DVC SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVC SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.826.280

Publication

22/04/2014
ÿþMod Woed 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR El Gr: NEERGELEGD

11

*14085829*

1 -04- 014 ISCH STA TSBLA

0 4 APR. 2014

RECHTBANK van KOOPHANDEL ANTWERPEttrufge MEOHELEN

d i

Ondernemingsnr : 0873.826.280

Benaming

(vote : DVC SOLUTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 580, 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Marc De Becker, te Mechelen, op 26 maart 2014,° geregistreerd drie bladen en geen verzending op 28 maart 2014 te Mechelen 1, boek 995 blad 28 vak 01, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DVC SOLUTIONS", met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 580, 2800 Mechelen, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit : Verslagen.

Bij eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter om de verslagen van de raad; van bestuur en voormelde vennootschap "VGD Bedrijfsrevisoren" voor te lezen.

Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen;; iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen.

Het verslag van voormelde bedrijfsrevisor besluit met het volgende:

"7. BESLUITEN

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "DVC Solutions" bestaat uit een inbreng van schuldvorderingen aangehouden door:

*de heer Devooghdt Philippe (huwgemeenschap met mevrouw Lamont Véronique) ad. 78.804,00 EUR; *mevrouw Lamont Véronique (huwgemenschap met de heer Devooghdt Philippe) ad. 396,00 EUR;

Hetzij voor een totaal bedrag van 79.200,00 EUR. Deze schuldvorderingen zullen ontstaan naar aanleiding; van een dividenduitkering in de zin van artikel 537 van het Wetboek inkomstenbelasting 1992.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

a)Dat de algemene vergadering van 26-03-2014 rechtsgeldig besluit, voorafgaand aan de kapitaalverhoging; beoogd in onderhavig verslag, tot toekenning van een dividend ten belope van 79.200,00 EUR in toepassing: van de in artikel 537 WIB92 bedoelde procedure, en

b)Dat deze algemene vergadering rechtsgeldig besluit om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB92 bedoelde roerende voorheffing van 10%, op de te nemen op de creditzijde van een schuldrekening= op naam van de aandeelhouders.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

7,1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van del Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor; de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit tel geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura evenals voor de naleving van de fiscale regels met; betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10;

%.

7.2. De beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

7.3, Het bestuursorgaan heeft slechts één waarderingsmethode gehanteerd voor de waardering van de: ingebrachte schuldvorderingen, met name de nominale waarde. Om de ais tegenprestatie te verstrekken nieuwe aandelen te bepalen heeft ze enkel de intrinsieke waarde van de bestaande aandelen weerhouden.: Vermits alle aandeelhouders in dezelfde verhouding als hun bestaand aandelenbezit hun schuldvordering' inbrengen, kunnen er geen verschuivingen ontstaan tussen de aandeelhouders.

7,4. Rekening houdend met de weerhouden methoden van waardering en in het bijzonder dat er geen verschuivingen kunnen ontstaan tussen de aandeelhouders, hebben wij louter een analytisch nazicht gedaan van de jaarrekening per 30-06-2013 en de tussentijdse cijfers per 31/12/2013 van de inbrenggenietende-

vennootschap. _ _ .. _ _ ,

Op de laatste hlz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

BEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

7.5. In deze omstandigheiden zijn de weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen overeen met het aantal en met de fractiewaarde (in totaal 22.000,00 EUR) en de uitgiftepremie (in totaal 57.200,00 EUR) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

7.6. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 220 aandelen van de bvba DVC Solutions, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of, met andere woorden, dat ons verslag gen "fariness opninion" is.

Volledigheidshalve benadrukken wij dat enkel en alleen de in het huidige verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 3141, eerste en tweede lid W.Venn. aangaande de voorgenomen inbreng in natura bij wijze van kapitaalverhoging van bvba "DVC Solutions" in het kader van de toepassing van artikel 537 WIB92 en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

Tweede besluit: Kapitaalsverhoging,

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van negenenzeventigduizend tweehonderd euro (79.200,00 EUR), teneinde het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) op negenennegentigduizend tweehonderd euro (99.200,00 EUR), door incorporatie in het kapitaal van een netto bedrag, na betaling van roerende voorheffing, van een bedrag van negenenzeventigduizend tweehonderd euro (79.200,00 EUR) dat wordt afgenomen van de beschikbare reserves, door de creatie van tweehonderd twintig (220) nieuwe aandelen zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalsverhoging wordt verwezenlijkt tot beloop van negenenzeventigduizend tweehonderd euro (79.200,00 EUR) door inbreng van een schuldvordering toebehorend aan de aandeelhouders van negenenzeventigduizend tweehonderd euro (79.200,00 EUR), welke waarde overeenstemt met de waarde vermeld in het verslag van voormelde bedrijfsrevisor.

De inbreng in natura van negenenzeventigduizend tweehonderd euro (79.200,00 EUR) zal worden vergoed door de uitgifte van tweehonderd twintig (220) nieuwe aandelen, die worden toegekend als volgt:

-aan voomoemde heer Devooghdt: tweehonderd negentien (219) aandelen.

-aan voomoemde mevrouw Lamant: één (1) aandeel.

De uitgifte prijs van de nieuwe aandelen bedraagt driehonderd negenenvijftig euro negentig eurocent (359,90 EUR) per aandeel en ligt hoger dan de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Het verschil vormt het agio of de uitgiftepremie. De inbrengwaarde stemt overeen met het aantal en met de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt in twee fasen;

* in de eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met tweehonderd twintig (220) aandelen maal honderd euro (100,00 EUR) (de fractiewaarde van de bestaande aandelen) wat gelijk is aan tweeëntwintigduizend euro (22.000,00 EUR), te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van negenenzeventigduizend tweehonderd euro (79.200,00 EUR). Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging, namelijk ne-genenzeventigduizend tweehonderd euro (79.200,00 EUR) min tweeëntwintigduizend euro (22.000,00 EUR) is gelijk aan zevenenvijftigduizend tweehonderd euro (57.200,00 EUR), zal geboekt worden op een onbeschikbare rekening Uitgiftepremies;

* in de tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door incorporatie van de uitgiftepremie van zevenenvijftigduizend tweehonderd euro (57.200,00 EUR) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Derde besluit: Verwezenlijking van de inbreng.

Op het kapitaal wordt ingeschreven door voomoemde heer Devooghdt en voornoemde mevrouw Lament, door inbreng van hun aandeel in voormelde schuldvorderingen.

Deze inbreng in natura wordt onmiddellijk en volledig volstort. Het totaal bedrag van de inbreng in natura bedraagt negenenzeventigduizend tweehonderd euro (79.200,00 EUR), zijnde de geschatte waarde van de ingebrachte schuldvordering, welke waarde overeenstemt met de waarde die vermeld wordt in voormeld verslag van de revisor.

Vierde besluit: Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalsverhoging - vergoeding.

Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en volstort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) op negenennegentigduizend tweehonderd euro (99.200,00 EUR) en is vertegenwoordigd door vierhonderd twintig (420) aandelen zonder vermelding van nominale waarde,

Als vergoeding van deze inbreng in natura werden tweehonderd twintig (220) nieuwe aandelen gecreëerd, waarvan tweehonderd negentien (219) aandelen werden toegekend aan voornoemde heer Devooghdt en waar één (1) aandeel werd toegekend aan voornoemde mevrouw Lamont. Deze aandelen zijn volgestort en zullen delen in de winst zoals voormeld.

Vijfde besluit: wijziging van de statuten.

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen om in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen van kapitaalsverhoging.

Zij beslist de eerste alinea van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5: -Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenennegentigduizend tweehonderd euro (99.200,00 EUR) en is vertegenwoordigd door vierhonderd twintig (420) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

Zesde besluit ; Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerders) voor de uitvoering van wat voorafgaat en in

het bijzonder de coördinatie van de statuten van de vennootschap.Voor ontledend uittreksel.

Samen hiermee neergelegd;

- uitgifte akte,

uittreksel;

- gecotirdineerde statuten

" + ~.~

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Notaris Marc De Backer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.12.2013, NGL 14.02.2014 14039-0054-009
22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 10.12.2014, NGL 18.12.2014 14695-0465-009
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 11.02.2013 13030-0305-009
17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 16.02.2012 12034-0528-009
17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.12.2010, NGL 16.02.2011 11033-0074-009
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 11.02.2010 10040-0547-010
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 31.12.2008, NGL 12.02.2009 09040-0387-010
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 30.12.2007, NGL 30.01.2008 08030-0250-009
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 28.12.2006, NGL 15.01.2007 07012-4454-011
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 02.12.2015, NGL 06.01.2016 16005-0588-009
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 07.12.2016, NGL 14.12.2016 16701-0094-009

Coordonnées
DVC SOLUTIONS

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 580 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande