DR. YTSJE DE BOER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. YTSJE DE BOER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.947.512

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 17.07.2013 13316-0491-008
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 06.07.2012 12270-0067-008
31/01/2011
ÿþ1 Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



neergelegd fer griffie von de Ilecirtbant rolt KOOpkindel te AntfPee, Qc

1 9 JO. 20°1 Griffie

{

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111 1111111111111111111111101

*11016279*

Qndernemingsnr :

Benaming :

(voluit): Dr.Ytsje de Boer

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Kleine Markt, 11 bus 10.

Onderwerp akte : OPRICHTING

OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op 14 januari 2011 "Geregistreerd vijf bladen vijf renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der I registratie op 18 jan.2011 boek 268 blad 45 vak 3 ontvangen vijfentwintig euro.De I eerstaanwezend inspecteur(getekend) ar De Belder M."dat werd opgericht een I burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ten verzoeke van:

Juffrouw Ytie Annet de Boer, geboren te Sneek (Nederland) op 24 januari 1966, houder van een paspoort van het koninkrijk der Nederlanden met nummer M20993501, verblijvende te 2000 Antwerpen, Kleine Markt 11 bus 10 en officiéel wonende te 1015JE Amsterdam, Wiliemstraat 174/c.

1 I. OPRICHTING

1 Die ondergetekende notaris verzoekt akte op te maken van de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap . met I beperkte aansprakelijkheid die hij opricht onder de benaming "Dr. Ytsje de Boer", I met zetel te 2000 Antwerpen, Kleine Markt 11 bus 10 .

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO 1 (¬ 18.600,00), werd volledig in geld geplaatst, gestort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) en is vertegenwoordigd I door HONDERDZESENTACHTIG (186) gelijke aandelen, waarop werd ingeschreven i door juffrouw Ytje de Boer, voornoemd, die een som stortte van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) waarvoor hem alle honderdzesentachtig (186) aandelen worden toegekend, gedeeltelijk volstort.

De inbrenger verklaart de hem toegekende vergoeding te aanvaarden.

Bankattest

Voormeld ingebrachte geldbedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening. STATUTEN

Artikel 1 - Vorm - Naam

1 De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten I vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Dr. Ytsje de

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Boer".

Artikel 2 - Zetel

De vennootschap heeft haar zetel te 2000 Antwerpen, Kleine Markt 11 bus 10.

De zetel kan zonder statutenwijziging binnen het Nederlands taalgebied of naar het taalgebied Brussel verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerder(s), dat voorafgaandelijk zal bekendgemaakt worden aan de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waartoe de enige vennoot behoort, alsook in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De beoefening van de geneeskunde  orthopedische chirurgie in het bijzonder en daarmee nauw verbonden geneeskunde, door de vennoten orthopedisch chirurg, - met uitdrukkelijke uitsluiting van elke handelsactiviteit- in naam en voor rekening van ' de vennootschap en met inachtname van de regels van de geneeskundige Iplichtenleer.

I De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen voor zover deze in overeenstemming zijn met de geldende regels van de geneeskundige plichtenleer.

Om dit doel te bereiken kunnen volgende middelen worden aangewend:

- de inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of i nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap.

- de aankoop, het huren van alle medische apparatuur en bijhorende accommodaties voor deze activiteit, inclusief de gebouwen.

- het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen met respect voor het burgerlijk 1 doel van de vennootschap.

- het scheppen van mogelijkheden om de vennoten orthopedisch chirurg toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde medische discipline.

Î De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende I verrichtingen in zoverre dat :

" deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

a deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

ª% tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het

investeringsbeleid wordt vastgelegd.

I De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die

i rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel en lin overeenstemming zijn met de geldende regels van de geneeskundige plichtenleer.

j De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, toetreden tot een (kosten)associatie, een professionele vennootschap met rechtspersoonlijkheid of een middelenvennootschap, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook I door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd 1(18.600) euro, verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen. Elk aandeel vertegenwoordigt één honderdzesentachtigste (1/186ste)van het kapitaal.

Voor-beh6uden aan het  11éigisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 6

De aandelen zijn ondeelbaar en zijn steeds op naam.

Zij kunnen slechts verworven worden door geneesheren die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden, ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren, die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap. Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Artikel 14

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor een periode van tien jaar.

Hun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtname van de vereisten voor statutenwijziging.

Artikel 15

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Deze bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestu u rsactiviteiten.

Indien de vennootschap meerdere vennoten telt, dienen de werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging van de zaakvoerder  en de terugbetalingen van kosten en vacaties vastgelegd te worden in een schriftelijke overeenkomst tussen de geneesheren-vennoten en de vennootschap. Deze overeenkomst is onderworpen aan de voorafgaandelijke goedkeuring door de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren. Artikel 16

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-geneesheren delegeren, doch enkel in niet-medische aangelegenheden.

Artikel 17 "

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van het Wetboek van Vennootschappen na te leven.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijkertijd met de jaarrekening wordt neergelegd.

Artikel 18

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de zaakvoerder(s) afzonderlijk.

Artikel 20

De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur (18.00u). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) en wordt gehouden op de zetel van de vennootschap.

Voor behbuden aan het  Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 26

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 27

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen de zeven maanden na de afsluiting van het boekjaar neergelegd.

Artikel 29

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf procent (5%) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één/tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt; OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en twaalf.

SLOTBEPALINGEN

Buitengewone Algemene Vergadering - Benoeming

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, heeft de comparant, handelend in plaats van de algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen:

1. Wordt voor een periode van tien jaar tot zaakvoerder benoemd, mevrouw Ytje de Boer.

2. Er wordt geen commissaris benoemd daar uit de verrichte schatting blijkt dat dei vennootschap, voor haar eerste boekjaar, niet zal voldoen aan de minimumcriteria bedoeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kennisgeving door de notaris

Ondergetekende notaris heeft de verschijnster gewezen op artikel 220 van het Wetboek van vennootschappen waardoor bepaalde overdrachten van vermogensbestanddelen aan de vennootschap aan revisorale controle en goedkeuring der algemene vergadering onderworpen worden.

Overname van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf een januari tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht voor formaliteiten

Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan Fiduciaire Antwerpen, met zetel te 2018 Antwerpen, Lamorinièrestraat 235 met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de

Voor-

behduden

aan het

nér rie Staatsblad

Voar- Luik B - vervolg

behóuden

aan het

Belgisch Staatsblad oprichting.

Verklaring van de oprichter

De ondergetekende notaris geeft de oprichtster kennis van artikel 212 van het Wetboek van vennootschappen, te weten een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor iedere andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

De oprichter verklaart dat de vennootschap bij deze akte opgericht, de enige éénhoofdige vennootschap is waarvan hij de enige vennoot is,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH STAATSBLAD

DE NOTARIS

HERMAN DESSERS

Tegelijk hiermede neergelegd:-uitgifte der akte













27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 20.07.2015 15325-0273-008

Coordonnées
DR. YTSJE DE BOER

Adresse
KLEINE MARKT 11, BUS 10 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande