DREAMINVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DREAMINVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.496.392

Publication

03/10/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 01.06.2014, DPT 01.10.2014 14616-0116-016
30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 26.09.2013 13593-0582-016
18/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

'LA A ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

--- .~---.--~" - - .__-

~_~ ~ ~ ~ ~~C3

q Il.LPe Fe g~~I~~~ ~~ N

0 9 JAN, 2012

KOOPHANDEL letiRlilr3iNOUT

,nr. ...Iffinr

Ondernemingsnr : 0473.496.392

Benaming

(voluit) : DREAMINVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 2300 Turnhout, Noord Brabantlaan 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER - GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN

UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OM NEER TE LEGGEN TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE TURNHOUT

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Natacha Stoop te Antwerpen op 29 december 2011, blijkt

hetgeen volgt:

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen:

1. dat de aandelen statutair op naam gesteld worden, en bekrachtigt het besluit van de raad van bestuur de dato 31 december 2009.

In navolging van voormeld besluit werd de raad van bestuur gemachtigd de toonderaandelen te vernietigen en deze in te schrijven in het aandelenregister.

Rekening houdende met het voorgaande zullen de artikelen 8, 29 en 30 van de statuten worden aangepast aan de wetgeving inzake aandelen op naam.

2. tot vervanging van de Franstalige tekst der statuten door een Nederlandstalige tekst ingevolge de beslissing van de raad van bestuur de dato 31 december 2009, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 11 maart 2010, onder nummer 10036465, houdende verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 2300 Turnhout, Noord Brabantlaan 6.

3. De nieuwe Nederlandstalige tekst van de statuten houdt in :

NAAM: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, haar naam luidt : "DREAMINVEST". Deze benaming dient steeds te worden voorafgegaan of te worden gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de initialen "NV".

ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Tumhout, Noord Brabantlaan 6.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als, in het buitenland:

-de creatie, de aankoop, de verkoop, het beheer, de ontwikkeling, de verhuur, de terbeschikkingstelling door middel van licenties of contracten van alle intellectuele rechten, brevetten, merken, databanken, auteursrechten, programma's, tekeningen en modellen;

-het voeren van de onderhandelingen van alle overeenkomsten en contracten voor eigen rekening en voor rekening van derden die verband houden met intellectuele rechten en alle rechtstreeks daaraan verbonden diensten;

-de verkoop, de aankoop, de diensten op het gebied van informatica, internet, nieuwe technologieën, zowel op het gebied van horeca als in andere sectoren.

De vennootschap heeft eveneens als doel:

' -de verwerving door aankoop, inschrijving, opties en aile andere manieren, de vervreemding door verkoop,;

ruiling of op eender welke andere wijze en het beheer van participaties in andere Belgische of buitenlandse

" vennootschappen, ongeacht of deze industriële, commerciële of financiële doeleinden hebben;

-alle handelingen die verband houden met aandelen, deelbewijzen, obligaties, waarden en effecten van elke aard;

-de vennootschap mag deelnemen in de oprichting, ontwikkeling van andere vennootschappen, verenigingen en anderen. Zij mag ontlenen en geld lenen, met of zonder zekerheden, in alle munten, door uitgifte van obligaties of op elke andere wijze. Zij mag daarenboven elke roerende, onroerende, financiële en industriële handeling stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel.

l

"12016472'

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, onroerende en roerende handelingen stellen, diEl rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar doel te bevorderen.

-De vennootschap mag het bestuur en de controle waarnemen in de hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins van verbonden vennootschappen of filialen et hun advies verstrekken.

-De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins participaties nemen in andere vennootschappen of bestaande of op te richten ondernemingen, ongeacht of deze in België of in het buitenland gevestigd zijn waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard zijn het hare te bevorderen.

-Ze mag eveneens instemmen met alle leningen of zich borg stellen voor alle leningen toegestaan door een derde aan verbonden vennootschappen.

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

KAPITAAL - AANDELEN

Het geplaatst kapitaal bedraagt ZESHONDERDDERTIGDUIZEND EURO (630.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door TWEEDUIZEND DRIEENDERTIG (2.033) aandelen van categorie A zonder vermelding van nominale waarde en VIERDUIZEND TWEEHONDERDZEVENENZESTIG (4.267) aandelen van categorie B, zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 8 werd gewijzigd als volgt:

"De aandelen zijn op naam en moeten ingeschreven worden in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd." De overdracht van de aandelen geschiedt vrij.

De vennootschap kan haar eigen aandelen verwerven door aankoop of ruiling, rechtstreeks of via tussenpersoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Een besluit van de algemene vergadering is niet vereist indien de aankoop van de eigen effecten of winstbewijzen noodzakelijk is om de vennootschap te beschermen tegen een zwaar en eminent verlies.

Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig na publicatie van de vestigende akte.

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens twee en maximum vijf leden, aandeelhouders of niet, benoemd voor zes jaar door de algemene vergadering en steeds door haar herroepbaar, behoudens unaniem akkoord van de aandeelhouders.

-een bestuurder, indien er slechts twee bestuurders zijn, en twee bestuurders indien er minstens drie bestuurders zijn, worden benoemd door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie A.

-Een bestuurder wordt aangesteld uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie B;

-Indien het aantal bestuurders gelijk is aan vier, wordt er één onafhankelijk bestuurder benoemd;

-Indien het aantal bestuurders gelijk is aan vijf, wordt de vijfde bestuurder benoemd op basis van een lijst van kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie A, terwijl de vierde wordt aangesteld uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders van categorie B.

-Het mandaat van een bestuurder eindigt onmiddellijk bij de benoeming van de bestuurder die in zijn plaats wordt aangesteld.

-De raad van bestuur kiest een voorzitter uit de bestuurders die werden aangesteld uit de lijst voorgedragen van de aandeelhouders van categorie A. Bij afwezigheid of belet van de voorzitter zal de raad van bestuur een vervanger aanduiden uit dezelfde lijst van bestuurders.

-De raad van bestuur benoemt een secretaris, aangeduid uit de lijst van kandidaten voorgesteld door de aandeelhouders B, die geen bestuurder dient te zijn.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

a)de raad van bestuur mag het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging van de vennootschap binnen het dagelijks bestuur en de directie van het geheel of een deel van de vennootschapszaken:

-ofwel aan een of meerdere leden die de titel van gedelegeerd-bestuurder dragen;

-ofwel aan een meerdere directeurs of lasthebbers binnen hun mandaat;

De raad van bestuur kan een taakverdeling voorzien tussen de bestuurders.

b)De raad van bestuur kan bijzondere volmachten toekennen aan een door hun aangestelde lasthebber. De vertegenwoordigers van het dagelijks bestuur, bestuurders of niet, kunnen binnen de perken van hun bevoegdheid bijzondere machten toekennen aan een lasthebber.

c)De raad van bestuur kan te allen tijde de benoeming van voormelde lasthebbers opzeggen.

d)De raad van bestuur stelt de vergoeding vast, de bevoegdheden en machten van voormelde lasthebbers. De vennootschap wordt vertegenwoordigd in rechte en feiten:

-ofwel door twee bestuurders gezamenlijk handelend of door een gedelegeerd bestuurder alleen handelend;

-ofwel binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een lasthebber die geen bestuurder is, gezamenlijk

of individueel handelend.

Deze vertegenwoordigers dienen zich niet voorafgaandelijk te laten machtigen door een besluit van de raad

van bestuur.

De vennootschap is geldig verbonden door de lasthebber, binnen de grenzen van diens bevoegdheid.

JAARVERGADERING: De gewone algemene vergadering vindt plaats op de tweede vrijdag van juni om veertien uur. De algemene vergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel of ander plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten baie van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Deze dient te worden hervat, indien de wettelijke reserve is aangetast.

Over hef saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur en rekening houdende met de wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden. Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen, worden de dividenden die niet werden geïnd binnen de vijf jaar te rekenen vanaf de dag van hun opeisbaarheid, eigendom van de vennootschap.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen ' van het Wetboek van Vennootschappen.

4. om met onmiddellijke ingang te herbenoemen tof bestuurders van de vennootschap, voor een periode

van zes jaar, eindigend bij de algemene vergadering van het jaar 2017:

1/ Baron de BORREKENS Patrick, voornoemd;

2/ baron de BORREKENS Nicolas, voornoemd;

Die beiden verklaren hun benoeming te aanvaarden bij monde van de heer GRAUWELS Marc, voornoemd, "

ingevolge de hem overgemaakte bevestigingen.

5. De comparanten-aandeelhouders verklaren dat de bestuurders die zij hebben herbenoemd na beraadslaging hebben besloten : Baron de BORREKENS Nicolas, voornoemd, te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder. Die heeft verklaard zijn benoeming als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden bij monde van de heer GRAUWELS Marc, voornoemd, ingevolge de hem overgemaakte bevestigingen.

6. VOLMACHT: Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande of latere inschrijvingen, wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor MVS", te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Planetariumlaan 59, met macht van indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel (Get.)

Natacha Stoop, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: volledig afschrift der akte dd. 29 december 2011

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes dü 1Vlinitéür béLgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/11/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 03.06.2011, DPT 10.11.2011 11603-0347-016
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 31.08.2010 10480-0323-016
23/10/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 05.06.2009, DPT 21.10.2009 09818-0372-016
22/08/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 06.06.2008, DPT 21.08.2008 08584-0266-016
28/08/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 08.06.2007, DPT 22.08.2007 07597-0344-016
15/09/2005 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2004, APP 10.06.2005, DPT 08.09.2005 05672-0432-016
22/07/2004 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2003, APP 11.06.2004, DPT 20.07.2004 04485-0738-014
18/06/2004 : NI093374
22/07/2003 : NI093374
05/12/2002 : NI093374
14/08/2002 : NI093374
05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 30.09.2015 15612-0270-015
22/12/2000 : NIA016445

Coordonnées
DREAMINVEST

Adresse
NOORD BRABANTLAAN 6 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande