E.R. BELGIUM GRUNDBESITZ

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : E.R. BELGIUM GRUNDBESITZ
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 413.466.854

Publication

13/08/2012
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u 11111 I MINHIII I

*12140994*

NEERGELEGD

0. 2 -08- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHM$L te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0413.466.854

Benaming

(voluit) ; E.R. BELGIUM GRUNDBESITZ

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Fred. Peltzerstraat 46 - 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Bij Algemene Vergadering dd. 30.03.2012 werd beslist - na uitkering van de gelden conform het door de rechtbank van koophandel te Mechelen bij vonnis dd. 13.03.2012 verleende akkoord met het voorgelegde verdelingsplan - tot sluiting van de vereffening.

Het ontslag van de vereffenaar werd aanvaard en er werd hem kwijting verleend.

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen de komende vijf jaren bewaard warden op de laatst gekende zetel van de vennootschap: Fred. Peltzestraat 46 te Lier

De vergadering verleent mandaat aan meester Annelles Keirsmaekers, advocaat aan de balie van Mechelen, kantoor houdende te Sint-Katelijne-Waver, Stationsstraat 125 om het nodige te doen voor de publicatie van bovenstaande beslissingen.

Annelles Keirsmaekers

lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/12/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

2.i -11- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van KO4 HANIMEtfitie MECHELEN

*11185774"

Ondernemingsnr : 0413.466.854

Benaming

(voluit) : E.R. Belgium Grundbesitz

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2500 Lier, Frederik Peltzerstraat 46

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING - ONTSLAG ZAAKVOERDERS - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Coussement te Duffel op 19 oktober 2011, geregistreerd te Mechelenle kantoor, op 25 oktober2011, drie blad, geen verzendingen, boek 981, blad 35, vak 16. Ontvangen: VIJFENTWINTIG EURO (25 euro). De ontvanger Koen Decoster., dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap E.R. Belgium Grundbesitz, met zetel te 2500 Lier, Frederik Peltzerstraat 46 de volgende beslissingen hebben genomen:

Eerste beslissing: Bijzonder verslag van de Raad van Bestuur

De comparanten verklaren dat zij kennis hebben genomen van het bijzonder verslag van de Raad van bestuur van de vennootschap, de dato 19 oktober 2011, waarin het voorstel tot ontbinding wordt voorgelicht. Bij het verslag van de Raad van bestuur werd een staat van actief en passief per 31 augustus 2011 gevoegd. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van dit verslag. De comparanten verklaren kennis te hebben genomen van het gezegde verslag en keuren dit verslag goed.

Tweede beslissing: Controleverslag van de bedrijfsrevisor

De comparanten verklaren, dat er naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding, een controleverslag werd opgemaakt door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PKF BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 200 Antwerpen, Potvlletlaan 6, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bart Meynendonckx, kantoorhoudende te 2860 sint-Katelijne-Waver, Bredeheide 40 op 12 september 2011 met vermelding of de toestand van de vennootschap in de staat van actief en passief per 31 augustus 2011, welke eraan werd gehecht, op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. De vergadering beslist de voorzitter. te ontslaan van de voorlezing van dit verslag. Het besluit van gemeld controleverslag luidt letterlijk als volgt:

6. Besluit

Ondergetekende, PKF BEDRIJFSREVISOREN, Potvlletlaan 6 te 2000 Antwerpen, vertegenwoordigd door haar vennoot, Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor, heeft met het oog op de vereffening van de NV E.R. BELGIUM GRUNDBESITZ, Frederik Peltzerstraat 46 te 2500 Lier, conform de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, de activa- en passivabestanddelen afgesloten per 31/08/2011 onderzocht.

De controle gebeurde in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren geldend; voor een beperkt nazicht. In het kader van deze opdracht hebben we ons niet kunnen steunen op de beperkte Interne controle. Deze staat van activa en passiva van de vennootschap geeft van de financiele situatie een volledig, getrouw en juist beeld, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur gerealiseerd zullen; worden door de vereffenaar en de vorderingen inbaar blijken.

Er werd geen voorziening aangelegd in verband met de vereffeningskosten.

In het raam van de voorgenomen verrichting en met uitzondering van het hiervoor vermelde voorbehoud, kan gesteld worden dat de staat van activa en passiva afgesloten per 31/0812011 volledig, getrouw en juist de; toestand van de vennootschap weergeeft op die datum conform de bepalingen van het K.B. tot uitvoering van; het Wetboek van Vennootschappen van 30/01/2001.

Antwerpen, 12 september 2011 PKF Bedrijfsrevisoren CVBA vertegenwoordigd door Bart Meynendonckx, bedrijfsrevisor.

De comparanten verklaren kennis te hebben genomen van het gezegde verslag en gemelde staat van actief en passief en verklaren deze goed te keuren.

Derde beslissing: Ontbindingsbesluit.

De vergadering besluit om de vennootschap voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. Vierde beslissing: Ontslag en décharge aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder.

De vergadering neemt kennis van het feit dat de bestuurders, te weten voornoemde heren Armin SCHUSTER en Tom VAN DER WEE, ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, van rechtswege ontslagnemend zijn en verleent hen kwijting voor het door hen uitgeoefende mandaat, zonder enig voorbehoud.

Vijfde beslissing: Voorstel tot benoeming van een vereffenaar vergoeding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Met algemeenheid van stemmen wordt voorgesteld om aan te stellen tot vereffenaar met individuele bevoegdheid: de heer Armin SCHUSTER, geboren te Dëbeln (Duitsland) op 25 oktober 1947, wonende te DE-41081 Mönchengladbach (Duitsland), Beethovenstrasse 44, welke laatste hier mee tussenkomt en verklaart zijn opdracht te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat bezoldigd zal uitoefenen.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen treedt evenwel pas in functie nadat de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming. De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervanger in te dienen bij de bevoegde rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zo de bevoegde rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging van de vereffenaar, wijst zij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Hij beschikt over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Zesde beslissing: Vaststelling van bevoegdheden en verplichtingen van de vereffenaar.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie verzonden worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden.

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Ondergetekende notaris deelt mede dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, alsmede een jaarrekening volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient zij volgens artikel 193 Wetboek Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de uitkomsten van de vereffening voor te leggen met vermelding van redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Zij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigt hun de goederen die zij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Bij eventuele verkoop van de handelszaak, zal de vereffenaar de overdracht ter kennis brengen van de bevoegde ontvanger en het bekomen van een fiscaal certificaat betrachten (artikel 442 bis Wetboek Inkomstenbelasting). Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De sluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad volgens artikel 195 Wetboek van Vennootschappen, samen met de ambtsbeëindiging van de vereffenaar.

De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 Wetboek van Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

;, .

_

Tenslotte delen de comparanten mee dat de boeken en bescheiden van de vennootschap met ingang van

heden ten minste tien jaar bewaard zullen blijven te 2500 Lier, Frederik Peltzerstraat 46.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Annemie Coussement

Hiermede tegelijk neegelegd:

- afschrift van de akte;

- kopie bijzonder verslag bestuurders;

- kopie staat van activa en passief;

- kopie revisoriaal verslag;

- kopie vonnis.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 06.09.2011 11538-0362-012
04/08/2010 : ER. - JAHRESABSCHLUSS 31.12.2009, GEN 07.06.2010, NGL 29.07.2010 10367-0261-014
01/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.11.2009, NGL 24.11.2009 09864-0012-018
02/01/2009 : ME047464
16/06/2008 : ME047464
10/08/2007 : ME047464
26/07/2007 : ME047464
18/06/2007 : ME047464
31/07/2006 : ME047464
26/01/2006 : ME047464
13/07/2005 : ME047464
11/10/2004 : ME047464
26/11/2003 : ME047464
18/12/2002 : ME047464
20/10/2001 : ME047464
27/10/2000 : ME047464
28/05/1998 : ME47464
29/07/1992 : ME47464
14/12/1991 : ME47464
14/03/1990 : ME47464
12/07/1986 : ME47464
01/01/1986 : ME47464

Coordonnées
E.R. BELGIUM GRUNDBESITZ

Adresse
FREDERIK PELTZERSTRAAT 46 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande