DVMJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DVMJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.709.289

Publication

02/05/2014 : Sluiting vereffening
Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10 april 2014

Het blijkt uit de notulen van de algemene vergadering , gehouden op datum van 10 april 2014 dat:

- de rekening van de vereffening werd afgesloten en goedgekeurd na vonnis van akkoordverklaring van de

rechtbank van koophandel

- de vereffening van de vennootschap gesloten is

- er volledige en onbeperkte décharge werd verleend aan de vereffenaar voor de door haar vervulde

opdracht

- de boeken en bescheiden gedurende ten minste 5 jaar zullen bewaard blijven bij Dhr. Vermaelen Daniel

wonende te Oude Mechelbaan 31 a - 2220 Heist Op Den Berg.

- aan Dhr. Vermaelen Daniel , vereffenaar, volmacht is verleend om het nodige te doen voor de bekendmaking van dit besluit en de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en voor het verrichten van de fiscale aangiften alook aile andere administratieve

formaliteiten.

Vermaelen Daniel Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.
25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2013, GGK 14.02.2014, NGL 17.03.2014 14068-0046-008
25/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.12.2012, GGK 01.07.2013, NGL 17.03.2014 14068-0045-008
16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 10.08.2012 12399-0411-012
26/06/2012
ÿþtrtod WaN

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15 JUNI 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAN MECHELEN

i f

~t5~,it

Illli111.11!1,1.15111.11[1111

Ondernemingsnr : 0808.709.289

Benaming

(voluit) : DVMJ

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Mechelbaan 31/a, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding

De buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van Schoubroeck te Herentals op 30 maart 2012, geregistreerd te Herentals, eerste kantoor op 3 april 2012 boek 5/162 blad 37 vak 06, besliste met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLUIT

Vermits de aanwezigen erkennen overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het bezit te zijn gesteld van de op de agenda aangekondigde verslagen en er kennis van te hebben genomen, ontslaat de vergadering met éénparigheid de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen.

Het betreft de volgende verslagen, waarvan de notaris hierbij in uitvoering van artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen de externe wettigheid bevestigt;

- Het verslag de dato zevenentwintig maart laatstleden opgesteld door de zaakvoerder met toepassing van artikel 181 §1, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag licht het voorstel tot ontbinding toe en bevat tenminste de redenen en de gevolgen van de voorgestelde ontbinding.

- De staat van activa en passiva de dato eenendertig december tweeduizend en elf, opgesteld door de' zaakvoerders met toepassing van artikel 181 §I van het Wetboek van Vennootschappen. De staat werd opgesteld op grond van de liquidatiewaarde van een onderneming in discontinuïteit.

- Het verslag over de staat van activa en passiva de dato eenentwintig maart tweeduizend en twaalf, opgesteld door Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid 'Marc Luyten Bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Marc Luyten, bedrijfsrevisor, met zetel te Grobbendonk, Parklaan 12, aangesteld bij aanstellingsbrief van tien februari laatstleden door de zaakvoerder om overeenkomstig artikel 181 §1 van het wetboek van Vennootschappen over de staat van activa en passiva verslag uit te brengen, Hierin verklaart deze dat de staat van activa en passiva van de besloten vennootschap onder beperkte aansprakelijkheid "DVMJ" met zetel te Heist-op-den-Berg, per eenendertig december laatsleden, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. De besluiten van de bedrijfsrevisor luiden als volgt: "Ondergetekende Marc Luyten Bedrijfsrevisor BVBA, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, heeft met het ocg op de. vereffening van de BVBA DVMJ, conform de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa-en passivabestanddelen afgesloten per 31-12-2011 onderzocht.

De controle gebeurde in overeenstemming met de normen van het instituut der Bedrijfsrevisoren geldend voor een beperkt nazicht.

Daar het eigen vermogen, rekening houdend met correcties voorzien door het KB tot uitvoering van het; Wetboek van Vennootschappen van 30 januari 2001 met toepassing van waarderingsregels volgens: liquidatienormen, negatief is voor ¬ 8.840,65 zijn artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Gezien de beperktheid van de administratieve organisatie konden we niet steunen op de interne controle en hebben we onze werkzaamheden toegespitst op een substantiële controle.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele belastingschulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de, fiscale controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Wij maken tevens voorbehoud voor de vereffeningskosten die niet geprovisioneerd werden.

In het raam van de voorgenomen verrichting met uitzondering van het hiervoor beschreven voorbehoud, kan gesteld worden dat de staat van activa en passiva afgesloten per 31-12-2011 volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum conform de bepalingen van het KB tot uitvoering van het

Op de laatste blz van Luik B vermeiden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wetboek van Vennootschappen van 30/1/2001. Grobbendonk, 21 maart 2012. Getekend Marc Luyten

*r Bedrijfsrevisor BVBA, Vertegenwoordigd door Marc Luyten, Bedrijfsrevisor"

TWEEEDE BESLUIT

De vergadering besluit met ingang van heden de vennootschap te ontbinden.

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt aan ais vereffenaar de heer Daniel Louis Celine Vermaelen, wonende te Heist-op-den-Berg, Oude Mechelbaan 31/a, aan wie volledige collectieve bevoegdheid verleend wordt om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Hij is aanwezig en aanvaardt. Aan de vereffenaar zijn alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel 186 en 187 van het wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft.

De vergadering geeft hierbij de uitdrukkelijke opdracht aan de zaakvoerder om een verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel te Mechelen overeenkomstig artikel 184 § I van het Wetboek van Vennootschappen ter bevestiging van de benoeming van de heer Daniel Vermaelen als vereffenaar,

De duur van de opdracht van de vereffenaar gaat in na de bevestiging van de benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Mechelen en geldt voor onbepaalde termijn tot beëindiging van de hem opgedragen taak. De vereffenaar mag ook na de afsluiting van de vereffening aile formaliteiten en handelingen stellen die na de afsluiting van de vereffening door de wet zijn opgelegd. Hij oefenen zijn opdracht kosteloos uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge VIERDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens artikel 3, waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door

volgende tekst:

Artikel 1.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, is

in vereffening. Haar benaming luidt: "DVMJ in vereffening".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat met ingang van heden nog enkel voor haar vereffening. Tot vereffenaar is aangesteld: de heer Vermaelen Daniel Louis Celine, geboren te Heist-op-den-Berg op negen juli negentienhonderd achtenzestig, wonende te Heist-op-den-Berg, Oude Mechelbaan 31/a.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland

De handel en het fabriceren van alle produkten van brood- en banketbakkerij, de produkten van suikergoed met onder meer roomijs en consumptie-ijs, zuivelprodukten, vleeswaren, koloniale-, voedings- en tabakswaren; het uitbaten van snack-bars en theesalons, onder meer de verkoop van bereide schotels om mee te nemen, belegde broodjes, en het inrichten van banketten; eveneens de verkoop van dag- en weekbladen en het uitbaten van een Postpunt.

Deze opsomming is geenszins limitatief en dient in de ruimste zin te worden geinterpreteerd,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag alle industriële, commerciële, burgerlijke en financiële bewerkingen doen, versmelten met andere vennootschappen, het maatschappelijk bezit geheel of gedeeltelijk in andere vennootschappen reeds opgericht of nog op te richten inbrengen, en in het algemeen alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door haar orgaan van vertegenwoordiging, zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen Is echter geen voldoende bewijs.

Artikel 4.

De zetel is thans te Heist-op-den-Berg, Mechelbaan 31/a. De zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar gevestigd in om het even welke andere plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België of het Brusselse Hoofdstedelijk gewest.

Artikel 5.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro en is verdeeld in honderd

zesentachtig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar aan wie een volledige bevoegdheid is toegekend om

namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over de

Voorbehouden aan het i f Belgisch

Staatsblad

bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij voorafaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Artikel 7.

Huidig boekjaar is ingegaan op één januari tweeduizend en twaalf en zal eindigen op dertig december , tweeduizend en twaalf. De volgende boekjaren zullen lopen van eenendertig december tot dertig december van het jaar daarop.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op een door de vereffenaar vrij te bepalen datum.

Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene

vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen om kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening en om een commissaris ter verificatie van de rekeningen te laten aanstellen. Hierna zal door de zorgen van de vereffenaar een tweede vergadering worden bijeengeroepen waarbij de commissaris verslag zal uitbrengen over zijn onderzoek en de vergadering zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren. Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Notaris Francis van Schoubroeck,

Herentals

Tegelijk hiermede neergelegd:

volledig afschrift van de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Francis van

Schoubroeck te Herentals op 30 maart 2012

- verslag van de zaakvoerder dd. 27 maart 2012

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 21 maart 2012

- beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen dd. 6 juni 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11362-0305-014
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 10.08.2010 10400-0355-015

Coordonnées
DVMJ

Adresse
Oude Mechelbaan 31 a - 2220 Heist Op Den Berg

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande