DYLAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYLAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.912.191

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 01.07.2014 14247-0073-010
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 05.08.2013 13398-0300-010
20/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11307551*

Neergelegd

16-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841912191

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): DYLAN (verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2850 Boom, Kerkhofstraat 419

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting en statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 12 december 2011, ter registratie. Dat volgende vennootschap werd opgericht door:

- De Heer VAN REETH Geovan Louis Maria, geboren te Reet op 18 augustus 1967, wettelijk samenwonend met Mevrouw TECK Vanessa Maria Frans, wonende te 2840 Rumst, Eikenstraat 39.

- De Heer VAN REETH Marc Maria Leon, geboren te Reet op 14 maart 1957, ongehuwd, wonende te 2840 Rumst, Eikenstraat 277.

Het kapitaal wordt vastgesteld op VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een nominale waarde van zevenhonderd vijftig euro (¬ 750,00) per aandeel.

Dit kapitaal wordt onderschreven door:

1./ De Heer VAN REETH Geovan, voornoemd, voor zesenvijftigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 56.250,00); hij ontvangt hiervoor vijfenzeventig (75) aandelen.

2./ De Heer VAN REETH Marc, voornoemd, voor achttienduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00); hij ontvangt hiervoor vijfentwintig (25) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat het geplaatst kapitaal volstort is ten belopen van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00).

Artikel1: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "DYLAN".

Artikel 2: De zetel is gevestigd te 2850 Boom, Kerkhofstraat 419. De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerder naar elke andere plaats in het land worden overgebracht. De vennootschap kan bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3 Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

- Onder welke vorm ook participaties te verwerven en/of aan te houden in bestaande en nog op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van de ondernemingen en vennootschappen waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen in hun operationeel beheer.

- De vennootschap kan tevens alle mogelijke vormen van bijstand of ondersteuning op bedrijfseconomisch, commercieel, financieel, administratief of technisch vlak verlenen aan ondernemingen, alsook op louter contractuele basis het operationeel beheer ervan waarnemen.

- Ook kan de vennootschap in het raam van haar thesauriebeheer, rechtstreeks of via vestigingen in België of in het buitenland, financiële activa verwerven of verkopen, trading en deviezenoperaties uitvoeren en tussenkomen in de overname en plaatsing van aandelen, obligaties en effecten allerhande voor zover als wettelijk toegelaten.

- De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

- De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van, of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen of benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele en industriële of commerciële eigendommen die erop betrekking hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4: De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf de datum van haar oprichting.

Artikel 5: Het kapitaal wordt vastgesteld op VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met een nominale waarde van zevenhonderdvijftig euro (¬ 750,00) per aandeel.

Artikel 11: De jaarvergadering van de vennootschap zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van elk jaar, op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Artikel 15: De vennootschap zal bestuurd worden door één of meerdere zaakvoerders, genomen onder de aandeelhouders of daarbuiten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal vaststelt.

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd worden uitgeoefend.

De Heer Van Reeth Geovan, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder. Hij aanvaardt dit mandaat. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Artikel 16: Iedere zaakvoerder kan alleen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde, aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk te worden gegeven.

Artikel 17: Iedere zaakvoerder, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alléén de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 19: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Artikel 20: Van de nettowinst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo zal telkenjare beslist worden door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Slotbepalingen:

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013.

3. De comparanten verklaren dat de vennootschap, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf HEDEN.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgische Staatsblad. Eduard Van Der Veken Notaris

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 18.07.2016 16324-0086-010

Coordonnées
DYLAN

Adresse
KERKHOFSTRAAT 419 2850 BOOM

Code postal : 2850
Localité : BOOM
Commune : BOOM
Province : Anvers
Région : Région flamande