DR.FATIMA AHANKOUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.FATIMA AHANKOUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.996.773

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 12.07.2013 13300-0467-010
10/07/2012
ÿþBenaming (voluit) : DR.FATIMA AHANKOUR

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel ° Kanip'ioenstraat 39

2020 Antwerpen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden op zesentwintig juni tweeduizend en twaalf, door Notars Ines van Opstal, met standplaats te Antwerpen-Hoboken, neergelegd voor registratie, is het volgende gebleken:.

Mevrouw AHANKOUR Fatima Zohra [R.R. 77.12.01-148.68], geboren te Antwerpen op één december negentienhonderdzevenenzeventig, echtgenote van de Heer RACHID Ben Larbi, geboren te Tanger op 10 december 1973, wonende te 2020 Antwerpen, Kampioenstraat 39, gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd heeft een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam: "DR. FATIMA AHANKOUR" en met een maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën en ze betaalde hierop twaalfduizend vierhonderd euro (E' 12.400,00). Elk der aandelen zijn volgestort voor twee/derde, zodat de vennootschap beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro, (C 12.400,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE28 0688 9523 1720, geopend namens de vennootschap in oprichting bij BELFIUS Bank & verzekeringen (voorheen DEXIA). Een bankattest, gedateerd op 22 juni 2012, werd als bewijs van de storting overhandigd aan instrumenterende notaris, en neergelegd onder de minuut. De statuten van de vennootschap luiden:

STATUTEN

TITEL EEN  AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één  NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DR. FATIMA AHANKOUR".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten

Op de laatste blz. van Lurk EB vermelden . Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

~ SS

i" m od 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, 2 9 111 2012

Griffie

M 4 r5

1111"

Ondernemingsnr

sT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 14.4

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de

rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Bij het naar buiten treden vermeldt zij naast haar rechtsvorm, ook steeds

de naam van alle vennoten met hun uitgeoefende specialisme.

Artikel twee - ZETEL

De zetel is gevestigd te 2020 Antwerpen, Kampioenstraat 39.

De zetel mag binnen het grondgebied van het Vlaams gewest of het Brussels

Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder naar om het even welke andere plaats overgebracht worden. Iedere verandering van

de zetel moet bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad en voorafgaandelijk gemeld worden aan de provinciale Raad van

de Orde der geneesheren.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde,

specialisme gynaecologie door de geneesheer vennoot, met inachtname van de regels van de Medische Plichtenleer. De vennoot oefent zijn volledige

medische activiteit uit in naam van en voor rekening van de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van de geneesheer-vennoot is onbeperkt. Zij mag alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, alle onroerende goederen en rechten verwerven en beheren als een goed huisvader en alle rechtshandelingen dienaangaande stellen, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de principes van de medische ethiek en de eisen van de wetenschappelijke discipline. Meer precies waakt zij erover dat de vrije artsenkeuze in hoofde van de patiënt, de diagnostische en therapeutische vrijheid alsook het respect voor het medisch beroepsgeheim

behouden blijven.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de geneeskunde, tot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking. Bovendien kan de vennootschap informatie verstrekken en of onderricht geven en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, maar overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of

middelenvennootschappen van geneesheren. De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit alles rekening houdend met de Medische Plichtenleer ter zake en na voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren."

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van

de rechtspersoonlijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Link B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzg van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbfad

mod 11.1

TITEL TWEE  KAPITAAL

Artikel vijf  KAPITAAL,

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00),

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes -- AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend. De rechten van iedere vennoot blijken uit deze akte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen en ten aanzien van de vennootschap vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen of vanaf de betekening aan de vennootschap conform artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen ten opzicht van de vennootschap zijn ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of in naakte eigendom en vruchtgebruik gesplitste eigendom wordt geschorst tot overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden vennoot te worden.

Bij het overlijden van de enige vennoot zullen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betaling van de schulden en het beheer van het vennootschapspatrimonium;

Aan deze restrictie kan enkel een einde gesteld worden door

* ofwel de overdracht van alle aandelen aan een vennoot die het beroep van arts uitoefent en derhalve is ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren en die zijn volledige praktijk in het kader van de vennootschap uitoefent of zal uitoefenen.

* ofwel de systematische wijziging van de statuten inzonderheid van artikel 1 en3 ervan, zodat de bevordering van de geneeskunde statutair onmogelijk, wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De aandelen kunnen enkel overgedragen worden aan de personen die het beroep van arts in dezelfde discipline uitoefenen, meer bepaald de gynaecologie en verloskunde en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Geneesheren' onder voorbehoud van wat onder artikel 8 bepaald wordt en zulks op voorwaarde dat zij hun volledige praktijk in het kader van de vennootschap uitoefenen of zullen uitoefenen en zij met eenparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard.

De aandelen zijn te verdelen in verhouding met hun respectievelijke activiteiten.

Overdracht van aandelen aan een rechtspersoon is dus zeker uit te sluiten. Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet overgedragen worden onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, behalve met de instemming van alle andere vennoten.

Wordt de belanghebbenden geen toelating verleend tot overdracht onder de levenden, dan kunnen zij niet in rechte opkomen tegen deze weigering..

Op de laatste biz, van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen,

De erfgenamen en rechthebbenden van een overleden vennoot of zaakvoerder, mogen om geen enkele reden zegels doen leggen op de goederen en documenten van de vennootschap noch inventaris doen opmaken, Voor de uitvoering van hun rechten, zullen zij zich moeten houden aan de inventarissen, rekeningen en documenten van de vennootschap, en aan de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

Overname

Overeenkomstig de code van de geneeskundige plichtenleer kan de vennootschap slechts overgenomen worden door een arts en ingeschreven op de lijst van de Orde der Geneesheren en die zijn volledige praktijk in het kader van de vennootschap uitoefent of zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard.

De arts-overnemer moet er zich toe verbinden medische dossiers te bewaren en alle voor de continuiteit van de verzorging nuttige gegevens van het dossier mee te delen aan de door de patiënt aangeduide arts.

Schorsing

Iedere vennoot dient de andere vennoten in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Is een vennoot het voorwerp van een tuchtrechtelijke schorsing dan verliest hij de voordelen van de maatschappij voor de duur van de schorsing.

De vennootschap noch de vennoot mogen gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

TITEL DRIE  BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, die zaakvoerders genoemd worden. De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering.

Een extern zaakvoerder is geoorloofd.

Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd, met name voor de duur van tien jaar.

Artikel tien - BEVOEGDdDEN

Zolang er slechts één zaakvoerder is, heeft deze individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen jegens derden en in rechte te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur en is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen,

Met een besluit van het college van zaakvoerders staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle zaakvoerders is ondertekend en waarvan in de, notulen aantekening is gedaan.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) de uitoefening van een welomschreven deel van zijn niet-medische bevoegdheid ten titel van bijzondere tijdelijke volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien, er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden,

De zaakvoerder niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natturlijke persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto , haan en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n;en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . haan en handtekening

mol 11.1

verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De zaakvoerder is daarenboven als vennoot persoonlijk, burgerrechtelijk, strafrechtelijk en tuchtrechtelijk aansprakelijk voor de gevolgen van zijn specifieke professionele fouten en voor de inbreuken op de Geneeskundige Plichtenleer,

De arts die een patiënt behandelt, zal bijgevolg tegenover deze laatste, als arts, persoonlijk verantwoordelijk blijven.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn. Artikel elf - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap is rechtsgeldig vertegenwoordigd in alle akten alsmede in alle handelingen die het dagelijks bestuur overstijgen, door één zaakvoerder.

Elke zaakvoerder heeft de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid tenzij anders is voorzien in de beslissing tot benoeming.

Artikel twaalf - NIET-CONCURRENTIE

Het is de zaakvoerders en de vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Artikel dertien - BELANGENCONFLICT

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van het college van zaakvoerders, is gehouden artikel 259 van het Wetboek vennootschappen na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts getroffen worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel tegenover de vennootschap als tegenover derden, tot. vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig verkregen zou hebben.

Artikel veertien - BEZOLDIGING

Overeenkomstig de geneeskundige plichtenleer kan het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd zijn, binnen de eventuele beperkingen door de beroepscode opgelegd.

Artikel vijftien - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Voor"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste b¬ z. van Lulk B vernielden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

" t' mod 17.4

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

I

TITEL VIER -- ALGEMENE VERGADERING

Artikel zestien  ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op vijfentwintig juni om twintig uur. Indien deze dag een zaterdag, zondag of wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel zeventien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt

N over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

1." 1 b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die

0 aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen. Artikel achttien - BERAADSLAGING

N Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda

0 vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden,

0 aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de

1." 1 beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen

"Ci wordt

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot.

de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van

die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel negentien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering

ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot

is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden

voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF  BOEKJAAR -- VERDELING

Artikel twintig  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig

december van het zelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de

van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoo)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

m od 11.1

Artikel eenentwintig - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eeparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel tweeëntwintig -- ONTBINDING

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid, en in de gevallen voorzien in het Wetboek Vennootschappen.

Voor de ontbinding van de vennootschap zal beroep gedaan worden op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De ontbinding en vereffening zal plaatsvinden conform de wettelijke bepalingen terzake.

Na de betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld, zij overhandigen hun goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

TITEL ZEVEN. EENHOOFDIGHEID

Artikel drieëntwintig - Bijzondere bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, in zover ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de eenhoofdigheid.

Artikel vierentwintig - Overdracht van aandelen onder levenden

Tot de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel vijfentwintig - Overgang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de' vennootschap wordt ontbonden.

De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde of gesplitste eigendom wordt geschorst tot op het ogenblik van de overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden..

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele, gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek Vennootschappen toegepast.

Artikel zesentwintig - Tegenstrijdig belang

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten; aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die, voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is, worden de tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten, tenzij het courante verrichtingen

Op de laatste blz. van Link B vermelden Recto Naam en hoedan!gheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

r " _

t-

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk bedoeld in de vorige alinea.

Artikel zevenentwintig - Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet. Ts er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen, Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Artikel achtentwintig - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen

DE VOLGENDE OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN ZIJN VAN TOEPASSING

.. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar gaat in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien,

overeenkomstig de statuten,

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De vennootschap neemt met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 januari laatstleden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

4. Aansluitend heeft de verschijner besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: mevrouw Fatima Ahankour, voormeld, aanwezig en die verklaarde te aanvaarden en bevestigde dat zij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor de duur van tien

aar.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden tenzij de algemene vergadering anders zal beslissen.

e. geen commissaris te benoemen.

5. Volmacht.

Als bijzondere gevolmachtigden werd aangesteld, met macht van indeplaatsstelling, MDMJ Accountants BVBA, te 2400 Mol, Molderdijk 124 en haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de E.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Op de laatste blx van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(otn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv oordigen

Verso Naam en handtekening

1.-4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~L

mod11.1

VOOR ONTLEDEND UITTTREKSEL, uit de notulen, waarvan een uitgifte, samen

met de aangehechte stukken is neergelegd.

NOTARIS INES VAN OPSTAL

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naarn en handtekening

Coordonnées
DR.FATIMA AHANKOUR

Adresse
KAMPIOENSTRAAT 39 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande