DRC

Société en commandite simple


Dénomination : DRC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.309.837

Publication

07/10/2014
ÿþMx! Wuxi 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0848.309.837

Benaming

(voluit) : DRC

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: 2980 Sint Antonius Zoersel, Kapellenhofiaan 16 (volledig adres)

Onderworp akte: Sluiting - vereffening- ontbinding

UITTREKSEL UlT DE NOTULEN VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN DO. 9/912014

Uit de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap DRC de dato 9 september 2014 blijkt dat de volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen:

1/ dat zij de vennootschap vanaf heden in ontbinding en in vereffening stelt en onmiddellijk ook sluit. Er wordt

geen vereffenaar aangesteld.

2/ dat zij de rekeningen van de sluitingsbalans goedkeurt

3/ dat zij An de roest (zaakvoerder) zonder voorbehoud noch beperking ontheft van haar functie ais

zaakvoerder en haar volledige kwijting verleent

4/ dat de vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan en als ontbonden beschouwd wordt

5/ dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijke termijnen zullen bewaard

worden door An de roest te 2980 St Antonius Zoersel, Kapellenhofiaan 16

VOOR EENLSUIDEND UITTREKSEL

An de Roest Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : proces verbaal van de bezondere algemene vergadering

*14182090*

II

II

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 6 SEP, 201k

afdeletiffieerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : gif g " 30.9 , P31-

Benaming :

(voluit) : DRC

(verkort) : DRC

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Kapellenhoflaan 16, 2980 St Antonius Zoersel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden, vijfentwintig augustus TWEEDUIZEND EN TWAALF om 9 UUR,

ZIJN BIJEENGEKOMEN:

1. An de Roest wonende te Kapellenhoflaan 16, 2980 St antonius Zoersel;

2. Franky Hillen , wonende te Kapellenhoflaan 16, 2980 St antonius Zoersel;

L OPRICHTING

De ondergetekenden zijn onder elkaar overeengekomen om een burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als benaming "DRC" en waarvan de zetel zal gevestigd zijn te Kapellenhoflaan 16, 2980 St Antonius Zoersel.

Zij is een vennootschap waarvan de hoedanigheid van belastingconsulent is verleend in de zin van artikel 4 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundge en fiskale beroepen.

An de Roest, voornoemd, neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde of beherend vennoot voor de duur van de vennootschap. Zij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Franky Hillen, voornoemd, treedt op als commanditaire of stille vennoot. Hij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng, op voorwaarde dat hij geen enkele daad van bestuur treft.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 2.500 euro (¬ 2,500) en is verdeeld in 250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven door de oprichters, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng, en wel als volgt:

1.An de Roest, voornoemd, schrijft in op 125 aandelen, dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van duizend tweehond vijftig euro (E 1.250) in geld;

2,Franky Hillen, voornoemd, schrijft in op 125 aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag van tien euro (¬ 10) per aandeel, hetzij een globaal bedrag van duizend tweehond vijftig euro (¬ 1.250) in geld.

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

[Luik B ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 12isaaae

,11111

Vo beho aan Belg Staat:

te

Rechtbank van

Nelf dbl Griffie van f

op 11 2017 pen

Ele Griffier

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

taan de heer Franky Hillen, voornoemd, die aanvaardt: honderdvijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van tien euro (¬ 10) per aandeel;

2.aan mevrouw An de Roest, voornoemd, die aanvaardt: honderdvijfentwintig (125) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uitgegeven aan de prijs van tien euro (¬ 10) per aandeel.

De vennoten verklaren tevens te weten dat alvorens haar doel te verwezenlijken, de vennootschap ertoe gehouden is de hoedanigheid van belastingconsulent van het Instituut te hebben verkregen.

Vervolgens verklaren de oprichters de statuten van de vennootschap vast te leggen als volgt:

Il. STATUTEN

ARTIKEL 1  RECHTSVORM -- NAAM  IDENTIFICATIE

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt "DRC"

De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door de melding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven "gewone commanditaire vennootschap" ofwel de afkorting "Comm. V".

ARTIKEL 2  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Kapellenhofiaan 16, 2980 St Antonius Zoersel.

De zetel kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest.

De zaakvoerder(s) dient/dienen aan de stille vennoten bij brief melding te maken over de zetelverplaatsing.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omsohreven in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vernield in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in aile belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is enlof die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, toonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

,L>

 .,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot stand brengen,

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon,

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting, De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de statutaire regels betreffende statutenwijziging zijn gesteld.

ARTIKEL 5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee duizend vijfhonderd euro (¬ 2.500) en is vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk ééNtweehonderdvijftigste ste (1/250 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst

Elk aandeel dat wordt geplaatst, moet volledig volgestort zijn.

Artikel 6  Aandelen

6.1  Aard van de aandelen

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het aandelenregister. Van deze inschrijving worden certificaten afgegeven. Het aandelenregister wordt op de zetel van de vennootschap bewaard en Is daar ten inzage van de vennoten en van eenieder die daartoe een rechtmatig belang kan doen gelden. Alle overdrachten van aandelen worden tevens ingeschreven in het aandelenregister,

6.2  Ondeelbaarheid van de aandelen

De aandelen zijn ondeelbaarten opzichte van de vennootschap,

indien een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

van het aandeel is aangewezen, De mede-eigenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap hiervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik en voor zover geen gemeenschappelijke gemachtigde aangeduid is, moet, behoudens betreffende het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, de blote eigenaar van het effect ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

6.3  Overdracht aandelen

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van de raad van bestuur,

De Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten wordt ingelicht over elke wijziging van de stemrechten en van de samenstelling van haar aandeelhouderschap en bestuursorgaan binnen de vijftien dagen nadat de wijziging uitwerking krijgt.

ARTIKEL 7  Gecommanditeerde en commanditaire VENNOTEN

Gecommanditeerde of beherende vennoten zijn hoofdelijk en cnbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

De commanditaire of stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht,

De commanditaire of stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap. Zijn vennoot:

1.de ondertekenaars van deze akte waarbij dhr Franky Hillen als commanditaire en meur An de Roest als gecommanditeerde (beherend) vennoot werd aangesteld.

2.de natuurlijke of rechtspersonen die door het bestuursorgaan als vennoot worden aanvaard en aan de reglementaire en deontologische bepalingen met betrekking tot de erkenning van de professionele vennootschappen, in het bijzonder het koninklijk besluit van 4 mei 1999 met betrekking tot het Instituut van Accountants en Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2010.

Opdat een natuurlijke of rechtspersoon door het bestuursorgaan als vennoot kan worden aanvaard mogen de verhoudingen tussen de bestaande vennoten ten gevolge van de toelating van de kandidaat-vennoot niet dermate gewijzigd zijn dat de vennoten die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, niet meer in het bezit zouden zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat zij geen beslissende invloed meer zouden kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

ARTIKEL 8  BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zen.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Is tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: An de Roest, voornoemd, wonende te Kapellenhoflaan 16,2980 St antonius Zoersel.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt, en enkel door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtname van de statutaire regels betreffende statutenwijziging.

De enige zaakvoerder afzonderlijk optredend, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens welke zij optreden.

De zaakvoerder kan voor het verwezenlijken van het doel beroep doen op derden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn moet de meerderheid van de bestuurders de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van belastingconsulenten tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijke persoon die de hoedanigheid heeft van belastingconsulent. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van belastingconsulent; de andere mag;

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist In het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) aile handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

ARTIKEL 9  ALGEMENE VERGADERING VAN DE VENNOTEN

De gewone algemene vergadering zal ieder gehouden worden op de 25ste van de maand mei om 10 uur

op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Indien deze dag een feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag worden gehouden.

Iedere vennoot kan steeds de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vbór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda versnelden.

Iedere algemene vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder(s).

Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere vennoot heeft recht op één stem, De eigendom van één sternreoht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

ARTIKEL 10  BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig decembervan elk jaar.

ARTIKEL 11  BESTEMMING EN VERDELING VAN HET RESULTAAT

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige bescheiden, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Indien overgegaan wordt tot winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders gerechtigheden in het vermogen van de vennootschap.

De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s).

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

ARTIKEL 12  ONTBINDING  VEREFFENING

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kan/kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is/zijn de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is/zijn, van rechtswege vereffenaar(s). Hij/zij heeft/hebben de bevoegdheden die het Wetboek van vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd,

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Ill. VERKLARINGEN -- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

AANVANG WERKZAAMHEDEN  EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap begint te werken op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het eerste boekjaar vangt aan bij de oprichting van de vennootschap en zal afgesloten worden op

eenendertig december tweeduizend en dertien, 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand mei van het jaar 2014,

WOONSTKEUZE

Voor de uitvoering van deze overeenkomst verklaren de ondergetekenden keuze van woonplaats te doen op hun respectieve woonplaats en/of zetel.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

BENOEMINGEN  AANVAARDINGEN

An de roest, voornoemd, verklaart het haar toegekende mandaat van statutaire zaakvoerderte aanvaarden. Haar mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden.

Waarvan deze oprichtingsovereenkomst in onderhandse vorm is opgesteld, in zes exemplaren, ieder partij erkennend één exemplaar ontvangen te hebben, de overige exemplaren dienende voor afgifte aan de bevoegde instanties.

Na voorlezing hebben de oprichters deze overeenkomst getekend te St antonius Zoersel op de datum als voormeld.

De íY-4i_e...UCr<t~--

t

Voor-

behouden

aan het

pelgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DRC

Adresse
KAPELLENHOFLAAN 16 2980 ZOERSEL

Code postal : 2980
Localité : ZOERSEL
Commune : ZOERSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande