DUIKSCHOOL AMFIBIE

Association sans but lucratif


Dénomination : DUIKSCHOOL AMFIBIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 412.701.148

Publication

10/10/2014
ÿþMOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Neergelegd fPr griffie van de

1111111111

9185758

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

01 OKT. 2011

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

DGjiter

Ondernemingsnr : ®',,%I , b_i. j

Benaming !

(voluit) : Duikschool Amfibie VZW

(verkort)

Rechtsvorm : Vereninging zonder winstoogmerk

Zetel : Parklaan 54 bus 2 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Statuutswijziging

Op 7 april 2014 werd tijdens een buitengewone algemene vergadering de volgende statuutswijziging aangenomen. De onderstaande wijziging van artikel 3 en toevoeging van artikel 21 werd aangenomen na stemming door de leden tijdens de buitengewone algemene vergadering.

Art 3: OUD

De vereniging heeft tot doel: het beoefenen en het bevorderen van de watersport in al haar vormen, in het bijzonder de duiksport en alle hierna verwante activiteiten, in de breedste zin van het woord, alsook het, inrichtingen van allerlei manifestatuies in verband met dit doel.

In die zin mag zij ook, op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat, de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

' Zij is bevoegd, alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doe! nodig heeft, in eigendoms-of andere zakelijke rechten te verwerven.

Art 3. NIEUW

De vereniging heeft tot doel: het beoefenen en het bevorderen van de watersport in al haar vormen, in het bijzonder de duiksport en alle hierna verwante activiteiten, in de breedste zin van het woord, alsook het inrichtingen van allerlei manifestatuies in verband met dit doel. Het beoefenen en het bevorderen kan warden ingericht voor volwassenen, jeugd en personen met een handicap. '

ln die zin mag zij ook, op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat- de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Zij is bevoegd, alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodigI heeft, in eigendoms-of andere zakelijke rechten te verwerven.

EXTRA ARTIKEL TOEVOEGEN

COMMISSIES

Art 21: De Raad van Bestuur kan bijgestaan worden door commissies in het boefenen en bevorderen van' de watersport.

Sectie 1: Commissie DUIKSCHOOL: Alle erkende (assistent)-instructeurs kunnen deelnemen aan de Commissie duikschool. Deze commissie vergadert minstens twee maal per Jaar en staat in voor het opleiden en het bijscholen van de aangesloten duikers.

Sectie 2: CommissieJEUGD DUIKSCHOOL: Alle erkende jeugd duik instructeurs en begeleider kunnen deelnemen aan de commissie jeugdduikschool. Deze commissie vergadert minstens twee maal per jaar en staat in voor het opleiden en het bijscholen van de aangesloten jeugdduikers.

Sectie 1: Commissie WET WHEELS DUIKSCHOOL: Alle erkende (assistent)-instructeurs voor duiken met' gehandicapten kunnen deelnemen aan de commissie wet wheels duikschool. Deze commissie vergadert minstens twee maal per jaar en staat in voor het opleiden en het bijscholen van de aangesloten wet wheel-duikers.

COORDINATIE VAN STATUTEN

Hieronder is de nieuwe coordinatie van de statuten van Duikschool Amfibie vzw opgenomen:

NAAM-,ZEEEL--DOEL--D1JUR - _ -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MO022

ART. 1 De vereniging werd opgericht op zesentwintig september negentienhonderd tweeënzeventig en draagt de naam "Duikschool Amfibie" vzw. Alle " documenten uitgaande van de vereniging, moeten deze benaming vermelden, alsook het hierna vermeld adres van de zetel van de vereniging.

ART. 2.De zetel van de vereniging is gevestigd te tweeduizenddriehonderd Turnhout, Parklaan vierenvijftig/twee en ressorteert aldus onder het gerechtelijk arrondissement Turnhout. Het adres van de maatschappelijke zetel is statutair bepaald en enkel de algemene vergadering kan beslissen over een wijzing van de maatschappelijke zetel, mits voldaan wordt aan de voorwaarden van een statutenwijziging.

ART. 3.De vereniging heeft tot doel: het beoefenen en het bevorderen van de watersport in al haar vormen, in het bijzonder de duiksport en alle hierna verwante activiteiten, in de breedste zin van het woord, alsook het inrichtingen van allerlei manifestatuies in verband met dit doel. Het beoefenen en het bevorderen kan worden ingericht voor volwassenen, jeugd en personen met een handicap.

ln die zin mag zij ook, op bijkomstige wijze, zekere economische activiteiten uitoefenen, op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel.

Zij is bevoegd, alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, in eigendoms-of andere zakelijke rechten te verwerven.

ART. 4.De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

LIDMAATSCHAP

ART. 5.De vereniging bestaat uit effectieve leden en toegetreden leden.

Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt

Het aantal van de effectieve leden mag evenwel wettelijk niet minder dan drie (3) bedragen ,

Art. 5.1. Effectieve leden

De effectieve leden zijn natuurlijke personen die voorkomen in het ledenregister dat moet worden ingediend

bij de Rechtbank van Koophandel.

Hun rechten en plichten worden bepaald door de wet, alsook door de hiernavolgende statutaire bepalingen :

Om effectief lid te worden moet men :

1.aangenomen worden door de Raad van Bestuur

2.de door de Raad van Bestuur bepaalde bijdragen betalen

3.zich gedragen naar alle wettelijke en statutaire vereisten, alsook naar deze die gebeurlijk vervat zijn in

een door de Raad van Bestuur uitgevaardigd Reglement van Inwendige Orde.

4.de meerderjarige leeftijd bereikt hebben. Voor minderjarigen dient een schriftelijke toestemming van de

ouders of voogd bezorgd te worden aan het bestuur

Art. 5.2.Toegetreden leden (art. 2ter van de VZW-wet)

De toegetreden leden zijn : de ereleden

Hun rechten en plichten worden bepaald door de wet, alsook door de hiernavolgende statutaire bepalingen

Om toegetreden lid te worden moet men :

5.aangenomen worden door de Raad van Bestuur

6.de door de Raad van Bestuur bepaalde bijdragen betalen

7.zich gedragen naar alle wettelijke en statutaire vereisten, alsook naar deze die gebeurlijk vervat zijn in

een door de Raad van Bestuur uitgevaardigd Reglement van Inwendige Orde.

8.de meerderjarige leeftijd bereikt hebben. Voor minderjarigen dient een schriftelijke toestemming van de

ouders of voogd bezorgd te worden aan het bestuur.

De toegetreden leden hebben echter geen stemrecht.

ART. 6.De Algemene Vergadering bepaalt de maximale bijdrage ten laste van effectieve leden en de toegetreden leden, Deze bedraagt max. 300 ¬ , Een wijziging van de max. bijdrage dient te gebeuren conform de voorwaarden van een statutenwijziging.

ART. 7.Elk lid kan te allen tijde, mits het er een maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden, doch niet vàôr dat de opeisbare bijdragen aan de vereniging zijn betaald. Het ontslag moet per aangetekende brief aan de Raad van Bestuur ter kennis gebracht worden. Weigering om de bijdrage te betalen wordt als ontslagneming aanzien.

Tot schorsing of uitsluiting van een lid, kan enkel door de Algemene Vergadering van de effectieve leden worden besloten met twee/derde meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden, en nadat het lid is gehoord door de Raad van Bestuur. Opgave van redenen is niet vereist.

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde ingeval het lid overlijdt, onbekwaam wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld en eveneens zodra het lid aan de onder art. 5 gestelde voorwaarden niet langer voldoet.

De lidgelden zijn te allen tijde definitief verworven door de vereniging.

,~ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een uittredend of uitgesloten lid en de rechthebbenden van een overleden lid kunnen nooit aanspraak maken op het vermogen van de vereniging, noch op teruggave van de gestorte bijdragen, van aanbrengsten of andere prestaties

HET BESTUUR

ART. 8

1.De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie effectieve leden, verkozen door de Algemene Vergadering. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal effectieve leden.

2.0m tot bestuurder verkozen te kunnen worden moet men minimum één jaar effectief lid zijn van de vereniging en houder zijn van een gehomologeerd twee ster-duikbrevet Befos  CMAS of hoger

3.De stemming gebeurt schriftelijk en geheim.

4.1-let bestuur wordt gevormd bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden op de Algemene Vergadering , dwz door de verkiesbare effectieve leden die tijdens de stemronde de meeste stemmen behaalden.

5.lndien de stemming onbeslist is, wordt voor die kandidaten opnieuw gestemd.

6.De bestuurders worden gekozen voor een termijn van 2 jaar. Hun opdracht vangt aan na de sluiting van de Algemene Vergadering waarop zij werden verkozen om te eindigen op de tweede jaarlijkse Algemene Vergadering volgend op deze waarop zij werden verkozen. Wanneer na de stemming minder bestuurders verkozen zijn dan er mandaten vacant zijn, kan de Algemene Vergadering zoveel leden als bestuurders coöpteren tot het vereiste aantal bereikt is, maar slechts voor een periode die zal eindigen ten laatste op de eerstvolgende vergadering.

7.De Raad van Bestuur duidt onder haar leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester aan evenals een duikschoolleider, Andere functies worden in onderling overleg bepaald.

Elke bestuurder, aangeduid om een tussentijds opengevallen mandaat uit te oefenen, is hiermee slechts gelast voor de overblijvende duur van zijn eigen mandaat. Elk lid van de Raad van Bestuur kan maximaal twee functies combineren.

8.De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur.

9.Kandidaturen voor de Raad van Bestuur dienen tenminste twee weken voor de Algemene Vergadering schriftelijk te worden overgemaakt aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur die de kandidaturen openbaar zal maken tenminste 1 week v66r de vergadering.

ART. 9. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen en beslist over het al of niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De Raad is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vzw, daarin ook begrepen de organisatie, de benoeming, het ontslag en de bezoldiging van personeel, alsook het uitvaardigen van een Reglement van Inwendige Orde.

De Raad is bovendien bevoegd om alle daden van beschikking te stellen, die niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

ART. 10. Voor alle handelingen wordt de vereniging, ook tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de gezamelijke handtekeningen van twee bestuurders nadat zij hiervoor door de Raad van Bestuur gemachtigd werden.

Voor handelingen waarvan de waarde tweehonderdvijftig (250) Euro niet overschrijdt, volstaat de handtekening van de bestuurder, onder wiens bevoegdheid die handelingen vallen en nadat hij hierdoor door de Raad van Bestuur gemachtigd werd.

ART. 11. De Raad van Bestuur vergadert elke 2de dinsdag van de maand behalve in de maand augustus of op bijeenroeping door de voorzitter of door twee bestuurders, op de plaats, de dag en het uur in de oproepingsbrief vermeld. De oproepingsbrief behelst daarenboven ook de agenda en de Raad van Bestuur kan geen geldige besluiten nemen buiten de agenda. De oproepingsbrief wordt verstuurd ten laatste 8 dagen voor de vergadering.

De vergaderingen warden voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door de ondervoorzitter. Indien beiden afwezig zijn zal deze taak overgenomen worden door de langst benoemde aanwezige bestuurder.

De besluiten worden genomen indien ten minste de helft der bestuurders aanwezig is en bij gewone meerderheid der aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de vergadering. De Raad van Bestuur oefent aldus haar bevoegdheden uit als een college.

Elk lid van de Raad van Bestuur, waarvan de onvoldoende gemotiveerde afwezigheid op 3 opeenvolgende vergaderingen van de Raad van Bestuur bij eenparigheid van de aanwezige leden van deze Raad van Bestuur wordt vastgesteld, verliest zijn hoedanigheid als bestuurslid en zal bijgevolg niet meer worden opgeroepen voor , de volgende vergadering.

ALGEMENE VERGADERING

~ *

.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ART, 12. De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden. De regelmatig bijeengekomen Algemene Vergadering van de effectieve leden vertegenwoordigt alle leden; haar besluiten verbinden alle leden. . Zij is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar zijn toegekend door de wet en door onderhavige statuten.

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheden :

1.wijziging van de statuten

2.de benoeming en afzetting van de bestuurders

3.de benoeming en de afzetting van commissarissen en het bepalen van hun bezoldigingen ingeval een

bezoldiging werd toegekend

4.de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

5.de goedkeuring van de begroting en van de jaarrekening

6.de ontbinding van de vereniging

7.de uitsluiting van een lid

8.de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

De Algemene Vergadering kan mits een statutenwijziging haar bevoegdheden aan de Raad van Bestuur overdragen, behalve deze, die door art. 4 van de VZW-wet aan de Algemene Vergadering voorbehouden zijn.

ART, 13. De jaarlijkse Algemene Vergadering, moet éénmaal per jaar, binnen de zes maanden na het

afsluiten van het boekjaar worden bijeengeroepen voor :

-de goedkeuring van de begroting voor het volgende werkingsjaar,

-de goedkeuring van de jaarrekening.

-de kwijting van de bestuurders

Op ieder ogenblik kan een Bijzondere Algemene Vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist.

De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Ledenvergadering bijeen te roepen telkens er ten minste één/vijfde van het totaal aantal effectieve leden, zoals dit blijkt uit het laatste op de maatschappelijke zetel liggende ledenregister, daarom verzoeken, en wel binnen één maand na het indienen van zulk schriftelijk verzoek bij de Raad van Bestuur.

Al de effectieve leden moeten opgeroepen worden ten minste acht dagen vóór de algemene vergadering. Dit gebeurt per gewone brief, of via elektronische weg, hetzij door een aankondiging in het tijdschrift van de vereniging,

De oproeping vermeldt steeds de agenda, de plaats, de dag en het uur van de vergadering. De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Over onderwerpen die niet op de agenda staan, kan niet geldig gestemd worden.

Elk effectief lid kan, vanaf bijeenroeping tot vlak voor aanvang van de Algemene Vergadering , een agendapunt voorstellen aan de Raad van Bestuur, die beslist of het punt al dan niet wordt weerhouden voor de vergadering.

Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen, vanaf bijeenroeping tot vlak voor aanvang van de Algemene Vergadering, door ten minste één/twintigste van het totaal aantal effectieve leden, zoals dit blijkt uit het op de maatschappelijke zetel liggende ledenregister, moet op de agenda geplaatst worden.

ART. 14. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens

afwezigheid door de ondervoorzitter. Indien beiden afwezig zijn, zal deze taak overgenomen worden door de

langst benoemde aanwezige bestuurder. De voorzitter duidt twee stemopnemers aan.

Elk effectief lid heeft recht deel te nemen aan de Algemene Vergadering

Alle effectieve leden beschikken in de vergadering over één stem

Elk effectief lid kan zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een ander effectief lid. leder

effectief lid kan niettemin slechts houder zijn van één enkele volmacht.

ART. 15. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden. Onthoudingen en blanco stemmen worden niet meegerekend. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de vergadering.

Voor statutenwijzigingen is evenwel de aanwezigheid van twee/derden van de effectieve leden vereist en twee/derde van de aanwezige of vertegenwoordigde leden moet akkoord gaan.. Indien dit quorum niet bereikt wordt, dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen warden die geldig kan beraadslagen en besluiten, alsook de wijzigingen aannemen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden, Die tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Een wijziging van het maatschappelijk doel en de ontbinding van de vereniging kunnen enkel aangenomen worden mits de aanwezigheid van twee/derde van de effectieve leden en het akkoord van een vier/vijfde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden; elke andere statutenwijziging vereist een twee/derde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden,

' ~ l

4 ~

MOd 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

ART, 16. De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een ten zetel van de vereniging bijgehouden register en ondertekend door de voorzitter en de secretaris van de vergaderingen en door de leden die zulks wensen. De notulen kunnen door de effectieve leden worden geraadpleegd na samenspraak met de secretaris.

Afschriften of uittreksels worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur en de secretaris ondertekend,

Het art. 26 novies van de VZW-wet vereist dat de Raad van Bestuur binnen één maand te rekenen van de verjaardag van de neerlegging van de statuten, een afschrift van de wijzigingen in de samenstelling van de vereniging neerlegt ter griffie van de bevoegde rechtbank, samen met het geactualiseerd ledenregister.

Bestuurswijzigingen, statutenwijzigingen en beslissingen over ontbinding en vereffening moeten via dezelfde griffie bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

REKENINGEN EN BEGROTING

ART. 17. De vereniging dient een boekhouding bij te houden waarin alle inkomsten en uitgaven worden behandeld. De boekhouding dient niet alleen ter verantwoording voor de belastingen, maar ook ten overstaan van de effectieve leden. Deze laatsten hebben jaarlijks inzage voor controle; en ondertekening voor akkoord door twee effectieve leden is per boekjaar vereist.

Het boekjaar van de vereniging begint op één januari en eindigt op éénendertig december

In afwachting van de goedkeuring der begroting van het lopende jaar, mag de Raad van Bestuur per maand maximum 1/12de van de goedgekeurde begroting van het vorige boekjaar uitgeven teneinde de goede werking van de vereniging te verzekeren.

Na elk boekjaar worden door de Raad van Bestuur binnen de 6 maand na de afsluiting de jaarrekening van het afgelopen boekjaar, alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd.

De rekeningen en de begroting zijn ten minste 8 dagen v66r de Algemene Vergadering ter inzage van de effectieve leden, doch zonder verplaatsing van ai de bescheiden waarop deze rekeningen en begroting gesteund zijn.

Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet bij wijze van dividenden aan de leden worden uitgekeerd.

De Algemene Vergadering kan één of meer commissarissen voor de rekeningen aanstellen, die dan verslag uitbrengen op deze jaarvergadering.

ONTBINDING EN VEREFFENING

ART, 16. De vereniging kan ontbonden worden door een besluit van de Algemene Vergadering, overeenkomstig art. 15 van onderhavige statuten, ofwel door een gerechtelijke beslissing.

De vereniging wordt niet ontbonden door het overlijden of uittreden van een lid, in zoverre het aantal effectieve leden daardoor niet minder dan drie bedraagt.

Ingeval van vrijwillige ontbinding worden door de Algemene Vergadering, en biij gebreke daarvan door de bevoegde rechtbank, één of meer vereffenaars benoemd. De bevoegde rechtbank zal over de homologatie van hun functie als vereffenaar beslissen en hun bevoegdheden bepalen.

ART. 19. Ingeval van ontbinding zal het actief, na aanzuivering der schulden, overgedragen worden aan een vereniging met een belangenloze doelstelling, namelijk : aan een vereniging zonder winstoogmerk met hetzelfde maatschappelijke doel als deze vereniging en aangesloten bij de Nederlandstalige Liga voor Onderwateronderzoek en -Sport.

In geen geval mogen de activa toegewezen worden aan leden of oud -leden van de vereniging.

ART. 20. Voor alles waarin in onderhavige statuten niet is voorzien, wordt verwezen naar de wet van zevenentwintig juni negentien honderdéénentwintig betreffende de VZW's, gewijzigd door de wetten van twee mei tweeduizendentwee en achttien januari tweeduizendendrie.

COMMISSIES

Art 21: De Raad van Bestuur kan bijgestaan worden door commissies in het boefenen en bevorderen van de watersport.

Sectie 1: Commissie DUIKSCHOOL: Alle erkende (assistent)-instructeurs kunnen deelnemen aan de commissie duikschool. Deze commissie vergadert minstens twee maal per jaar en staat in voor het opleiden en het bijscholen van de aangesloten duikers.

Sectie 2: CommissieJEUGD DUIKSCHOOL: Aile erkende jeugd duik instructeurs en begeleider kunnen deelnemen aan de commissie jeugdduikschool. Deze commissie vergadert minstens twee maal per jaar en staat in voor het opleiden en het bijscholen van de aangesloten jeugdduikers.

Sectie 1: Commissie WET WHEELS DUIKSCHOOL: Aile erkende (assistent)-instructeurs voor duiken met gehandicapten kunnen deelnemen aan de commissie wet wheels duikschool. Deze commissie vergadert minstens twee maal per jaar en staat in voor het opleiden en het bijscholen van de aangesloten wet wheel duikers.

MOD 2.2

.Yeuor-behouden 'dan het C3egisch Staatsblad Luik B - vervolg

Genotuleerd te Turnhout 07/04/2014



Bart Van Gompel

bestuurder duikschool amfibie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luilc B vermelden . Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2014
ÿþMOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

`i 4s'ege Er gri fie van de RECHTBANK VAN KOOPHANDEL,

2 0 FEB. 2014

Tp1Iffi er, 4UT

Ondememingsnr : 0412.701.11g

Benaming

(voluit): Duikschool Amfibie VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereninging zonder winstoogmerk

Zetel : Parklaan 54 bus 2 te 2300 Turnhout

Onderwerp : Ontslag en benoeming leden van de raad van bestuur

Op 7 februari 2014 werd de jaarlijkse algemene vergadering gehouden in de lokalen van de duikschool.

De jaarrekening over boekjaar 20123en het budget voor boekjaar 2014 werden toegelicht door de raad vans bestuur en met eenparig der aanwezige stemmen goedgekeurd. Aan de bestuuders werden met eenparig der: aanwezige stemmen kwijting verleend over boekjaar 2013.

De volgende wijzigingen in de raad van bestuur worden genotuleerd:

1, Het tweejarig bestuurdersmandaat van Bart Van Gompel, Philip Moonen, Filip Der Kinderen en Alain

Willems loopt teneinde. Bijgevolg zijn allen uitredend.

2. Bart Van Gompel, Philip Moonen, Filip Der Kinderen stellen zich opnieuw kandaat voor een; bestuurdersmandaat binnen duikschool Amfibie vzw voor een periode van 2 jaar. Dit comform de statuten van; duikschool Amfibie vzw,

3. Luc Meuwes stelt zich tevens kanidaat ais bestuurder van duikschool amfibie vzw en dit voor de eerste maal.

3. Alle vier de kanidaten werden met eenparigheid der aanwezige stemmen verkozen tot bestuurder van' duikschool amfibie vzw voor een periode van 2 jaar (tot de algemene vergadering van februari 2016).

Tesamen met de bestuursleden van duikschool Amfibie van wie het bestuurdersmandaat niet verviel is de

volledige raad van bestuur van duischool Amfibie als volgt samengestelt:

Filip Der Kinderen, Nijverheidsstraat 27, 2350 Vosselaar, Nn: 700704-061-77

Philip Muonen, Rozenlaan 8, 2300 Turnhout, Nn: 740702-015-73

Bart Van Gompel, Jozef Rommensstraat 4, 2340 Beerse, Nn: 750526-107-44

Kathy Dilny, Steenweg op Oosthoven 201, 2300 Turnhout, Nn: 770703-328-84

Paul Gevers, Waterloopstraat 3, 2300 Turnhout, Nn: 640504-045-50

Cindy Braspenning, Opstal , 2330 Merksplas, Nn770614-080.92

Luc Meuwes, Kuilijesstraat 46, 2360 Oud Turnhout, Nn: 570608-2338-73

De bestuurders zullen bij de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur de functies verdelen. Genotuleerd te Turnhout 07/02/2014

Bart Van Gompel

bestuurder duikschool amfibie

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/03/2013
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

1I1111111111q1A11111111111

NEERGE!.Frin

GRIFFIE RECHTBANK VAN

08 NAART 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Ondernemingsnr : 0412.701.143

Benaming

(voluit) : Duikschool Amfibie VZW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) "

Rechtsvorm, : Vereninging zonder winstoogmerk

Zetel : Parklaan 54 bus 2 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming leden van de raad van bestuur

Op 22 februari 2013 werd de jaarlijkse algemene vergadering gehouden in de lokalen van de duikschool.

De jaarrekening over boekjaar 2012 en het budget voor boekjaar 2013 werden toegelicht door de raad van bestuur en met eenparig der aanwezige stemmen goedgekeurd. Aan de bestuuders werden met eenparig der aanwezige stemmen kwijting verleend over boekjaar 2012.

ige volgende wijzigingen in de raad van bestuur warden genotuleerd:

1, Het tweejarig bestuurdersmandaat van Paul Gevers en Kathy Dilny loopt teneinde. Bijgevolg zijn beide

uitredend.

2. Zowel Kathy Dilny ais Paul Gevers tellen zich kandaat voor een bestuurdersmandaat binnen duikschool Amfibie vzw voor een periode van 2 jaar. Dit comform de statuten van duikschool Amfibie vzw.

3. Cindy Braspenning stelt zich tevens kanidaat als bestuurder van duikschool amfibie vzw en dit voor de eerste maal.

3. Aile 3 de kanidaten werden met eenparigheid der aanwezige stemmen verkozen tot bestuurder van. duikschool amfibie vzw voor een periode van 2 jaar (tot de algemene vergadering van februari 2015).

Tesamen met de bestuursleden van duikschool Amfibie van wie het bestuurdersmandaat niet verviel is de

volledige raad van bestuur van duischool Amfibie als volgt samengestelt:

Filip Der Kinderen, Nijverheidsstraat 27, 2350 Vosselaar, Nn: 700704-061-77

Philip Moonen, Rozenlaan 8, 2300 Turnhout, Nn: 740702-015-73

Bart Van Gompel, Jozef Rommensstraat 4, 2340 Beerse, Nn: 750526-107-44

Kathy Dilny, Steenweg op Oosthoven 201, 2300 Turnhout, Nn: 770703-328-84

Paul Gevers, Waterloopstraat 3, 2300 Turnhout, Nn: 640504-045-50

Alain Willems, Kruisstraat 18, 3920 Lommel, Nn 671127-033-59

Cindy Braspenning, Opstal , 2330 Merksplas, Nn770614-080.92

De bestuurders zullen bij de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur de functies verdelen. . Genotuleerd te Turnhout 22102/2013

Bart Van Gompel

bestuurder duikschool amfibie

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en. hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/03/2012
ÿþMOD 2.2

( a~, ~~ ~Ï~.\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter _glee

. e,-r ,

-/-,-.,4





1111111 11111 liii! IllI 11111 IIII 1II1 11111 1111 1111

" iaossass"

Ondernemingsnr : O412.701.14 g

Benaming

(voluit) : Duikschool Amfibie VZW

(verkort)

Rechtsvorm : Vereninging zonder winstoogmerk

Zetel : Parklaan 54 bus 2 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming leden van de raad van bestuur

Op 10 februari 2012 werd de jaarlijkse algemene vergadering gehouden in de lokalen van de duikschool.

De jaarrekening over boekjaar 2011 en het budget voor boekjaar 2012 werden toegelicht door de raad van bestuur en met eenparig der aanwezige stemmen goedgekeurd. Aan de bestuuders werden met eenparig der aanwezige stemmen kwijting verleend over boekjaar 2011.

De volgende wijzigingen in de raad van bestuur worden genotuleerd:

1. Het tweejarig bestuurdersmandaat van Tony Devolder, Philip Moonen, Michel Marcus, Bart Van Gompel en Filip Der Kinderen. Bijgevolg zijn zij uitredend.

Cathy Geuens had op 19 december 2011 haar ontslag als bestuurslid gegeven.

2. Zowel Philip Moonen, Bart Van Gompel, Filip Der Kinderen als Alain Willems stellen zich kandaat voor een bestuurdersmandaat binnen duikschool Amfibie vzw voor een periode van 2 jaar. Dit comform de statuten van duikschool Amfibie vzw.

3. Aile 4 de kanidaten werden met eenparigheid der aanwezige stemmen verkozen tot bestuurder van duikschool amfibie vzw voor een periode van 2 jaar (tot de algemene vergadering van februari 2014).

Tesamen met de bestuursleden van duíkchoof Amfibie van wie het bestuurdersmandaat niet verviel is de

volledige raad van bestuur van duischool Amfibie als volgt samengestelt:

Filip Der Kinderen, Nijverheidsstraat 27, 2350 Vosselaar, Nn: 700704-061-77

Philip Moonen, Rozenlaan 8, 2300 Turnhout, Nn: 740702-015-73

Bart Van Gompel, Jozef Rommensstraat 4, 2340 Beerse, Nn: 750526-107-44

Kathy Dilny, Steenweg op Dosthoven 201, 2300 Turnhout, Nn: 770703-328-84

Paul Gevers, Waterloopstraat 3, 2300 Turnhout, Nn: 640504-045-50

Alain Willems, Kruisstraat 18, 3920 Lommel, Nn 671127-033-59

De bestuurders zullen bij de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur de functies verdelen. Genotuleerd te Turnhout 10/0212012

Bart Van Gompel

bestuurder duikschool amfibie

Op de laatste blz. van Luili B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vc

baht

aai

Bel,

Staa

GBlFFliw l.l;'~i"~~:i~jk \14.2

^~-

Dr il 1 ~'?~t~if el?

KOOPHl~l~7O~L. ~ ~U~'~t r.~l~

j~3!f~3i~:i ~C^~

G~i.ÏfiR~,~.--

11/03/2011
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

r

11l11 ff11 1Iff 11ll D I 11ff I ffII 101 I0 II

*11039369'

bel a; BE Sta

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

Q 1 MWlR12ü11

KOOPHANDEL TURNHOUT GriffieDe :griffier

ondernemingsnr : ï (), (~~ f,1 . ~J J. fi a

Benaming

(voluit) : Duikschool Amfibie VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereninging zonder winstoogmerk

Zetel : Parklaan 54 bus 2 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming leden van de raad van bestuur

Op 18 februari 2011 werd de jaarlijkse algemene vergadering gehouden in de lokalen van de duikschool.

De jaarrekening over boekjaar 2010 en het budget voor boekjaar 2011 werden toegelicht door de raad van bestuur en met eenparig der aanwezige stemmen goedgekeurd. Aan e bestuuders werden met eenparig der aanwezige stemmen kwijting verleend over boekjaar 2010.

De volgende wijzigingen in de raad van bestuur worden genotuleerd:

1. Het tweejarig bestuurdersmandaat van Paul Gevers en Cathy Geuens loopt teneinde, Bijgevolg zijn beide uitredend.

2. Zowel Cathy Geunens, Paul Gevers als Kathy Dilny stellen zich kandaat voor een bestuurdersmandaat binnen duikschool Amfibie vzw voor een periode van 2 jaar. Dit comform de statuten van duikschool Amfibie . vzw.

3. Alle 3 de kanidaten werden met eenparigheid der aanwezige stemmen verkozen tot bestuurder van duikschool amfibie vzw voor een periode van 2 jaar (tot de algemene vergadering van februari 2013).

Tesamen met de bestuursleden van duikchool Amfibie van wie het bestuurdersmandaat niet verviel is de

volledige raad van bestuur van duischoolAmfibie als volgt samengestelt:

Tony Devolder, Zaverlstraat 24, 2470 Retie Nn: 550106-033-76

Filip Der Kinderen, Nijverheidsstraat 27, 2350 Vosselaar, Nn: 700704-061-77

Michel Marcus, Provinciebaan 30, 2470 Retie, Nn: 610102-385-05

Philip Moonen, Rozenlaan 8, 2300 Turnhout, Nn: 740702-015-73

Bart Van Gompel, Jozef Rommensstraat 4, 2340 Beerse, Nn 750526-107-44

CathyGeuens, provinciebaan 30, 2470 Retie, Nn 630418-252-74:

Kathy Dilny, Steenweg op Oosthoven 201, 2300 Turnhout, Nn: 770703-328-84

Paul Gevers, Waterloopstraat 3, 2300 Turnhout, Nn: 640504-045-50

De bestuurders zullen bij de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur de functies verdelen. Genotuleerd te Turnhout 18/02/2011

Bart Van Gompel

bestuurder duikschool amfibie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te:vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

27/03/2015
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte te " grifü? ..~

Neergelegd ter griffie van de

iN 11111,111111111111

REI;tL'1BAi\TA VAN KOOPHANDEL

1 7 HAM 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

Tic Getffter

Ondernemingsnr : 0412.701.143

Benaming

(voluit) : Duikschool Amfibie VZW

(verkort} :

Rechtsvorm : Vereninging zonder winstoogmerk

Zetel : Parklaan 54 bus 2 te 2300 Turnhout

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming leden van de raad van bestuur

Op 20 februari 2015 werd de jaarlijkse algemene vergadering gehouden in de lokalen van de duikschoof.

De jaarrekening over boekjaar 2014en het budget voor boekjaar 2015 werden toegelicht door de raad van; bestuur en met eenparig der aanwezige stemmen goedgekeurd. Aan de bestuuders werden met eenparig derf aanwezige stemmen kwijting verleend over boekjaar 2014.

De volgende wijzigingen in de raad van bestuur worden genotuleerd:

1. Het tweejarig bestuurdersmandaat van Kathy Dilny, Paul Gevers en Cindy Braspenning loopt teneinde. Bijgevolg zijn allen uitredend.

2. Kathy Dilny, Paul Gevers en Cindy Braspenning stellen zich opnieuw kandaat voor een bestuurdersmandaat binnen duikschool Amfibie vzw voor een periode van 2 jaar. Dit comform de statuten van duikschool Amfibie vzw.

3. Aile drie de kanidaten werden met eenparigheid der aanwezige stemmen verkozen tot bestuurder van duikschool amfibie vzw voor een periode van 2 jaar (tot de algemene vergadering van februari 2017).

Tesamen met de bestuursleden van duikschool Amfibie van wie het bestuurdersmandaat niet verviel is de

volledige raad van bestuur van duischool Amfibie als volgt samengestelt:

Filip Der Kinderen, Nijverheidsstraat 27, 2350 Vosselaar, Nn: 700704-061-77

Philip Moonen, Rozenlaan 8, 2300 Turnhout, Nn: 740702-015-73

Bart Van Gompel, Jozef Rommensstraat 4, 2340 Beerse, Nn: 750526-107-44

Kathy Dilny, Steenweg op Oosthoven 201, 2300 Turnhout, Nn: 770703-328-84

Paul Gevers, Waterloopstraat 3, 2300 Turnhout, Nn: 640504-045-50

Cindy Braspenning, Opstal , 2330 Merksplas, Nn770614-080.92

Luc Meuwes, Kuiltjesstraat 46, 2360 Oud-Turnhout, Nn: 570608-2338-73

De bestuurders zullen bij de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur de functies verdelen. Genotuleerd te Turnhout 20/02/2015

Bart Van Gompel

bestuurder duikschool amfibie

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DUIKSCHOOL AMFIBIE

Adresse
PARKLAAN 54, BUS 2 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande