ECLECTIC INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECLECTIC INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 865.513.083

Publication

17/10/2014
ÿþ Mod 11.1

r

Lelk 11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

HIJR11211.J19V1

Rechtbank ven ors-h:1110cl Antwurpc,11

08 ET, 2014

afdelIng_Antwerpan

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 10865.513.083

Benaming (voluit) :ECLECTIC INTERNATIONAL (verkort):

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Lange Lozanastraat 270, 2018 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Uit een proces-verbaal verleden voor Paul Wellens, notaris, met zetel te Mortsel, op 29 september 2014, blijkt dat werd gehouden een buitengewone algemene vergadering van "ECLECTIC INTERNATIONAL" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen, afdeling Antwerpen onder het nummer BE 0865.513.083, en dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

1. GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN EN VERRICIITINGEN

De vergadering besluit de rekeningen en verrichtingen van de vennootschap van het lopende boekjaar tot op

heden, zoals blijkt uit de voorgelegde stukken tot staving, goed te keuren.'

2. KENNISNAME STUKKEN

De voorzitter wordt ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Van den Keybus  Van der Jeught", waarvan de zetel gevestigd is te 2000 Antwerpen, Tabakvest 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Antwerpen onder nummer 0543.291.951 en met BTW-nummer BE 0543.291.951, vertegenwoordigd door de heer Erik Van Der Ieught, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 27, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 11/08/2014. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten verslag revisor

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Van den Keybus  Van der Jeught", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als volgt

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA Eclectic International, met zetel te Lange Lozanastraat 270, 2018 Antwerpen, een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 11 augustus 2014.

Rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft deze staat een balanstotaal op van 44.156,94 EUR en een netto actief van 44.156,94 EUR.

In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discominuïteit..

Overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen bevestigen wij, dat er op basis van de ons verstrekte informatie, geen schulden ten aanzien van derden zijn vermits deze inmiddels werden aangezuiverd, waardoor er geen gelden dienen te worden geconsigneerd.

Op grand van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 11 augustus 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Antwerpen 26 augustus 2014

BFBA Van den Keybus Van der Jeught

verte enwoordi d door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Erik VAN DER JEUGH7'

Bedriffsrevisoe.

3. ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud

van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het

Wetboek van vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is

voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181 § 1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

4. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verslag bestuursorgaan

Uit het voornoemde verslag van het bestuursorgaan blijkt dat er op datum van de staat van actief en passief geen schulden aan derden meer zijn en de zaakvoerder heeft bevestigd dat deze situatie tot op heden onveranderd is gebleven.

Ook werden de erelonen van de revisor en de notaris, alsmede de aktekosten van de notaris vereffend. De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

Ontbinding

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden ten ann7ien van derden meer zijn luidens de staat van activa en passiva én de voornoemde bevestigende verklaring door de zaakvoerder, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De zaakvoerder verklaart op de hoogte te zijn dat zij in toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aamien van derden beschouwd wordt als vereffenaar.

4. GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverlag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald in het bestuursverslag door de vennoten pro rata hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vennoten verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden en verklaren dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap zullen overnemen.

5. ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING - EINDE MANDATEN EN KWIJTING

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het mandaat van de zaakvoerder op heden beëindigd is. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tijdens het lopende boekjaar tot op heden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn ten huize van de heer Koenraad M.F. Loekefeer op het volgende adres..- 4837 BN Breda (Nederland), Burgemeester de Manlaan 5.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten warden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Koenraad M.F. Lockefeer, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo, na afhouding en doorstorting van de verschuldigde liquidatieheffmg, uit te keren aan de vennoten..

6. VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte.-die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 2'70:

- De heer Luc Eberhardt;

- De heer Francis van der Haert;

- Mejuffrouw Julie Schaerlaken,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ge) notaris Paul Wellens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

. Voorbehouden aan het ,j BeIgiscTi

Staatsblad

Luik B - vervolg

Voorbehouden tc aan het

Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van het proces-verbaal

verslag van de bedrijfsrevisor,

brzonder verslag van het bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

I

05/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 01.07.2013 13254-0496-020
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 23.07.2012 12328-0508-011
19/08/2011
ÿþ4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0865.513.083

Benaming

(voluit) : ECLECTIC INTERNATIONAL

111

J

" 11127763*

Neergelend ter griffie von de

Rechtbank van Kg,op~o del ie Antt~elpen lhti)~1. ~~

De Griffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm :

Zetel : 2018 ANTWERPEN - Lange Lozanastraat 270

Onderwerp akte : Beëindiging mandaat zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 12 februari 2011

De vergadering stelt het ontslag vast van haar (niet  statutaire) zaakvoerder, met name TIRIMA BVBA, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Robertus W.A. Prudon en dit met ingang van heden 12 februari 2011.

De vergadering dankt de ontslagnemende zaakvoerder voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

Vervolgens besluit de vergadering om de besloten vennootschap naar Nederlands recht "K.M.F. Lockefeer Beheer B.V." vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Koenraad M.F. Lockefeer te benoemen tot. nieuwe (niet  statutaire) zaakvoerder en dit voor een periode van onbepaalde duur ingaand op heden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

De aldus benoemde zaakvoerder, is hier aanwezig en verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Voor eensluidend uittreksel

K.M.F. Lockefeer Beheer B.V.

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar

Vaste vertegenwoordiger

K.M.F. Lockefeer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 23.06.2011 11202-0101-011
20/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 14.07.2010 10304-0032-012
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 26.08.2009 09646-0154-012
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 30.03.2009 09096-0201-012
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.08.2007 07703-0089-011
31/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 28.07.2006 06567-1400-010

Coordonnées
ECLECTIC INTERNATIONAL

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 270 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande