DYNAMIC REPAIR & ASSEMBLY CENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYNAMIC REPAIR & ASSEMBLY CENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.963.727

Publication

20/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a

bel a;

BE

Sta

CII

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 8 JAN. 2015

afdelineik ie-pen

ttElE1

IR

i

Ondememingsnr : 0877.963,727

Benaming (volalt) : DYNAMIC REPAIR & ASSEMBLY CENTER

(verkort) s DRAC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Komiteitstraat 54

2170 Antwerpen-Merksem

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging door inbreng in natura - kapitaalvermindering

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Eric Louis Adriaenssens te Antwerpen op 23 decembers 2014 blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid DYNAMIC REPAIR & ASSEMBLY CENTER, gevestigd te 2170 Antwerpen-Merksem,: Komiteitstraat 54, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen werden genomen:

1, Kapitaalverhoging met tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00) om het kapitaal van de vennootschap tel brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op tweehonderdtwintigduizend euro (¬ 220.000,00) door inbreng; in natura van een onroerend goed ter waarde van een bedrag van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), door uitgifte van tienduizend (10.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde: type als de reeds bestaande, met dezelfde rechten en die zullen deelnemen in de winst vanaf de datum van de: inbreng, onmiddellijk gevolgd door een kapitaalvermindering met honderdduizend euro (E 100.000,00) om het: kapitaal te brengen van tweehonderdtwintigduizend euro (¬ 220.000,00) op honderdtwintigduizend euro (¬ 120.000,00), zonder vernietiging van aandelen, maar met vermindering naar evenredigheid van de waarde van: alle aandelen, door boeking van een bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) op de rekening-courant: van de heer Van den Eynde Stephan voornoemd, onder de opschortende voorwaarde van de bepalingen van; artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot verklaart ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 317 van het Wetboek van: Vennootschappen dat voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de: Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben: om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het; tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door dei schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de enige vennoot mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de :; schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen, Het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderdduizend euro (¬ ; 100.000,00) wordt voorlopig niet uitgekeerd aan de enige vennoot, maar wordt geboekt op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, De zaakvoerders krijgen de opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

Inbreng

De heer Van den Eynde Stephan voornoemd, hierna genoemd "de inbrenger", verklaart volgend onroerend goed in te brengen in de vennootschap:

Beschrijving van het onroerend goed

ANTWERPEN-MERKSEM

Een huis te Antwerpen-Merksem, Komiteitstraat 54, volgens titel en thans gekadastreerd sectie C nummer 29412115, voor een grootte van 97 m2.

:1 Kadastraal inkomen: ¬ 805,00.

Eigendomsoorsprong

il Hoger beschreven eigendom behoort de heer Van den Eynde Stephan voornoemd toe om het te hebben verkregen ingevolge schenking hem gedaan door de heer Van den Eynde Georges Franciscus Sidonia; Stanislas, en zijn echtgenote, mevrouw Michielsen Antonia Catharina Maria te Antwerpen-Merksem blijkens; akte verleden voor ondergetekende notaris op 16 mei 2014, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor, te Antwerpen onder nummer 58-T-2310512014-09075.

Vergoeding voor de inbreng

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

s Als vergoeding voor de door hem gedane inbreng in natura worden aan de heer Van den Eynde Stephan voornoemd tienduizend (10.000) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend, van hetzelfde type als de reeds bestaande, met dezelfde rechten en die zullen deelnemen in de winst vanaf de datum van de inbreng,

Voorwaarden van de inbreng

1. Hoger beschreven eigendom wordt ingebracht voor vrij en onbelast van aile schulden, hypothecaire en andere bezwarende in- en/of overschrijvingen of kantmeldingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd, behoudens de inschrijving genomen op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen onder nummer 58-1-23/05/2014-09077 in voordeel van de naamloze vennootschap ING België lastens de heer Van den Eynde Stephan voornoemd tot zekerheid van driehonderdentwaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 312.500,00) in hoofdsom en van vijftienduizend zeshonderdvijfentwintig euro (¬ 15.625,00) voor aanhorigheden krachtens een kredietakte verleden voor ondergetekende notaris op 16 mei 2014.

2. Hoger beschreven eigendom wordt ingebracht en overgedragen in zijn huidige staat en toestand, met alle zichtbare en verborgen gebreken en dus zonder waarborg vanwege de inbrenger voor de verborgen gebreken waarvan hij zelf geen kennis had, zonder waarborg ook voor de ingebrachte oppervlakte, hoe groot het verschil tussen de uitgedrukte en de werkelijke oppervlakte ook moge zijn, zelfs indien dit verschil één/twintigste overtrof.

3. Hoger beschreven eigendom wordt ingebracht met alle bestaande voor- en nadelige rechten, erfdienstbaarheden en gemeenschappen.

4. De inbrenger verklaart dat hoger beschreven eigendom niet verhuurd is.

De vennootschap zal van hoger beschreven eigendom de voile eigendom, het genot en vrije gebruik hebben

vanaf heden.

5. De aandacht van de vennootschap wordt erop gevestigd dat de brandverzekering van rechtswege vervalt drie maanden na het verlijden van onderhavige akte, tenzij de verzekeringsovereenkomst eerder wordt beëindigd. De vennootschap zal desbetreffend vanaf heden alle nodige maatregelen nemen,

6. De onroerende voorheffing en alle andere belastingen, lasten en taksen zijn ten laste van de

vennootschap vanaf heden.

Stedenbouw en ruimtelijke ordening

1. De inbrenger verklaart voor alle door hem opgerichte constructies de nodige bouwvergunningen verkregen te hebben.

2. De inbrenger verklaart dat hoger beschreven eigendom op heden noch geheel noch ten dele het voorwerp uitmaakt van enige voorlopige of definitieve stedenbouwkundige beschermingsmaatregel (bescherming ais monument, landschap, dorps- of stadsgezicht) en dat het niet gelegen is in een onteigening of dat er, bij zijn weten geen, zelfs maar voorlopige plannen zouden bestaan om het goed in de toekomst geheel of ten dele te onteigenen.

Indien het eigendom in de toekomst mocht onderworpen worden aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatiewerken of om het even welke overheidsbesluiten of reglementen, zal de vennootschap zich moeten schikken naar al die voorschriften, zonder voor verlies van grond, voor weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook, enig verhaal tegen de inbrenger te kunnen uitoefenen.

3. De inbrenger verklaart dat hoger beschreven eigendom niet werd opgenomen in de meest recente inventarislijst van leegstaande en/of verwaarloosde, ongeschikt of onbewoonbaar verklaarde gebouwen, woningen of bedrijfsruimten, en dat hem evenmin enig voornemen daartoe bekend is vanwege de overheid.

4. De instrumenterende notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1 van Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (VCRO), waarin de vergunningsplichtige handelingen worden omschreven.

5. De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. VCRO, zoals

eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1° dat voor hoger beschreven eigendom geen stedenbouwkundige vergunning is afgegeven;

2° dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van hoger beschreven eigendom volgens het

plannenregister is: woongebied;

3° dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de inbrenger, voor hoger beschreven

eigendom geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1,1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 VCRO,

4° dat er op het hoger beschreven eigendom geen voorkooprecht rust, vermeld in artikel 2.4.1;

5° dat er voor hoger beschreven eigendom geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6° dat het Krachtens artikel 4.2.12, §2, 2° VCRO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt

en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden,

6. De instrumenterende notaris verklaart een stedenbouwkundig uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister de dato 21 november 2014 van de stad Antwerpen te hebben ontvangen betreffende stedenbouwkundige inlichtingen over hoger beschreven eigendom.

Dit uittreksel wordt niet aan deze akte gehecht.

De vennootschap verklaart kennis te hebben van de inhoud van het stedenbouwkundige uittreksel om er een exemplaar van te hebben gekregen vóór het verlijden van deze akte.

Bodemdecreet

1, De inbrenger verklaart dat het ingebrachte goed bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in

-oxereeo temming.metarlikej fi_van-bft-1 osterndeçrt ets

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisçji Staatsblad

Lf 3

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





2. De inhoud van het bodemattest dat door de OVAM werd afgeleverd op 4 november 2014 luidt als volgt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit. Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

5. De inbrenger verklaart met betrekking tot het hoger beschreven eigendom verder zelf geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- en bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen,

Voor zover voorgaande verklaringen door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werden, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring gehouden is.

6, Zich steunend op de verklaringen van de comparanten en op de gegevens hierboven vermeld, bevestigt de minuuthoudende notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

Stookolietank

De inbrenger verklaart dat in het verkochte goed geen stookolietank aanwezig is.

Overstromingsgebied

ingevolge de toepassing van artikel 17bis van het decreet betreffende het integraal waterbeleid bevestigt ondergetekende notaris na opzoeking op de website www.geo-vlaanderen.be en het e-voorkooploket dat volgens de thans beschikbare gegevens het eigendom niet gelegen is:

1° in mogelijk of effectief overstromingsgevoelig gebied;

2° in een afgebakend overstromingsgebied of afgebakende oeverzone;

3° in een risicozone voor overstromingen zoals bedoeld in artikel 68-7 van de wet van 25 juni 1992 op de landverzekeringsovereenkomst.

Postinterventiedossier

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor de hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de inbrenger ontkennend, en bevestigt hij dat er aan dit eigendom sinds 1 mei 2001 geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

KLIM (FEDERAAL KABELS EN LEIDINGEN INFORMATIE MELDPUNT)

Bij nazicht op de KLIM-website is het goed, voorwerp van onderhavige akte, niet gelegen in de directe nabijheid van transportinstallaties van gevaarlijke producten via leidingen of bovengrondse en ondergrondse hoogspanningslijnen.

Verslag van de zaakvoerders

Omtrent de hiervoor omschreven inbreng hebben de zaakvoerders een verslag overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld, waarin deze uiteenzet waarom deze inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Omtrent zelfde inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NIELANDT, FRANKEN & Co BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Franken Guy, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, aangewezen door de zaakvoerders, het verslag opgesteld voorgeschreven door de artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen,

De enige vennoot bevestigt een afschrift te hebben ontvangen van dit verslag, waarvan het origineel samen met het verslag van de zaakvoerders en met een expeditie van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 2520 Emblem, Liersesteenweg 60, verklaart inzake de inbreng in nature van een onroerend goed, gelegen te Merksem, vanwege de heer Stephan Van den Eynde bij de kapitaalverhoging van Dynamic Repair & Assembly Center BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is; als vergoeding voor de inbreng in natura worden 10.000 aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van elk 1/11.000ste uitgegeven.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

Handelingsbekwaamheid

De inbrenger verklaart over de vereiste bevoegdheid en bekwaamheid te beschikken, niet in faling te zijn verklaard, noch een gerechtelijk akkoord of een collectieve schuldenregeling te hebben aangevraagd of

-bekomen en-dat- er-geen -beletsel-bestaatvoor-het-ondertekenen-van huidige-akte:

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

mod 11.1

Voor- r` behouden

aan het

Belgisch`

Staatsblad



Ontslag ambthalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen bij het overschrijven dezer enige ambtshalve inschrijving te nemen.

Bevestiging identiteit

De instrumenterende notaris bevestigt dat de namen, voornamen, plaats en datum van geboorte der natuurlijke personen gelijkvormig zijn aan de akten van de Burgerlijke Stand, en van de rechtspersoon gelijkvormig aan de vereiste stukken, en om te voldoen aan de verplichtingen opgelegd in de Hypotheekwet bevestigt hij dat op zicht van uittreksels uit de registers van de Burgerlijke stand en vereiste stukken, de namen, voornamen, plaats en datum van geboorte en vennootschapsgegevens van comparanten overeenkomen met onderhavige vermelding.

Fiscale verklaringen

De inbrenger verklaart lezing te hebben gekregen van de eerste alinea van artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten van artikelen 62 §2 en 73 en 73 bis van het B.T.W.-Wetboek, waarop de inbrenger verklaard heeft dat hij geen B.T.W.-belastingplichtige is.

De inbrenger vraagt om toepassing van artikel 115bis van het Wetboek van Registratierechten, aangezien onderhavige akte de inbreng betreft van een onroerend goed dat niet gedeeltelijk of geheel tot bewoning aangewend wordt of voor bewoning bestemd is en louter bedrijfsmatig aangewend wordt door de vennootschap.

2. Aanpassing en coördinatie van de bestaande tekst van de statuten ingevolge de genomen beslissingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel

Notaris Eric Louis Adriaenssens

Tegelijk met deze werd neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag zaakvoerders inzake inbreng in natura en van bedrijfsrevisor met aangehechte staat van actief en

passief

- historiek en coördinatie der statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.10.2012, NGL 03.10.2012 12603-0408-014
10/10/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V( Y 111111111111111111111111111111111

behc *11152082*

aar

Bell

Staa







Chergelegd ter griffie van de Reddbaak dan KaaphaP2,t ,.: eïr.r.:ecn, op

I 8 SEP. 2L111

Griffie

Ondernemingsnr 0877.963.727

Benaming

(voluit) : Dynamic Repair & Assembly Center

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Komiteitstraat 54 te 2170 Merksem (Antwerpen)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de bijzonder algemene vergadering der aandeelhouders van 31/08/2011 blijkt dat met eenparigheid van stemmen de benoeming werd goedgekeurd van mevrouw MILLS Jessica, wonende te 2170, Merksem (Antwerpen), Komiteitstraat 54, als tweede zaakvoerder van de vennootschap en dit vanaf, 01/10/2011.

Mevrouw Mills Jesscia aanvaardt haar mandaat, dat ingaat op 01/10//2011 en onbezoldigd wordt uitgeoefend.

Handtekening,

Stephan Van den Eynde

zaakvoerder

Handtekening,

Jessica Mills

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.04.2011, NGL 23.06.2011 11202-0241-015
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.04.2010, NGL 03.09.2010 10533-0281-015
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.04.2008, NGL 30.06.2008 08332-0143-014
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.04.2007, NGL 29.11.2007 07814-0306-012

Coordonnées
DYNAMIC REPAIR & ASSEMBLY CENTER

Adresse
KOMITEITSTRAAT 54 2170 MERKSEM

Code postal : 2170
Localité : Merksem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande