DYNAMIC MINISTRIES INTERNATIONAL.BELGIUM MISSION

Association sans but lucratif


Dénomination : DYNAMIC MINISTRIES INTERNATIONAL.BELGIUM MISSION
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 848.123.260

Publication

30/08/2012
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

RECHTCANK KOOPHANDEL

2 1 -88- 2812

ANIMERPEN

11111

*iai4sss0

Ondernemingsnr : 0 8 4 8 . 1' 3. 2 6 0

Benaming ~G

(voluit) : DYNAMIC MINISTRIES INTERNATIONALoBELGIUM MISSION (verkort) :

Rechtsvoren : VZW

Zetel : BREDASTRAAT 98, 2060 ANTWERPEN

Onderwerp akte : OPRICHTING VZW

OPRICHTINGSAKTE

Vzw DYNAMIC FAITH MINISTRIES INTERNATIONAL. BELGIUM MISSION,

Y.z.w. DYNAMIC FAITH MINISTRIES INTERNATIONAL, BELGITJM MISSION

,BREDASTRAAT 98. ANTWERPEN. 2060.

STATUTEN

Tussen de hierna opgesomde natuurlijke personen:

1. AKPABIO EDET FINESON,

BREDATSTRAAT 98. ANTWERPEN 2060.

12.09 -1965. ASANTING,

2. DJOBOKOU AFIWA,

LEGUIT 1414. ANTWERPEN 2000 .

17-11-1967. LOME

3. MADI LAZARUS

MINISTER DELBEKELAAN 49,

MERKSEM 2170

201611975 .TURrr.

4, UWA PRINCE MICHAEL

WASTEELSTRAAT 12 RUPELMONDE 9150

t0-06-1968. OWERRI.

Is overeengekomen wat volgt, onder elkaar met en voor allen die hier aanwezig en/of

vertegenwoordigd waren en voor allen die later nog werkelijk lid worden, een vereniging

zonder winstoogmerk (afgekort v .2.w.) op te richten overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921

(vooftaan Vzw wet genoemd), onder de volgende voorwaarden en specifieke condities,

gematerialiseerd in deze statuten:

TITEL I: NAAM E,N ZE,TEL

Artikel 1: Naam;

De vereniging wordt genoemd;

DYNAMIC FAITH MINISTRIES INTERNATIONAL. BELGIUM MISSION.

Artikel2: Zetel:

De zetel van de vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Antwerpen,

BREDASTRAAT 98. ANTWERPEN 2060.

TITEL Il: GRONDSLAG" DOEL. DUUR

Artikel3: Grondslag:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging aanvaardt als haar grondslag de ganse Heilige Schrift als door God geïnspireerd, onfeilbaar, gezaghebbend. Zij belijdt dat het eeuwige behoud voor elke mens slechts mogelijk is door de aanvaarding van het volbrachte werk van Jezus Christus. De grondslag wordt verder uitgewerkt in het huishoudelijk reglement van de vereniging. Het leven van de leden moet met deze grondslag overeenstemmen.

Artikel 4: Doel:

De vereniging heeft als doel het uitleven van de christelijke levensvisie op grond van de Bijbel, het Word van God in de samenleving te bevorderen. Daartoe wil zij plaatselijke christelijke gemeenschappen stichten en die helpen zich te ontwikkelen tot een autonoom en dynamisch functioneren. Zij wil tevens hulp en steun bieden op maatschappelijk, materieel en geestelijk gebied om de individuele ontwikkeling en functionering in de samenleving te bevorderen en een betere levenskwaliteit op de voornoemde gebieden uit te bouwen.

Met het oog op voornoemde doelstelling, stelt de vereniging, zich in het bijzonder volgende taken en opdrachten tot maatschappelijk doel:

1° het inrichten van alle religieuze, maatschappelijke of sociale activiteiten die mensen helpen op een integrale wijze deel uit te maken van de samenleving.

Zij kan vorming organiseren, adviseren en bijstaan om een voldoende beroepskwalificatie en een minimale maatschappelijk functioneren te helpen verwerven.

Zij kan alle activiteiten inrichten om mensen in sociaal moeilijke omstandigheden kansen te bieden op werkgelegenheid, zelfvoorziening, zelfontwikkeling en stabiele leefomgeving. Zij kan alle socio-culturele activiteiten organiseren die de doelstellingen verwezenlijken of daaraan bijdragen, zelfs als die iii ondergeschikte wijze de vorm zouden aannemen van een handelsdaad, maar steeds op voorwaarde dat de opbrengst ten goede komt van het door de vereniging gestelde doel.

Elke opsomming in dit artikel is slechts ten voorbeeld gegeven en in geen geval limitatief te interpreteren.

De vereniging kan personeel in dienst, nemen en alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel in eigendom of vruchtgebruik bezitten. 2° Het op grond van een of meerdere samenwerkingsovereenkomsten of  protocols instaan voor de uitwisseling van gegevens en/of de samenwerking op andere vlakken met andere Erkende Regionale Samenwerkingsverbanden en/of met één of meerdere bestuursinstellingen die, binnen de Regio waarbinnen de Vereniging opereert, bevoegd zijn inzake de sociaal-economische streekontwikkeling.

3' Teneinde de in vorige paragrafen vermelde doestellingen te verwezenlijken, kan de vereniging alle initiatieven nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks met één van de daar vermelde doelstellingen te maken hebben en/of deze kunnen bevorderen, met inbegrip van, zij het niet beperkt tot, de oprichting of medeoprichting van, dan wel de deelname in andere verenigingen, vennootschappen en/of rechtspersonen en desgevallend, het aangaan van privé-kredieten en het aanvragen en ontvangen van subsidies.

De vereniging kan meer algemeen alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen.

De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, binnen de wettelijke grenzen en mits naleving van de wettelijke voorwaarden, ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, titularis van enig ander zakelijk zekerheids- of genotsrecht op enig roerend of onroerend goed worden, kortom alle types rechtshandeling uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen en dit onbeperkt en zonder tijdsof frequentielimiet,

2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van deze activiteiten integraal naar de realisatie van het statutair doel gaat.

Tot het doel van de vereniging behoort eveneens het rationeel beheer en bestuur en de instandhouding van de goederen die eigendom zijn van de vereniging.

Artikel 5: Duur:

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, en kan te allen tijde ontbonden worden.

TITEL III: LEDEN

Artikel 6: Soorten leden:

De vereniging telt werkelijke en toegetreden leden.

Het aantal werkelijke leden van de vereniging is onbeperkt, maar mag niet minder zijn dan drie. De werkelijke leden hebben alle rechten en verplichtingen zoals vernield in de wet van 27 juni 192 L De ondergetekende oprichters zijn de eerste werkelijke leden van de

vereniging.

Toegetreden Ieden nemen deel aan de activiteiten van de vereniging. Hun rechten en plichten worden vastgesteld in het huishoudelijk reglement van de vereniging. Zij kunnen hun stem

" niet uitbrengen in de Algemene Vergadering, noch gemachtigd worden een werkelijk lid te vertegenwoordigen.

Artikel 7: Toetreding:

Wie tot de vereniging wenst toe te treden dient daarvoor schriftelijk een aanvraag in bij de Raad van Bestuur. Door deze aanvraag verklaren de kandidaat-leden uitdrukkelijk akkoord te gaan met de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging. De Raad van Bestuur aanvaardt de kandidaat-leden op grond van de procedure omschreven in het huishoudelijk reglement. Noch de Raad van Bestuur noch de Algemene Vergadering kunnen verplicht worden zich te verantwoorden over de uitslag van deze beraadslagingen.

Artikel 8: Einde lidmaatschap:

Het lidmaatschap neemt een einde door schriftelijk ontslag in te dienen bij de Raad van Bestuur van de vereniging, door het overlijden van het lid, of door uitsluiting. De leden die om de een of andere reden de nauwe voeling verliezen met de activiteiten van de vereniging, worden geacht ontslag te nemen. Elk lid kan uitgesloten worden als diens levenswijze niet meer beantwoordt of afbreuk doet aan het doel of de goede naam van de vereniging en haar getuigenis schaadt. De criteria en de te volgen procedures voor ontslag en voor uitsluiting van de leden zijn vastgelegd in het huishoudelijk reglement. De AIgemene Vergadering besluit tot uitsluiting op voordracht van de Raad van Bestuur en volgens de bepalingen van artikel 15. Het einde van het lidmaatschap brengt het onmiddellijk verlies van de Iidmaatschapsrechten in de vereniging met zich mee, met dien verstande dat de in het kader van de werking van de vereniging aangegane verbintenissen in wederzijdse go ede trouw verder worden uitgevoerd.

Artikel 9: Aanspraken op het vermogen:

Zowel bij ontslag, bij overlijden als bij uitsluiting kan de betrokkene noch zijn erfgenamen, enige aanspraak maken op het vermogen van de vereniging, de vrijwillig gestorte bijdragen of de inbrengingen van de betrokkenen.

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uitzondering hierop zijn de leningen als er op dat ogenblik een terugbetalingsovereenkomst tussen de betrokkene en de vereniging bestaat. In zulke gevallen behoudt het contract de voorziene voorwaarden van uitvoering.

Artikel 10: Bijdragen:

Zowel de werkelijke als de toegetreden leden van de vereniging kunnen niet verplicht worden

tot het betalen van enige bijdrage.

De leden verbinden zich ertoe geen daden te stellen die strijdig zijn met het maatschappelijk

doel van de vereniging of die de vereniging op enigerlei wijze schade toebrengen.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11: Bevoegdheid:

De Algemene Vergadering is het hoogste gezag van de vereniging en wordt samengesteld

door de werkelijke leden van de vereniging. Zij is uitsluitend bevoegd voor:

- goedkeuring van de statuten en goedkeuring van welke wijziging van de statuten dan ook;

- benoeming van de bestuurders, vaststelling van de eventuele vergoeding van de bestuurders, kwijting van de bestuurders en instellen van een vordering tegen de bestuurders wegens foutief beheer en het afzetten ven de bestuurders;

- benoeming van de commissaris(sen), vaststellen van de eventuele vergoeding voor de commissaris(sen), kwijting van de commissaris(sen) en het instellen van een aansprakelijkheidsvordering tegen de commissaris(sen);

goedkeuring van de jaarrekening en goedkeuring van de begroting;

- goedkeuring van het principe van de ontbinding van de vereniging, benoeming van de vereffenaar naar aanleiding van de vereffening in het kader van de ontbinding, beslissing tot het bepalen van de eventuele vergoeding van de vereffenaars bij een vrijwillige ontbinding en bestemming van het actief van de vereniging naar aanleiding van de ontbinding;

beslissing en uitsluiting van een werkelijk lid;

- alle andere door de statuten aan de Algemene Vergadering expliciet toegekende bevoegdheden.

Artikel 12: Bijeenroeping:

Alle leden van de vereniging worden door de voorzitter van de Raad van Bestuur, voor enige Algemene Vergadering opgeroepen en zulks minstens acht dagen vôôr datum van de vergadering.

De oproeping kan gebeuren bij brief door middel van fax of via e-mail en wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de Algemene Vergadering.

De dagorde, met inbegrip van de agenda, wordt bij de oproepingsbrief gevoegd.

Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda geplaatst.

De vergaderingen van de Algemene Vergadering vinden plaats op de zetel van de vereniging of op een andere plaats aangeduid in het oproepingsbericht met vermelding van dag en uur.

Artikel 13: Vergaderprocedures:

De Algemene Vergadering is wettig samen en kan geldig beslissen wat het aantal aanwezige

k

4

r- --

r ,

.

r r ~

I '

leden ook moge zijn, uitgezonderd voor de beraadslagingen en besluiten omschreven in artikel 15. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter, of bij diens ontstentenis door de vice-voorzitter. Zij kan alleen beraadslagen over punten die niet op de dagorde voorkomen als alle leden persoonlijk tegenwoordig zijn, en nadat zij met een gewone meerderheid hun instemming aan deze wijziging gegeven hebben.

Artikel 14: Gewone besluitvorming:

Besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van de stemmen. Elk lid kan slechts één stem uitbrengen. Leden die niet aanwezig kunnen zijn, mogen zich laten vertegenwoordigen door een schriftelijke volmacht tot stemming te geven aan een ander werkelijk lid van de vereniging. Een lid kan slechts één volmachtstem uitbrengen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van zijn vervanger doorslaggevend. Over personen wordt bij geheime stemming beslist. In zulke gevallen nemen de betrokkenen geen deel aan de stemming. Aangestelde en bezoldigde werknemers die deel uitmaken van de Algemene Vergadering, nemen geen deel aan de beraadslagingen en stemmingen die hen zelf betreffen.

Artikel 15: Bijzondere besluitvorming:

Voor de volgende beraadslagingen en besluiten gelden bijzondere regels:

1. de benoemingen en afzettingen van bestuurders en de uitsluiting van een lid vereisen een twee derden meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen;

2. met verwijzing naar de wettelijke bepalingen is zowel voor de wijziging van de statuten, voor de wijziging van de doelstelling, als voor de ontbinding van de vereniging in eerste zitting de aanwezigheid of vertegenwoordiging van twee derden der leden vereist. Twee derden van de stemmen dienen de wijziging van de statuten of de ontbinding van de vereniging goed te keuren. Voor de wijziging van de doelstelling is de goedkeuring van vier vijfden van de stemmen vereist. Bij onvoldoende aanwezigheid kan na vijftien dagen een tweede vergadering bijeengeroepen worden zoals bepaald in artikel 12 en 13. Deze beslist geldig ongeacht het aantal aanwezigen en volgens de hiervoor bepaalde meerderheden.

Artikel 16: Verslagen en uittreksels:

De besluiten voor de wijziging van de statuten, de ontbinding van de vereniging,-de benoeming of afzetting van de bestuurders, commissarissen en gevolmachtigden worden binnen een maand in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt. De notulen van de Algemene Vergadering worden opgetekend in een register of op losse bladen, bijeengehouden in een kaft, voorzien van een volgnummer en bijgehouden op het adres van de zetel. Zij worden ondertekend door twee bestuurders en kunnen worden opgevraagd door de leden evenals door al wie daartoe een wettig belang kan aantonen. Voor de uittreksels ervan volstaat eveneens de handtekening van twee bestuurders.

Artikel 17: Statutenwijziging

De Algemene Vergadering kan over de wijziging in de statuten alleen dan geldig beraadslagen wanneer het voorwerp daarvan bijzonder is vermeld in de oproepingsbrief en mist naleving van de vereisten bedoeld in artikel 8 van de Vzw-wet van 1921.

Enige wijzing in de statuten moet binnen één maand nadat ertoe besloten is in de bijlagen tot het Belgisçhe Staatsblad bij uittreksel bekendgemaakt worden overeenkomstig artikel 26 novies van de Vzw wet. Hetzelfde geldt voor enige benoeming, ontslagneming of herroeping van een Ed van de Raad van Bestuur.

5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL V: RAAD VAN BESTUUR

Artikel 18: Samenstelling en mandaten:

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit minimum drie leden benoemd door de Algemene Vergadering voor onbepaalde duur. Als de Algemene Vergadering samengesteld is uit drie werkelijke leden, bestaat de Raad van Bestuur uit twee personen. De mandaten worden in de regel niet vergoed. Als het aantal bestuurders is teruggevallen beneden het minimum, roepen de overblijvende bestuurders binnen de drie maanden een Algemene Vergadering bijeen om nieuwe bestuurders te verkiezen.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke andere functie die nodig geacht wordt voor de goede functionering van de raad. In geval van verhindering van de voorzitter wordt hij vervangen door de ondervoorzitter.

De secretaris is belast met de voorbereiding, de coordinatie en de opvolging van het gevolg dat wordt gegeven aan de beslissingen van de Raad van Bestuur. Bij beslissing van de Raad van Bestuur kan worden bepntJd dal de secretaris bij de vervulling van zijn functie zal worden bijgestaan door een daartoe door de Raad van Bestuur aangeduid persoon van de vereniging. Elke bestuurder moet steeds voldoen aan de kwalificaties bepaald in het huishoudelijk reglement.

Artikel 19: Bevoegdheden:

De Raad van Bestuur heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beheer stellen, met uitzondering van wat bij de wet voorbehouden is aan de Algemene Vergadering,

Hij is tevens bevoegd om personeel in dienst te nemen en te ontslaan. Bij alle uitzonderlijke aangelegenheden die het dagelijks beheer overstijgen, zal de zin van de te nemen beslissingen bepaald worden door de Algemene Vergadering.

Voor alle administratieve zaken volstaat de handtekening van de voorzitter of de secretaris of een door haar gemachtigd persoon. De vereniging is door deze handtekening wettelijk gebonden. Alle financiële aangelegenheden worden ondertekend door de penningmeester tot een bedrag, vastgesteld door de Raad van Bestuur op haar eerste vergadering. Daarboven is een bijkomende handtekening van de voorzitter of secretaris vereist. Dit bedrag kan door de Raad van Bestuur op een van haar vergaderingen aangepast worden. Deze beslissing wordt opgenomen in het verslag van de vergadering.

De Raad van Bestuur stelt een huishoudelijk reglement en legt dit ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Dit reglement, en alle latere wijzigingen, wordt aanvaard in aanwezigheid of vertegenwoordiging van twee derden van de gewone Ieden en met een twee derden meerderheid der stemmen.

De Raad van Bestuur houdt een register van het actuele ledenbestand bij, verzorgt de wettelijke verplichte publicaties en neerleggingen van de documenten zoals bepaald door de Vzw-wet.

Artikel 20: Vergaderingen en besluitvorming_

De Raad van Bestuur vergadert op verzoek van de voorzitter of op vraag van twee bestuurders. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter, worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de ondervoorzitter of bij gebrek aan ondervoorzitter, door de oudste aanwezige bestuurder.

Beslissingen van de Raad van Bestuur zijn slechts geldig en bindend als ze genomen worden met een gewone meerderheid en in aanwezigheid van twee derden der bestuurders. In geval

é

r r

6

van staking van stemmen wordt het punt voor een definitieve beslissing verwezen naar de eerstvolgende vergadering. Bij nieuwe staking van stemmen is de stem van de voorzitter of zijn vervanger doorslaggevend.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zich voor een welbepaalde vergadering, middels-het geven van een schriftelijke volmacht, laten vertegenwoordigen door een ander lid van de Raad van Bestuur, met dien verstande dat geen bestuurder houder kan zijn van meer dan één volmacht.

De vergadering kan enkel stemmen over punten die geagendeerd zijn, tenzij alle leden van de Raad van Bestuur op een vergadering aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd zijn en er, bij consensus, mee instemmen dat het niet geagendeerde onderwerp toch wordt behandeld. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, per fax of e-mail. Deze procedure kan niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

Artikel 21: Verslagen:

De notulen van elke vergadering worden opgetekend in een register of op losse bladen bijeengehouden in een kaft, voorzien van een volgnummer en bijgehouden op de zetel van de vereniging.

Deze notulen, evenals de uittreksels, worden geldig ondertekend door twee bestuurders en kunnen worden opgevraagd door de leden evenals door al wie daartoe een wettig belang kan aantonen.

Artikel 22: Einde mandaat:

Het mandaat eindigt bij:

- overlijden;

- afzetting door de Algemene Vergadering, die dit te allen tijde kan beslissen; wettelijke redenen.

Artikel 23: Dagelijks bestuur:

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging in opdracht geven aan een of meer door haar aangestelde personen aan een dagelijks bestuur, met gebruik van de maatschappelijke handtekening aan dit beheer verbonden. Zij stelt de bevoegdheden vast, Elke bestuurder of gevolmachtigde treedt bij de vertegenwoordigingen en in de handelingen die namens de vereniging gesteld worden op als college voor de raad van bestuur.

TITEL VI.: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

Artikel 24: Boekjaar:

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur maakt de rekeningen op van het afgelopen jaar, evenals de begroting van het volgend jaar en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. Het eerste boekhoudkundig jaar loopt van de datum van de stichtingsvergadering tot 31 december van datzelfde jaar.

TITEL VII: ONTBINDING, VEREFFENING, SLOTBEPALINGEN

f Y n

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 25: Ontbinding:

Bij vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering een vereffenaar aan en bepaalt diens bevoegdheid.

Zowel bij vrijwillige als bij rechterlijke ontbinding, op welk ogenblik en door welke oorzaak zij zich ook voordoet, wordt het netto overblijvend actief, na de vereffening van de schulden en de aanzuivering van de lasten, overgemaakt aan een vereniging die dezelfde activiteiten voert en die deel uitmaakt van het werkverband van de Dynamic Faith Ministries international, Belgium Mission.

Artikel 26: Diversen:

Voor alles wat niet uitdrukkelijk in deze statuten werd voorzien, wordt verwezen naar wat bepaald wordt de wet van 27 juni 1921 en naar het huishoudelijk reglement van de vereniging.

TITEL VI11: VARIA

Artikel 27: benoeming leden Raad van Bestuur:

Worden benoemd als eerste bestuurders door de Algemene Vergadering met de bevoegdheden

vermeld onder artikel 19 van deze statuten:

1. AKPABIO EDET FINESON

BREDATSTRAAT 98. ANTWERPEN 2060.

12  09  1965. ASANTING.

2. MADI LAZARUS

MINISTER DELBEKELAAN 49

MERKSEM 2170

20  06  1975 . TURIT

3.DJOBOKOU AFIWA

LEGUIT 14/4. ANTWERPEN 2000.

17 11  1967. LOME

4.UWA PRINCE MICHAEL

WASTEELSTRAAT 12 RUPELMONDE 9150

I 0-06-1968. OWERRI

5. AMIENDAMHEN FRIDAY AISABOR

ZILVERSARSTRAAT 24,

OLEN 2250.

18.10 --1962. EBELE

Deze akte is opgemaakt in twee originele exemplaren die overhandigd werden aan

onderstaande ondergetekende. ANTWERPEN 1 b AUG 2012

MADI LAZARUS



SEC

AKPA

PRESID UWAPRI

DET FINESON DJOBOKOU AFIWA

TREASURER.

AEL

FINANCIAL SL~C.

8

Coordonnées
DYNAMIC MINISTRIES INTERNATIONAL.BELGIUM MIS…

Adresse
BREDASTRAAT 98 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande