DUSHI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUSHI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.241.154

Publication

27/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.07.2014, NGL 21.08.2014 14448-0395-010
11/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 04.07.2013 13278-0560-011
18/07/2012
ÿþ Mcd word 11.1

K ` i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIY I)hII Gfl Vl0 I I II Iln

*12126947*

0

Ondernerningsnr : a[, f y(C../ .~ , ~5 c4

Benaming

(voluit) : "DushÎ"

(verkort) :

N C ER C.=

,

GRIFFIE RE3..rii-1 a'1p.s ~r )," ;4<1

09 JULI Z012.

Griffie

K F~

OaRHANnI T; if".S1F^- .-1T 1

C-~-2,- -4{14 t; e:r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Terbeeksestraat 20 bus 1, 2321 Meer

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk-Antwerpen op 0510712012, neer te leggen op het zevende kantoor der Registratie te Antwerpen, houdende de oprichting van een vennootschap met volgende kenmerken

-VENNOOT

De heer BROUWER Jasper, ongehuwd, geboren te Amsterdam op zevenentwintig november negentienhonderd eenenzeventig, [Rijksregister nummer : 71.51.27-133.32], wonend te 4815 BA Breda (Nederland), Pastoor Pottersplein 21.

-NAAM

"Dushi"

-RECHTSVORM

Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

-DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter

griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

-ZETEL

De zetel is gevestigd te 2321 Meer, Terbeeksestraat 20 bus 1, en de vennootschap is ingeschreven in het

rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Turnhout,

-DOEL

De vennootschap heeft als burgerlijk doel:

- De uitoefening van de geneeskunde, meer bepaald de huisartsgeneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtneming van de regels van de Code van geneeskundige plichtenleer, opgesteld door de Nationale Raad van de Orde van Geneesheren, door de geneesheer  vennoot - huisarts of door geneesheren van dezelfde of aanverwante discipline, die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen, allen ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle daaruit voorvioeiende honoraria geïnd worden door en voor de vennootschap en dat de geneesheer - vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichtte prestaties;

- De inrichting van een medisch secretariaat en van algemene diensten die nuttig of nodig zijn voor de hoofdactiviteit van de vennootschap;

- De aankoop en het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties, inclusief gebouwen kortom van een volledige materiele infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot;

- Het aanleggen van reserves om de nodige medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen aan te schaffen met respect voor het burgerlijk karakter van de vennootschap;

- De mogelijkheden scheppen om de geneesheer - vennoot toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen in voormelde medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

Het verstrekken van informatie en/of onderricht inzake het voormeld vakgebied en dit in de breedste betekenis van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden alle niet door de wet en/of door de Medische Plichtenleer verboden handelingen mogen verrichten die rechtstreeks verband houden met haar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

doel, dit alles in overeenstemming met de toepasselijke regelen van de medische deontologie, eigen aan het beroep van arts. in het bijzonder is de vennootschap ertoe gehouden de vrije artsenkeuze, de diagnostische en therapeutische vrijheid en het respecteren van het beroepsgeheim te waarborgen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze (waaronder het opnemen van de opdracht als bestuurder of zaakvoerder), mogen deelnemen aan aile ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen en vennootschappen, bestaande of op te lichten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan. De vennootschap zal echter geen overeenkomsten afsluiten dewelke artsen deontologisch niet mogen afsluiten met andere artsen of met derden.

De feitelijke geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap mag als bijkomstig doel alle roerende- of onroerende verhandelin-gen doen, mits dit een beheren is van de roerend en onroerende goederen als een goede huisvader, en zo dit niet de vorm van aanvullende commerciële activiteit aanneemt. Dit bijkomstig doel mag op geen enkel ogenblik het burgerlijk karakter van de vennootschap wijzigen en de beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Zo kan de vennootschap onder meer op bijkomstige wijze:

- investeringen en beleggingen uitvoeren, zoals onder meer de aankoop, de verhuring en de oprichting van gebouwen, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt

 beleggingen of investeringen van haar middelen mogen gefinancierd worden door leningen;

- de aankoop, het huren en het onderhoud van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur in verband met voornoemd doel, om deze ter beschikking te tellen van de arts-vennoot, en zodoende materiële voorwaarden en middelen te scheppen om dit alles zo degelijk mogelijk te verwezenlijken.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor de eigen rekening.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar

overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan deelnemen in kostenasscociaties of middelenvennootschappen van geneesheren, De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren. Dit ailes rekening houdend met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

-KAPITAAL

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderd zesentachtigste (11186ste) ieder.

Inbreng in geld.

De comparant verklaart inbreng te doen in geld van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00), waarvoor hem honderd zesentachtig (186) aandelen worden toegekend.

De comparant verklaart dat aile aandelen zijn volgestort tot beloop van twee/derden, zodat het kapitaal heden volstort werd tot beloop van het wettelijk minimum van twaalfduizend vierhonderd (12.400,00) euro.

De notaris bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De oprichter verklaart bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die door hem werden aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 15 maart 2012 laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem worden aangegaan vanaf heden en v66r de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

-BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. De zaakvoerder(s) zijn steeds geneesheren  vennoten, en worden benoemd voor een periode van tien jaar, Zij kunnen herbenoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

-EERSTE ZAAKVOERDER

Voor de duur van tien jaar te rekenen vanaf heden wordt door de oprichter tot gewo-ne zaakvoerder benoemd: de heer Jasper BROUWER, voornoemd.

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie zijn niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie, -ALGEMENE VERGADERING

~ p k

Voor

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering van de vennoten ........... jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van juni om negen uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni tweeduizend en twaalf.

-VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmach-tigde, vennoot.

Hij kan daartoe door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoel in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax of elektronische post, aan een medevennoot volmacht geven hem op een welbepaalde vergadering te vertegen-woordigen en er in zijn plaats te stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

De aandelen van de vennootschap kunnen niet in vruchtgebruik gegeven worden of met enig zakelijk recht bezwaard worden.

Indien door het overlijden van één van de vennoten een situatie van onverdeeldheid ontstaat, worden alle rechten verbonden aan de aandelen die zich in deze onver-deeldheid bevinden opgeschort tot een overdracht van deze aandelen heeft plaatsgevonden zoals hoger in artikel 10.2, voorzien.

-BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffe van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

-BESTEMMING VAN DE WINST

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste vooraf genomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte storting en.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle geneesheren-vennoten vereist.

-BEVOEGDHEDEN VEREFFENAARS

Het netto actief van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen, in voorkomend geval rekening houdend met de ongelijke volstorting van de aandelen.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op geneesheren voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten enfof het beroepsgeheim van de vennoten.

-COMMISSARIS

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

-VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparant aan accountantskantoor Swinnen Kristof & Partners bvba  Kristof Swinnen, te 2500 Lier, Aarschotsesteenweg 232 B de nodige machten verleend om aile formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

- afschriftakte

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DUSHI

Adresse
TERBEEKSESTRAAT 20, BUS 1 2321 MEER

Code postal : 2321
Localité : Meer
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande