ECOPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ECOPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.878.672

Publication

02/10/2012
ÿþ2110912012 10:04 Notariaat Viaeymans & Verdonck (FAXAI 531E1780 P.0021002





 " ~ ~_.~... _ kkriN'nnd 111

:~" " . x~~ _ ," 5:. _

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'









Neergelegd ter griffa mn de Rechtbank van Kooptiandel te Antwerpen, op

2 1 e.15/-

Griffie

A

*12163071*

~ f : Ondernemingsnr :

~

Benaming

(voluit) : ECOPA

varl:flrt) :

084 3.878 . 672

III IIiIIIII

I~

i

V

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2960-Brecht, Beukenlei 9

(volledig adres)

Onderzero akte ; Oprichting -statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Leo VLAEYMANS te Sint-Katelijne-Waver op 13109/2012,

neergelegd vdrár registratie, blijkt dat: "

" de Heer FRANSEN Eric Philip Peter Francis, bedrijfsleider, geboren te Merksem op tweeëntwintig:

" september negentienhonderd zeventig, wonende te 2110 Wijnegers, Jan Baptist Pittoorsstreat 58.  Ongehuwd;: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "ECOPA", roet: . zetel te 2960-Brecht, Beukenlei 9, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur` vanaf 13/09/2012.

De vennootschap heeft tot doel;

t. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen. met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de buurfinanciering van` onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden,: verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en: verhuur van roerende goederen, aismede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in' verband staan en die van aard zijn de opbrengst van roerende en onroerende goederen te bevorderen,: alsmede zich borg te stenen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die, het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

' BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium; aile verrichtingen:

met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,; van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersánen en ondernemingen.

il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming niet derden, bijdragen tot de vestiging: en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals:

A/ het verwerven van participaties-in-eerderwelkevorrrrirralfe-bestaandeofop te richten rechtspersbben en; ' vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering int

" rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,. onder om hel even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de njeeste ruime. zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan deposito's; op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappljen en kapitalisatieondememingen;

C/ het verfenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruireste-

" zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

" rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, productie en algemeen

bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante,

immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, In het kort tussenpersoon in de handel;

H/ hel onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commerclalisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen;

III. Bijzondere bepalingen

Op de lanisle btz. van. Luik e verstelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(er-)

bevoegd de rechrepersoori ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin te worden geïnterpreteerd, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze aak kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die ze het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volgestort door inbrengen in geld, zoals verder wordt uiteengezet.

De Heer Eric Philip Peter Francis Fransen, voormeld, verklaarde in te schrijven op al de honderd zesentachtig (186) aandelen en deze volledig te volstorten, dus voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennoctschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om achttien uur (18.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur:

de Heer FRANSEN Eric Philip Peter Francis, bedrijfsleider, geboren te Merksem op tweeëntwintig september negentienhonderd zeventig, wonende te 2110 Wijnegem, Jan Baptist Pittoorsstraat 58.

Deze aanvaardde de opdracht, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet,

Volgens artikel 15 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat hij geen bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht wordt gegeven voor onbepaalde tijd aan Outcome bvba, Kantorenpark Everest, Leuvensesteenweg 248D, 1800 Vilvoorde vertegenwoordigd door Ilse Getteman met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

----- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte.

Leo VLAEYMANS, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan, het

BefçEisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.08.2016, NGL 30.08.2016 16526-0221-009

Coordonnées
ECOPA

Adresse
BEUKENLEI 9 2960 BRECHT

Code postal : 2960
Localité : BRECHT
Commune : BRECHT
Province : Anvers
Région : Région flamande