DR. VICKY VAN MECHELEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. VICKY VAN MECHELEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.825.138

Publication

03/06/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken na neerlegging ter griffie van de akte

kopie

Op de laatste bl z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13303201*

Neergelegd

30-05-2013



Griffie

0534825138

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): Dr. Vicky Van Mechelen

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 2050 Antwerpen (Deurne) Esmoreitlaan 3.

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 30 mei

2013, dat tussen de hierna vermelde personen een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Vennoot:

1. Mevrouw VAN MECHELEN Vicky Jozef Antoinette, geboren te Wilrijk op 4 december

1970, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591-4265368-89, rijksregisternummer 701204-

446-18, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 3.

Verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

Naam :

 Dr. Vicky Van Mechelen

Zetel :

2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 3.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

1. De uitoefening van de geneeskunde  huisarts door de arts-vennoot. Dit alles in naam en voor rekening van de vennootschap, rekening houdend met de regelen van de medische deontologie. Dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen verantwoordelijkheid. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

2. Toedienen van bloedtransfusies.

3. Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

4. Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

5. Het aankopen, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

6. Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, dit als bijkomstig doel zonder evenwel het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten en zonder aanleiding te geven tot de ontwikkeling van om het even welke commerciële activiteiten. In geval de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen dan wel de modaliteiten van een akkoord over het investeringsbeleid te worden bepaald met unanimiteit van de vennoten. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die rechtstreeks tot dit hoofddoel noodzakelijk of nuttig zijn. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of op welke manier ook, maar overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte. Bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders.

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-vennoten. Zolang de vennootschap slechts één zaakvoerder heeft kan deze benoemd worden voor een duur van maximaal tien jaar. Echter indien er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, dient hun mandaat te worden herleid tot een maximale periode van zes jaar. Het mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten.

Wordt benoemd tot zaakvoerder, voor de duur van tien jaar:

- mevrouw VAN MECHELEN Vicky, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Bezoldiging

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor gepresteerd werk - inclusief de bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen geneesheren - vennoten en de vennootschap vastgelegd, welke overeenkomst onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren.

Intern bestuur - Beperkingen

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de

jaarrekening wordt neergelegd.

Luik B - Vervolg

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot

vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Toezicht :

Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt het bestuursorgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden

bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand juni om 14.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Overgangsbepalingen :

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2013.

Voor Ontledend Uittreksel.

Afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

Notaris Lisbeth Buytaert

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 31.08.2015 15567-0562-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 31.08.2016 16575-0295-010

Coordonnées
DR. VICKY VAN MECHELEN

Adresse
ESMOREITLAAN 3 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande