DYNERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DYNERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.851.043

Publication

31/12/2014
ÿþOndernemingsnr : 0828.851.043

Benaming (voluit) : DYNERGY

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Tilburgbaan 37

2960 Brecht

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD - DOELWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op elf december tweeduizend; veertien, neergelegd vóór registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DYNERGY" met maatschappelijke zetel te 2960 Brecht, Tilburgbaan 37, ondememingsnumrner 0828.851.043 rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

11 Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met vierhonderd twintigduizend euro (¬ 420.000,00) zodat; het kapitaal zal worden verhoogd van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) tot vierhonderd: achtendertigduizend zeshonderd euro (¬ 438.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij: gepaard zal gaan met de uitgifte van vijfhonderd zesentwintig (526) kapitaalaandelen, en die in de winsten: zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden: op de nieuwe kapitaalaandelen tegen de prijs van zevenhonderd achtennegentig euro achtennegentig cent: i; (¬ 798,98) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk warden volgestort ten belope van; honderd (100) procent.

2/ De huidige (enige) vennoot verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële, toestand van onderhavige vennootschap, en verklaart aldus volledig in te schrijven op vijfhonderd zesentwintig (526) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van zevenhonderd achtennegentig euro: achtennegentig cent (¬ 798,98) per kapitaalaandeel.

Ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, is volgestort ten belope van honderd (100) procent. De Kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van vierhonderd twintigduizend euro (¬ : 420.000,00).

Uif het attest, afgeleverd door KBC Bank, blijkt dat een bedrag van vierhonderd twintigduizend euro (¬ 420.000,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE60 7390 1090 9770 op naam van; onderhavige vennootschap

3/ De voormelde kapitaalverhoging met vierhonderd twintigduizend euro (¬ 420.000,00) werd daadwerkelijk; verwezenlijkt en het kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op vierhonderd achtendertigduizend;, zeshonderd euro (¬ 438.600,00), vertegenwoordigd door zevenhonderd en twaalf (712) gelijke kapitaalaandelen;: zonder nominale waarde, waarbij ieder aandeel 11712e van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigt. 4/ De vennootschap is in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad als "DYNERGIE" bekend terwijl de, maatschappelijke benaming "DYNERGY" is.

:; Er wordt beslist tot rechtzetting van deze materiële vergissing zodat de vennootschap in de bijlagen bij hetï! ¬ ; Belgisch Staatsblad wordt gepubliceerd als "DYNERGY".

5/ Schrapping van het huidig doel en vervanging van het doel door onderstaande omschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeens: genomen, op een of andere wijze verband houden met:

Alle mogelijke advies- en of diensten functies.

e r Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan vennootschappen, ondernemingen,: instellingen en privëpersonen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het:: marketingbeleid, het productie-, logistiek- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie-en;: verkoopbeleid, het financieel-administratief- en personeelsbeleid.

_Net verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten_. _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

nad 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111,11 101111

ige

1

wi

Rechtbank van kormhanrw Antwerpen

1 8 DEC. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- De rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd) personeel- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen, en het verlenen van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen ondernemingen en vennootschappen.

- Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

- De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als orgaan van de cliënt.

- De vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

-Onderneming voor projectontwikkeling tot verwerking en verhandeling van allerhande biomassastromen tot verhandelbare (eind) producten zoals (groene) elektriciteit, warmte of thermische energie, organische meststoffen en primaire en secundaire grondstoffen.

- Onderneming voor het afleveren van groene stroom- en warmtekrachtcertificaten

- Onderneming voor samenwerking met andere verwerkingsbedrijven van biomassastromen.

- Onderneming voor de verwerking en verhandeling van biobrandstoffen (palmolie, sojaolie,..)

- Onderneming voor adviesverlening aan verwerkingsbedrijven.

- Algemene bouwonderneming en coördinatie van werkzaamheden op de bouwwerf alsmede het toezien op de bouwwerkzaamheden (bij ondermeer ruwbouw, installatie en afwerking).

Uitvoeren van aile werkzaamheden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het oprichten van gebouwen en bouwwerken.

- Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat:

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven, vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

*Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en - rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participatiebewijzen en andere waardepapieren

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

ln het algemeen mag zij alle financiële, commerciële, industriële en onroerende verrichtingen doen die verband houden met haar doel of van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen en dit zowel in binnen- als buitenland,"

6/ Een bijzondere machtiging wordt verleend aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren. 7/ Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan A. SCHETS & PARTNERS, Belastingsconsulenten/Accountants, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 1651 Lot, Bergensesteenweg 163 en diens aangestelden om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondememingsioket, de diensten van de B.T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

8/ Aanpassing en coördinatie van de statuten overeenkomstig de genomen beslissingen en de wijzigingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICROEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ! Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

l

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 03.06.2013 13153-0262-009
01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.05.2012 12131-0598-009
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0315-012

Coordonnées
DYNERGY

Adresse
TILBURGBAAN 37 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande