DRW CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : DRW CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 544.955.304

Publication

04/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 1 Naam, zetel en duur

De vennootschap draagt de naam  DRW Consult .

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  gewone commanditaire vennootschap of de afkortingen  Comm.V. of  GCV , met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van de afkorting  RPR , gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het inschrijvingsnummer.

overeengekomen een vennootschap op te richten onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap.

Comparant Wim De Roy neemt deel aan de oprichting als gecommanditeerde of beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij staat hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk in voor alle verbintenissen van de vennootschap en draagt de oprichtersaansprakelijkheid.

Comparant Julie Van Spaendonck treedt op als commanditaire of stille vennoot. Zij staat slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap ten belope van haar inbreng. Zij zal onder geen enkele voorwaarde daden van bestuur stellen.

Op heden 27 januari 2014 zijn de partijen:

1. de heer De Roy Wim wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 224

2. mevrouw Van Spaendonck Julie wonende te 1050 Elsene, Baljuwstraat 72

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 226.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

HOOFDSTUK I  NAAM, ZETEL, DUUR, DOEL

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : DRW Consult

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Mechelsesteenweg(PAS) 226

*14301199*

Luik B

0544955304

2860

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Sint-Katelijne-Waver

Griffie

Neergelegd

31-01-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Art. 2 Doel

De vennootschap heeft tot doel:

· het uitvoeren van consultancy en aanverwante activiteiten;

· het verstrekken van diensten en adviezen aan natuurlijke personen en rechtspersonen inzake bedrijfsorganisatie, -beleid en beheer, managementtechnieken, verkoop, marketing, juridisch en financieel advies, marktstudies en alle aanverwante activiteiten;

· het uitvoeren van alle (interne) audits;

· het verrichten van management, consultancy, financiële en administratieve diensten, alsmede het investeren in en exploiteren van ondernemingen die zich bezig houden met het verrichten van management, consultancy, financiële en administratieve diensten;

· het deelnemen in en het voeren van bestuur over andere ondernemingen en vennootschappen, het op andere wijze hebben van belang bij andere ondernemingen en vennootschappen;

· het oprichten van, het op enigerlei wijze deelnemen in, het besturen van en het toezicht houden op ondernemingen en vennootschappen;

· het financieren van ondernemingen en vennootschappen;

· het lenen, uitlenen en bijeenbrengen van gelden daaronder begrepen het uitgeven van obligaties, schuldbrieven of andere waardepapieren alsmede het aangaan van daarmee samenhangende overeenkomsten;

· het verrichten van alle soorten industriële, financiële en commerciële activiteiten;

· de aankoop, verkoop, ruiling, makelarij, het in huur of in erfpacht nemen of geven, de huur, het bouwen, de uitbating, de verdeling en het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK II  VENNOTEN EN KAPITAAL

Art. 3 Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is:

de heer De Roy Wim, Mechelsesteenweg 224, 2860 Sint-Katelijne-Waver

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoten zijn slechts ten belope van hun inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

Zowel de stille als de beherende vennoot verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Art.4 Kapitaal

De inbreng van de stille vennoot bedraagt 50 euro.

HOOFDSTUK III  BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Art. 5 Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van gecommanditeerde

vennoot moeten hebben. Tot zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur :

de heer De Roy Wim

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

De statutaire zaakvoerder kan ten allen tijde zelf ontslag nemen.

De zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

In het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de stille vennoot die evenwel enkel de dringende daden van louter beheer zal verrichten, binnen de periode zoals door de wet bepaald.

De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht. Indien de stille vennoot na de periode zoals bepaald in voorgaande, zijn werkzaamheden toch verderzet, zal hij erkend worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

als beherende vennoot-zaakvoerder.

De benoeming van de zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Een stille vennoot die uit de vennootschap wil uittreden moet voorzien in zijn opvolging. Hij dient dit verzoek te richten tot de zaakvoerder van de vennootschap. De zaakvoerder beslist over de aanvaarding van de persoon die door de stille vennoot is voorgedragen, zonder dat deze zijn beslissing met redenen moet verantwoorden. In geval van overlijden van de stille vennoot wordt hij opgevolgd door de erfgenamen in rechte neerdalende lijn.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de beherende vennoot elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. De beherende vennoot kan aan de zaakvoerder toestaan om tijdens het lopend boekjaar voorschotten op zijn bezoldiging op te nemen van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 6 Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. In geval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze alle beslissingen naar eigen inzicht.

Art.7 Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Art. 8 Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Hij beslist welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Art. 9 Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip vn de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen.

Art. 10 Adres buitenlandse zaakvoerders en vereffenaars

Ieder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar alle

mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

De comparanten verklaren ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben. Akte verleden op 27 januari 2014 te Sint-Katelijne-Waver.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

HOOFDSTUK IV  BOEKJAAR EN JAARREKENING

HOOFDSTUK V  ONTBINDING EN VEREFFENING

HOOFDSTUK VI  WOONPLAATSKEUZE

HOOFDSTUK VII  SLOTBEPALINGEN

Stille vennoot, Beherende vennoot, zaakvoerder,

Julie Van Spaendonck Wim De Roy

Coordonnées
DRW CONSULT

Adresse
MECHELSESTEENWEG 226 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande