DV CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DV CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.690.171

Publication

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0052-016
25/01/2012
ÿþS Mod waad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IV i=1-'it.ut.L.C' LJ

GRIFFIE RECHTBANK VAN

3 JAN. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

Griffie De griffier



A 111111 iaoa 11111IIs~VIN

" ~*

ui

nl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DV CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kievitsdreef 6 - 2490 Balen

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting - aanstelling zaakvoerder

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 11 januari 2012, dat er door de heer VETS Dirk Victor , gekend onder rijksregisternummer 710420-181-59,wonende te 2490 Balen, Kievitsdreef' 6 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de statuten bij uittreksel

luiden als volgt. "

Op de aandelen wordt ingetekend aan pari, zegge voor een waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. De comparant tekent in op het volledig voor dertien miljoen achthonderd negenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 13.839.500,00) hetzij voor honderd achtendertigduizend driehonderd vijfennegentig (138.395) aandelen kapitaal door inbreng in natura van de voile eigendom van de volgende aandelen:

-driehonderd vijfenzeventig (375) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Gebroeders Vets-Beheer, met maatschappelijke zetel te 2400 Mol, Voortbeemden 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Turnhout, gekend met ondernemingsnummer 0446.997.160.

De inbrengwaarde wordt bepaald op dertien miljoen achthonderd negenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 13.839.500,00). Deze inbreng wordt in het verslag van de heer Stefan Michiels, bedrijfsrevisor, optredend als vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor "Burg. Ven. BVBA Stefan Michiels", met maatschappelijke zetel te B-Heist-op-den Berg (Itegem), Bevelsesteenweg 101C, beschreven als voormeld. Omtrent de werkelijke waarde van de voormelde inbreng luiden de besluiten van de heer bedrijfsrevisor Stefan Michiels voornoemd, letterlijk als volgt:

"6. CONCLUSIE

Ondergetekende, Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS, vertegenwoordigd door de Meer S. Michiels, bedrijfsrevisor, verklaart inzake de inbreng door de heer Dirk Victor Vets van 375 aandelen van de vennootschap BVBA GEBROEDERS VETS-BEHEER met maatschappelijke zetel te 2400 Mol  Voortbeemden 2, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0446.997.180, voor een inbrengwaarde van 13.839.500,00 EURO waarvan de totaliteit als inbreng in kapitaal wordt beschouwd dat volledig wordt volstort en waarvoor als tegenprestatie 138.395 aandelen zonder vermelding van nominale waarde per aandeel aan de oprichter en inbrenger, de heer Dirk Victor Vets toekomen, dat :

- de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; -de toegepaste methoden van waardering van de inbreng bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

-deze waardering leidt tot een waarde die gelijk is aan het aantal en de fractiewaarde van de in tegenprestatie uitte geven aandelen;

-de rechten en plichten van partijen volledig vastgelegd zijn.

ik wil er tenslotte aan herinneren dat deze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Heist-op-den-Berg, 21 december 2011

Burg. Ven. BVBA STEFAN MICHIELS (getekend) S. Michiels"

Het kapitaal werd volledig volgestort.

Artikel 1.

De vennootschap wordt opgericht onder de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam "DV Construct".

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd in het Vlaams Gewest, met name te 2490 Balen, Kievitsdreef 6.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen het Vlaams Gewest worden overgebracht, mits hiervan behoorlijke publiciteit wordt gemaakt volgens de wettelijke voorschriften.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3.

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur, bij akte verleden voor notaris Paul Van Roosbroeck te Mol op 11 januari 2012.

Artikel 4.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-Het nemen, bevorderen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen, zowel binnenlandse als buitenlandse, alsook het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en / of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

-Het beheren doch uitsluitend voor eigen rekening van eigen roerende goederen in het algemeen en van portefeuilles in het bijzonder.

-Het uitoefenen van bestuurdersmandaten in vennootschappen;

-Het uitvoeren van deelopdrachten en managementsfuncties ten behoeve van andere vennootschappen, verenigingen en ondernemingen en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-Het kopen en verkopen, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van alle mogelijke onroerende goederen, zowel bebouwd als onbebouwd, met inbegrip van het aangaan in gelijk welke hoedanigheid van leasing, opstal- en erfpachtcontracten, met inbegrip van beheer van onroerend patrimonium;

-Het ter beschikking stellen aan andere vennootschappen en ondernemingen onder gelijk welke vorm en onder meer onder de vorm van verkoop, verhuur, opstal, vruchtgebruik, leasing van aile bedrijfsmiddelen, met inbegrip van bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

-Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag borgtocht verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, eveneens door deelneming in andere vennootschappen of bedrijvigheden onder alle mogelijke vormen.

Artikel 5.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op dertien miljoen achthonderd negenendertigduizend vijfhonderd euro (¬ 13.839.500,00) vertegenwoordigd door honderd achtendertigduizend driehonderd vijfennegentig (138.395) aandelen, zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel één/honderd achtendertigduizend driehonderd vijfennegentigste van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigt.

Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap in natura en aan honderd euro per aandeel onderschreven.

De aandelen werden bij de oprichting volledig volstort.

Artikel 11.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering die de duur van zijn mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan het mandaat van niet-statutaire zaakvoerders.

De machten van een statutaire zaakvoerder kunnen slechts om ernstige redenen herroepen worden.

Artikel 12.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering of het college van zaakvoerders indien dit voorhanden is, kunnen steeds een reglement van inwendige orde opstellen waarbij hun respectieve bevoegdheden worden vastgelegd. Dergelijk reglement heeft uitsluitend kracht binnen de vennootschap.

De zaakvoerder(s) moet(en) alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en de belangen van de vennootschap. In principe worden zij niet vergoed voor de uitoefening van hun mandaat, tenzij de algemene vergadering

daartoe uitdrukkelijk anders beslist. Zij hebben uiteraard recht op vertegenwoordigings- , reis- en verblijfkosten. Artikel 16.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

r i. Voor-

b.eouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad



Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de vergadering uitgesteld tot de volgende werkdag op hetzelfde uur. Artikel 20.

Het maatschappelijk boekjaar neemt een aanvang de eerste januari en eindigt op eenendertig december ' van ieder jaar.

Op eenendertig december van ieder jaar wordt door de zaakvoerder een jaarrekening opgemaakt. Deze houdt onder meer in, een inventaris, een balans en een rekening van winst of verlies, alsmede een nota omtrent belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan tijdens het lopend boekjaar.

Artikel 21.

Het resultaat van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, vormt de netto-winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering kan op voorstel van de zaakvoerders het saldo geheel of ten dele aanwenden voor uitzonderlijke afschrijvingen, het overbrengen op een bijzondere reserve- of voorzieningsfonds of voor

overdracht naar het volgend boekjaar. "

Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal.

Het deel van de netto-winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering van de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen.

Door de voornoemde vennoten-intekenaars, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

" Door de voornoemde vennoot-intekenaar, handelend als eerste buitengewone algemene vergadering, werd

nog eenparig de volgende beslissing goedgekeurd.

1.Eerste maatschappelijk boekjaar.

" Het eerste maatschappelijk boekjaar zal lopen vanaf de neerlegging van de statuten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 31 december 2012. De volgende boekjaren !open samen met het burgerlijk jaar. 2.Aanstelling zaakvoerder.

De heer Dirk Vets, gekend onder rijksregisternummer 710420-181-59,wonende te 2490 Balen, Kievitsdreef 6 wordt aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

3.Vaststelling maatschappelijke zetel.

De zaakvoerder stelt het adres van de maatschappe-'lijke zetel vast te 2490 Balen, Kievitsdreef 6. 4.Bekrachtiging daden gesteld voor de vennootschap in oprichting.

De heer Dirk Vets voornoemd, handelend als zaakvoerder, verklaart alle daden welke werden gesterd in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 1 december 2011, te bekrachtigen.

5. Volmacht.

Aan BVBA BENILCO met maatschappelijke zetel te 2560 Kessel, Radiostraat 4, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0863.756.789, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Benjamin Aerts wordt volmacht verleend om alle formaliteiten te vervullen ten aanzien van de directe belastingen, BTW en handelsregister, zowel inschrijving, wijziging als doorhaling. Deze volmacht wordt verleend met recht van indeplaatsstelling voor wat betreft de formaliteiten voor het handelsregister.

6.Aandeelhoudersovereenkomst.

Aansluitend op de bovenstaande verrichtingen wordt door de vennoot een algemene vergadering gehouden,

" waarbij wordt beslist dat de vennootschap een aandeelhoudersovereenkomst dient aan te gaan met de commanditaire vennootschap op aandelen "André Vets & Co" binnen de maand vanaf het ogenblik waarop de

" vennootschappen rechtspersoonlijkheid bekomen. In deze aandeelhoudersovereenkomst zullen de

modaliteiten worden bepaald tot overdracht van aandelen, van zowel de vennootschap "DV Construct" als de

vennootschap "André Vets & Co" omtrent de aandelen in de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Gebroeders Vets Beheer" met ondernemingsnummer 0446.197.810

De vergadering beslist dat de modaliteiten van overdracht van aandelen zoals deze worden bepaald in deze

overeenkomst, de uitvoering is van de mogelijkheid die inzake overdracht van aandelen is voorzien in de

statuten onder artikel 9.1.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Get. notaris Paul Van Roosbroeck.

Wordt hiermede neergelegd:

-afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DV CONSTRUCT

Adresse
KIEVITSDREEF 6 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande