DSS EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DSS EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.674.747

Publication

27/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

25-08-2014

Griffie

*14307477*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0560674747

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DSS EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Filip Holvoet, geassocieerd notaris te Antwerpen op eenentwintig augustus tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1;

BLIJKT dat

1. De sub 4. nagemelde personen

een handelsvennootschap hebben opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, met de naam:  DSS EUROPE .

2. De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 50-52, suite 501-503.

3. Zij is opgericht voor onbepaalde duur met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert een juni tweeduizend veertien namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

4. De vennoten-oprichters zijn:

1. De heer NAVARRO QUESADA Mario Alberto, wonende te 16 Buckingham Avenue, N20 9BX Londen, Verenigd Koninkrijk.

2. De heer OPPERMAN Philippus Albertus Jacobus, wonende te 6 Zeldre Place, Landskap Road, 1619 Glen Marais, Zuid-Afrika.

5. Het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (18.600¬ ) bedraagt.

Het is tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200¬ ) gestort.

De vennoten die hun inbreng niet hebben volgestort hebben zich verbonden de volgende bedragen

bij te storten:

- de heer Navarro Quesada: zesduizend tweehonderd euro (6.200¬ );

- de heer Opperman: zesduizend tweehonderd euro (6.200¬ ).

6. Het kapitaal is gevormd door stortingen in geld.

7. Het boekjaar samenvalt met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt uitzonderlijk van de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verwerft tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8. Als zaakvoerder van de vennootschap is aangesteld:

De heer NAVARRO QUESADA, voornoemd.

De opdracht geldt voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

- Als bijzondere gevolmachtigde is aangesteld: mevrouw Tanja De Naeyez, medewerkster van  Moore Stephens met zetel te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 3, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

Onderwerp akte :

Hoveniersstraat 50-52 Bus 501-503 2018 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

9. De vergadering besloten heeft geen commissaris te benoemen.

10. Het doel van de vennootschap als volgt in de oprichtingsakte nauwkeurig is omschreven :  De vennootschap heeft tot doel :

De aankoop en verkoop, de import en export, het bewerken en doen bewerken, makelarij, ruil, het in consignatie geven, de vertegenwoordiging en de commissiehandel van alle ruwe en geslepen edelstenen, half-edelstenen, diamanten, juwelen, edele metalen en alle aanverwante grondstoffen en materialen, zowel in eigen beheer, als door middel van onderaanneming.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard ; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid : het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies ;

het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen ; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur. het waarnemen van alle bestuurs- en vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen ; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

11. De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in

de oproeping, op de derde woensdag van de maand juni om achttien uur.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het

stemrecht de statuten geen bijzondere bepalingen bevatten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL FILIP HOLVOET

GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

14/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
16/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DSS EUROPE

Adresse
PRINS ALBERTLEI 10 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande