DYBAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYBAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.443.511

Publication

10/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staat - . - " e maken kopie

1 §dakbegriffie van d

e"

KOOPHANDEL

R"

28 MEI 2011t

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Griffie

~

na neerlegging ter g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0476.443.511

Benaming (voluit) : DYBAS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meidoorndreef 2

2470 Retie

Onderwerp akte : Kapitaalwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 13 mei 2014 voor; Meester Marc Topf, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, opgesteld voor; registratie naar analogie van artikel 173 van het wetboek der registratierechten, met als enig doel; neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, blijkt :

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DYBAS", met maatschappelijke zetel te 2470 Retie, Meidoorndreef 2, volgende; beslissingen genomen heeft :

Eerste beslissing  Eerste kapitaalverhoging

;; De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenhonderdduizend euro; (¬ 700.000,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van negen miljoen vierhonderdachttienduizend; zevenhonderdvijftig euro (¬ 9.418.750,00) tot tien miljoen honderdachttienduizend zevenhonderdvijftig; euro (¬ 10,118.750,00). De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat;

;; zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 2.829 kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro; rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de; nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van tweehonderdzevenenveertig euro zevenendertig cent (¬ j 247,37) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

Tweede beslissing  Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk heeft de enige vennoot, voor zoveel als nodig, verklaard te verzaken aan de uitoefening van zijn voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek; van Vennootschappen.

;; Derde beslissin"  Inschri'vin" o. de ka" itaalverho" in. en voistortin. van de nieuwe; kapitaalaandelen

i! 1. Vervolgens heeft de enige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de; financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de 2.829 nieuwe kapitaalaandelen van; deze vennootschap, tegen de prijs van tweehonderdzevenenveertig euro zevenendertig cent (¬ 247,37); per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden.

2. De voorzitter verklaart en de enige vennoot erkent dat ieder aandeel waarop aldus werd; ingeschreven, volledig volgestort is. De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort.

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een; bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC Bank zoals blijkt uit een attest afgeleverd; door deze financiële instelling op 9 mei 2014. Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering; heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Vierde beslissing  Voorafgaande verslagen

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de in de; agenda aangekondigde verslagen, waarvan de enige vennoot verklaart een afschrift te hebben; ontvangen en er kennis van te hebben genomen, met name:

al het verslag opgesteld door BV o.v.v. BVBA Roels, Criel & C° Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke; zetel te 9270 Kalken, Vaartstraat 105, vertegenwoordigd door de heer Luc Criel, bedrijfsrevisor,,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

i,overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt:

"BESLUIT

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DYBAS bestaat uit een inbreng van activa zijnde vorderingen toebehorend aan de heer Daniël Ba jens ten bedrage van 340.000, 00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn we van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura van de beschreven vorderingen met een inbrengwaarde van 340.000,00 EUR

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van

waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal ,de fractiewaarde en uitgiftepremie van

de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit toekenning van 1 375 nieuwe aandelen van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DYBAS.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting en dat onderhavig verslag uitsluitend werd opgemaakt in toepassing van artikel 313 van de Vennootschapswetgeving en geenszins kan worden aangewend voor andere doeleinden,

Kalken, 8 mei 2094

BV o.v.v. BVBA Roels, Criel & C°

Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Luc Criel

Bedrijfsrevisor"

bi het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen niet de expeditie van onderhavig proces-verbaal,

Vijfde beslissing  Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met driehonderdveertigduizend euro (¬ 340.000,00) om het van tien miljoen honderdachttienduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 10.118.750,00) op tien miljoen vierhonderdachtenvijftigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 90,458.750,00) te brengen door inbreng in natura van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de enige vennoot heeft lastens de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht Interfocos met maatschappelijke zetel te Bladel (Nederland), Hallenstraat 17, en dit ten belope van driehonderdveertigduizend euro (¬ 340.000,00).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van 9,375 nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van tweehonderdzevenenveertig euro zevenendertig cent (¬ 247,37) per aandeel. leder nieuw aandeel zal volledig worden volgestort. Zesde beslissing  Verwezenlijking van de inbreng

De heer BAIJENS Daniel, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van statuten als van de financiële toestand van de vennootschap, te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door inbreng in natura van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens de Besloten Vennootschap naar Nederlands recht Interfocos met maatschappelijke zetel te Bladel (Nederland), Hallenstraat 17, en dit ten belope van driehonderdveertigduizend euro (¬ 340.000,00) zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Als vergoeding voor voormelde inbreng verkrijgt de heer BAIJENS Daniel 1.375 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Zevende beslissing Vaststelling van de kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen van enerzijds zevenhonderdduizend euro (¬ 700.000,00) en anderzijds driehonderdveertigduizend euro (¬ 340.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tien miljoen vierhonderdachtenvijftigduizend zevenhonderdvijftig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ehouddn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

~~}} Voor-t~ehoudgn ir euro (¬ 10.458.750,00), vertegenwoordigd door 42.279 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

aan het Achtste beslissing  Wiiziginq van de statuten

Belgisch Staatsblad Om de statuten in overeelnstennming te brengen.rnet,de besl(ssing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de staKiteh tè vérvángen dó6r de volgende tekst:

"Artikel 5. - Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tien miljoen vierhonderdachtenvijftigduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 10.458.750,00).

Het is verdeeld in tweeënveertigduizend tweehonderdnegenenzeventig (42.279) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde."

Mende beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap qp te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Tiende beslissing= Machtiging aan zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Elfde beslissing

Volmacht wordt verleend aan de Burg. Venn. ovv NV Van Havermaet Groenweghe, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen (wonende te 3941 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42) en/of mevrouw Stephanie Casado (wonende te 3665 As, Zander Leenstraat 48), met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 28.02.2014, NGL 28.02.2014 14052-0129-011
20/08/2012
ÿþmod 11.1

0 8 AUG. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier,

ri'ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

EEFIGELEGD

II ius allai

*12143734*

Ondernemingsnr : BE0476.443.511

Benaming (voluit) : DYBAS

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meidoorndreef 2

2470 Retie

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 12 juli 2012 voori Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met: volgende registratievermelding: "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 25 juli; 2012, boek 546 blad 98 vak 11; ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), De E.a. Inspecteur ai. getekend; M.Pirard." blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "DYBAS", met maatschappelijke zetel te Retie, Meidoorndreef 2, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

De enige vennoot beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van: honderdduizend euro (¬ 100.000,00), teneinde het te brengen van negen miljoen: vijfhonderdachttienduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 9.518.750,00) op negen miljoen; vierhonderdachttienduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 9.418.750,00) en zonder vernietiging van; aandelen.

;; De enige vennoot beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk; gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen; met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De enige vennoot beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door; terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de; aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De enige vennoot stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negen miljoen vierhonderdachttienduizend; zevenhonderdvijftig euro (¬ 9,418.750,00). TWEEDE BESLUIT

ln overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de enige vennoot om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen:

Artikel 5: de tekst van dit artikel wordt als volgt vervangen:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGEN MILJOEN

VIERHONDERDACHTTIENDUIZEND ZEVENHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 9.418.750,00).

Het is verdeeld in achtendertig duizend vijfenzeventig (38.075) aandelen zonder aanduiding van een.

nominale waarde."

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op 1 september

en af te sluiten op 31 augustus van het daaropvolgend jaar.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 20 van de statuten te vervangen door de volgende

tekst:

"Het boekjaar van de vennootschap begint op één september en eindigt op éénendertig augustus

van het volgende jaar."

------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.i

Vodr-

behoudoen

aan het

Belgisch

Staatsblad

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te houden op

de laatste vrijdag van de maand februari om elf uur.

De vergadering beslist de eerste zin van artikel 10 van de statuten te vervangen door de volgende

tekst:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand februari om elf uur,"

VIJFDE BESLUIT

Overgangsbepalingen

1°De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2012, te

verlengen tot en af te sluiten op 31 augustus 2013.

2°De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de

jaarrekening afgesloten per 31 augustus 2013, zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de

maand februari van het jaar 2014,

ZESDE BESLUIT

De enige vennoot verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande

beslissingen uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT

De enlge vennoot verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst

van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie

van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 16.08.2012 12412-0022-013
26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 25.08.2011 11432-0142-012
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 29.07.2010 10360-0022-012
19/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 17.08.2009 09581-0175-012
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 24.09.2008 08745-0079-012
08/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 06.08.2007 07536-0080-012
11/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 31.08.2006 06772-2664-013
20/02/2006 : TUA018028
30/12/2005 : TUA018028
24/09/2004 : TUA018028
21/10/2003 : TUA018028

Coordonnées
DYBAS

Adresse
MEIDOORNDREEF 2 2470 RETIE

Code postal : 2470
Localité : RETIE
Commune : RETIE
Province : Anvers
Région : Région flamande