DR. WIM HUYBRECHTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. WIM HUYBRECHTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.773.144

Publication

22/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 16.01.2014 14009-0544-010
06/01/2014
ÿþ Mod wart 11.1

If] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I111N11~an190610~umuF111

Neergelegd tergrirfie veau de Rectitbdli;~ van Koophandel te Antwerpen, op

2 iJ

Griffie

Ondernemingsnr : 0839.773.144

Benaming

(voluit) : DR. WIM HUYBRECHTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vaderlandstraat 130 - 2610 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van het verslag van de zaakvoerder dd. 01/01/2013 blijkt dat de zaakvoerder heeft besloten om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar: Prins Boudewijnlaan 203 te 2650 Edegem met ingang vanaf 1 januari 2013.

HUYBRECHTS Wim

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0490-010
03/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305794*

Neergelegd

29-09-2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0839773144

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : Dr. Wim Huybrechts

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen (Wilrijk) Vaderlandstraat 130.

Onderwerp akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Lisbeth Buytaert te Brasschaat op 29 september 2011, dat tussen de hiernavermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

Vennoot:

De heer HUYBRECHTS Wim Leonie Hugo, geboren te Antwerpen op 4 januari 1975, identiteitskaartnummer 590-6707029-87, rijksregisternummer 750104-097-07, wonende te 2610 Antwerpen, Vaderlandstraat 130.

Gehuwd met mevrouw Ghewy Liesbet, geboren te Brussel op 6 november 1975 onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Michel Leunen te Vilvoorde op 22 maart 2005, naar zijn verklaring tot op heden ongewijzigd.

Naam :

 Dr. Wim Huybrechts

Zetel:

2610 Antwerpen (Wilrijk), Vaderlandstraat 130.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde, met specialisatie cardiologie, door de arts-vennoot-cardioloog of door artsen van dezelfde discipline of een aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voortvloeiende honoraria geïnd zullen worden door en voor rekening van de vennootschap en dat de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de venootschap voor de door hem verrichte prestaties. Om dit doel te kunnen bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot-cardioloog;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de voormelde activiteit;

- de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleide accommodaties, verwerving van transportmiddelen, gebouwen, de ter beschikkingstelling van woonst, kortom van een volledige infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot ter bevordering voor het uitoefenen van alle bovenvermelde beroepsactiviteiten;

- het scheppen van de mogelijkheid om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake een cardiologiepraktijk en dit in de breedste zin van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De professionele verantwoordelijkheid van de arts is onbeperkt.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de regelen van de medische deontologie.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde. Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Bestuur en vertegenwoordiging :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet

vennoot.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken. De zaakvoerder-niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bezoldiging

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn worden de werkverdeling, alle vergoedingen voor gepresteerd werk - inclusief de bezoldiging als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen geneesheren - vennoten en de vennootschap vastgelegd, welke overeenkomst onderworpen is aan de voorafgaande goedkeuring van de Orde van Geneesheren.

Intern bestuur - Beperkingen

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tegenstrijdig belang

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft, dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259, 260 en 261 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van

belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij

moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de

jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot

vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de

vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, geneesheren-

vennoten. Zolang de vennootschap slechts één zaakvoerder heeft kan deze benoemd

worden voor een duur van maximaal tien jaar. Echter indien er meerdere zaakvoerders

zijn benoemd, dient hun mandaat te worden herleid tot een maximale periode van zes

jaar. Het mandaat is hernieuwbaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door

een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor

statutenwijziging. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten.

Wordt benoemd tot zaakvoerder, voor de duur van tien jaar:

- de heer HUYBRECHTS Wim, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van

deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die

verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders

beslist.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt worden de werkverdeling, alle

vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk - inclusief de bezoldiging als

zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties vastgesteld in een schriftelijke

overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap.

Toezicht :

Er werd besloten geen commissaris-revisor te benoemen.

Winstverdeling:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de

nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de

vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om het wettelijke

reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders

aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal

worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk

jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt

het bestuursorgaan de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het

Wetboek van Vennootschappen.

Jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet elk jaar worden

bijeengeroepen op 15 december om 15 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is,

wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap

of in de in de oproeping aangewezen plaats in de gemeente waar de zetel van de

vennootschap gevestigd is.

Overgangsbepalingen :

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op 15 december 2013.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de

oprichtingsakte 30 juni 2013.

Bijzondere volmacht :

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van

onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Caster Accoutancy & Tax, met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Wirkenlei 19, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Danny Van Caster, wonend op het adres van de maatschappelijke zetel, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Voor Ontledend Uittreksel.

Afgeleverd vóór registratie, uitsluitend dienstig voor neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

Gelijktijdig neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Notaris Lisbeth Buytaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2015
ÿþ ; L ~ l~Sad Word 11.1

aC ~~ 3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111111111111.11118

Rechtbankvan koophandel

Antwerpen

1 ó JUNI 2015

elÉit Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839.773.144

Benaming

(voluit) : DR. WIM HUYBRECHTS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Prins Boudewijnlaan 203 te 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming administratief zaakvoerder

IJlt het verslag van de bijzondere algemene vergadering van I april 2015 blijkt het volgende.

Met eenparigheid van stemmen werd mevrouw GHEWY Liesbet benoemd tot zaakvoerder en dit vanaf 1 april 2015, voor onbeperkte duur, Alle handelingen door haar gesteld vanaf 1 april 2015 worden door de vennootschap bekrachtigd.

Haar mandaat beperkt zich uitdrukkelijk tot alle administratieve en aanverwante werkzaamheden. Zij mag onder geen beding overgaan tot de uitoefening van dokterspraktijken.

Het mandaat is bezoldigd.

HUYBRECHTS Wim

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 15.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0039-010

Coordonnées
DR. WIM HUYBRECHTS

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 203 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande