DR. ZVI HERSHKO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR. ZVI HERSHKO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 567.683.392

Publication

19/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Van den Nestlei 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Goedele VANDEKERCKHOVE te Antwerpen op 5 november 2014, neer te leggen op het eerste registratiekantoor Antwerpen 1, blijkt dat door de heer HERSHKO Zvi, wonende te 2018 Antwerpen, Van den Nestlei 3, een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "Dr. Zvi Hershko", met maatschappelijke zetel te 2018 Antwerpen, Van den Nestlei 3, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft als doel: 1/ De uitoefening van de geneeskunde als huisarts door haar geneesheer-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap en, onder naleving van de deontologische gedragsregels zoals bepaald in de Code van de Geneeskundige Plichtenleer die geacht wordt integraal deel uit te maken van de statuten.2/ De inning van de erelonen door en voor de vennootschap en de uitkering van een normale, forfaitaire vergoeding à rato van de prestaties.3/ Het verstrekken van medische adviezen en raadgevingen.41 de mogelijkheden scheppen om de vennoten-geneesheren toe te laten zich verder te. bekwamen teneinde in hun discipline aan de spits van de evolutie te blijven, alsook aan wetenschappelijk: onderzoek doen, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken.5/ De inrichting, van algemene diensten en van een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.6/ De aankoop, het huren en/of leasen en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor de praktijk van de geneesheren-vennoten.7/ het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparatuur en gebouwen, die noodzakelijk zijn om de bovenvermelde medische disciplines uit te voeren, aan te schaffen.8/ Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren-vennoten nuttig of nodig voor de uitoefening van voormelde activiteiten

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn de rechtstreekse of onrechtstreekse verwezenlijking van haar doel te bevorderen en op het even welke wijze deel nemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot. algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel roerende en onroerende verrichtingen evenals beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap aan te tasten;

Deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van commerciële activiteit, welke ook;

- tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over het investeringsbeleid met ten minste een twee derde meerderheid wordt vastgelegd.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde, volledig onderschreven en volledig volstort, door de heer HERSHKO Zvi voormeld.

Door ondergetekende notaris is bevestigd dat gemeld bedrag werd gestort op een bijzondere rekening bij BNP Paribas Fortis, rekening nummer BE05 0017 4057 5575.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, die vennoot en dus geneesheer- moeten zijn.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Het mandaat van de zaakvoeder is beperkt in de tijd, met name voor de duur van diens medische, activiteiten. In geval van meerhoofdigheid is de duur van het mandaat beperkt tot 6 jaar, hernieuwbaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1.J1)11111911111111111

Rechtbank van koophandel Antweroen

0 7 NOV. 2011fAntwerpen

Ondememingsnr :

Benaming

0 5 6 7 6 8 3 3 9 2

(voluit) : "Dr. Zvi Hershko"

(verkort)

Het mandaat van zaakvoerder kan bezoldigd worden bij beslissing van de algemene vergaderingra. De

bezoldiging dient overeen te stemmen met de werkelijk uitgeoefende bestuursactiviteiten.

Reis- en andere kosten door de zaakvoerder gemaakt in dienst van de vennootschap, worden door deze

laatste terugbetaald op vertoon van een door de zaakvoerder voor echt verklaarde staat.

De kosten waarvan sprake worden begrepen onder de algemene kosten,

Voor zijn medische activiteit wordt de geneesheer-vennoot volgens medische gebruiken op een normale

manier vergoed.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der

uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met '

een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

Het ontslag van een statutaire zaakvoerder kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen. Tengevolge

van het ontslag van een statutaire zaakvoerder is een statutenwijziging vereist.

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het

algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen

overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de

vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve '

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De gewone jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden de eerste vrijdag van de maand juni om zestien uur.

Het maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt de éénendertigste december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig deoember tweeduizend vijftien, en de eerste gewone jaarlijkse " algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Als niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld voor een termijn gelijk aan de duur tijdens dewelke hij zijn beroep als geneesheer-huisarts uitoefent: de heer Zvi HERSHKO voornoemd.

Er werd geen commissaris benoemd.

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van DELO1TTE die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:

-De heer Luc Eberhardt;

-De heer Francis van der Haert;

-Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

De Notaris,

Goedele VANDEKERGKHOVE.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bankattest.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DR. ZVI HERSHKO

Adresse
VAN DEN NESTLEI 3 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande