EASY RETAIL CONCEPT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EASY RETAIL CONCEPT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 885.082.240

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 29.04.2014 14109-0120-016
29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 26.03.2013 13073-0028-013
23/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0885.082.240

Benaming

(voluit) : EASY RETAIL CONCEPT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2300 Turnhout, Steenweg op Zevendonk 149

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging: omzetting aandelen in aandelen op naam - benoeming bestuurders

Uit een proces-verbaal inhoudende een buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Jan Van Roosbroeck te Beerse op 19 december 2012, geregistreerd als volgt : "zes bladen geen verzendingen te Turnhout reg. de 24 december 2012 boek 693 folio 78 vak 18 ontvangen vijfentwintig euro. De Ontvanger, getekend, bo. Ivo Matthys." blijkt dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Easy Retail Concept" de volgende beslissingen hebben genomen :

EERSTE BESLUIT  Wijziging van de aard van de aandelen

a. De vergadering besluit, met eenparigheid van stemmen, de aard van de aandelen te wijzigen, als volgt:

De aandelen van de vennootschap zijn op naam of in gedematerialiseerde vorm, naar keuze van de aandeelhouder. Bovendien zullen de aandelen altijd op naam zijn in de gevallen bepaald door de wet.

Overeenkomstig artikel 463 Wb.Venn, zal de vennootschap een register houden van de aandelen op naam.

Dit aandelenregister wordt opgemaakt zoals voorzien in het Wb.Venn. en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummer, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Op hun verzoek van zal aan de houders van aandelen op naam, op hun kosten, een uittreksel van dit reg ister worden verstrekt.

Een gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op een effectenrekening, op naam van de eigenaar of de houder van het gedematerialiseerd aandeel bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeninginstelling.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijn gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de erkende rekeninghouder of de vereffeninginstelling.

Iedere aandeelhouder kan, op elk moment en op zijn kosten, de omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam en vice versa.

Artikel 6 van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

b. Opdracht tot vernietiging van de aandelen aan toonder en tot opmaak van het vennotenregister.

- De vergadering stelt vast dat aile aandelen van dezelfde aard zijn, dat nog geen vennotenregister werd opgemaakt en dat geen enkel aandeel op heden gedematerialiseerd is;

- De vergadering stelt vast dat alle aandelen van de vennootschap, welke op heden alle aan toonder zijn, werden overhandigd aan de raad van bestuur uiterlijk op heden voor de aanvang van deze vergadering, tegen ontvangstbewijs;

- De raad van bestuur krijgt opdracht om, binnen de vierentwintig uur na het einde van deze vergadering, een vennotenregister op te maken, en om in het vennotenregister alle vennoten te op te nemen, met vermelding van het aantal aandelen dat hen toebehoort.

- De raad van bestuur krijgt opdracht om, binnen de vierentwintig uur na het einde van deze vergadering, alle aandelen, die tot heden aile aan toonder zijn, te vernietigen.

- De raad van bestuur kan, onder haar verantwoordelijkheid, opdracht geven aan derde persoon om deze opdrachten feitelijk uit te voeren.

TWEEDE BESLUIT  Wijziging van de regeling van de overdracht van de aandelen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling van de overdracht van de aandelen te wijzigen, als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rood word 11.1

1111 jIM 10111

I 11

Noor goie gd ter çriffie van do

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 JAN, 2013

TURNHOUT De Gen ftfte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen worden overgedragen door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het

aandelenregister en gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer.

De gedematerialiseerde effecten worden overgedragen van rekening op rekening.

Overdrachtbeperkingen kapitaalaandelen

1 . KENNISGEVING

Elke kennisgeving hieronder vermeld, geschiedt bij aangetekende brief.

De aandeelhouder, die één of meer aandelen wenst over te dragen aan een derde, onder-bezwarende of kosteloze titel, moet eerst de andere aandeelhouders uitnodigen hun voorkooprecht uit te oefenen naar

evenredigheid van hun aandelenbezit. Hij richt een brief aan elke aandeelhouder waarin hij meedeelt hoeveel aandelen hij wenst over te dragen, de prijs die hij daarvoor vraagt, of de waardering, de identiteit van de kandidaat-koper of overnemer. Inlichtingen over het aandeelhouderschap kunnen bekomen worden bij de raad van bestuur. 1Restaandelen worden door de raad van bestuur bij lottrekking toegewezen.

2. KEUZE VAN DE AANDEELHOUDER

Elke aandeelhouder kan:

- zijn voorkooprecht uitoefenen en de aandelen te kopen aan de voorgestelde prijs of waardering door de

overdrager;

- zijn voorkooprecht uitoefenen maar het niet eens zijn met de gevraagde of voorgestelde prijs en de

prijsbepaling vragen zoals hierna uiteengezet;

- zijn voorkooprecht niet uitoefenen;

3. NIET UITOEFENING VAN HET RECHT OP VOORKOOP

Oefent een aandeelhouder zijn voorkooprecht niet uit bij bericht binnen de veertien dagen na de postdatum van het hem bij aangetekende brief verzonden bericht, dan verliest hij al zijn rechten op voorkoop zoals opgenomen in dit artikel.

4. UITOEFENING VAN HET RECHTOP VOORKOOP AAN DE GEVRAAGDE PRIJS

Oefenen eIle aandeelhouders hun voorkeurrecht uit, dan moet de overdracht van de aandelen en de

betaling van de prijs geschieden zoals hierna gezegd sub 10).

Oefenen slechts één of meerdere aandeelhouders hun voorkooprecht uit, dan blijven zij enkel gebonden

aan de aanvaarde prijs voor wat deze aanbieding betreft.

5. GEEN AKKOORD MET DE GEVRAAGDE PRIJS OF WAARDERING: EXPERTISE

Indien er één of meerdere aandeelhouders zijn die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen, maar niet akkoord gaan met de gevraagde prijs of waardering, dan wordt de overdrager hiervan schriftelijk verwittigd binnen voormelde periode van veertien dagen. Binnen de week deelt de overdrager aan de raad van bestuur de identiteit mee van de personen die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend maar niet akkoord gaan met de prijs of waardering. Binnen de week daaropvolgend vraagt de raad van bestuur aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel een deskundige aan te stellen voor het schatten van de waarde van de aandelen, behoudens andersluidend akkoord tussen de betrokken partijen.

De deskundige moet door de raad van bestuur van de vennootschap in de gelegenheid worden gesteld inzage te nemen van boeken en bescheiden, zelfs deze in het verleden opgesteld. De bestuurders zijn verplicht hem alle gewenste inlichtingen, nodig voor het vervullen van zijn opdracht, te verschaffen, De deskundige zal rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Voor de waardebepaling zal de deskundige rekening houden met de werkelijke waarde van de diverse activa en passiva die het vermogen van de vennootschap uitmaken. Onroerende goederen worden geschat op hun venale waarde, roerende goederen, vorderingen, schulden en voorzieningen worden geschat volgens goed koopmansgebruik. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minderwaarden die het gevolg zijn van een meerderheids- of minderheidsparticipatie. De deskundige moet, op straffe van zonder vergoeding ontslagen te zijn van zijn functie, uiterlijk binnen de twee maanden van zijn aanstelling de uitslag van zijn schatting mededelen aan de raad van bestuur. Tegen zijn beslissing staat geen rechtsmiddel open. De kosten van de deskundige zijn lastens de aandeelhouders die niet akkoord konden gaan met de gevraagde prijs, elk voor een gelijk deel.

De raad van bestuur zal aan de aandeelhouders die de expertise hebben aangevraagd de taxatie van de aandelen meedelen. Zij dienen binnen de veertien dagen daarna aan de overdrager meedelen of zij die prijs aanvaarden. Indien zij hun voorkeurecht niet uitoefenen verliezen zij al hun rechten op voorkoop zoals opgenomen in dit artikel.

6. AANBIEDING TWEEDE VOORKOOPRECHT

De aandelen waarvoor van in het begin het voorkooprecht niet werd uitgeoefend en die aandelen die na expertise ook niet werden opgenomen dienen door de overdrager binnen de week na het verstrijken van de laatste termijn van veertien dagen opnieuw aangeboden worden aan die aandeelhouders die van hun eerste voorkeurrecht gebruik hebben gemaakt, al dan niet na expertise. De aanbieding geschiedt in verhouding tot het nieuwe aandelenbezit, rekening houdende met de aandelen reeds verworven door de aandeelhouders. Restaandelen worden bij lottrekking door de raad van bestuur toegewezen. De aandeelhouders beschikken over een termijn van veertien dagen, na ontvangst van die brief, om al dan niet hun voorkooprecht uit te oefenen.

7, AANBIEDING DOOR RAAD VAN BESTUUR

Blijven er dan nog aandelen over, dan zal tenslotte de overdragende aandeelhouder onmiddellijk de raad van bestuur verwittigen, die het recht heeft een kandidaat koper te zoeken, die de aandelen kan inkopen aan de schattingsprijs.

8. VRIJE OVERDRACHT NA ZES MAANDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wordt dergelijke koper niet gevonden, dan kan de overdragende aandeelhouder, na het verstrijken van een periode van zes maanden, te tellen vanaf de datum van de eerste aanmaning vermeld sub 1., zijn aandelen vrij overdragen zoals gepland, waarbij alle overeenkomsten tot stand gekomen door het uitoefenen van de verschillende voorkooprechten, hierboven weergegeven, vervallen.

9, OVERGANG 1N GEVAL VAN OVERLIJDEN

Ingeval van overgang door overlijden kunnen de erfgenamen slechts aandeelhouder worden indien zij door alle vennoten worden aanvaard. De erfgenamen richten daarvoor een aangetekende brief aan de andere aandeelhouders. Zij kunnen de nodige inlichtingen bekomen bij de raad van bestuur. Indien zij niet als vennoot worden aanvaard binnen de maand na de aanvraag, wat gelijk staat met een weigering, hebben zij enkel recht op de waarde van de aandelen.

10. PRIJS - BETALING

De afkoop van de aandelen door een derde zal in elk geval tot stand mceten komen binnen de maand nadat hoger opgenomen procedure volledig ten einde is. Op de schuldig gebleven koopprijs is de wettelijke intrest verschuldigd te betalen na de verlopen periode. Na het verstrijken van de termijn(en) tot betaling kunnen de rechthebbenden de koper tot betaling dwingen door aile middelen rechtens.

11. SANCTIE

Bij niet naleving door de overdrager van voorgaande procedure, is deze aan de andere aandeelhouders een forfaitaire schadevergoeding verschuldigd van vijftig ten honderd (50 %) van de prijs of schattingswaarde van ieder onrechtmatig overgedragen aandeel, onverminderd het recht om de werkelijk geleden schade te bewijzen en op te eisen. De forfaitaire schadevergoeding wordt hierop dan aangerekend. Deze som zal verdeeld worden tussen de overige aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit. Het stemrecht verbonden aan de onrechtmatig overgegane aandelen wordt geschorst tot aan een akkoord tussen partijen of een definitieve uitspraak ten gronde.

12. HOODELIJKHEID EN ONDEELBAARHEID

Elke aandeelhouder is hoofdelijk en ondeelbaar gebonden door de aangegane verbintenissen. Zij verplichten zich tevens deze bepalingen op te leggen aan al hun rechtverkrijgenden ten gelijk welke titel. Artikel 8 van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

DERDE BESLUIT-- Wijziging van de regels betreffende de bijeenroeping algemene vergaderingen

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de bijeenroeping algemene vergaderingen, te wijzigen als volgt:

De raad van bestuur, evenals de commissaris(sen) kunnen de algemene vergaderingen bijeenroepen.

Zij zijn verplicht de vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders, die eenfvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda, evenals de plaats, dag en uur van de bijeenkomst. Deze agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt overeenkomstig de formaliteiten en andere voorschriften van het wetboek Vennootschappen.

De houders van effecten op naam of certificaten op naam, uitgegeven met medewerking van de vennootschap, de bestuurders en de commissaris(sen) zullen worden opgeroepen bij aangetekende brief, ten laatste vijftien dagen voor de datum van de algemene vergadering, tenzij ze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping door middel van een andere communicatiemiddel te ontvangen. Artikel 17 van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

VIERDE BESLUIT Wijziging van de regels betreffende de deelname aan de algemene vergadering,

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de deelname aan de algemene vergadering, te wijzigen als volgt:

De eigenaars van aandelen op naam worden tot de algemene vergadering toegelaten op grond van hun inschrijving in het aandelenregister op naam van de vennootschap.

Vijf werkdagen voor de bijeenkomst van de algemene vergadering, moeten de eigenaars van gedematerialiseerde effecten, om tot de vergadering te worden toegelaten, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeninginstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de dag van de algemene vergadering wordt vastgesteld op de plaatsen aangegeven In de oproepingsbrief.

De neerlegging van het attest moet gebeuren op de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats, zoals vermeld in de oproeping.

Artikel 18 van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

VIJFDE BESLUIT  Uitbreiding van de regels betreffende de beslissingswijze op de algemene vergadering De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de regeling betreffende de beslissingswijze op de algemene vergadering, uit te breiden als volgt:

Met uitzondering van de besluiten te nemen in het kader van de toepassing van artikel 633 WbVenn, en van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal de raad van bestuur een rondschrijven per brief, fax of e-mail, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, richten aan alle aandeelhouders en de commissaris(sen), met de vraag aan de aandeelhouders

- de schriftelijke procedure, de agenda en de voorstellen van besluit goed te keuren en

- binnen de aangegeven termijn na ontvangst, het rondschrijven, op correcte manier getekend, terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

- v F

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn, de goedkeuring van alle aandeelhouders, zowel met' betrekking tot de procedure, de agenda en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden de voorgestelde besluiten geacht niet te zijn genomen.

Hebben bepaalde voorstellen wel, doch andere niet, de unanieme goedkeuring van de aandeelhouders

verkregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

De houders van warrants, obligaties en certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap zijn

uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen besluiten.

Artikel 22 van de statuten wordt dienovereenkomstig gewijzigd.

ZESDE BESLUIT - Coördinatie der statuten,

De ondergetekende notaris krijgt opdracht om te zorgen voor de coördinatie van de statuten.

ZEVENDE BESLUIT  Bestuur - Bekrachtiging

a. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen als bestuurders te benoemen, met ingang van

heden:

- de heer Francis Adams, voormeld

- de heer Peter Bertels, voormeld

- de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "IMOSE", met maatschappelijke zetel te 2390

Malle, Nijverheidsstraat 8, ondernemingsnummer 0476.548.924, rechtspersonenregister Antwerpen, alhier

vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, de heer Adams Francis en de heer Bertels Peter, beiden

voornoemd. De bvba Imose duidt als vaste vertegenwoordiger, de heer Bertels Peter, voornoemd, aan, die dit

erkent.,

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd behoudens enige andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Tussenkomst

De hiervoor aangestelde bestuurders verklaren deze aanstelling te aanvaarden.

Zij verklaren niet getroffen te zijn door enigerlei maatregel die de uitoefening van het mandaat van

bestuurder in een handelsvennootschap verbiedt.

b.De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen ontslag en kwijting te verlenen aan de heer

Verspecht Alain, voornoemd, met ingang vanaf 19 maart 2011. Er wordt hem ontheffing verleend voor het

uitgeoefende mandaat,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jan VAN ROOSBROECK

Notaris

Bisschopslaan, 12

2340 BEERSE

Werden tevens neergelegd op de Rechtbank van Koophandel te Turnhout: een voor eensluidend afschrift van zelfde akte, de gecoördineerde statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

= Voor-

- behouden r aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ri I, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIN I IIIl II IlII il! iII Iii l il liii

*12191235*

Neerceleel ter DM) van de

Rechtbank Kar ph~t,11 t ?. Antmerpsn

oP 15 NOV 2012

GriffieDe Griffier,

Ondernemingsnr : 0885.082.240

Benaming

(voluit) : EASY RETAIL CONCEPT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 8, 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL EN ZETEL VAN UITBATING

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 12 oktober 2012 blijkt dat er werd beslist om vanaf die dag de maatschappelijke zetel en de zetel van uitbating te verhuizen van Malle naar Steenweg op Zevendonk 149 te 2300 Turnhout.

Bestuurder

Bertels Peter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 23.04.2012 12092-0263-014
03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 28.04.2011 11094-0548-015
01/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 24.03.2010 10074-0257-015
09/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.03.2009, NGL 30.03.2009 09103-0245-012
26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 03.03.2008, NGL 17.03.2008 08073-0222-010
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 02.03.2015, NGL 28.07.2015 15371-0253-016

Coordonnées
EASY RETAIL CONCEPT

Adresse
STEENWEG OP ZEVENDONK 149 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande