DS CLINICAL CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : DS CLINICAL CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.422.988

Publication

18/06/2013
ÿþq,

J

Mod PDF t1.1

(-iti` r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbias[ bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ° 'fie van de Rerhfba k van Koopha ..L,..a Antwerpen{ O

0 7 JUNI 2013

Griffie

Ondememingsnr : 0846.422.988

Benaming (voluit) : DS Clinical Consulting

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Frans Blocklaan 12, 2620 Hemiksem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontbinding en vereffening

Tekst :

De bijzondere algemene vergadering dd. 22/05/2013 beslist de vennootschap te ontbinden. Op deze algemene vergadering waren alle vennoten vertegenwoordigd. Alle beslissingen werden met eenparigheid van stemmen genomen. Er wordt geen vereffenaar aangesteld. Vermits er geen passiva zijn wordt de vereffening onmiddellijk gesloten. De boeken en bescheiden worden 5 jaar bijgehouden per adres van Dhr. Ilya De Schepper, Frans Blockiaan 12, 2620 Hemiksem,

Iiya De Schepper

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoèdanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/06/2012
ÿþMad PDF 11.1

-.L3t f i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111l11.111.170111111.111.111111111

Neergelegd ter rrrffie van de Rechtbank van Koophandel ta Antwerpen, op

Griffie 0 7 JUNI 2012

084~i" 4'lZ" 908

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : DS Clinical Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Frans Blocklaan 12, 2620 Hemiksem, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Artikel 7.. - Rechtsvorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone

commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: "DS Clinical Consulting"s

Rechtsvorm en benaming zijn aangenomen als een essentieel element van het vennootschapscontract, dat slechts bij unaniem besluit van alle vennoten kan worden gewijzigd.

Artikel 2. - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2620 Hemiksem, Frans Blocklaan 12.

Artikel 3. - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden. De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamverklaring van een vennoot of bij vereffening of faillissement van een vennoot-rechtspersoon. Zij kan slechts voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van alle vennoten.

Artikel 4. - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1. Het verlenen van diensten en consultancy aan farmaceutische, biotechnologische en medical devices bedrijven omvattende onder meer: het assisteren van medisch personeel bij de uitvoering van klinische studies en gebruik van nieuwe medische toepassingen; het monitoren en coördineren van klinische studies; het adviseren bij

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en-hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

i,tsiif l - vervolg Mod POF NS

program development, het opstellen van standaard procedures, het opzetten en optimaliseren van werkprocessen, het indienen van dossiers en de rapportering aan overheden, het gebruik van bestaande producten voor alternatieve doeleinden, de opmaak en uitvoering van supply-planning.

Voor.

t be`i t den

aan het

Belgisch

Staatsblad

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op operationeel, organisatorisch, technisch, commercieel, administratief en financieel vlak, in de meest ruime zin. Het verlenen van bijstand, interim-management en ondersteunende diensten, change-management, zonder enige beperking, aan personen, bedrijven en de overheid, rechtstreeks of onrechtstreeks, op vlak van administratie, data management

activiteiten, informatica, verkoop, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin. Het bedenken en uitvoeren van marketingactiviteiten, productmanagement, markt- en opinie-onderzoek, marketing- en reclamestrategieën en - campagnes. Het rekruteren en advies verlenen bij selectie en plaatsing van personeel, coaching, teambuilding, carrièreplanning en -begeleiding. Het verlenen van diensten van arbeidsbemiddeling en organiseren van uitzendarbeid. Headhunting.

3. Het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting in het algemeen. Het begeleiden en adviseren inzake crisismanagement, strategie, verkoopspromotie, public-relations en communicatie, het organiseren van alle

verkoop- en prestatie-bevorderende activiteiten. Auditing en compliance management. Sourcing en outsourcing.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen, inclusief informatica-oplossingen in de ruimste betekenis; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

5. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel. Handelsbemiddeling, gespecialiseerd in overige goederen, al dan niet via gebruik van webshop.

6. Het organiseren en geven van seminaries, trainingen en voordrachten. Het publiceren van artikels en vakliteratuur, evenals het verkopen van boeken, cursussen en andere inhoud. Het inrichten en organiseren van congressen, tentoonstellingen, events, dit alles in de meest ruime zin, alsmede de uitvoering van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden.

7. De uitbating van trainingscentra met aangepaste infrastructuur,met of zonder restaurant.

8. Het beheren van vennootschappen In de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, interim-management, alsook het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen en andere rechtspersonen, inclusief de uitoefening van het mandaat van vereffenaar van andere vennootschappen.

9. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering en deelname onder de vorm van aandelen of obligatieleningen in

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor-

[ behorden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijtagezrbij- het Iteigisch StuaTsüintt' 18/05/2012 - Aiiiiëxës diïMbnitëü'r"liëlgé

I Tiit" Î` - vervolg Mad PDF 1i.1

diverse vennootschappen. 10. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; 'het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

II. Voor eigen rekening

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (blote eigendom, tréfonds, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, vastgoedontwikkeling en -promotie, bouwcodrdinatie, projectmanagement, gedelegeerd bouwheerschap, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook (blote eigendom, vruchtgebruik, ....), zoals het verwerven door

inbreng, inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, certificaten van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden in de meest ruime zin, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Ill. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

A

Le" E, - vervolg Mod POF 11.1

het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven of in het algemeen door haar onroerende goederen en/of enig recht of belang in roerende en/of onroerende goederen te bezwaren, inclusief de eigen handelszaak. Deze opsomming van de doeleinden is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Artikel 5. - Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

VQor-behoi n

aan het

Belgisch Staatsblad

De beherende vennoot bij de oprichting is llya De Schepper, woonachtig te 2620 Hemiksem, Frans Blocklaan 12. Hij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De stille vennoot is: Vikcy Nowé woonachtig te Frans Blocklaan 12, 2620 Hemiksem,

wiens aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van de eigen inbreng.

Artikel 6. - Bestuur

De zaakvoerder is Dhr. llya De Schepper. Het mandaat van zaakvoerder is in beginsel onbezoldigd. De algemene vergadering kan beslissen een bezoldiging toe te kennen aan de zaakvoerder.

Artikel 7. - Kapitaal

De beherende vennoot brengt 999 euro in en de stille vennoot brengt 1 euro in, som die zij heden ter beschikking van de vennootschap stellen. Het werkingskapitaal bedraagt aldus 1000 euro. Er worden geen aandelen uitgegeven.

Artikel 8. - Algemene vergadering

De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar warden gehouden op de lste maandag van juni om 10 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 9. - Boekjaar - Bestemming van het resultaat

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar, Het boekjaar sluit af op 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013. De vennoten bepalen de winstverdeling en de verdeling na vereffening met eenparigheid van stemmen.

Artikel 10. - Toetreding - uittreding vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I_tlii` - vervolg Mod PDF 11.1

Vennoten kunnen hun aandelen overdragen aan andere vennoten of derden, mits

goedkeuring van alle vennoten. Derden kunnen toetreden, mits goedkeuring van alle vennoten.

In viervoud opgemaakt te Hemiksem, 1 maart 2012.

Ilya De Schepper

Samen hiermee neergelegd:

- origineel ondertekende oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

lijlágéiï bij fiëf Bëlgisc7i ïïàfibIid - T$T6ó1Xbï/ - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beh~is en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
DS CLINICAL CONSULTING

Adresse
FRANS BLOCKLAAN 12 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande