DUKALE SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUKALE SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.269.218

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 18.07.2013 13319-0065-013
06/02/2015
ÿþ~ r...et?.4 r.

Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 7 JAN. 2015

afdeling Antwerpen Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0809.269.218

Benaming

(voluit) : DUKALE SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hulgenrodestraat 92, 2150 Borsbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte ; DOELSWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Peter Dehandschutter te Aartselaar op 17 december 2014, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUKALE SERVICES", met zetel te 2150 Borsbeek, Hulgenrodestraat 92, BTW BE0809.269.218, rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen, met eenparigheid van stemmen, beslist heeft hetgeen volgt:

EERSTE BESLISSING

De vergadering bevestigt een exemplaar van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 5 december 2014 waarin het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap wordt toegelicht, bij welk verslag een staat van actief en passief werd gevoegd afgestoten per 30 september 2014, ontvangen te hebben.

De vergadering bevestigt kennis te hebben genomen van voormelde stukken en ontslaat de voorzitter dan ook van het voorlezen van dit verslag.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te herformuleren en uit te breiden zoals vermeld onder punt 2 van de agenda. Bijgevolg zal artikel vier luiden als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en' de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. groot- en kleinhandel van verpakkingen en verpakkingsmaterialen, etiketten en etiketteersystemen;

b. Management, consultancy, raadgevend bureau op gebied van energiebeleid en financiële aangelegenheden.

c. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

d. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

e, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

f. het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen, het uitoefenen van opdrachten en. functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

g. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien en brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

h. de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

Il, Voor eigen rekening:

a het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Y b. de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, evenals zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om de bepalingen van ARTIKEL ZES van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Behoudens wat bepaald is in Hoofdstuk VII van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels.

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden in overeenstemming met de bepalingen van de wet.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten,

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar en kan deze op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen tenzij anders tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker werd overeengekomen.

De nieuwe aandelen behoren in volle eigendom toe aan de blote eigenaar.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker op de nieuwe aandelen intekenen met eigen middelen. De aandelen die deze laatste alzo verkrijgt, behoren hem in volte eigendom toe.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hogervermeld kan slechts worden ingeschreven hetzij in evenredigheid met hun deelname in het kapitaal, hetzij volgens onderling akkoord door de volgende personen in onderstaande volgorde:

- door een vennoot;

- door derden mits beslissing genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie/vierde van het kapitaal."

VIERDE BESLISSING

De titel van ARTIKEL TWAALF met name "BENOEMING  ONTSLAG, wordt geschrapt en vervangen door " BENOEMING - AANSTELLING - OPVOLGING - ONTSLAG"

De volgende tekst wordt toegevoegd tussen de eerste en de tweede alinea van artikel 12:

"De heer VANBEVEREN, Walter Leon Henri, geboren te Wilrijk op 28 juni 1964, [identiteitskaart nummer: 591-5650528-29 - rijksregister nummer: 64.06.28-239.16], wonende te Borsbeek, Hulgenrodestraat 92 wordt als statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Ingeval van overlijden of ontslag op zijn verzoek, zal zijn echtgenote, mevrouw ARNOUTS, lise Magdalena Paula, geboren te Wilrijk, op 17 augustus 1966,[ identiteitskaart nummer: 591-5650440-01 - Rijksregister nummer: 66.08.17-312.38] wonend in Hulgenrodestraat 92, 2150 Borsbeek, van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur.

VIJFDE BESLISSING

Bij ARTIKEL VEERTIEN wordt de derde en laatste alinea geschrapt en vervangen als volgt:

"Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en deze heeft bij een verrichting een tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard met de vennootschap, dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch moet hij hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat Ni ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen

Verder dient gehandeld zoals bepaald in artikel 259 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen." ZESDE BESLISSING

In hoofdstuk E. TOEZICHT wordt de titel van dit hoofdstuk met name "E. TOEZICHT" geschrapt en vervangen door de tekst "E. CONTROLE".

ZEVENDE BESLISSING

t

4'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Y, F A

Voor-ehoudon aan het Belgisch Staatsblad

In ARTIKEL NEGENTIEN worden de woorden "voor het laatst afgesloten boekjaar" in de eerste en de

tweede alinea geschrapt en vervangen door de woorden "voor het voorlaatste en het laatst afgesloten

boekjaar",

ACHTSTE BESLISSING

In ARTIKEL DRIEËNTWINTIG worden volgende wijzigingen aangebracht:

a) De woorden "bevestiging" worden geschrapt en vervangen door de woorden "bevestiging of homologatie"

b) De woorden "rechtbank van koophandel" worden geschrapt en vervangen door de woorden "voorzitter van de rechtbank van koophandel".

c) De zin beginnende met de woorden "De vereffenaars treden" en eindigend met de woorden "van hun benoeming", wordt vervangen door de tekst: " De voorzitter van de rechtbank van koophandel bevestigt of homologeert de aanstelling, maar vanaf hun aanstelling kunnen de vereffenaars reeds handelingen stellen overeenkomstig artikel 184,§2, 2de [id Wetboek van Vennootschappen."

NEGENDE BESLISSING

In ARTIKEL VIERENDERTIG worden de woorden " onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en, in voorkomend geval, openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet" geschrapt uit de tweede alinea.

TIENDE BESLISSING

De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap,

ELFDE BESLISSING

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt verleend door de vergadering en voornoemde zaakvoerder aan I3VBA VANDELANOTTE ACCOUNTANCY, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, om in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen, alle formaliteiten te vervullen en in het algemeen al het nodige te doen bij het Ondernemingsloket en/of de Kruispuntbank der ondernemingen en de diensten van de B.T.W. en het vervullen van alle andere formaliteiten bij alle andere administraties, zoals de belastingen en de R.S.Z.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerd notaris

Peter Dehandschutter

Tegelijk neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, staat van activa en passiva, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.04.2012, NGL 28.04.2012 12108-0241-010
19/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.08.2011, NGL 12.09.2011 11542-0447-010
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 15.06.2016 16181-0259-012

Coordonnées
DUKALE SERVICES

Adresse
HULGENRODESTRAAT 92 2150 BORSBEEK(ANTW)

Code postal : 2150
Localité : BORSBEEK
Commune : BORSBEEK
Province : Anvers
Région : Région flamande