DV INVEST, AFGEKORT : DVI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DV INVEST, AFGEKORT : DVI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.271.010

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 31.07.2014 14388-0199-016
23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 17.07.2013 13317-0039-016
03/02/2012
ÿþV beh

aa

Bel Sta

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

11111111j111 III1

0 I*

2 3 JAM.

TL; ,?r s;-IUUT Griffit` Csrifliar

;_.

Ondernemingsnr : BE0463.271,010

Benaming (voluit) : DV Invest

(verkort) : DVi

Rechtsvoren : bvba

Zetel : Atealaan 3

2270 Herenthout

Onderwerp akte :Verbeterende akte

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op. 11 januari 2012, "Geregistreerd een bladen een verzending, te Kontich 16 januari 2012,,, Boek 541 blad 7 vak 2. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L. Eeckeleers" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende;; besluiten heeft genomen.

Bij proces-verbaal de dato 30 december 2011 ging onderhavige vennootschap over tot;' een "fusie door vereniging van alle aandelen in handen van overnemende " vennootschap". Tevens werden in zelfde buitengewone algemene vergadering;', verschillende statutenwijzigingen doorgevoerd bij de overnemende vennootschap,,, zijnde onderhavige vennootschap "DV Invest".

Ingevolge een materiële vergissing werd de verplaatsing van de datum van de jaarvergadering niet vermeld in het proces-verbaal van de vergadering.

De vennoten hebben daarom thans vastgestelt dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op 12 mei om negentien uur.

Derhalve worden de statuten gecoördineerd.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv; gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 18 januari 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/01/2012
ÿþIIUIII flIII I III I

" iaoao~oa"

Vol behoi

aan

Belg Staatt

têmeeltef :rnie va de Redrfi3at vaar Koephaneld ÂrrtwverpeA, op

t 2 JAN. 2012

Griffie

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE0463.271.010

Benaming (voluit) : DE VREE CONSULTANTS

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Pierstraat 91

2840 Rumst

Onderwerp akte : FUSiE door overneming

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 30 december 2011, "Geregistreerd tien bladen één verzending, te Kontich 4 januari 2012,! Boek 539 blad 78 vak 9. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L. Eeckeleers" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van dei vennootschappen bvba "De Vree Consultants" en de bvba "DV Invest" volgende besluiten hebben genomen.

1.1. Het aangekondigde fusievoorstel is goedgekeurd. Derhalve is het gehele vermogen van de vennootschap "DV INVEST", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg; van ontbinding zonder vereffening, met ingang van het moment van uitwerking van de :!fusie, overgegaan op de vennootschap "De Vree Consultants" die houder is van alle; aandelen van de vennootschap "DV INVEST".

1.2. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap "DV INVEST" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de; i! overnemende vennootschap "De Vree Consultants" werd bepaald op 1 juli 2011 (deze datum inbegrepen).

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "DV INVEST" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "De Vree Consultants", en de; sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende! vennootschap geboekt worden.

1.3. Ten gevolge van deze fusie is de vennootschap "DV INVEST" met ingang van het! moment van uitwerking van de fusie opgehouden te bestaan.

2. Met ingang van het moment van uitwerking van de fusie hebben de vergaderingen het ontslag van de heer Kristof De Vree, als zaakvoerder van de overgenomen;

" vennootschap "DV INVEST" aanvaard. Zij verlenen hem tevens eervolle décharge.

'' 3. De naam van de overnemende vennootschap is gewijzigd in "DV INVEST", afgekort; "DVI". 4. Het doel van de overnemende vennootschap is gewijzigd als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van: derden:

1. alle administratie-, consultancy- en managementsactiviteiten, omvattende ondermeer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onded meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan! bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van; adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van; bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van; in formatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mot! 11.1

voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het verrichten van poets- en schoonmaakwerkzaamheden;

- het onderhoud van gebouwen.

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

6. het aankopen, verkopen en verhuren van vliegtuigen, vaartuigen, en alle vervoersmiddelen (auto's, moto's, enz) alsmede organiseren en/of exploiteren van vluchten, vaarten en alle uitstappen of ritten.

7. Uitbating van een kantoor voor mecanografische werken.

8. Automatisch herkennen en lezen van labels, codes en identificatiegegevens, alsmede de in- en export, de groot- en kleinhandel in apparaten hiervoor en in _elektrische en elektronische machines, toestellen en materieel,_ _precisie-,__



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r r

mod 11.1

fotografische en cinematografische instrumenten, laserapparatuur, alsook het' automatiseren van bedrijven en het verlenen van advies en bijstand dienaangaande.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger."

5. Het lopende boekjaar van de overnemende vennootschap is verlengd tot 31 december 2012, en het boekjaar vanaf 1 januari 2013, zal het aanvangen op 1 januari van elk jaar om te eindigen op 31 december van hetzelfde jaar.

6.1. Het ter vergadering aangeboden ontslag van de heer Kristof De Vree, als zaakvoerder van de overnemende vennootschap is aanvaard.

6.2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "en Services", met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Pierstraat 91 (ondernemingsnummer BE 0880.401.001), vast vertegenwoordigd door de heer Kristof De Vree, werd met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur benoemd als zaakvoerder van de overnemende vennootschap. Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

7. De maatschappelijke zetel van de overnemende vennootschap is verplaatst naar het nieuwe adres: 2270 Herenthout, Atealaan 3.

8. De statuten van de overnemende vennootschap zijn met ingang van het moment van uitwerking van de fusie, aangepast aan de genomen besluiten, en de statuten zijn gecoördineerd.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv, gecoördineerde statuten.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 10 januari 2012.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.10.2011, NGL 16.12.2011 11639-0420-017
29/11/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.6

o

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_>

II IN

*11179369*

ui

ui

IV

i

111

Ondernemingsnr : 0463.271,010

Benaming

(voluit) : DE VREE CONSULTANTS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pierstraat 91 te 2840 Rumst

Onderwem akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Werd neergelegd ter griffie het voorstel van de zaakvoerder dd. 15 november 2011 tot een krachtens artikel: 676 van het Wetboek van vennootschappen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij de' vennootschap het ganse vermogen zal overnemen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DV INVEST, met maatschappelijke zetel te 2270 Herenthout, Atealaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Turnhout met ondernemingsnummer 0882.497.684.

Kristof DE VREE Zaakvoerder

Neergelegd: fusievoorstel dd. 15 november 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2011- Annexes du Moniteur belge

' '

"

ª% ..- ,

_ v,rl6ti 2 rï ,~"

17 L~,1.~:

Griffie

r

19/10/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter grifte von do Rechtbank von l oaplai:~Jel te Antwerpen

op .  7 OKT. 7' 11

De Griffier, Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr :0463.271.010

Benaming : DE VREE CONSULTANTS

(voluit)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Pierstraat 91

2840 Rurnst

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - PARTIËLE SPLITSING  KAPITAALVERLAGING  WIJZIGING STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Philip Coppens te Boechout op 30 september 2011, "Geregistreerd vier bladen één verzending, té Kontich 3 oktober 2011, Boek 540 blad 48 vak 20. Ontv: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) L. Eeckeleers" blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten volgende besluiten heeft genomen.

1. Het kapitaal is verhoogd met zevenendertigduizend vijfhonderd euro om het te brengen op zesenvijftigduizend vijftig euro, door incorporatie van overgedragen winst, zonder uitgifte van bijkomende aandelen.

2.1. Kennisname en goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing waarbij de huidige bvba, overdragende vennootschap, een deel van haar vermogen afsplitst, en dit inbrengt in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tene Quod Bene+", de overnemende vennootschap.

2.2. Verzaking aan de verslagen van de bedrijfsrevisor en de zaakvoerder inzake de partiële splitsing (Conform artikel 734 W. Ven)

2.3. De Overdragende Vennootschap heeft verklaard dat zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de Overdragende Vennootschap sinds de datum van opstelling van het voorstel tot partiële splitsing en dat de Verkrijgende Vennootschap dezelfde verklaring heeft ontvangen m.b.t. het vermogen van laatstgenoemde vennootschap.

Goedkeuring van de partiële splitsing door inbreng van de navermelde vermogensbestanddelen door de vennootschap "De Vree Consultants" in de vennootschap "Tene Quod Bene+" volgens de modaliteiten vermeld in het voorstel tot partiële splitsing.

Door deze verrichting gaan de in het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering vermelde vermogensbestanddelen over op de vennootschap "Tene Quod Bene+".

Het af te splitsen vermogen heeft een netto boekwaarde van vijfenvijftigduizend negenhonderd veertig euro en negenenveertig cent.

Aile handelingen verricht door de vennootschap "De Vree Consultants" met betrekking tot het afgesplitste vermogen na dertig juni laatst worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de vennootschap "Tene Quod Bene+".

Als vergoeding voor de afgesplitste vermogensbestanddelen ontvangen de vennoten van de vennootschap "De Vree Consultants" zevenhonderd vijftig (750) aandelen van de vennootschap "Tene Quod Bene+", in de verhouding dat zij vennoot zijn van de vennootschap "De Vree Consultants"; behoudens de aandelen die aan de vennootschap "Tene Quod Bene+" zelf zouden toekomen. De nieuw uitgegeven aandelen in het

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

kapitaal van de vennootschap "Tene Quod Bene+" nemen deel in het bedrijfsresultaat' en zijn dividendgerechtigd vanaf één juli laatst (die datum inbegrepen).

3. De vergadering besluit om het afgesplitste vermogen op boekhoudkundig vlak ten belope van zevenendertigduizend vijfhonderd euro aan te rekenen op het maatschappelijk kapitaal en ten belope van achttienduizend vierhonderd veertig euro en negenenveertig cent aan te rekenen op de overgedragen winst. Hierdoor zal het kapitaal verlaagd worden met zevenendertigduizend vijfhonderd euro om het te brengen op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro, zonder vernietiging van aandelen doch mits evenredige verlaging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Samen hiermee neergelegd: afschrift pv; gecoördineerde statuten met lijst publicatie data; volmacht.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Philip Coppens te Boechout op 5 oktober 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/08/2011
ÿþ .i

" ,

MM 2.0

' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1.1111e(111111J1111

ifrpcopJepá Dor grijefaaoe:dv-itaiitbied" mt*e gEtlet# latalfltffliée

1 8 Allfi 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0463.271.010

Benaming

(voluit) : DE VREE CONSULTANTS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pierstraat 91 te 2840 Rumst

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting

Werd neergelegd ter griffie het voorstel van de zaakvoerder tot een krachtens artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen met een splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij de vennootschap bepaalde vermogensbestanddelen zal overdragen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TENE QUOD BENE +, met maatschappelijke zetel te 2840 Rumst, Pierstraat 91, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Antwerpen met ondernemingsnummer 0806.040.108.

Kristof De Vree

Zaakvoerder

Neergelegd: voorstel tot een met splitsing door overneming gelijkgestelde verrichting dd. 18 augustus 2011

SijIagen bïj hël BéIgïsch Staàt§blad _ 3Q/08rZ01I Annexes du Moniteur Iiëlgé

Vo

beho aan Belg

Staat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

17/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.11.2010, NGL 13.12.2010 10629-0449-017
27/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 22.10.2009, NGL 21.11.2009 09858-0399-020
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 12.11.2008, NGL 12.12.2008 08850-0273-020
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.06.2008, NGL 16.07.2008 08431-0382-020
15/05/2008 : AN329094
13/07/2007 : AN329094
07/07/2006 : AN329094
06/07/2005 : AN329094
16/06/2004 : AN329094
26/05/2004 : AN329094
25/08/2003 : AN329094
26/07/2002 : AN329094
24/07/2001 : AN329094
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 12.05.2016, NGL 15.07.2016 16322-0446-016

Coordonnées
DV INVEST, AFGEKORT : DVI

Adresse
ATEALAAN 3 2270 HERENTHOUT

Code postal : 2270
Localité : HERENTHOUT
Commune : HERENTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande