DYNAMIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYNAMIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.887.266

Publication

12/12/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2950 KAPELLEN, DENNEBURGDREEF 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - AANSTELLING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marc Van Nuffel te Antwerpen op 27 november 2014, neergelegd voor registratie, dat werd opgericht:

1. Rechtsvorm  naam  zetel - duur

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam DYNAMIT, met zetel te 2950

Kapellen, Denneburgdreef 17, opgericht voor onbepaalde termijn.

2. Identiteit van de oprichters  niet volstorte bedragen

Mevrouw NAGELS Mit Kristin Maria Josée, geboren te Dendermonde op 22 november 1982, wonende te 2950 Kapellen, Denneburgdreef 17, gehuwd met de heer Mees Jeroen onder het stelsel van scheiding van goederen bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 16 september 2009, niet gewijzigd, die nog 6.150,00 Euro dient te volstorten;

3. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt 18.550,00 Euro waarop 12.400,00 Euro werd volstort.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld. De gelden werden gedeponeerd bij BELFIUS op

rekeningnummer BE13 0689 0111 1839.

4. Boekjaar

Het boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

5. Reserves  winst  vereffening

De bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de. verdeling van het na vereffening overblijvende saldo luiden als volgt:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

Er zijn bijzondere bepalingen met betrekking tot de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo.

6. Bestuur

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd mevrouw NAGELS Mit voormeld die deze aanstelling aanvaardt.

De opdracht, die niet bezoldigd is, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan haar volledige vertegenwoordi-gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

7. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

2) het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar.

3) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1II I11 1I 1II1 I' IIlIIll1I V~

*19221766*

Rechtbank van koophandel Antwerpen

10 3 DEC. 2014

Gaiûfiling Antwerpen

Ondememingsnr : Q 5 05 " 8 8 7 266

Benaming

(voluit) : DYNAMIT

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

4) het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, met uitsluiting evenwel van handelingen die zijn voorbehouden aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5) het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden of in deelneming met derden.

8. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de vierde maandag van juni om 20.00 uur.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

9. Volmacht

De vergadering machtigt de heer GOUWY Christophe, te 2360 Oud-Turnhout, I-ieieinde 2411 en zijn aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te bekomen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een Ondememingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

Voor ontledend uittreksel:

Samen neergelegd: uitgifte;

Notaris Marc Van Nuffel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 29.08.2016 16495-0132-013

Coordonnées
DYNAMIT

Adresse
DENNEBURGDREEF 17 2950 KAPELLEN(ANTW)

Code postal : 2950
Localité : KAPELLEN
Commune : KAPELLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande