DRESSCOAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRESSCOAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.790.260

Publication

06/02/2014
ÿþMod AIDF 11.1

Ondememingsnr 0538.790.260

Benaming (voluit) : DRESSCOAT

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Drukpersstraat 14, 2610 Wilrijk (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Tekst:

De bijzondere algemene vergadering, gehouden op 30 december 2013 heeft met éénparlgheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen van Drukpersstraat 14, 2610 Wilrijk, naar Middelmolenlaan 82, 2100 Deume.

Voor eensluidend afschrift

VAN HEUCKELOM Emmanuel

Zaakvoerder

11111M1y118

Voo behou aan F Belgle Staatsl

FffJrr , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tioorgotegi ter reilo vr Rocolooeg( van É0Oplitifium Anityorpeo, op

28 JAN. 2014

Griffie

B jIageniiij fièt1èlgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. ian jkB vérmetden : Recto : Naam en hoedenigheid rreti de instrümenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

e.n

01/10/2013
ÿþk mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IN i *13148824* i

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Anty eipep, op

2 0 SEP 2015

Griffie

Ondernemingsnr : ©S-1 ctQ

Benaming (voluit) ; DRESSCOAT

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drukpersstraat 14

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Tekst: Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Evi Jansen te Wommelgem op 13 september 2013, te registreren, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaamiakingsvereiste, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DRESSCOAT' te Wilrijk, waarvan de gegevens luiden als volgt

t Oprichters :

1. De heer KORTMANN Jeroen Bernardus Maria, hebbende de Nederlandse nationaliteit, geboren te Ekeren op 9 februari 1975, wonende te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Drukpersstraat 14.

2. De heer EMBRECHTS Dimitri, geboren te Mortsel op 14 mei 1976, wonende te 2018 Antwerpen, Juliaan Dillenstraat 51.

3. De heer VAN HEUCKELOM Emmanuel, geboren te Antwerpen op 24 maart 1976, wonende te 2100

Antwerpen - Deurne, Waathofstraat 35.

2. Haar naam luidt : "DRESSCOAT",

3, Zetel : De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2610 Wilrijk, Drukpersstraat 14.

4. Duur : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en krijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

a)Service, verhuur en verkoop en installatie van evenement-, beurzen-, concert-, theater- en podiumkunsten gerelateerde artikelen. Het verlenen of organiseren van bijkomende diensten, service of activiteiten in de ruimste zin van het woord om dit doel te ondersteunen.

b)Totaalproductie en grafisch ontwerp voor projecten in entertainmentsector, kunsten- artiesten- en culturele sector. (in de breedste zin van het woord: tentoonstellingen, theater, comedy, cabaret, muziek, dans, circus, nieuwe media, internet, grafische vormgeving, letterkunde, plastische kunsten, beeldende kunsten, audiovisuele kunsten, en bij uitbreiding andere genres en disciplines).

c)De vennootschap kan, in navolging van de hoofdactiviteit deze producties en/of projecten begeleiden en/of ondersteunen en/of uitwerken.

d)Deze activiteiten en/of projecten creatief en zakelijk/administratief ondersteunen, promoten en hun bekendheid en kwaliteit verspreiden en bewaken in binnen- en buitenland.

e)De vennootschap doet coördinatie tussen de verschillende partijen (projecten, organisatoren, verkoopsbureaus, technische partners, leveranciers, bevoegde overheden,...) voor de ontwikkeling en de uitvoering van een creatie en probeert grenzeloze creatieve ideeën te vertalen in wettelijke, en juridisch realiseerbare uitvoeringen.

f)De vennootschap kan zelf projecten en/of activiteiten opzetten voor het verspreiden en/of realiseren van de (hierboven beschreven) creatieve ideeën,

g)De vennootschap mag samenwerkingen aangaan in binnen- en buitenland, of deelopdrachten van zijn doelomschrijving uitbesteden aan derden die de hoofdactiviteit en/of projecten ten goede komen, En dit zolang de volledige controle gestuurd blijft vanuit de eigen vennootschap of zolang de vennootschap minstens 50% van de controle verwerft in de samenwerking, eventueel gekoppeld aan een veto recht.

h)Aanvullend, maar bepaald door de voorwaarden uit punt 'g', kan de vennootschap ook bijhuizen opstarten in binnen- en buitenland, zolang de hoofdzetel gevestigd blijft zoals beschreven in artikel 2.

i)De vennootschap kan in navolging van de hierboven omschreven doelstellingen optreden als organisator en promotor van activiteiten waarvan de opbrengsten dienen om de algemene doelstellingen te steunen of te onderbouwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

º% Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

j)De vennootschap kan in navolging van de hierboven omschreven doelstellingen roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, inhuren, doorverhuren, verhuren om de algemene doelstellingen te steunen of te onderbouwen.

k)Bijgevolg kan de vennootschap ook goederen, diensten, les- en studiemateriaal aankopen, verkopen, inhuren, doorverhuren, verhuren, eigendommen of zakelijke rechten verwerven, personeel aannemen, financiële, roerende en onroerende transacties uitvoeren die de werking en voortbestaan van de vennootschap rechtvaardigen. Daarnaast kan de vennootschap ook zelf vormingscursussen of lespakketten aanbieden. Dit alles in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdeliings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

6. Maatschappelijk kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/achttienduizend zeshonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichters verklaren dat de aandelen werden volgestort ten belope (afgerond) 40,32 procent, zodat een bedrag van zevenduizend vijfhonderd euro (¬ 7.500,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7, Bestuur en vertegenwoordiging : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen, indien de vennootschap zelf tot bestuurder 1 zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan, Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als etser of als verweerder.

8. Algemene vergadering : De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de twintigste van de maand juni van elk jaar, om twintig uur.

9. Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder,

11, Verdeling bij vereffening : Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12, Overgangsbepalingen :

1, EERSTE BOEKJAAR : Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op éénendertig december tweeduizend veertien.

2, JAARVERGADERING: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

13. Slotbepalingen

1.ZAAKVOERDERS:

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op drie,

B. Werden benoemd tot niet statutaire zaakvoerders

1) de Heer Kortmann Jeroen, voornoemd

2) de Heer Ernbrechts Dimitri, voornoemd

3) de Heer Van Heuckelom Emmanuel, voornoemd

Zij hebben elk verklaard hun mandaat te aanvaarden en hebben bevestigd niet getroffen te zijn door een

maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur b

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd,

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kreafinity Bvba  accountants, Lier, Duwijckstraat 17, België, vertegenwoordigd door mevrouw Van Daele Vicky, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbanken voor ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale administraties te regelen, alsook teneinde alle formaliteiten tot het bekomen of voorleggen van alle getuigschriften te volbrengen, dit alles naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

EVI JANSEN

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de Fnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2015
ÿþ!Md ADF 11.1

(Pq 171 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

De bijzondere algemene vergadering dd 19 november 2014 heeft met éénparigheid van stemmen akte genomen van de volgende beslissing :

- de heer EMBRECHTS Dimitri heeft per 19/11/2014 zijn ontslag ingediend als zaakvoerder. Hij ontvangt kwijting voor zijn uitgeoefend mandaat. Er wordt niet in zijn vervanging voorzien.

Voor eensluidend afschrift

VAN HEUCKELOM Emmanuel

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van dd perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11,111,311 111I

Rechtbank van koaphandel

Antr: ,aruc n

2 3 JAN, 2015

aPdelinomi[erpen

0538.790.260

DRESSCOAT

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MIDDELMOLENLAAN 82, 2100 Deurne (Antwerpen), België

Ondememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontslag zaakvoerder Tekst :

11

Inl

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 17.07.2015 15330-0132-012
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 20.07.2016 16339-0363-012

Coordonnées
DRESSCOAT

Adresse
MIDDELMOLENLAAN 82 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande