DUXE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DUXE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.192.557

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 28.08.2014 14570-0588-011
16/07/2012
ÿþnr,\ ModWordlli

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voo

beau aan I. Sole

Staats1

e

- 5 JULI 2012 1

RECH'FBA1\ K VAN .

KOOPHANDEL TE GENT

g

11111111111111111 II

*12124918*

Ondememingsnr : 0836.192.557 Benaming

(voluit) : Duxe

(verkort)

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Dendermondesteenweg 543, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden ten ' maatschappelijke zetel op 1 juni 2012, blijkt dat met éénparigheid van de stemmen werd beslist om vanaf 1 juni 2012 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Adrien de Grootestraat 1, 9070 Destelbergen,

De heer Tommy de Bruijn

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 03.07.2012 12241-0172-011
23/05/2011
ÿþmcd 2.1

~ Ondernemingsnr : O 19 5

Benaming : DUXE

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondesteenweg 543

9070 Destelbergen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor Wouter NOUWKENS, notaris met standplaats te Malle op 5 mei 2011, eerstdaags

te registreren, blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht als!

volgt:

Oprichters: 1. De heer DE BRUIJN Tommy Jacques Lilian, geboren te Hulst (Nederland) op 10 september!

1973, van Nederlandse nationaliteit en zijn echtgenote

2. Mevrouw DESMET Sabien Emma, geboren te Gent op 9 januari 1972, van Belgische nationaliteit,

samenwonend te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 543 bus 1.

Vorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Naam: "DUXE".

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam als voor rekening;

van derden :

1. Alle mogelijke bewakingsactiviteiten, waaronder het ter beschikking stellen van portiers, gastheren voor horeca, voor evenementen, voor concerten en feesten; persoonsbeveiliging; beveiliging van winkelcentra;' objectbeveiliging; mobiele surveillance; particulier recherchewerk; alarmopvolging;...

2. De uitbating en het beheer van sportclubs, hoogstaande fitness- en welnessclubs alsook het verlenen van; sport en/of trainingstechnisch advies in de ruimste zin van het woord, zoals onder meer het coachen enj .', verlenen van trainingsbegeleiding aan sportclubs, aan individuen en in het algemeen aan allerlei mogelijke; doelgroepen; het uitgeven van boeken, CD's, publicaties, enzovoort; allerhande advies aan sportstructuren, zoals onder meer aan clubs, federaties enzovoort.

3. De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, herstel en onderhoud, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie) van allerhande fitness- en sportartikelen, sportdranken,; sportvoeding en voedingssupplementen

4.. Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar; van binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het! organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen;: alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in: deelneming met derden.

5.Het uitvoeren van of deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, door het geven van; adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, door het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer en in het algemeen consultancy; dit alles in de breedste zin, zodat alles gedaan kan worden; dat het ontstaan, de uitbating, de groei en het welzijn van een onderneming en de belangen van haar; eigenaars en betrokkenen ten goede kan komen;

6.De uitoefening van alle artistieke activiteiten waaronder de uitoefening van het beroep van! ;: schouwspelartiest en of acteur/actrice in de breedst mogelijke zin van het woord. Het optreden als; tussenpersoon en/of commissionair in het plaatsen van schouwspelartiesten en of acteurs/actrices. De aan-: en verkoop, de productie, de begeleiding, de creatie, de bemiddeling, de import, de export, de groot- en; kleinhandel_in.alle:audio_en.visuele.materialen.:De_uitoefening_van:artiestenmanagement.._,__.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11077148"

E St

NEERGELEGD

1f-05-2011

REC i~T,~~;~L( VAN KOOPHANDEEM-E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

J. mod 2.5



7. Het oprichten, inrichten, uitbaten, huren en verhuren van alle soorten horeca-exploitaties, zoals drankgelegenheden, bars, dancings, privé-clubs, verbuiksalons, cafés, hotels, restaurants, brasseries, dans- en ontspanningsgelegenheden, alsmede het aan- en verkopen van aanverwante artikelen en het stellen van alle verrichtingen die met dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden.

8. Het organiseren en coördineren van en participeren in alle mogelijke evenementen en incentives, zoals bedrijfsfeesten, recepties, sportevenementen, concerten, film-en theatervoorstellingen, openingen en persconferenties,...

9. Alle randactiviteiten, zoals merchandising, verhuur en verkoop in roerende en onroerende goederen en roerende en onroerende rechten die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met de in het doel van de vennootschap opgenomen activiteiten, alsook het uitoefenen van schrijnwerkerij/standenbouw in functie van voornoemd activiteiten.

10. Het verlenen van advies, het ter beschikking stellen van management en hulp, het verschaffen van informatie en het geven van opleidingen en trainingen met betrekking tot bovenstaande activiteiten.

11. Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop, ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welkdanige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

12. Het bij wijze van inschrijving, ingreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen in België of in het buitenland zonder onderscheid. Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen. De vennootschap kan ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, financiële, industriële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren. De vennootschap mag zich voor haar bestuurders, aandeelhouders en derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Zetel: De werkelijke zetel van de vennootschap werd bij de oprichting gevestigd te 9070 Destelbergen, Dendermondesteenweg 543.

Kapitaal: Het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (C 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde doch elk vertegenwoordigend één/honderdzesentachtigste (1/186e) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Het kapitaal werd bij de oprichting volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (C 6 200,00) door inbreng in geld.

Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders,- die -benoemd -worden door-de algemene-vergadering voor een-bepaalde- tijd-of- zonder-beper - Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan hei

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden 'aan hel Belgisch Staatsblad

.

mod 2.1

king van duur. Gewone zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen; de opdracht van statutaire zaakvoerders kan, behoudens eenparig akkoord van de vennoten, slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Telt de vennootschap slechts één vennoot en is er geen zaakvoerder benoemd dan heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Iedere zaakvoerder alleen optredend bezit de maatschappelijke handtekening. Hij heeft alleen handelend, de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder alleen handelend vertegenwoordigt de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

Aile akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door een zaakvoerder, alleen optredend, behoudens hetgeen hierna wordt bepaald betreffende bijzondere mandatarissen.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, vennoten of niet, aan wie zij hun machten ten dele mogen opdragen. Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen.

Algemene vergadering: De jaarlijkse algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden telkens op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

De houders van aandelen op naam alsook de zaakvoerders en eventuele commissaris moeten per aangetekende brief, vijftien dagen vdór de algemene vergadering, worden uitgenodigd. Dit geldt ook voor de eventuele houders van obligaties op naam en van certificaten op naam. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de ander personen die erom verzoeken.

Boekjaar: Het maatschappelijk boekjaar loopt telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Inventaris-Balans-Winstverdelingi Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het reservefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek vennootschappen.

Overgangsbepalingen: Het - eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend twaalf.

Zaakvoerder: Tot gewoon en niet-statutair zaakvoerder wordt voor een onbepaalde duur aangesteld, de heer DE BRUIJN Tommy, voornoemd, die deze aanstelling aanvaardt na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechterlijk verbod tot het aanvaarden of het uitoefenen van een dergelijk mandaat. Dit mandaat van zaakvoeder is bezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Volmacht:

Volmacht wordt verleend aan Boekhoudkantoor DEFIANT bvba, met zetel te 2018 Antwerpen, Ballaarstraat 68, vertegenwoordigd door de heer Roel Somers, ieder het recht om afzonderlijk te handelen met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen niet het oog op de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister en/of het register van de burgerlijke vennootschappen en bij de BTW, en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen, evenals alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd ter neerlegging op de griffie

van de Rechtbank van Koophandel, Wouter Nouwkens, notaris te Malle .

Samen hiermee neergelegd:

--afschrift-van-de akte met bankattest 14-4-4/4

Op de laatste biz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

29/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONlTEU

zt-07

LGISCH S

1

*15109487' BE



Rechtbank van koophandel

BELGE Antwerpen

2015 1 it .1111 2015

rAATSBLAD aggleAntwerpen



Ondernemingsnr : 0836.192.557

Benaming

(voluit) : Duxe

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Adrien De Grootestraat 1, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij besluit van de zaakvoerder werd beslist om vanaf 1 juli 2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Abtsdreef 10 A, 2940 Stabroek

De heer Tommy de Bruijn

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.05.2016, NGL 05.08.2016 16403-0538-012

Coordonnées
DUXE

Adresse
ABTSDREEF 10 A 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande