EA TECHNICAL SERVICES

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EA TECHNICAL SERVICES
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.973.729

Publication

26/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-03-2015

Griffie

*15305123*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0607973729

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

EA TECHNICAL SERVICES

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Brandekensweg 13 Bus 6 2627 Schelle

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Stéphanie VAN RIET, vennoot in de vennootschap  Robberechts & Van Riet , met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Molenstraat 87, op 23 maart 2015, blijkt dat de heer GIJS Aart Cyriel, geboren te Brugge op 1 mei 1964, echtgenoot van nagenoemde mevrouw VERMEULEN Els, wonende te 1840 Londerzeel, Breendonkstraat 38, mevrouw VERMEULEN Els Juliana Maria, geboren te Hasselt op 10 september 1965, echtgenote van voornoemde heer GIJS Aart, wonende te 1840 Londerzeel, Breendonkstraat 38 en de heer SONCK Johnny, geboren te Ninove op 27 mei 1958, ongehuwd, wonende te 9473 Denderleeuw (Welle), Roeveld 44, een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

I. KAPITAAL  ONDERSCHRIJVING VAN DE AANDELEN - BANKATTEST

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bij de oprichting van de vennootschap vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00) en is deels vast en deels veranderlijk. Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt bij de oprichting tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) en is verdeeld in achthonderd (800) aandelen, zijnde de  aandelen categorie A , zonder nominale waarde, die ieder één/achthonderdste (1/800ste) van het vast deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal bedraagt bij de oprichting vijfduizend euro (¬ 5.000,00) en is verdeeld in vijftig (50) aandelen, zijnde de  aandelen categorie B , met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100) per aandeel. Op de aandelen wordt bij de oprichting in geld ingeschreven als volgt:

" door voornoemde heer GIJS Aart op driehonderd negenennegentig (399) aandelen van de  aandelen categorie A , volstort tot beloop van negenduizend negenhonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.975,00), met gelden afkomstig van de huwelijksgemeenschap. Derhalve hoort de vermogenswaarde van deze aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen doch horen de lidmaatschapsrechten toe aan de heer GIJS Aart.

" door voornoemde heer GIJS Aart op één (1) aandeel van de  aandelen categorie A , volstort tot beloop van vijfentwintig euro (¬ 25,00), ten titel van wederbelegging van eigen gelden. Derhalve hoort dit aandeel volledig tot het eigen vermogen van de heer GIJS Aart.

" door voornoemde mevrouw VERMEULEN Els op driehonderd negenennegentig (399) aandelen van de  aandelen categorie A , volstort tot beloop van negenduizend negenhonderd vijfenzeventig euro (¬ 9.975,00), met gelden afkomstig van de huwelijksgemeenschap. Derhalve hoort de vermogenswaarde van deze aandelen tot het gemeenschappelijk vermogen doch horen de lidmaatschapsrechten toe aan mevrouw VERMEULEN Els.

" door voornoemde mevrouw VERMEULEN Els op één (1) aandeel van de  aandelen categorie A , volstort tot beloop van vijfentwintig euro (¬ 25,00), ten titel van wederbelegging van eigen gelden. Derhalve hoort dit aandeel volledig tot het eigen vermogen van mevrouw VERMEULEN Els.

" door voornoemde heer SONCK Johnny op vijftig (50) aandelen van de  aandelen categorie B ,

volstort tot beloop van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00).

De oprichters hebben de notaris een bankattest overhandigd, afgeleverd door KBC Bank te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Londerzeel, op 23 maart 2015, waaruit blijkt dat een bedrag van eenentwintigduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 21.250,00) ter beschikking is gesteld van de vennootschap in oprichting, op rekeningnummer BE42 7350 3837 0154. Dit attest zal door de notaris bewaard blijven in het dossier. Derhalve is het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal volstort tot beloop van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het veranderlijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is volstort tot beloop van duizend tweehonderd vijftig euro (¬ 1.250,00).

De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de raad van bestuur. De notaris werd voorafgaandelijk aan het verlijden van de akte in het bezit gesteld van een financieel plan, getekend door de oprichter, waaruit de motivatie blijkt van de omvang van het maatschappelijk kapitaal.

In de statuten staat onder meer opgenomen wat volgt:

1. De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en heeft als naam  EA TECHNICAL SERVICES .

De woorden  Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid of de afkorting  CVBA moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2627 Schelle, Brandekensweg 13 bus 6.

Hij kan overgebracht worden naar alle andere plaatsen in het Nederlands taalgebied of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij beslissing van de raad van bestuur.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van de door de bestuurder(s) ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

3. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

" Reparatie van metaalproducten en van machines alsook van andere apparatuur;

" Installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen;

" Handelsbemiddeling in machines, apparaten en werktuigen voor de industrie en in schepen en luchtvaartuigen;

" Groothandel in machines, werktuigen en toebehoren voor de landbouw;

" Computerconsultancy-activiteiten;

" Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer;

" Gegevensverwerking, web-hosting en aanverwante activiteiten;

" Web-portalen;

" Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatica;

" Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie, overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;

" Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid;

" Industriële vormgeving;

" Uitzendbureaus en andere vormen van arbeidsbemiddeling;

" Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

" Andere vormen van arbeidsbemiddeling;

" Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle roerende en onroerende handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

" De vennootschap mag deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

" Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, krediet en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

4. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering beraadslagend zoals vereist voor statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. Het kapitaal van de vennootschap bestaat uit een vast gedeelte en uit een veranderlijk gedeelte. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt bij de oprichting vijfentachtigduizend euro (¬ 85.000,00). Het vast gedeelte van het kapitaal is gelijk aan tachtigduizend euro (¬ 80.000,00) en is verdeeld in achthonderd (800) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/achthonderdste van het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal is bij de oprichting gelijk aan vijfduizend euro (¬ 5.000,00), verdeeld over vijftig aandelen met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel. Het vast gedeelte van het kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de algemene vergadering vastgesteld bij authentieke akte en genomen met inachtneming van de voorschriften voor statutenwijziging.

Deze verhoging kan geschieden door nieuwe inbrengen in geld of in natura, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake of door incorporatie van reserves.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal kan worden verhoogd bij besluit van de algemene vergadering. Het veranderlijk deel kan worden verhoogd of verminderd respectievelijk door toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen, en dit zonder statutenwijziging.

Het vast gedeelte van het kapitaal kan verminderd worden tot het minimumkapitaal vereist voor een CVBA volgens de regels die gelden voor de wijziging van de statuten.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vermindert telkens een vennoot uitgesloten wordt of uittreedt (voor het geheel of een deel van zijn aandelen) of wanneer een vennoot wordt toegestaan zijn inbreng geheel of ten dele terug te nemen.

6. Aandelen

Het maatschappelijke kapitaal is verdeeld in aandelen op naam. Elk aandeel moet minstens voor

één/vierde (1/4de) worden volstort.

Er zijn verschillende soorten aandelen uitgegeven die het kapitaal vertegenwoordigen, te weten:

" achthonderd (800) aandelen van het type A zonder nominale waarde, genoemd  aandelen categorie A , dewelke het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen;

" een onbeperkt aantal aandelen van het type B, genoemd  aandelen categorie B , dewelke het veranderlijk gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting worden vijftig (50) van deze aandelen uitgegeven met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) ieder.

7. De vennootschap wordt bestuurd door een één of meer bestuurders, welke vennoot moeten zijn en welke worden benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Is er slechts één bestuurder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee bestuurders dan dienen ze beiden akkoord te gaan om geldig te beslissen. Zijn er meer dan twee bestuurders dan vormen ze een college dat beraadslaagt en besluiten neemt met een gewone meerderheid. De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en een ondervoorzitter. In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten. De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt. De raad vergadert minstens één maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle dagen vóór de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als eenieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen met unanimiteit van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, telex, telegram, telefax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen vóór de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige vervanger benoemen.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van het Wetboek van Vennootschappen, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door drie bestuurders, waaronder minstens één gedelegeerd bestuurder en de voorzitter. Wanneer er slechts één bestuurder benoemd is kan deze alleen optreden als vertegenwoordiger van de vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

8. De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de eerste woensdag van de maand mei om 17u, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de décharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Elk  aandeel categorie A geeft recht op één stem. Een  aandeel categorie B heeft geen recht op een stem.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort. Evenzo het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan de houder uittredend is en wiens aandelen nog niet zijn overgedragen of vernietigd, of waarvan het scheidingsaandeel nog niet is vastgelegd.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

10. Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf procent (5 %) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en zulks tot deze gelijk is aan één/tiende van het geplaatste kapitaal. De algemene vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo. De winst die wordt uitgekeerd zal tussen de vennoten (zowel houders van aandelen  categorie A als houders van aandelen  categorie B ) worden verdeeld in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De overgangsbepalingen luiden als volgt:

1. Eerste boekjaar - Jaarvergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2017.

2. Raad van bestuur

Aansluitend aan de oprichting komen de voornoemde oprichters bijeen in buitengewone algemene vergaderingen hebben met eenparigheid van stemmen beslist met ingang vanaf heden voornoemde mevrouw VERMEULEN Els te benoemen tot bestuurder en dit met ingang vanaf heden voor onbepaalde duur. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zal haar mandaat onbezoldigd zijn.

3. Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening, en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, dit te rekenen vanaf 1 februari 2015.

Coordonnées
EA TECHNICAL SERVICES

Adresse
BRANDEKENSWEG 13, BUS 6 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande