DR.SPRENGHERS JAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DR.SPRENGHERS JAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.185.563

Publication

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 30.08.2012 12498-0572-015
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 31.08.2011 11507-0124-016
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 30.08.2010 10461-0525-014
21/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 20.08.2009 09591-0349-014
10/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte -

p

Ereer " ... " 1 e't..r t^'L"" nit-EJ"s" :ff't~;t,

nn~~nn~~

O I JOLI 2015 rrqq

FAlK+'",â um

:Oc Urf.^lYar

Ondernemingsnr : 0897.185.563

Benaming

(voluit) : DR SPRENGHERS JAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2260 Westerlo, Veldstraat 1B

(volledig adres)

Onderwerp akte ; UITBREIDING DOEL -AANPASSING EN COORDINATIE DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt, op 18 juni 2015, waarvan een uitgifte werd afgeleverd voor registratie enkel voor neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT DAT de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DR SPRENGHERS JAN ", volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Na voorafgaandelijke kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief afgesloten per 31 maart 2015, beslist de algemene vergadering de tekst van het maatschappelijk doel te wijzigen door de tekst zoals hieronder vermeld in het derde besluit.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist artikel 10 van de statuten aan te passen en te vervangen door de hierna. onder het derde besluit opgenomen tekst.

DERDE BESLUIT

Vervolgens besluit de vergadering de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

De vergadering besluit meer bepaald tot volgende wijziging:

- de tekst van artikel 2 wordt vervangen, als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de huisartsgeneeskunde door de geneesheren-vennoten-huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap, niet inachtneming van de regels van de geneeskundige plichtenleer en met inachtneming van de normale vergoeding voor het door de geneesheren-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen.

De geneesheren-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde van Geneesheren, verbinden zich ertoe hun medische activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap,

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag samenwerken met alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennoot dient te voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit kadert in voormeld doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan onroerende en roerende goederen aan- en verkopen en op andere manieren beheren voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijke karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen."

-De tekst van artikel 10 wordt vervangen als volgt:

"Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders. Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in tijd en wordt zo de enige vennoot enige zaakvoerder is uitgeoefend voor de duur van zijn activiteit in de vennootchap.

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zo er meerdere ïrennoten of zaakvoerders zijn is de duur van het mandaat als zaakvoerder beperkt tot een herkiesbare termijn van zes jaar.

Een zaakvoerder van de vennootschap hoeft niet noodzakelijk een geneesheer te zijne Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot ais zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de medezaakvoerder moet bekrachtigen. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekkeh van medische prestaties.

Elke aanstelling van statutaire of niet-statutaire zaakvoerder dient schriftelijk medegedeeld te worden aan de bevoegde Provinciale Raad.

Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd."

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit opdracht te geven aan de notaris tot coôrdinatie van de statuten, overeenkomstig de geno-men besluiten.

VIJFDE BESLUIT

Bijzondere volmacht werd verleend aan Accountantskantoor Smolders BVBA, Olenseweg 74, te 2260 Westerlo, waarbij zij de mogelijkheid heeft:

-alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrij-vingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekom-

stige) en schrappingen van handels- en ambachtenonderne-mingen, bij de kruispuntenbank voor

ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

-alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

-de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aasgif-te tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doordaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN THIELEN, te Herseit, Herental-sesteenweg 33.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte van de akte statutenwijziging verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Her-selt, op

18 juni 2015;

-Kopie verslag zaakvoerder betreffende wijziging doel;

-Gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 14.08.2015 15419-0241-015

Coordonnées
DR.SPRENGHERS JAN

Adresse
VELDSTRAAT 1B 2260 WESTERLO

Code postal : 2260
Localité : WESTERLO
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande