EASYTRAC-ID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EASYTRAC-ID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.031.233

Publication

03/12/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

i

looi

v< behc aar Bel~ Staa

fkergedeJtl ter griffie van do Rechtbank van &agdecdel ic An#rrerp4n, op

21 2a;3

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13180779*

Ondernemingsar : 047903/233

Benaming

(voluit) : EASYTRAC-ID

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SANDERUSSTRAAT 26, 2018 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSING DOOR OPRICHTING

ALGEMENE VERGADERING VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend dertien, op achttien november, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Easytrac-ID", gevestigd te 2018 Antwerpen, Sanderusstraat 26, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0479.031.233 (Antwerpen)  B.T.W.-nummer BE0479.031.233, met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT:

VERSLAGEN

* TOEPASSING VAN ARTIKEL 749 W.VENN.

De vergadering besluit toepassing te maken van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen zodat de in de artikelen 745 en 746 van zelfde Wetboek bedoelde verslagen over de partiële splitsing niet dienen opgesteld te worden noch ter beschikking gesteld van of toegezonden aan de vennoten.

* Vermits de aanwezigen erkennen een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaat de vergadering met eenparigheid, de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen.

Het betreft :

1. Het bijzonder verslag bedoeld in artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen over de niet-geldelijke inbreng in de uit de splitsing ontstane nieuw opgerichte vennootschap, op 28 oktober laatst opgesteld door de oprichters van de nieuw op te richten vennootschap.

2. Het controle-verslag overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen op 24 oktober laatst opgesteld door DE BRUYN ALex, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2650 Edegem, Prins Boudewijnlaan 329 b5, over de niet-geldelijke inbreng in de uit de splitsing ontstane nieuw opgerichte vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

c De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

"De inbreng in natura bij oprichting van de Bvba Ascanio bestaat uit de gehele activiteit van de bedrijfstak met betrekking tot het beheer van patrimonium die naar aanleiding van de partiële splitsing van de Bvba Easytrac-ID worden ingebracht.

Na het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

-De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura

-De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

-De door partijen weerhouden waarderingsmethoden redelijk zijn en op gepaste wijze zijn toegepast voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen

-De door partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 50 aandelen van de nieuw op te richten Bvba Ascanio dewelke worden toebedeeld aan de aandeelhouders van de af te splitsen vennootschap Bvba Easytrac-ID, en dit in de verhouding tot hun aandelenbezit in de af te splitsen vennootschap Bvba Easytrac-ID. Elk aandeel in de af te splitsen vennootschap zal recht geven op een aandeel in de verkrijgende vennootschap.

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de aandeelhouders van de af te splitsen vennootschap stemt overeen met de inbrengwaarde van de af te splitsen activa en pass ivabestanddelen.

1k wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, of met andere woorden dat mijn verslag geen " fairness opinion" is."

Een origineel exemplaar van de sub 9 en 2 genoemde verslagen wordt door het bureau van de vergadering en door mij, notaris, "ne varietur" geparafeerd en zal samen met een uitgifte van deze notulen in het archief van de vennootschap bewaard worden.

Een exemplaar van de verslagen sub '1 en 2 zal samen met de uitgifte van deze akte in het vennootschapsdossier worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

TWEEDE BESLUIT:

A. Vermogensovergang - Vaststelling van de voorwaarden en modaliteiten van de partiële splitsing

al De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed, zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel en bekendgemaakt, en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de bedrijfstak "beheer van patrimonium", van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Easytrac-ID" bij wijze van partiële splitsing, in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen wordt overgenomen door de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCANIO", en dit volgens de modali-+teiten en tegen de voorwaarden als bepaald in het splitsingsnvoorstel waarbij een deel van het vermogen van de vennoot-ischap overgaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Door deze verrichting gaat dat deel van het vermogen van de vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de voormelde nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCANIO".

De nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCANIO" ontvangt de vermogensbe-istanddelen van de bedrijfstak "beheer van patrimonium", hierna opgesomd met een netto waarde van éénentachtigduizend honderd achtenvijftig euro tweeëntachtig cent;

dit bedrag wordt in de nieuw op te richten vennootschap toegewezen als volgt :

- twaalfduizend vijfhonderd zesenvijftig euro achtenvijftig cent als kapitaal, verdeeld in vijftig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, die elk éénlvijftigste vertegenwoordigen van het kapitaal;

- duizend tweehonderd vijfenvijftig euro vijfenzestig cent wettelijke reserve;

- vierendertigduizend zevenhonderd zesendertig euro zevenenzeventig cent beschikbare reserve;

- tweeëndertigduizend zeshonderd en negen euro tweeëntachtig cent overgedragen winst;

Hierna zal in de nieuw op te richten vennootschap een inbreng in geld en volstorting gebeuren door de enige vennoot ten bedrage van zesduizend drieënveertig euro tweeënveertig cent om dit te brengen op achttienduizend zeshonderd euro zonder creatie van nieuwe aandelen.

bl Vergoeding

bill Globale vergoeding

Aan de vennoten van de partieel gesplitste vennoot-ischap "Easytrac-ID" worden alle 50 aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap "ASCANIO" toegekend, waarbij één volgestort aandeel van de gesplitste vennootschap "Easytrac-ID" recht geeft op één nieuw volgestort aandeel van de nieuw opgerichte vennootschap "ASCANIO".

b121 Uitreikingswijze

De aandelen die door de nieuw opgerichte vennootschap "ASCANIO" in ruil voor de overgenomen vermogenbestanddelen worden uitgegeven, zullen onder de vennoten van de gesplitste vennootschap "Easytrac-ID" verdeeld warden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de nieuw opgerichte vennootschap.

De aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap zijn aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. De inschrijving zal vermeld worden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikelen 233 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

cl De aandelen in de nieuw opgerichte vennootschap delen in het bedrijfsresultaat en zijn dividend-'gerechtigd vanaf 1 september 2013.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

dl Vanaf 1 september 2013 worden de verrichtingen gesteld door de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de bedrijfstak "beheer van patrimonium" boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap.

u

51

ie t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

el Er zijn in de gesplitste vennootschap geen aandelen of winstbe-'wijzen waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

fl Aan de bedrijfsrevisor is een vergoe-'ding toegekend betreffende het verslag voorgeschreven door artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen.

gl Aan de zaakvoerder van de partieel gesplitste, en van de nieuw opgerichte vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

h/ De kosten van de verrichting worden gedragen door de nieuw op te richten vennootschap "ASCANIO".

B. Kapitaalvermindering in de partieel gesplitste vennootschap

De vergadering besluit tot een kapitaalvermindering met een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd zesenvijftig euro achtenvijftig cent om het kapitaal van de vennootschap te brengen van negentienduizend driehonderd euro op zesduizend zevenhonderd drieënveertig euro tweeënveertig cent zonder vernietiging van aandelen, onder opschortende voorwaarde van nagemelde kapitaalverhoging.

C. Goedkeuring van de statuten van de nieuw opgerichte vennootschap

D. Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap op de nieuwe vennoot-º%schap

De vergadering keurt de eigendomsover-'gang van het deel van het ver-mogen van de partieel gesplitste vennootschap op de nieuw opgerichte vennootschap goed, dat de bedrijfstak "beheer van patrimonium" uitmaakt, en zoals die hierna vastgesteld wordt en verzoekt mij, notaris, akte te verlenen van de om'schrij-'ving van het overgegane vermo-'gen.

Het niet-afgesplitste vermogen van de vennootschap "Easytrac-ID" blijft haar eigendom.

Aldus wordt het op de nieuw opgerichte vennootschap "ASCANIO" oversgeMgane NETTOVERMOGEN van de partieel gesplitste vennoot-schap gewaardeerd op éénentachtigduizend honderd achtenvijftig euro tweeëntachtig cent (¬ 81.1 58,82)

De overgang van het deel van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap, zijnde de bedrijfstak "beheer van patrimonium" op de nieuw opgerichte vennootschap, geschiedt onder algemene titel, en omvat niet alleen de hiervoor gemelde activiteiten, doch tevens de daaraan verbon-+den vergun-'ningen, erkenning(en) en/of het voordeel van de registratie ervan, haar cliëntele, het voordeel van haar be-º%drijfsorgani-'satie, haar boekhouding, kortom alle immate-iriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbon-'den met dat deel van de handelszaak.

De toescheiding van deze immateriële vermogensbestand-'de-ten geschiedt in

overeenstemming met de door de overnemende vennootschap voortgezette actirvitehten.

Op de nieuw opgerichte vennootschap "ASCANIO" gaan de volgende immateriële activa over : het voordeel van de boekhou-+ding, de bedrijfsorganisatie en de cliëntele verbonden aan de door haar voortgezette journalistieke activiteiten van de partieel gesplitste vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De nieuw opgerichte vennootschap ontvangt uit het archief van de partieel gesplitste vennootschap koples van de documenten en bescheiden die verband houden met de door haar overgenomen activiteiten.

Tenslotte omvat de vermogensovergang alle lopende over-een-'komsten die betrekking hebben op de activiteiten van de bedrijfstak "beheer van patrimonium" die de partieel gesplitste vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten gaan onverkort over op de overnemende vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaar-making van het splitsingsbesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de sub 2 hierna gemelde eigen-domsovergang met betrekking tot vast-goed.

Alle activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap waarvan de toeschei-+ding niet blijkt uit wat voorafgaat, blijven in eigendom toebehoren aan de vennootschap "Easytrac-ID".

2. Bijzondere beschrijving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschrifwten gelden

11466

E. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhoutding van de nieuw opgerichte vennootschap

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat:

de netto-waarde van de hierboven om-ischre-lven vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap-a, die op de nieuw opgerichte vennootschap "ASCANIO" in eigen-'dom overgaan ten bedrage van ëénentachtigduizend honderd achtenvijftig euro tweeëntachtig cent, als volgt wordt geboekt in de nieuw opgerichte vennootschap:

- twaalfduizend vijfhonderd zesenvijftig euro achtenvijftig cent als kapitaal, verdeeld in vijftig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, die elk één/vijftigste vertegenwoordigen van het kapitaal;

- duizend tweehonderd vijfenvijftig euro vijfenzestig cent wettelijke reserve;

-vierendertigduizend zevenhonderd zesendertig euro zevenenzeventig cent beschikbare reserve;

-tweeëndertigduizend zeshonderd en negen euro tweeëntachtig cent overgedragen winst;

Hierna zal in de nieuw op te richten vennootschap een inbreng in geld en volstorting gebeuren door de enige vennoot ten bedrage van zesduizend drieënveertig euro tweeënveertig cent om dit te brengen op achttienduizend zeshonderd euro zonder creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met twaalfduizend vijfhonderd zesenvijftig euro achtenvijftig cent om het te brengen van zesduizend zevenhonderd drieënveertig euro tweeënveertig cent op negentienduizend driehonderd euro door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen, en overeenkomstige aanpassing statuten.

VIERDE BESLUIT:

% a k

f

Tot zaakvoerder van de nieuw opgerichte vennootschap "ASCANIO" wordt aange-Isteld: FRANTZEN Reginald, voornoemd, die aanvaardt. Zijn opdracht gaat in met ingang vanaf heden en geldt voor onbepaalde duur. Het mandaat is bezoldigd/onbezoldigd.

De zaakvoerder wordt gemachtigd, om :

- de aantekening van de aandelen in het aandelenregister van de nieuw opgerichte vennootschap op naam van de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap te verrichten;

- de akte houdende de vaststelling van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCANIO" in naam van de partieel gesplitste vennootschap "Easytrac-1D" te ondertekenen, onder meer ook in die akte te besluiten tot kapitaalverhoging door inbreng in geld en volstorting ervan door de enige vennoot ten bedrage van zesduizend drieënveertig euro tweeënveertig cent om het kapitaal te brengen op achttienduizend zeshonderd euro zonder creatie van nieuwe aandelen.

VOLMACHTDRAGER KBO - BTW

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, ACEMA, te 2930 Brasschaat, Miksebaan 236 bus 2, aan wie de macht verleend wordt om met macht van substitutie alle verrich-'tingen te doen ten einde inschrijving van de nieuwe vennootschap en de wijziging aan de inschrijving van de partieel gesplitste vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW-belasting-'plichtige te be-werkstehligen, te wijzigen enlof te verbeteren enlof te schrappen.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vUer registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, coördinatie statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 16.09.2013, NGL 25.10.2013 13640-0021-010
03/09/2013
ÿþ Mod Word N.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IVeefge;eg;1 #ergrf,Yte van de Rechtbank

ken Koopi;'a,s,da{leAewerpen, op

Griffie 2 3 AUG. 2f,

13

Ondernemingsar : Benaming tp9031233

(voluit) (verkort) : Easytrac -Id

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sanderusstraat 26 te 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot partiële splitsing door oprichting van een nieuwe bvba op 1 september2013

De BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC- ID met, maatschappelijke zetel gevestigd te 2018 Antwerpen, Sanderusstraat 26 , ingeschreven in he rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 047903233, hier vertegenwoordigd door al haar: zaakvoerders, met name:

-de heer Reginald Frantzen, zaakvoerder

Hierna ook genoemd de "Partieel te Splitsen Vennootschap". VERKLAART

Dat aan de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap ter: goedkeuring zal worden voorgelegd, een voorstel tot partiële splitsing door oprichting in de zin van artikel 677 juncto 674 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de Partieel te Splitsen Vennootschap, de' BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID, een deel van haar. vermogen bestaande uit al haar activiteiten van het onroerend goed zijn het gebouw en terrein in een complex genaamd "Residentie Hertogenpark" gestaan en gelegen te Antwerpen Desguinfei 90ten kadaster gekend Sectie K, nummer 2181/g/2.een appartement op de tiende verdieping type F, gemerkt 10 F omvattend' privatieve, in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid. Door notaris Jan Boeykens te Antwerpen op achten twintig oktober 2005 overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Antwerpen op viertien november daarna onder het 67-T-14-1411112005-12.278 aan een nieuw op te richten vennootschap (de "Verkrijgende Vennoctschap") overdraagt, zonder dat de overdragende vennootschap, de Partieel te Splitsen Vennootschap,; ï evenwel ophoudt te bestaan. Dat een dergelijke verrichting krachtens artikel 677 van het Wetboek van: vennootschappen met een splitsing wordt gelijkgesteld en dat in casu de procedure voorzien voor de splitsing' door oprichting van nieuwe vennootschappen, voorzien in de artikelen 742 en volgende van het Wetboek van , vennootschappen, mutatis mutandis, zal worden gevolgd.

Dat, overeenkomstig de bepalingen van artikel 743 van het Wetboek van vennootschappen een splitsingsvoorstel moet opgemaakt worden, dat ten minste de vermeldingen voorgeschreven door datzelfde artikel, dient te bevatten.

Dat dit splitsingsvoorstel dient te worden neergelegd in het vennootschapsdossier van elke bij de (partiële); , splitsing betrokken vennootschap, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uiterlijk 6 weken vóór" ' de algemene vergadering van vennoten die over de (partiële) splitsing moet besluiten, en dient te worden bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen.

Dat in uitvoering van bovenstaande wetsbepalingen, een voorstel tot partiële splitsing wordt voorgelegd als, volgt.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

1.0E VERKRIJGENDE NIEUW OP TE RICHTEN VENNOOTSCHAP

Naam ASCANIO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : cto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechlspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sanderusstraat 26 te 2018 Antwerpen

Hierin verder genoemd de "Verkrijgende Vennootschap".

Deze vennootschap zal worden opgericht in het kader van en resulterend uit de partiële splitsing van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID ESYTRAC - ID.

DEZE VENNOOTSCHAP HEEFT ALS DOEL:

-BEHEER VAN HET INGEBRACHTE EN AANGEKOCHTE VERMOGEN MET UITSLUITINGEN VAN DE HANDELINGEN ALS VASTGOEDHANDELAAR, MET IN BEGRIP VAN DE WEDERBELEGGING DER FONDSEN DIE ERUIT VOORVLOEIEN;

- ALLE HANDELINGEN DIE VAN AARD ZIJN DE OPBRENGST VAN HAAR ONROERENDE GOEDEREN TE BEVORDEREN, ZOALS ONDERHOUD, DE ONTWIKKELING, DE VERFRAAIING EN DE VERHURING VAN DEZE GOEDEREN.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

-het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de ooiirdinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt evenals het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen;

-het uitoefenen van de functies van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar van andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen en het verrichten van alle werkzaamheden die verband houden met vereffeningen, gerechtelijke akkoorden, fusies, splitsingen, inbrengen van bedrijfstakken en herstructureringen van ondernemingen en vennootschappen;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapltalisatieondernemingen.

Voorgaande opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geînterpreteerd te worden.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België, als in het buitenland, alle burgerrechtelijke, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische, roerende of onroerende verrichtingen doen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving enlof toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken enlof toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

II.DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP

Naam: EASYTRAC - ID

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Sanderustraat 26 , 2018 Antwerpen

De Partieel te Splitsen Vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Roevens te Brasschaat op 20 december 2002, bekend-tgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad onder nr 02152350.

De Partieel te Splitsen Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder het nummer 0479031233 en is geïdentificeerd als Btw-plichtige onder het nummer BE 0479031233.

De Partieel te Splitsen Vennootschap heeft overeenkomstig haar statuten tot doel:

- analyseren, ontwerpen, programmeren en eventueel uitgeven van gebruiksklare systemen, inclusief

systemen van automatische identificatie;

vervaardiging van en groothandel in computers en apparatuur voor de verwerking van informatie;

- vervaardiging van en groothandel in automatische gegevensverwerkende machines, inclusief microcomputers en tekstverwerkende machines, centrale verwerkingseenheden, interfaces, consoles, digitale machines, analoge machines, hybride machines;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- vervaardiging van en groothandel in randapparatuur : printers, terminais, magnetische en optische lezers, machines voor het omzetten van gegevens in gecedeerde vorm op gegevensdragers;

- groot- en kleinhandel, import en export, aankoop en verkoop van computers en standaardprogrammatuur; - leveren van elektronische identificatiechips voor dieren;

- verkoop en distributie van chipkaarten, machines en toebehoren voor alle mogelijk sectoren;

- de makelaardij in verzekeringen die betrekking hebben op dieren;

-de vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met de hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derde borg te stellen door haar goederen in hypotheek of in pand geven, inclusief de eigen handelszaak. Zie mag zich borgstellen voor derden evenals hypotheken verstrekken in het voordeel van derden.

FINANCIELE EN ECONOMISCHE MOTIVERING VAN DE VOORGESTELDE VERRICHTING

De partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap (de Verkrijgende Vennootschap) is ingegeven door de volgende motieven.

De operationele activiteit van de Partieel te Splitsen Vennootschap bestaat uitónroerend goed beheer (de 'Bedrijfstak").

Door middel van de voorgestelde verrichting wordt een juridische afscheiding beoogd en tot stand gebracht van de activiteiten inzake patrimonium beheer van de Partieel te Splitsen Vennootschap (de Bedrijfstak), welke in "going concern" zullen worden overgenomen en voortgezet door de Verkrijgende Vennootschap als rechtsverkrijger ten algemene titel van de Bedrijfstak, van het bezit en beheer van (onroerende) investeringsgoederen en andere beheersactiviteiten, waarop de Partieel te Splitsen Vennootschap zich verder zal toeleggen.

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

(.AANDELENVERDELING

Het maatschappelijk kapitaal van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de BESLOTEN VENNOOTSCHAP

MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID, bedraagt ¬ 19600,00 vertegenwoordigd door 50

aandelen zonder nominale waarde die elk 1/50ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Momenteel zijn voormelde aandelen in handen van:

-De heer Frantzen Reginald 50 aandelen

II.RUILVERHOUDING

De Verkrijgende Vennootschap zal 50 aandelen uitreiken aan de bestaande vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID, in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap.

III.OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zijn gelet op haar rechtsvorm noodzakelijk aandelen op naam; zij zullen worden uitgereikt aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID, in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven ln het register van aandelen van de Verkrijgende Vennootschap door de zorgen van haar bestuursorgaan.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de aandelen, uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap naar aanleiding van de partiële splitsing, recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 1 SEPTEMBER 2013.

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID, met betrekking tot de af te splitsen Bedrijfstak boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap is vastgesteld op 1 SEPTEMBER 2013 .

DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

in de Partieel te Splitsen Vennootschap, de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID, zijn er geen bijzondere rechten toegekend aan vennoten, noch zijn er hcuders van andere effecten dan aandelen.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

SCHRIFTELIJK VERSLAG DOOR DE COMMISSARIS BEDRIJFSREVISOR, OF EXTRENE ACCOUNTANT BEDOELD IN ARTIKEL 746 W.VENN.

Overeenkomstig het laatste lid van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen is dit artikel niet van toepassing en bijgevolg de daarin bedoelde verslaggeving niet van vereist, wanneer de aandelen van de nieuwe vennootschap (i.c. de Verkrijgende Vennootschap) worden uitgegeven aan de vennoten van de (partieel) te gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze vennootschap.

Aangezien de onderhavige partiële splitsing een symmetrische splitsing betreft zoals hiervocr bedoeld in de laatste alinea van artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er in casu geen controleverslag overeenkomstig artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen worden opgesteld en zal er bijgevolg ock geen bezoldiging zijn uit dien hoofde.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DiE AAN DE PARTIELE SPLITSING DEELNEMEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen warden geen bijzondere voordelen toegekend.

OVERDRACHT ONROERENDE GOEDEREN

Op datum van de algemene vergadering van vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap die tot de partiële splitsing dient te besluiten, zal het af te splitsen vermogen (de Bedrijfstak) alleen onroerende goederen of rechten omvatten.

NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

I.DE CIJFERMATIGE UITWERKING VAN DE PARTIELE SPLITSING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID

Hiervoor wordt verwezen naar de bijlage bij onderhavig voorstel tot partiële splitsing.

II:.BESCHRIJVING VAN HET NAAR DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP AF TE SPLITSEN VERMOGEN

Het naar de Verkrijgende Vennootschap af te splitsen vermcgen bevat de gehele bedrijfstak van de Partieel te Splitsen Vennootschap bestaande uit onroerend goed, de Bedrijfstak, met alle daaraan verbonden activa en passiva, rechten en verplichtingen, zoals in voorliggend voorstel en haar bijlage nader beschreven. De af te splitsen Bedrijfstak vormt een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome activiteit uitoefent en op eigen kracht kan werken.

Het naar de Verkrijgende Vennootschap af te splitsen vermogen omvat meer bepaald volgende activa- en passivabestanddelen zoals deze zijn opgenomen in de balans van de Partieel te Splitsen Vennootschap per 31 augustus 2013.

.RIECHTEN EN VERPLICHTINGEN

Het af te splitsen vermogen omvat de gehele activiteit van de Bedrijfstak (patrimonium Hertogenpark) met daaraan verbonden: alle intellectuele eigendomsrechten of gebruiksrechten gecreëerd of aangewend in de Bedrijfstak, het recht op de handelsnaam, het uithangbord, de commerciële relaties en het cliënteel, de technische, commerciële, administratieve organisatie en knowhow, het bedrijfsarchief, en alles wat in het handelsverkeer gebruikelijk onder "goodwill" wordt verstaan en welke deel uitmaakt van de af te splitsen Bedrijfstak.

Het af te splitsen vermogen behelst tevens alle mcgelijke overdraagbare vergunningen, registraties en/of erkenningen in verband met de uitbating van de Bedrijfstak, aile lopende overeenkomsten gesloten in het kader van de uitbating van de Bedrijfstak, zoals onder meer inzake verzekeringen en onderhoud van de activa die deel uitmaken van de af te splitsen Bedrijfstak, huur- of gebruiksovereenkomsten, en alle andere commerciële contracten in het kader van de uitbating van de Bedrijfstak, en, in het algemeen, alle rechten en plichten, die betrekking hebben op, voortvloeien uit, cf noodzakelijk zijn voor de uitbating van de Bedrijfstak.

De af te splitsen Bedrijfstak omvat de voorraden, en alle contracten, rechten en verbintenissen, gesloten of aangegaan door, of bestelling geplaatst door of voor rekening van, de Partieel te Splitsen Vennootschap, ten aanzien van andere personen (klanten, leveranciers en andere), voor het uitvoeren van activiteiten die deel uitmaken van de af te splitsen Bedrijfstak.

De af te splitsen Bedrijfstak bevat alle schulden, verbintenissen, kcsten, schadevergoedingen, zekerheden, lasten en aansprakelijkheden in verband met of voortvloeiende uit de activiteiten van de Bedrijfstak.

In het algemeen zal de Verkrijgende Vennootschap in alle rechten en verplichtingen treden van de Partieel te Splitsen Vennootschap met betrekking tot de af te splitsen Bedrijfstak en alles wat daartoe behoort.

RESTCLAUSULE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bil het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

/.

Teneinde iedere betwisting te-vermijden over de toebedeling van bepàalde vermogensbestanddelen van de Partieel te Splitsen Vennootschap, ingeval de uitsplitsing zoals weergegeven hierboven en in de hieraan gehechte splitsingsbalans geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid ; niet opgenomen waren in de opgave hierboven en/of En de hieraan gehechte splitsingsbalans, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij in de Partieel te Splitsen Vennootschap blijven dan wel aan de nieuwe Verkrijgende ' Vennootschap worden toebedeeld, zullen worden toegewezen aan de Partieel te Splitsen Vennootschap en dus in de Partieel te Splitsen Vennootschap blijven, met uitzondering van eventuele niet geboekte, niet gekende of ' vergeten activa en passiva die later zouden worden ontdekt en die duidelijk en uitsluitend de afgesplitste bedrijfstak (bestratingswerken) betreffen alsook met uitzondering van eventuele kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passiva of andere verplichtingen die betrekking hebben op de onderhavige partiële splitsing, met inbegrip van enige fiscale kosten, verliezen, aansprakelijkheden, passiva of andere verplichtingen, mocht de onderhavige partiële splitsing daartoe aanleiding geven, waarvoor de nieuwe Verkrijgende Vennootschap de Partieel te Splitsen Vennootschap en haar vennoten op eerste verzoek zal dienen te vrijwaren.

DE VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN VENNOOTSCHAP VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE ' VERDELING ES GEBASEERD

De aandelen van de Verkrijgende Vennootschap die zullen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, zullen uitgereikt worden aan de vennoten van de Partieel te Splitsen Vennootschap, de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID, in verhouding tot hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap. Deze aandelen zullen op hun naam worden ingeschreven in het aandelenregister van de Verkrijgende Vennootschap door toedoen van haar bestuursorgaan.

De honderd (50) nieuw uit te geven aandelen van de Verkrijgende Vennootschap worden toebedeeld aan de , vennoten van de BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID als volgt:

-Aan de heer Frantzen Reginald 50 aandelen

DIVERSE

IKOSTEN EN LASTEN

Ingeval van goedkeuring van de voorgenomen verrichting zullen alle daaraan verbonden kosten en lasten

worden gedragen door de Verkrijgende Vennootschap.

Aldus opgemaakt te Antwerpen, op 19 juli 2013 in vier exemplaren, waarvan er drie bestemd zijn voor de

neerlegging in het vennootschapsdossier van de Partieel te Splitsen Vennootschap ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen.

Namens de Partieel te Splitsen Vennootschap,

De BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID EASYTRAC - ID

De heer Frantzen Reginald Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 17.09.2012, NGL 06.11.2012 12633-0164-010
08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 20.09.2010, NGL 05.10.2010 10571-0359-009
21/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 15.09.2008, NGL 14.10.2008 08785-0306-009
09/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 17.09.2007, NGL 05.11.2007 07797-0029-009
04/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 18.09.2006, NGL 03.10.2006 06828-4070-012
10/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 19.09.2005, NGL 30.09.2005 05806-1845-012
14/06/2005 : ANA073615
23/09/2004 : ANA073615
20/12/2002 : ANA073615
18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.12.2015, NGL 09.12.2015 15688-0455-010
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 24.10.2016, NGL 27.10.2016 16665-0369-009

Coordonnées
EASYTRAC-ID

Adresse
DESGUINLEI 90, RESIDENTIE HERTOGENPARK APPARTEMENT 10F 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande