DRIBO WONINGBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DRIBO WONINGBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.472.713

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 19.06.2014 14201-0284-009
28/12/2012
ÿþWVN

Moa Wort) 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie van

StafeleiPeett I ben I

lFIE RECHTBANK VAN



17 DEC. 2012

KOOPHANDEL, TURNHOUT De griffier,

opie

Griffie

On«

Ondernemingsnr : ©S©

Benaming

(voluit) : DRIBO WONINGB UW

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : 2430 Laakdal, Broekstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting-statuten-benoemingen

Uit een akte verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt op 11 december 2012, waarvan een uitgifte werd afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout;

BLIJKT DAT

- de heer VALGAEREN Dries, wonende te 2430 Laakdal, Broekstraat 9 (Nationaal nummer 82.04.11-297.56) een B.V.B.A. heeft opgericht;

- de statuten luiden bij uittreksel als volgt:

ARTIKEL EEN : BENAMING :

De vennootschap is opgericht ais besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DRIBO WONINGBOUW".

ARTIKEL DRIE : ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 2430 Laakdal, Broekstraat 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

ARTIKEL VIER : DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of door deelname van deze:

Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen, zowel in hoofd- als in onderaanneming. Zowel in ruwbouw als in voltooiing, metsel- en voegwerken in het algemeen, De coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken aan gebouwen. Alsmede de afwerking en inrichting van gebouwen.

Restauratiewerken van gebouwen en monumenten. Grondwerken.

De import, de export, de aankoop, de verkoop, de montage, de installatie, de herstellingen en onderhoud van alle soorten elektriciteitsinstallaties alsmede de daarvoor bestemde toestellen.

Elektriciteitswerken.

Afbraak en slopingswerken van gebouwen en kunstwerken, bouwen van stellingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels, het bouwen van niet metalen kunstwerken. Isolatiewerkzaamheden. Waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer. Het droogmaken van gebouwen anders dan met asfait en teer. Leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte en geluidsisolering.

Plafonneer- en cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes. Leggen van parketvloer en het plaatsen van alle wand-, vloer-, en plafondbekleding. De installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden.

Timmer en schrijnwerk, vervaardigen en plaatsen van vensterluiken. De vervaardiging en plaatsing van trappen en leuningen. Vervaardiging van meubels voor werkplaatsen, vitrines, rekken, toonbanken, kantoormeubelen, meubels voor restaurants en scholen, badkamermeubels en inbouwkeukens.

De montage van serre's, veranda's in hout, metaal of kunststof.

Plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken, en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof en algemene metaalbewerking.

Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom, Het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerken en voor het installeren van waterverzachters.

Onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren, plaatsen van glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

f4 'Ç r Onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen, steen en marmerwerken voor gebouwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, het leggen van stoepdallen en betonklinkers, aanleggen van parken, speelpleinen, sportvelden, parkings en tuinen met inbegrip van aanplantingen, plaatsen van afsluitingen en omheiningen. Leggen van kabels en diverse leidingen. Rioleringswerken.

De aan- en verkoop, import en export van aile daarmee verband houdende producten en diensten. De exploitatie van bossen, houthakken en de productie van hout als mijnhout, gekloofde staken, palen en brandhout,

Preventieadviseur en het uitvoeren van plaatsbeschrijvingen en schade-expertises,

Het beheer, de instandhouding, de exploitatie, de verhuur, het kopen en verkopen van alle roerende en onroerende goederen.

De vennootschap is eveneens gerechtigd alle commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden,

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Voorgaande opsomming is aanwijzend en niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp, Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

TITEL II : KAPITAAL-AANDELEN

ARTIKEL VIJF : KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn volledig volstort.

ARTIKEL NEGEN : BESTUUR :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van vast vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid orn een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ARTIKEL TIEN :

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven.

De vennootschap wordt tegenover derden verbonden door de rechtshandelingen, die de gevolmachtigden binnen de perken van hun mandaat stellen,

ARTIKEL TWAALF : ALGEMENE VERGADERING :

De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste vrijdag van de maand mei om 14 uur, in de zetel van de vennoot-schap, of in elke andere plaats in het bericht van oproeping vermeld.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstkomende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL DERTIEN

Elke vennoot heeft het recht een algemene vergadering samen te roepen en haar agenda samen te stellen. De oproeping voor een algemene vergadering gebeurt overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel vijftien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL VIJFTIEN : SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van

- de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; en - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten/aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf ais met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/de aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

ARTIKEL ZESTIEN : BOEKJAAR :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

ARTIKEL ZEVENTIEN :

Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders een inventaris, alsmede de jaarrekening op. Deze jaarrekening wordt door de zaakvoerders opgesteld overeenkomstig de wettelijke voorschriften.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

De zaakvoerders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikelen 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid,1° van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL NEGENTIEN :

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de maatschappelijke lasten en afschrijvingen vormt de netto-winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

a) vijf ten honderd voor de wettelijke reserve zoals be-paaid door de wet;

b) de vergoedingen eventueel toegekend aan de zaakvoer- ders, de commissarissen en de vennoten.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor de inbrengen of voor de voorschotten door de vennoten gedaan

aan de vennootschap, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Over de besteding van het saldo van de netto winst beslist de algemene vergadering soeverein.

Geen uitkering mag gebeuren als op de datum van de afslui-'ting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves

die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd; verder dient te worden gehandeld conform

artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL EENENTWINTIG :

Bij ontbinding stelt de algemene vergadering één of meer vereffenaars aan naar keuze, en bepaalt hun

macht en hun bezoldiging. Bij gebreke aan aanstelling van vereffenaars, zal de vereffening gebeuren door de

op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder(s).

ARTIKEL TWEEENTWINTIG

Bij vereffening wordt het eindsaldo evenredig verdeeld onder de aandeelhouders.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: De heer VALGAEREN

Dries, wonende te 2430 Laakdal, Broekstraat 9.

Nationaal nummer : 82.04,11.297.56

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

4 ~ Vodr/r

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van

de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één november tweeduizend en twaalf tot op 11 december 2012.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN - VOLMACHT

Volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling aan FIDULEX BVBA, kantoorhoudend te 1930 7_aventem, Handelsstraat 25-27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Bart VAN THIELEN

Te 2230 Herselt, Herentalsesteenweg 33.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van de oprichtingsakte verleden voor Meester BART VAN THIELEN, Notaris te Herselt op 11 december 2012, afgeleverd voor registratie enkel om te dienen voor de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0074-009
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 23.08.2016 16464-0158-011

Coordonnées
DRIBO WONINGBOUW

Adresse
SCHAFFENBERG 3 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande