E.G. SIMONS (VERKORT) E.G.S.

Divers


Dénomination : E.G. SIMONS (VERKORT) E.G.S.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.964.511

Publication

06/05/2014 : AN268879
16/10/2014
ÿþ mod1M

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11111111j!lalle

Rechtbank van koophandeT Antwerpen

06 OKT. 2014

afdeling tegen

^4 ^^ -^p " , ^ ^ry - " -v y y' y_ n- "

Ondernemingsnr. 0436.964.511

Benaming (voluit) : E.G. SIMONS

(verkort) : E.G.S.

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Van Halmalelaan 7

2520 Ranst-Oelegem

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - Omzetting kapitaal in euro -Wijziging statuten

'Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens; 'te Wijnegem op vijfentwintig september tweeduizend veertien, Lter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de. buitengewone algemene vergadering van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "E.G. SIMONS" in :het kort "E.G.S." met zetel te 2520 Ranst-Oelegem, Van :Halmalelaan 7, opgericht bij akte verleden voor notaris Henri, 'Wuyts te Kapellen op dertien maart negentienhonderd, negenentachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch,

" staatsblad van acht april nadien, onder nummer 890408-69, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

" 1) a) De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, respectievelijk van zevenhonderdvijftigduizend (750.000) frank in achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (£ 18 592,01).

b) De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

2) De vergadering heeft beslist het aantal aandelen te brengen van zevenhonderd vijftig (750) naar tweehonderd (200) en kent deze aandelen toe aan de huidige vennoten in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, als volgt:

aan de heer Simons Erik Franciscus Maria, geboren te :Antwerpen-Deurne op 21 januari 1961, wonende te 2160

" :Wommelgem, De Keer 14, honderd zesentachtig (186) aandelen, aan mevrouw Neirynck Rita Antoinette Cyriel, geboren te :Antwerpen op 19 augustus 1961, wonende te 2160 Wommelgem, De. Keer 14, veertien (14) aandelen.

3) De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën, ten belope" van duizend vierhonderdenzeven euro negenennegentig cent (E' 1 407,99), om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 18 592,01) naar twintigduizend euro (e 20 000,00), zonder aanmaak van nieuwe aandelen.

A) De vennoten samen en ieder afzonderlijk hebben expliciet Hverklaard te verzaken aan het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging door inschrijving in geld. Ieder der

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

n'mmxt 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vennoten verklaart ook ten persoonlijke titel te verzaken aan het voorkeurrecht.

5) De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge de kapitaalsverhoging op het kapitaal wordt ingeschreven in geld door voornoemde vennoten.

6) De vergadering heeft kennis genomen van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen op 24 september 2014 om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met: het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te' wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal. Het bedrag van de uitkering werd bepaald op honderdveertigduizend euro (e 140 000,00).

Ingevolge voormeld besluit werd een netto-dividend toegekend' van in totaal honderdzesentwintigduizend euro (e 126 000,00),: hetzij zeshonderddertig euro (e 630,00) per aandeel.

Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 heeft de. vergadering besloten het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van. de vennootschap onder de vorm van een inbreng in geld.

7) De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën, ten belope van honderdzesentwintigduizend euro (E 126 000,00), om het kapitaal te brengen van twintigduizend euro (e 20 000,00) naar honderdzesenveertigduizend euro (E 146 000,00), zonder aanmaak van nieuwe aandelen.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven door inbreng van het toegekende netto-dividend, ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92).

De comparanten hebben verklaard perfect op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de verrichting.

8) De vennoten hebben samen en ieder afzonderlijk verklaard expliciet te verzaken aan het voorkeurrecht bij, kapitaalsverhoging door inschrijving in geld. Ieder der vennoten hebben ook verklaard ten persoonlijke titel te, verzaken aan het voorkeurrecht.

9) De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge de, kapitaalsverhoging op het kapitaal werd ingeschreven in geld door voornoemde vennoten, die verklaardeb in te schrijven op de kapitaalverhoging om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 WIB92, te weten.

10) De vergadering heeft besloten de statuten integraal aan te passen, evenwel zonder wijziging van het doel, om deze in overeenstemming te brengen met:

a) de zojuist genomen beslissingen;

b) het wetboek van vennootschappen.

Aldus luidt het uittreksel van de nieuwe statuten als volgt:

- maatschappelijke zetel te 2520 Ranst-Oelegem

- maatschappelijke naam "E.G. SIMONS" in het kort "E.G.S.".

De vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is - -

opgericht voor onbepaalde tijd.

- De vennootschap heeft tot doel:

Groot- en kleinhandel in organische en scheikundige meststoffen, fourage en stro en aanverwante produkten voor land- en tuinbouw, zowel import als export.

Groot- en kleinhandel in werktuigmachines, motorvoertuigen. allerhande, -zowel-nieuwe-als-tweadehands- en de-handel- 

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

modIM

in alle toebehoren en aanverwante artikelen.

De herstelling en reparatie in motorvoertuigen allerhande. De uitbating van een onderneming van grondwerken allerhande, rioleringswerken, wegeniswerken, aanleggen en onderhouden van terreinen, diverse afbraakwerken.

De uitbating van een onderneming van nationaal en internationaal personen- en goederenvervoer langs de weg.

De verhuring en leasing van diverse werktuigmachines en motorvoertuigen allerhande.

Bemiddeling bij en/of verstrekking van gelijk welke .verzekering, financiering, belegging en spaarverrichting. Verlenen van diensten op het vlak van recht, fiscaliteit, boekhouding, management, bedrijfsorganisatie, informatica, ,administratie en dit in de meest uitgebreide zin.

,Het waarnemen van de functie van bestuurder in ondernemingen en vennootschappen.

1-iet nemen en beheren van belangen en participaties in 'ondernemingen en vennootschappen.

Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op. gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, elle verbintenissen, aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt

honderdzesenveertigduizend euro (e 146 000,00) en is volledig geplaatst.

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

- De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening' zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de

algemene-vergadering-bevoegd-is--- ---- ----- _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

BijlageiibijhéÏBelgisëhStaatsbladd - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

meiM

%.t

B1j1agelrbirhallé1gischStaaisbrà-d---I671I1/2-0I2f= Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de' Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders warden aangesteld,. hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

- Toezicht:

Artikel 16.

Het toezicht op de vennootschap wordt beheerst door artikel

130 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

- Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de tweede dinsdag' van de maand februari om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering warden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

- De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld,' naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop,

verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering

of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal, worden gereserveerd.

- Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coordinatie der statuten

y ry

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso -. Naam en handtekening

21/03/2013 : AN268879
26/04/2012 : AN268879
29/04/2011 : AN268879
05/05/2010 : AN268879
06/04/2009 : AN268879
09/04/2008 : AN268879
02/07/2007 : AN268879
04/04/2006 : AN268879
04/04/2005 : AN268879
05/04/2004 : AN268879
01/04/2003 : AN268879
29/03/2002 : AN268879
02/04/1999 : AN268879
01/01/1997 : AN268879

Coordonnées
E.G. SIMONS (VERKORT) E.G.S.

Adresse
2520 Ranst-Oelegem

Code postal : 2520
Localité : RANST
Commune : RANST
Province : Anvers
Région : Région flamande