E-MEEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : E-MEEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.919.336

Publication

16/12/2014
ÿþ Mad Ward 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie' - a'7« 7-4; i rj1

i i



/ 3 -12- 2014

RECHTBANK van KO .)P TAND ANTWERPEN, afd. NSEt.HELEN ,

Griffie

Ondernemingsnr :. c A ee

Benaming

(voluit) : E-meel

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg Pastoor Mellaertsstraat 46

(volledig adres)

Onderwerp akte : BVBA: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Rita HEYLEN te Heist-op-den-Berg op 27 november 2014, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1. De heer SKA Miguel Andres, geboren te Florencia Samana Caldas op 10 april 1986, rijksregisternummer 86.04,10 391-76, wonend te 2800 Mechelen, Lange Schipstraat 54/2.

2. De heer DE CUYPER Laurent, geboren te Etterbeek op 5 augustus 1982, rijksregistemummer 82.08.05

321-46, wonende te 3120 Tremelo, Honsdonkstraat 101.

Naam: E-meel

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

-De klein- en groothandel in bakkerijgrondstoffen, machines en gereedschappen voor de bakkerssector

-Het geven van advies en organiseren van onderricht en opleidingen In verband met de bakkersstiel

-De aanschaf met het oog op ter beschikking stelling, onder alle mogelijke juridische vormen, van onroerende goederen waarin de voormelde activiteiten kunnen worden uitgeoefend, van roerende goederen,zowel lichamelijke als onlichamelijke, die dienstig, nuttig of noodzakelijk zijn voor de uitoefening van hun beroep

-Het scheppen van materiele en immateriele structuren, dienstig voor de uitoefening van het beroep van de vennoten

-Leningen aan te gaan en toe te staan, waarborgen te nemen of te laten nemen, borgstellingen  ook hypothecaire  te verlenen voor vennoten

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegen-rwoordiger.

-Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

-Het verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en ombouwen van onroerende goederen, doch alleen met het oog op het beheer en opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

-Het uitoefenen van managementactiviteiten.

-Het verstrekken van onderwijs en opleiding ivm de hiervoor vermelde activiteiten

-Het verstrekken van advies, oonsulting, bijstand, ... in de meest ruime zin van het woord ivm de hiervoor

vermelde activiteiten

-Zij mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële of financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel.

-De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, of elke andere wijze in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samen-werkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-De vennootschap mag optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

-De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ ~ r

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel: 2220 Heist-op-den-Berg, Pastoor Mellaertsstraat 46

Duur: onbepaald

Kapitaal: Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 ¬ )

vertegenwoordigd door duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,

die elk één/tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De duizend achthonderdzestig (1.860)

aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer SKA Miguel, wonende te 2800 Mechelen, Lange Schipstraat 54/2, titularis van zevenhonderd vierenveertig (744) aandelen

2. De heer DE CUYPER Laurent, wonende te 3120 Tremelo, Honsdonkstraat 101, titularis van duizend honderdzestien (1.116) aandelen

Bestuur en toezicht: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders benoemd, dan vormen zij een college dat geldig besluit wanneer de meerderheid van haar leden tegenwoordig is. De besluiten worden dan genomen met een meerderheid van stemmen.

Iedere zaakvoerder, alleen optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Algemene vergadering: de eerste donderdag van de maand juni om 19 uur en indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2016)

Vertegenwoordiging op de algemene vergadering:

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Boekjaar en eerste boekjaar: het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar (het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2015)

Winstverdeling: De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Saldo van vereffening: Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

in geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

Artikel 60 W.Venn.: De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan sedert 1 oktober 2014. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan

ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door

de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Benoeming zaakvoerder: Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur worden aangesteld: de heer Ska en de heer De Cuyper, beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden.

Bijzondere gevolmachtigde: de heer Dries Cannaerts, accountant, te 2220 Heist-op-den-Berg, Lostraat 35 aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, het sociaal verzekeringsfonds, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Rita HEYLEN,

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/07/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
E-MEEL

Adresse
PASTOOR MELLAERTSTRAAT 46 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande