DR.PH.SPAAS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.PH.SPAAS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.976.897

Publication

16/07/2014
ÿþ Mad Word 11.1

O1 f ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14137677*

V beh

aa

Bel Staa

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

07 JULI MU

Griffie



-

Ondernemingsnr : 0887.976.897

Benaming

(voluit): DR.PH.SPAAS

(verkort)

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Jos Ratinckxstraat 7 bus 33, 2600 Antwerpen-district Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte: REGIME ARTIKEL 537 WIB - UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - ONMIDDELLIJK GEVOLGD DOOR KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor René Van den Kieboom te Antwerpen op vier-entwintig juni tweeduizend veertien, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR, PH. SPAAS, met zetel te 2600 Antwerpen  district Berchem, Jos Ratinclocstraat 7 bus 33, BTW- en ondernemingsnummer 0887.976.897.

Volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE BELASTE RESERVES

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op eenendertig maart tweeduizend dertien, zijn goedgekeurd door de algemene vergade-ring van de vennootschap, zeshonderd eenenvijftigduizend euro (651.000,00 EUR) bedragen,

TWEEDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN HET UITKEERBAAR BEDRAG

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen, zeshonderd eenenvijftigduizend euro (651.000,00 EUR) bedraagt

DERDE BESLISSING: BESLISSING TOT UITKERING VAN EEN TUSSENTIJDS DIVIDEND

De algemene vergadering heeft op negentien mei tweeduizend veertien beslist om over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van zeshonderd duizend euro (600.000,00 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige aandeelhouder een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het tussentijds dividend.

De enige aandeelhouder verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het ka-pitaal van de Vennootschap mas inhouding en doorstorting van een roerende voorhef-fing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

VIERDE BESLISSING: LEZING EN ONDERZOEK VAN DE VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van de in de agenda aangekon-digde verslagen.

De enige aandeelhouder, aanwezig of vertegenwoordigd mals hierboven aangegeven, verklaart voldoende tijdig een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

het verslag opgesteld op negentien mei tweeduizend veertien door "Van Wemmel- Kaekebeke-becirijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 9000 Gent, Apostelhuizen 26, ondememingsnummer BE0467.274.140, vertegenwoordigd door de heer Joseph Van Wemmel, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan aangesteld.

De conclusies van het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor luiden letterlijk ais volgt:

"VI Besluit

De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in nature bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de vennoten van de BV ow BVBA "DR. PH. SPAAS", met maatschappelijke zetel te 2600 Berchem, Jos RatUnckstraat 7 bus 33 en met ondernemingsnummer 0887.976.897  RPR Antwerpen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









. 

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Ken)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge k - de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de BV ovv BVBA "DR, PH. SPAAS" middels een inbreng in nature van de vordering van de vennoten uit de dividenduitkering ten bedrage van 600.000,00 EUR, onder afhouding van 10 % roeren-de voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale nettodividend zal 540.000,00 EUR bedragen.

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Insti-tuut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootsohap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de inge-brachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature,

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste over-eenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 540.000,00 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in natura 1.321 nieuwe aandelen van de BV ovv BVBA "DR, PH. SPAAS" zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, voor een totale waarde van 540.000,00 EUR, worden uitgegeven. De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend:

- 1.321 nieuwe aandelen aan de heer Philippe Spaas.

Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 540.000,00 EUR, om het te brengen van 18.600,00 EUR naar 558.600,00 EUR.

Huldig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uit-voeren.

Indien echter na de beslissing van dividenduitkering de vennoot niet wenst deel te ne-men aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal bijgevolg niet verhoogd wor-den.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 19 mei 2014

Joseph Van Wemmel

Bezdriesrevisor

het verslag opgesteld door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 313 van het genoemde Wetboek, De vergadering stelt vast dat zij geen opmerkingen heeft op voormelde verslagen en keurt de gegevens en de besluiten erin vervat goed.

Deze verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA a) Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, om het kapitaal te verhogen ten belope van ne-gentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend, hetzij met een bedrag van vijfhonderd veertigduizend euro (540.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op vijfhonderd achtenvijftigduizend zeshonderd euro (558.600,00 EUR), mits uitgifte van duizend driehonderd eenentwintig (1.321) nieuwe aandelen met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminde-ringen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 637 van het Wetboek van lnkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de in-breng door de enige aandeelhouder van de zekere, vaststaande en opeisbare schuld-vordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussen-tijds dividend, die zij hebben ten faste van de vennootschap, en welke uitvoering be-schreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZESDE BESLISSING: VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen de enige aandeelhouder die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap, en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten faste van de Vennootschap, die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders negentig procent (90%) van deze schuldvordering te weten vijfhonderd veertigduizend euro (540.000,00 EUR) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roe-rende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de divi-dendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorbije boekjaren.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging met vijfhonderd veertigduizend euro (540.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd achtenvijftigduizend zeshonderd euro (558.600,00 EUR), mits uitgifte van duizend driehonderd eenentwintig (1.321) nieuwe aandelen, waardoor het kapitaal vertegenwoordigd wordt door een totaal van duizend vijfhonderd en zeven (1.507) aandelen.

ACHTSTE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

Vocir; De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betalingen van de roerende voorheffing ten be-lope van 10 procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

béhouten NEGENDE BESLISSING: VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALI-TEITEN.

aan het De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigde aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coiipereie,,Le:vennootschap met beperkte aansprakelijk-held "A.A.&T Group", met maatschappelijke

Belgisch Staatsblad zetel te 9000.Gent,-ApostelF1ufzee BTW BE0459.576.694, rechtspersonenregister Gent 0459.576.694,

en diens aangstelderr,en/0 fastliebbers, evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, om, met mogelijkheid:tot indeplaatsstélliie: alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip Van all,, eVentuéle »Trda+liteiten voor wijzigingen bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoeeeieàrde, Onderriemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

TIENDE, epos;à1No; OPDRACHT VOOR DE AANPASSING EN COÖRDINATIE VAN DE STATU-'TEN

De vergaeriri beslittöf aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en overeenkonistig de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen, en last notaris René Van den Kieboom, met standplaats te Antwer-pen, om de statuten te coördineren en het nodige te doen voor de neerlegging ter pu-blicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Meer bepaald wordt de tekst van artikel vijf vervangen door volgende tekst:

"5. Kapitaal

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderd achtenvijftigdui-zend zeshonderd euro

(558.600,00 EUR)

Het is verdeeld in duizend vijfhonderd en zeven (1.507) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van

nominale waarde, doch met een fractiewaarde van een/duizend vijfhonderd en zevende (1/1.507de) van het

kapitaal."

Daarnaast beslist de Algemene Vergadering om de tekst van artikel zes aan te passen ais volgt:

"6. Samenstelling kapitaal

Alle voormelde aandelen werden door de oprichter onderschreven."

 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

René Van den Kieboom, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, gecoordineerde tekst der statuten,

verslag zaakvoerder.kversiag bedrijfsrevisor.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterentie notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 19.12.2013 13689-0266-011
23/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 22.12.2014 14698-0080-011
25/03/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i





NEERGELEGD

1 4 -03- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAIflie MECHELEN

Ondernemingsnr : 0887.976.897

Benaming

(voluit) : DR. PH. SPAAS

(verkort)

Rechtsvorm : BV OW BVBA

Zetel : RIJMENAMSEWEG 117

2820 BONHEIDEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit de Beslissing van de Statutaire Zaakvoerder dat er werd beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen

VAN Rijmenamseweg 117 te 2820 Bomheiden

NAAR Jos Ratinckxstraat 7 bus 33 te 2600 Berchem, en dit vanaf 04/02/2013.

Goedgekeurd in de Beslissing van de Statutaire Zaakvoerder dd. 04/02)2013.

Philippe Spaas

Statutair Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden a : Naara en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0228-010
23/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 20.12.2011, NGL 19.01.2012 12010-0592-011
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 21.12.2010, NGL 10.01.2011 11004-0562-011
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 14.01.2010 10012-0347-010
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 16.12.2008, NGL 18.12.2008 08854-0370-011
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.01.2008, NGL 11.02.2008 08039-0146-011

Coordonnées
DR.PH.SPAAS

Adresse
JOS RATTINCKSTRAAT 7, BUS 33 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande