DVD MANAGEMENT

Société en commandite simple


Dénomination : DVD MANAGEMENT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 834.802.091

Publication

16/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd rer griffie von de

Recltbonk von Koophandel te Antwerpen

B SEP. 2111

De Grlifie',

Griffie

Isui11iuuuiiiio~ui

Voc behot aan Belgi StaatE

Ondernemingsnr : 0834.802.091

Benaming

(voluit) : DVD Management

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Michielssendreef 34, 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : wijziging van de statuten - doelwijziging - coördinatie

De buitengewone algemene vergadering van 30 juni 2011 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om

het doel van de vennootschap te wijzigen zodat het doel thans luidt als volgt :

"De vennootschap heeft als doel:

a) De verwerving van participaties onder welke vorm ook, in handels- industriële en financiële ondernemingen en vennootschappen, zo Belgische ais buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door om het even welk ander middel, van alle aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het bestuur en toezicht voeren over andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook, het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder en vereffenaar in vennootschappen.

c) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegen-'woor-'diging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesysternen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van alle technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Het toestaan van leningen en financieringen onder welke vorm ook en voor zover wettelijk toegelaten.

f) Het verlenen van zakelijke zekerheden ten voordele van derden; de persoonlijke borgstelling.

g) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

h) Zowel in België als in het buitenland, het aan en verkopen van onroerende goederen. Het beheren en oordeelkundig uitbreiden in de ruimste zin van het woord van een patrimonium, grotendeels bestaande uit onroerende goederen. De vennootschap zal mogen overgaan tot het aankopen en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, laten bouwen en verbouwen, in leasing nemen en geven, zakelijke rechten verlenen, afsluiten, overdragen of verwerven, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld. De vennootschap mag aan haar bedrijfsleiders en/of werknemers gratis woonst verlenen, dit ter compensatie van de door hen uitgevoerde verrichtingen ten voordele van de vennootschap.

i) Het verlenen van personeelsdiensten, consulting, accounting in de meest ruime betekenis.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

Tegelijk hiermee neergelegd : de gecoördineerde tekst van de statuten

Didier Van Doorden,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

24/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0834.802.091

Benaming

(voluit) : DVD MANAGEMENT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kapelsesteenweg 270 te 2930 Brasschaat

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 27 mei 2011 heeft de zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Kapelsesteenweg 270 te 2930 Brasschaat naar de? Michielssendreef 34 te 2930 Brasschaat met ingang van 30/06/2011.

zaakvoerder,

Dhr. Didier Van Dooren

Mod 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

II1I fl11111 lt I t1 I 1I It I II It

*11094127*

ter griffie va

van i~'oaphardel le Antlyea de Recht.' ,,:

p" 7,o

'û 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2011
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : DVD MANAGEMENT

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Kapelsesteenweg 270 te 2930 Brasschaat Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 18 maart 2011, eerstdaags te registreren, dat: 1. de heer VAN DOOREN Didier Francine Olivier Huquette, zaakvoerder, en 2. zijn echtgenote mevrouw PROOST Cindv, bediende, samenwonende te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 270, gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris De Roeck te Deurre op 2 april 1997, tot op heden niet gewijzigd, zo verklaard, een vennootschap hebben opgericht als volgt :

1. Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Benaming : DVD MANAGEMENT (artikel 1)

2. Duur : onbepaald (artikel 4)

3. Zetel : Kapelsesteenweg 270 te 2930 Brasschaat (artikel 2)

4. identiteit oprichters: zie boven

5. kapitaal: vijfduizend euro (¬ 5.000,-) ter gelegenheid van de oprichting volledig volstort door inbreng in', speciën (artikel 5)

6. Samenstelling: honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk een gelijk deel: (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen (artikel 5)

7. Aard van de aandelen: De aandelen zijn en blijven op naam; zij zijn voorzien van een volgnummer. De eigendom van de aancdelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam.: (artikel 6).

8 Beherende en stille vennoten:

De heer VAN DOOREN Didier, thans wonende te 2930 Brasschaat, Kapelsesteenweg 270, voornoemd, is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende of gecommanditeerde vennoot genoemd. De overige vennoten zijn stille of commanditaire vennoot. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hun inbreng.

Stille vennoten die worden benoemd als zaakvoerder wisselen van rechtswege hun hoedanigheid van stille vennoot voor die van beherend vennoot.

De niet-vennoten die overeenkomstig artikel 11 van deze statuten worden benoemd als zaakvoerder doen inbreng van het genot van hun activiteiten, kennissen en zakenrelaties en warden daardoor beherende vennoot. Bij unanieme beslissing van de algemene vergadering kan de kandidaat-zaakvoerder echter worden vrijgesteld van dergelijke inbreng. De aldus vrijgestelde zaakvoerder wordt dan zaakvoerder - niet beherend vennoot.

9. Benin en einde boekiaar: telkens van één januari tot eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar (artikel 25). Het lopende boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012. (overgangsbepaling)

10. Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: op voorstel van de enige zaakvoerder of het college van' zaakvoerders beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de winst (artikel 26)

" 11. Jaarvergadering: op de eerste maandag van de maand juni om 14 uur van ieder jaar, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangeduid in de oproeping (artikel 18).

12. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door maximum drie (3) zaakvoerders.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor bepaalde of voor onbepaalde termijn. Het mandaat van een zaakvoerder kan te allen tijde worden herroepen door de algemene vergadering. De zaakvoerders zijn herbenoembaar. Indien een zaakvoerder onbekwaam wordt verklaard eindigt zijn mandaat als zaakvoerder onmiddellijk en van rechtswege.

Tenzij de algemene vergadering er unaniem anders over beslist (i) kunnen enkel natuurlijke personen worden benoemd als zaakvoerder, en (ii) moeten alle zaakvoerders beherende vennoten zijn of beherend vennoot worden overeenkomstig artikel 7.

Wanneer, met toepassing van de vorige alinea, een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste

Op de laatstq blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

*11051054*

neergelegd ter galle van de Recidbok eaa

koophandel te Alr erge , 9

Griffie 2 1. KIWI 2011

vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Een zaakvoerder kan te allen tijde ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de algemene vergadering. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag of herroeping zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Is er geen opvolger voorzien voor de enige zaakvoerder dan kan elke vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een bijzondere algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van beheer verrichten. Indien een stille vennoot dergelijke dringende zaken van beheer verricht verliest hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot niet, mits hij duidelijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voorlopig bewindvoerder.

Wanneer er twee zaakvoerders zijn, voeren zij gezamenlijk het bestuur.

Wanneer er drie zaakvoerders zijn, vormen zij een college dat handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Overganasbeoalingen

Deels in afwijking van het voorgaande, wordt de heer Didier Van Dooren, voornoemd, voor onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd. De heer Van Dooren kan als zaakvoerder enkel in een bijzondere algemene vergadering bij unaniem besluit van alle vennoten (met inbegrip, en dit in afwijking dus van artikel 23.2 van de statuten, van de instemming van de beherend vennoot) worden ontslagen. De heer Van Dooren verliest zijn mandaat als zaakvoerder echter van rechtswege ingeval van overlijden of onbekwaam verklaring. 13. Doel :

De vennootschap heeft als doel:

a) De verwerving van participaties onder welke vorm ook, in handels- industriële en financiële ondernemingen en vennootschappen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of door om het even welk ander middel, van alle aandelen, obligaties, waarden en titels.

b) Het bestuur en toezicht voeren over andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook, het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder en vereffenaar in vennootschappen.

c) De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d) Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en van alle technieken, dit alles in verband met het technisch, commercieel, administratief, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e) Het toestaan van leningen en financieringen onder welke vorm ook en voor zover wettelijk toegelaten.

f) Het verlenen van zakelijke zekerheden ten voordele van derden; de persoonlijke borgstelling.

g) Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

h) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, van onroerende goederen, het verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, en in het algemeen, aile onroerende verrichtingen.

I) Het verlenen van personeelsdiensten, consulting, accounting in de meest ruime betekenis.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant voorwerp.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Volmacht:

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Fiduciaire S. Raes bvba, gevestigd te 2930 Brasschaat, Chariottalei 21, en haar zaakvoerder, mevrouw Sandra RAES, individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de publicatie- en andere formaliteiten bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel (publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad), de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij het rechtspersonenregister, alsook bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Hans De Decker

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Î

!

Coordonnées
DVD MANAGEMENT

Adresse
MICHIELSSENDREEF 34 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande