ECHTE ENERGIE BELGIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ECHTE ENERGIE BELGIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 877.288.784

Publication

31/07/2013
ÿþ~ mod 11.1





.1I" r., In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*1312003

Ondernemingsnr : 0877.288.784

Benaming (voluit) : ECHTE ENERGIE BELGIË

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Battelsesteenweg 455i 2800 MECHELEN

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET VERSLAGGEVING - KAPITAALVERMINDERING TOT AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN - STATUTENWIJZIGING - ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op acht juli tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN' MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap' "ECHTE ENERGIE BELGIË", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 455i, volgende beslissingen genomen heeft;

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met één miljoen achthonderd en achtduizend dertie euro twintig cent (1,808.030,20 EUR), om het te brengen op een miljoen negenhonderd vierendertigduizend " dertig euro twintig cent (1.934.030,20 EUR) zonder de uitgifte van nieuwe aandelen.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de besloten vennootschap naar Nederlands recht ENECO SOLAR, BIO & HYDRO BV, aandeelhouder, van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

Vergoeding voor de inbreng

Er werden geen nieuwe aandelen toegekend voor deze kapitaalinbreng.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 1 juli 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Deloitte Bedrijfsrevisoren", te 1831 Diegem, Berkenlaan 8B vertegenwoordigd door de heer Gert Vanhees luiden; letterlijk als volgt

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap Echte Energie België NV, bestaat uit eens; inbreng van een schuldvordering ten bedrage van 1.808.030,20 EUR door Eneco Solar, BIO & Hydro BV

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De raad van bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

* de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid . en duidelijkheid;

* gelet op het feit dat de inbrengende partij tevens de meerderheidsaandeelhouder (99 %) is van de '" inbreng genietende vennootschap en dat alle aandeelhouders tot dezelfde groep behoren, zijnde Eneco B. V, ' dat de transactie, conventioneel vergoed op basis van de fractiewaarde, kadert in een versterking van de financiële situatie van de inbrenggenietende vennootschap, de waardering aan nominale waarde redelijk en niet arbitrair is en de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leiden mathematisch ten minste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

We wensen de raad van bestuur en de aandeelhouders te wijzen op het feit dat door deze inbreng in natura geen bijkomende financiële middelen worden ingebracht. Er ontstaat een overboeking van een schuld naar eigen vermogen en bigevolg een versterking van de financiële situatie van de onderneming.

Bij deze inbreng in natura worden erin de gegeven omstandigheden waarbij de inbreng wordt verricht door " de meerderheidsaandeelhouder (99 %), geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 2 .0Z-A13

eeâ7fJneteleat4112

mad 11.1

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenonnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Diegem, 1 jull2013

De bedrijfsrevisor

DELOITTE Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Gert Vanhees"

2° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, ter aanzuivering van geleden verliezen, in toepassing van artikel 614 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van een miljoen zevenhonderd zesenzestigduizend vierhonderd en tien euro vijfentachtig cent (1.766.410,85 EUR), teneinde het te brengen op honderd zevenenzestigduizend zeshonderd negentien euro vijfendertig cent (167.619,35 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zevenenzestigduizend zeshonderd negentien euro vijfendertig cent (167.619, 35 EUR),

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentwintig (126) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd zesentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

4° Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, ontbinding en vereffening van de naamloze vennootschap "ECHTE ENERGIE BELGIË", waarvan de zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 455i, in één akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijKe invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

5° Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting de vereffening en vaststelling dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

6° De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 455i.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap aan de heer Niko Van Goubergen teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders.

7° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw Heidi Vanluchene met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de verslagen van de raad van bestuur en de verslagen van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikelen 181 en 602 ' van het Wetboek van vennootschappen).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

` Vootr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0877.288.784

Benaming

(voluit) : ECHTE ENERGIE BELGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Zandvoorstraat C47 bus 11 - 2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door geâssocieerd notaris Pierre NICAISE te Grez Doiceau, op 29 mei 2007, bevattende op het einde « Enregistré à Jodoigne 01 juin 2007 vol, 788 fol4 case 4 . Reçu 25,- euro. Signé l'Inspecteur principal », blijkt dat de vergadering van de naamloze vennootschap "ECHTE ENERGIE BELGIE", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2800 Mechelen, Zandvoorstraat, C 47111 volgende beslissingen heeft genomen waarvan hetvolgende is genomen:

EERSTE BESLISSING

De Voorzitter verzoekt de notaris te acteren dat op achttien april tweeduizend en zeven een raad vare bestuur van de vennootschap gehouden werd dat besloten heeft om de maatschappelijke zetel van de: vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres: 2800 Mechelen, Zandvoorstraat, C47/11.

Bijgevolg, de vergadering beslist om het eerste lid van artikel 2 van de statuten van de vennootschap te: vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Zandvoorstraat, C47/11"

De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om een nieuwe tekst van gecoordineerde; statuten aan te nemen.

TWEEDE BESLISSING

De Voorzitter verzoekt bovendien de instrumenterende notaris te acteren dat op eenentwintig maart; tweeduizend en zeven een buitengewoon algemene vergadering der aandeelhouders gehouden werd dat akte genomen heeft van hetgeen volgt:

het ontslag met onmiddelijke ingang van de naamloze vennootschap naar Nederlands recht "ONS Houdstermaatschappij", met maatschappelijke zetel te 3125 BN Schiedam (Nederland) Van Heekstraat, 15, als bestuurder;

de benoeming van de naamloze vennootschap naar Nederlands recht "ENECO", met maatschappelijke zetel te 3072 AP Wilhelminakade, 955 (Nederland) als bestuurder met onmiddelijke ingang voor een duur van zes jaar, Zijn mandaat zal kosteloos worden uitgeoefend. De naamloze vennootschap "ENECO" heeft overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen de heer H.J. Machielsen, wonende te-Julianalaan 62, 2159 LD Kaag (Nederland), als vaste vertegenwoordiger aangeduid.

DERDE BESLISSING

De Voorzitter verzoekt de instrumenterende notaris te acteren dat op eenentwintig maart tweeduizend en, zeven een raad van bestuur gehouden werd dat akte genomen heeft van hetgeen volgt:

het ontslag met onmiddelijke ingang van de naamloze vennootschap naar Nederlands recht "ONS Houdstermaatschappij", met maatschappelijke zetel te 3125 BN Schiedam (Nederland) Van Heekstraat, 15, als' gedelegeerd bestuurder;

de benoeming van de naamloze vennootschap naar Nederlandse recht "ENECO", met maatschappelijke: zetel te 3072 AP Wilhelminalçade, 955 (Nederland) als gedelegeerd bestuurder voor de duur van haar mandaat; van bestuurder.

VIERDE BESLISSING

Vervolgens hierboven vermelde besluiten, neemt de vergadering de tekst van de gecoördineerde statuten aan, hetgeen volgt (UITTREKSEL):

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt;_ de naam "ECHTE ENERGIE BELGIË".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Zandvoorstraat, C47/11.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

smogs

j

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NEERGELEGD

05-07- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDe ifEVIECHEI_EN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

DOEL

I. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Het commercialiseren van energie, ongeacht onder welke vorm, ongeacht de wijze waarop deze werd opgewekt;

Dit houdt onder meer in, zonder dat deze opsomming ais beperkend kan worden beschouwd: de aan- en verkoop, uitwisseling, groot- of kleinhandel, verdeling, commercialisering, bedeling van energie in de vorm van elektriciteit, gas, thermische energie als stoom, warmte of water;

Het leveren van producten en diensten die daarmee - rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden. De promotie van windenergie en haar toepassingen in de meest ruime zin van het woord.

[l. Voor eigen rekening:

Al Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Hot aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Ill. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondememingen;

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

GI de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

HI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd zesentwintigduizend euro (126.000,00 EUR) en is verdeeld in honderd zesentwintig (126) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/honderd zesentwintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het'wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

De termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht zal, behoudens wat gezegd hierna voor de blote eigenaar, minimum twintig (20) dagen bedragen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen behoren de blote eigenaar toe in volle eigendom. De blote eigenaar moet zijn voorkeurrecht tot onderschrijving uitoefenen uiterlijk op de vijftiende dag na het openstellen van de inschrijvingstermijn waarbinnen het voorkeurrecht kan uitgeoefend worden. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker binnen de resterende vijf dagen het voorkeurrecht uitoefenen. De aandelen die deze laatste aldus alléén onderschrijft, komen hem toe in volle eigendom.

Na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht, mag in deze vennootschap, indien zij geen publiek beroep gedaan heeft op beleggers, het recht om in te schrijven worden uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders, die reeds van hun recht gebruik gemaakt hebben, naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen bij overeenkomst tussen de geïnteresseerde aandeelhouders; bij gebreke daarvan kunnen de derden deelnemen aan de onderschrijving van de uit te geven aandelen.

De algemene vergadering, beraadslagend met eenvoudige meerderheid van stemmen en zonder bijzonder aanwezigheidsquorum, kan, buiten het geval van een eigenlijke kapitaalvermindering, beslissen dat het kapitaal zal worden afgelost door terugbetaling aan de door het lot aan te wijzen aandelen, die het kapitaal vertegenwoordigen, met een deel van de winst, doch waarvan de belangrijkheid de volgens de wet en de statuten de voor uitkering vatbare bedragen niet mag overschrijden.

De aflossing geschiedt door terugbetaling a pari aan door het lot aan te wijzen aandelen, teneinde de gelijkheid van de aandeelhouders te eerbiedigen.

De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid. De rechten verbonden aan de bewijzen van deelgerechtigdheid zijn dezelfde als deze toegekend aan niet-afgeloste aandelen met uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend op de niet afgeloste aandelen ad één/honderdste van de kapitaalwaarde.

AANDELEN

De aandelen zijn op naam, aan toonder, of gedematerialiseerd naar keuze van de aandeelhouder. De kosten van een latere omzetting van aandelen op naam in aandelen aan toonder of omgekeerd, zijn ten laste van de verzoeker van deze omzetting.

Zolang aandelen aan toonder niet gedrukt zijn, zijn het aandelen op naam.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het aandelen-register van de vennootschap. De overdracht van aandelen aan toonder geschiedt door eenvoudige overhandiging

De overdracht van gedematerialiseerde aandelen geschiedt door overschrijving.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die alle rechten kan schorsen verbonden aan een aandeel waarover betwisting bestaat in verband met de eigendom, het vruchtgebruik of de blote eigendom.

De mede-eigenaars zijn er toe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijk volmachtdrager en de vennootschap hiervan te verwittigen.

Ingeval van vruchtgebruik en, voor zover er geen gemeenschappelijke gemachtigde aangeduid is, moet, behoudens inzake het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, de blote eigenaar van het aandeel of andere effect ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

De vennootschap mag ten allen tijde hypothecaire of andere bons, obligaties, warrants opmaken en uitgeven.

BESTUUR-CONTROLE

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie (3) leden, ai dan niet aandeelhouders.

De raad van bestuur kan bestaan uit twee (2) leden, al dan niet aandeelhouders, voor zover er slechts twee aandeelhouders zijn, en voor zover daarin door de wet is voorzien.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. De bestuurders zijn herkiesbaar.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten de wettelijke termijn niet overschrijden.

De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zullen ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering,

Tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering wordt het lidmaatschap van de raad van bestuur niet vergoed en dit met uitzondering van terugbetaling van gemaakte onkosten.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee (2) bestuurders,

Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee (2) leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf (5) volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee (2) bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodigingsbrieven tot deze tweede (2de) vergadering zal minstens drie (3) volte dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestaan kapitaal en de uitkering van interim dividenden.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door tenminste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of doortwee (2) bestuurders,

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur;

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennoot-schappen, dan wordt zij enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoor-diger die alleen handelt.

Inkoop eigen aandelen

Binnen de wettelijke voorwaarden kan de raad van bestuur besluiten tot het verkrijgen van eigen aandelen of winstbewijzen, indien dit noodzakelijk is om te voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden. Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig te rekenen van de bekendmaking van de oprichtingsakte in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, Zij is hernieuwbaar.

A. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, die alsdan de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon.

Behoren niet tot de eigen beslissingsbevoegdheden van de gedelegeerd bestuurder, maar moeten door de voltallige raad van bestuur worden beslist:

- het opstellen van de jaarlijkse budgetten;

- het aangaan van financieringen bij erkende kredietinstellingen voor een bedrag meer dan tienduizend euro (10.000,00 EUR);

- het aangaan of het verstrekken van zekerheden tot waarborg van financiering en die niet verstrekt worden

door erkende kredietinstellingen

- de aankoop, verkoop en huur of verhuur van onroerende goederen;

- het sluiten van overeenkomsten, andere dan deze hiervoor vernield met een transactiewaarde boven

honderdduizend euro (100.000 EUR);

- investeringen die niet in de jaarlijkse budgetten zijn voorzien en die een bedrag van vijfduizend euro

(5.000 EUR) overschrijden;

het oprichten van filialen en/of dochterondernemingen en/of het nemen van participaties in andere

ondernemingen;

de aanstelling van leidinggevend personeel;

-- het toekennen van bijzondere machten aan lasthebbers, het bepalen van hun bevoegdheden en

vergoedingen, inclusief voordelen van aile aard;

- het uitwerken en toekennen van een stock-optie plan of een werknemers-participatieplan;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het op enigerlei wijze beschikken over titels die de vennootschap aanhoudt in andere vennootschappen;

- het wijzigen van boekhoud- en waarderingsregels;

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn zij openbaar gemaakt.

B. De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten,

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door één gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moet leveren.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissarissen wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenorrnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen, Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op éénendertig mei om tien uur (10 u) in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een zon- of feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen,

Oproepingen

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan door middel van een aankondiging die wordt geplaatst:

a) ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in het Belgisch Staatsblad.

Ingeval een nieuwe oproeping nodig is en de datum van de tweede vergadering werd vermeld in de eerste oproeping, bedraagt de termijn ten minste zeventien dagen voor de vergadering of in voorkomend geval, ten minste zeventien dagen voor de registratiedatum;

b) behalve voor jaarvergaderingen die plaatsvinden in de gemeente, op de plaats, de dag en het uur aangeduid in de oprichtingsakte met een agenda die zich beperkt tot de behandeling van de jaarrekening, het jaarverslag en, in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen en de stemming over de kwijting te verlenen aan de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, in een nationaal verspreid blad.

Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld; deze mededeling geschiedt door middel van een gewone brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen; van de vervulling van deze formaliteit behoeft geen bewijs te worden overgelegd.

Wanneer alle aandelen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, op naam zijn, kan met mededeling van de oproepingen worden volstaan; dergelijke mededeling geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen,

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Ingeval de vennootschap ter beurs genoteerd zou zijn, dienen de oproepingen te gebeuren overeenkomstig artikel 533 van het wetboek van vennootschappen, gewijzigd door de programmawet van 27 december 2004.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld,

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

ledere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, al dan niet aandeelhouder. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

leder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Indien niet aile aandelen eenzelfde nominale waarde of fractiewaarde hebben, wordt het aan elk aandeel toe te kennen stemrecht bepaald in functie van de kleinste fractiewaarde, waaraan een stem wordt toegekend. Aandelen met een grotere fractiewaarde bekomen een evenredig vermeerderd aantal stemmen in verhouding tot het aantal keren dat hun waarde de kleinste fractiewaarde bevat.

Artikel 'TWINTIG  Toelating tot de algemene vergadering

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen aan toonder, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, het bewijs verstrekken waaruit blijkt dat zij hun aandelen minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap of op de plaats in het bericht van bijeenroeping aangeduid, hebben neergelegd.

De houders van aandelen op naam dienen, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, om het recht te hebben een algemene vergadering bij te wonen, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid,

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde, bij zijn intrede ondertekend.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de persoon gekozen zoals aangeduid onder artikel elf hiervoor.

De voorzitter stelt het bureau van de vergadering samen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Schriftelijke besluitvorming op de algemene vergadering is mogelijk, mits de formaliteiten van artikel 550 van het wetboek van vennootschappen zijn gevolgd.

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun versaag of tot de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer bestuurders.

BOEKJAAR  WINSTBESTEDING

Het boekjaar begint ieder jaar op één janauri en eindigt op éénendertig december van elk jaar. In afwijking hierop loopt het eerste boekjaar van de dag van de oprichting tot éénendertig december van het jaar dat volgt op het jaar waarop de vennootschap werd op-gericht.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en de uitkering van een eerste dividend voor niet afgeloste aandelen zoals voorzien in artikel zes hiervoor.

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden véér de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat aan zijn jaarverslag wordt gehecht.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aahdeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn_

ONTBINDING  VEREFFENING  OMZETTING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van titels van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen en rekening houdend met hun respectieve rechten.

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel,

Pierre NICAISE , ge2ssocieerde Notaris

Tegelijkertijd neergelegd : volledige expeditie van de proces-verbaal met bijlagen en gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor. .

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 11.06.2013 13166-0020-021
11/12/2012
ÿþ Mod WoM t 7.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERG  %

3 0 NOV. 2012

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL = - CHELEN

Ondernemingsnr : 0877.288.784

Benaming

(voluit) : ECHTE ENERGIE BELGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 2800 Mechelen - Zandvoortstraat C47 bus 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 8 november, wordt er een raad van bestuur gehouden met de volgende agendapunten:

1. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap

2. Mandaat met betrekking tot de formaliteiten van wettelijke publicatie

Volgende beslissingen worden door de raad van bestuur genomen:

1, De raad van bestuur beslist om, conform artikel 2 van de statuten, de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van 2800 Mechelen, Zandvoortstraat C47 bus 11 naar 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 455i.

2. De raad van bestuur geeft volmacht aan Mr. Jannick EVERAERDT en aan Mr. Heidi VANLUCHENE, beiden advocaat te 1050 Brussel, Marsveldplein 2, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DE WOLF & PARTNERS, met kantoren op hetzelfde adres, om elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling in naam en voor rekening van de vennootschap alle wettelijke voorgeschreven publicatieformaliteiten aangaande de beslissingen genomen ter gelegenheid van deze raad van bestuur te vervullen, en in het bijzonder de publicatie van een uittreksel uit deze notulen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. De volmachthouder dient, te dien einde, alle documenten te ondertekenen, aile nuttige handelingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de ondememingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen te verrichten en, in het algemeen, alles te doen wat nodig is.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.08.2012, NGL 31.08.2012 12515-0313-021
18/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.10.2011, NGL 16.11.2011 11609-0399-023
18/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.10.2011, NGL 16.11.2011 11609-0400-022
18/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.10.2011, NGL 16.11.2011 11609-0401-023
27/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



NEERGELEGD

1E~~ -10- 7011

:.-~~~

GRIFFIE RECHTBANK van

KOORHANDEL te MECHELEN

na neerlegging ter griffie van d

I 11111 flh1 til 11111 11111 fl111 fl111 Il li 11fl til

*11163236

Ondernerrirgsnr : 0877.288.784

Benaming

(vo:uit) : ECHTE ENERGIE BELGIE

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : Zandvoortstraat, C47 bus 11 te 2800 Mechelen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van bestuurders - benoeming gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur

Het jaar tweeduizend en elf, op 26 september 2011, wordt op de maatschappelijke zetel van de NV ECHTE ENERGIE BELGIE een bijzondere algemene vergadering gehouden met de volgende punten:

Bijlagen hij het Belgisch Staatsblad -27/1012011 Annexes

1. Ontslag en benoeming van bestuurders;

Volgende beslissingen werden door de algemene vergadering genomen:

1. De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de NV ENECO, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer H. J. MACHIELSEN, uit haar functie als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

2. De algemene vergadering neemt tevens kennis van .het ontslag van de BV Echte Energie Nederland (intussen ingevolge fusie ENECO RETAIL BV), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Willem Cornelis TERPSTRA uit haar functie als bestuurder van de vennootschap en als voorzitter van de raad van bestuur.

3. De algemene vergadering beslist om, met onmiddellijke ingang, te benoemen als bestuurder voor een duur van 6 jaar:

a) De besloten vennootschap naar Nederlands recht "ENECO B.V.", met maatschappelijke zetel te Nederland, Wilhelminakade 955, 3072 AP Rotterdam, ingeschreven in het handelsregister van Rotterdam onder het nummer 24433142, met vaste vertegenwoordiger, de heer Franciscus Cornelis Wilhelmus van de Noort, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 4623 XW Bergen op Zoom, Schaepmanlaan 53 (Nederland), titularis van Nederlands paspoort nummer NWBF09581.

b) De heer Jan Cosmas Damiaan Hamer, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3722 AG Bilthoven, Prins Bernhardlaan 40 (Nederland), titularis van Nederlands paspoort nummer NNLKFCJK1.

Het mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

De bevoegdheid om over te gaan tot publicatie van deze vaststellingen wordt gegeven aan Mr. Jannick EVERAERDT en Mr. Heidi VANLUCHENE, individueel of gezamenlijk handelend, met de mogelijkheid tot substitutie, en met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein 2.

Het jaar tweeduizend en elf, op 26 september 2011, wordt op de maatschappelijke zetel van de NV ECHTE ENERGIE BELGIE een bijzondere algemene vergadering gehouden met de volgende punten:

a) Benoeming gedelegeerd-bestuurder en Voorzitter van de raad van bestuur; Volgende beslissingen werden door de raad van bestuur genomen:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i Hoor-

: behouden aan het Belgisch staatsbad

De raad van bestuur benoemt de besloten vennootschap naar Nederlands recht "ENECO B.V.", met maatschappelijke zetel te Nederland, Wilhelminakade 955, 3072 AP Rotterdam, ingeschreven in het handelsregister van Rotterdam onder nummer 24433142 als Voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit voor de duur van haar mandaat als bestuurder. De heer Franciscus Comelis Wilhelmus van de Noort, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 4623 XW Bergen op Zoom, Schaepmanlaan 53 (Nederland), titularis van Nederlands paspoort nummer NWBF09581 wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger.

Het mandaat van gedelegeerd-bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

De bevoegdheid om over te gaan tot publicatie van deze vaststellingen wordt gegeven aan Mr. Jannick EVERAERDT en Mr. Heidi VANLUCHENE, individueel of gezamenlijk handelend, met de mogelijkheid tot substitutie, en met kantoor te 1050 Brussel, Marsveldplein 2.

Heidi Vanluchene

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 27/10%2011 Annexes du.Meniteu_r beige

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 13.07.2010 10299-0103-024
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.09.2007, NGL 14.09.2007 07724-0276-020

Coordonnées
ECHTE ENERGIE BELGIE

Adresse
ZANDVOORSTRAAT C47, BUS 11 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande