormelde heer Vermeirssen Rudolf, wordt door de algemene vergadering als zaakvoerder

benoemd voor onbepaalde termijn.

' Voormelde heer Vermeirssen Rudolf bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet

verboden is en verklaart de opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem, voor het

toekomende, geen bezoldiging zal hebben toegekend.

4. Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de BV ovv BVBA ASM TAX Consult te 2400 Mol, Gasstraat 52, waarvoor optreedt de heer Rik Michel, zaakvoerder, met macht tot indeplaatstelling, om de vennootschap ingevolge onderhavige akte te vertegenwoordigen tegenover de griffie van de rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten en alle (belasting-administraties, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Stéphane D'Hollander

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

"

,c" Woor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatete blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notens hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

20/05/2015
ÿþ l.tod PDF 11.1

In de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i *150 069*

Nee:rge?eg-cl tur griît`te van de

RECHTISAie: VAN KOC+P~..~'s~,2E<

0 8 MEI 2015

ANTWERPEN dfifiiêg TURNHOUT TM- (1,,,,e

Qndemerningsnr : 0563.592.764 Benaming (voluit) : Dr. Verrneirssen

(verkort):

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

' Ondervderpfen) akte :

Tekst :

Tegelijk neergelegd :

- verslag bedrijfsrevisor

- bijzonder verslag zaakvoerder

Rudolf VERMEIRSSEN Zaakvoerder

Burgerlijke Vennootschap ow Besloten Vennootschap met beperkte ieeisesLraa - 2380 Ravels

Neerlegging Quasi-Inbreng

Op de laatste blz. van Lulit'B vermelde Rectá; Naam en hoedanigheid vári cie. instrumenterende notaris, hetzll tien de peroo(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
DR. VERMEIRSSEN

Adresse
PEELSESTRAAT 89 2380 RAVELS

Code postal : 2380
Localité : RAVELS
Commune : RAVELS
Province : Anvers
Région : Région flamande