DREAMWEAVER B.V.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DREAMWEAVER B.V.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.996.858

Publication

07/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15311363*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

03-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Henri Van Heurckstraat 15

2000 Antwerpen

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0632996858

Benaming (voluit) : DREAMWEAVER B.V.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Charles DECKERS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broederminstraat 9, op dertig juni tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op dertig juni tweeduizend vijftien werd door de gewone commanditaire vennootschap  MEEUWIS , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen (afdeling Antwerpen), met als nummer 0543.520.989, eigenaar van alle aandelen van nagenoemde vennootschap, besloten om de zetel van werkelijke leiding van de naar Nederlands recht opgerichte vennootschap "DREAMWEAVER B.V.", opgericht op 3 januari 2001, statutair gevestigd te Breda (Nederland), per 30 juni 2015 te verplaatsen naar volgend adres in België : 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15, aangezien dit het adres is van waaruit de vennootschap vanaf die datum effectief zal worden geleid en dit zonder daartoe de vennootschap in ontbinding te stellen.

Ingevolge deze beslissing dienen de statuten van de Nederlandse vennootschap te worden aangepast, om ze in overeenstemming te brengen met de Belgische wetgeving van toepassing op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zijnde de vennoot-schapsvorm die het nauwst aanleunt bij deze van de besloten vennootschap naar Nederlands recht.

Met het oog op de regularisatie van de vennootschap aan de Belgische vennootschapswetgeving, ingevolge het besluit van de vennoot om de zetel van werkelijke leiding van de vennootschap te verplaatsen naar België, wordt overgegaan tot de bekrachtiging en bekendmaking van de naar Belgisch recht geregulariseerde statuten van de vennootschap.

Te dien einde worden de thans in voege zijnde statuten van de vennootschap overgenomen met dien verstande dat de artikelen die kennelijk tegenstrijdig zouden zijn met Belgisch recht worden aangepast of, inzoverre ze mee worden overgenomen, voor niet geschreven worden gehouden, zodat wat dat betreft het Belgische Wetboek van Vennootschappen van kracht zal zijn.

Uit de statuten blijkt onder meer :

Rechtsvorm van de vennootschap

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap

"Dreamweaver B.V."

Zetel van de vennootschap

De zetel van de vennootschap werd bij haar oprichting statutair gevestigd te Breda (Nederland). De zetel van werkelijke leiding van de vennootschap werd ingevolge eenparige beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato dertig juni tweeduizend vijftien gevestigd te 2000 Antwerpen, Henri Van Heurckstraat 15.

Doel van de vennootschap

De vennootschap heeft ten doel:

a. het oprichten van, het op enigerlei wijze deelnemen in ondernemingen en vennootschappen, en het besturen van en het toezicht houden op ondernemingen en vennootschappen waar de vennootschap in deelneemt;

b. het financieren van ondernemingen en vennootschappen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

c. het lenen, uitlenen en bijeenbrengen van gelden daaronder begrepen, het uitgeven van obligaties, schuldbrieven of andere waardepapieren, en het aangaan van daarmee samenhangende overeenkomsten;

d. het verstrekken van adviezen en het verlenen van diensten aan groepsmaatschappijen;

e. het verstrekken van garanties, het verbinden van de vennootschap en het bezwaren van activa van de vennootschap voor verplichtingen van de vennootschap, groepsmaatschappijen en derden;

f. het verkrijgen, beheren, exploiteren, verhandelen en vervreemden van registergoederen, valuta, effecten en van vermogenswaarden;

g. het exploiteren en verhandelen van patenten, merkrechten, vergunningen, know-how en andere intellectuele en industriële eigendomsrechten;

en al hetgeen met vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk en tevens geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (EUR 18.550,00), verdeeld in ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG (18.550) aandelen met een nominaal bedrag van ÉÉN EURO (EUR 1,00) elk.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit één of meerdere zaakvoerders. Zowel natuurlijke personen, als rechtspersonen kunnen zaakvoerders zijn.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering in de zin van de wet.

Zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur als vastgesteld door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan te allen tijde door de algemene vergadering worden geschorst en ontslagen. De bevoegdheid tot vaststelling van een bezoldiging voor zaakvoerders komt toe aan de algemene vergadering.

Het bestuur is belast met het besturen van de vennootschap. Bij de vervulling van hun taak richten de zaakvoerders zich naar het belang van de vennootschap.

In het bestuur heeft iedere zaakvoerder één stem.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Besluiten van het bestuur kunnen niet buiten vergadering worden genomen, tenzij er slechts een zaakvoerder is.

Jaarvergadering

op de eerste dinsdag van de maand juni om tien uur.

Boekjaar

valt samen met het kalenderjaar.

Het boekjaar zal voor de eerstvolgende maal afsluiten op eenen-dertig december tweeduizend vijftien.

De eerstvolgende jaarvergadering zal worden gehouden in de maand juni van het jaar tweeduizend zestien.

Niet-aanstelling van commissaris

De comparanten verzoeken mij, notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen en dat zij geen commissaris wensen te benoemen. Zaakvoerder

- de heer WESTEN Didier, van Belgische nationaliteit, wonende te 2900 Schoten, Nerviërslei 40; en - de heer LHOEST Marc Marie, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Schaarbeek, Kerselarenlaan 59;

worden in de hoedanigheid van zaakvoerders van de vennootschap benoemd met ingang vanaf 30 juni 2015 voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene verga-dering. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de diensten van de btw en/of bij de ondernemingsloketten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan de heer Johan Lagae en Els Bruls, alleen handelend bevoegd, woonplaats kiezende te Neerveldstraat 101  103, 1200 Brussel. Er wordt hen ook volmacht gegeven voor het aansluiten van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

de vennootschap bij een sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen in het kader van de betaling

van de jaarlijkse bijdrage ten laste van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Charles DECKERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0481-017

Coordonnées
DREAMWEAVER B.V.

Adresse
WATERMOLENWEG 2 2328 MEERLE

Code postal : 2328
Localité : Meerle
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande