ECOVER CO-ORDINATION CENTER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ECOVER CO-ORDINATION CENTER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 441.095.820

Publication

02/10/2014
ÿþeini91 Wli

mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

YIII

11

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 SEP. 2014

afdeling Antwerpen

Griffie

Ondememingsnr, 0441.095.820

Benaming (voluit) :ECOVER CO-ORDINATION CENTER NV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Steenovenstraat 1 bus a

2390 Malle

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  CREATIE UITGIFTEPREMIE - AANPASSING STATUTEN - OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Uit proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap " ECOVER CO-ORDINATION CENTER", met zetel te (2390) Malle, Steenovenstraat 1 bus a, opgemaakt door notaris Dirk Couturier te Witrijk op 17 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

EERSTE BESLUIT  Invoeging van het nieuwe artikel 5 bis

De vergadering beslist een nieuw artikel 5bis in te voegen dat regels met betrekking tot een kapitaalverhoging en de onbeschikbaarheid van een uitgiftepremie regelt. Dit artikel luidt ais volgt:

"Artikel 5bis

Het maatschappelijk kapitaal mag worden verhoogd of verlaagd door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend door de oude aandeelhouders, naar verhouding van het aantal aandelen waarvan zij op het tijdstip van de uitgifte houder zijn, gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

indien de algemene vergadering besluit om een uitgiftepremie te creëren, dient deze volledig volgestort te worden bij de onderschnjving en op een onbeschikbare reserverekening te worden geboekt die slechts kan worden verminderd of weggeboekt door een besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze die vereist is voor de wijziging van de statuten. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden uitmaken.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer de raad van bestuur kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal hij hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden warden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht

Het is de vruchtgebruiker we! toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in volle eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de aandeelhouders, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheid van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de aandeelhouders die gernteresseend zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen. Alleen wanneer ook laatstgenoemden geen aandelen meer wensen op te nemen en er dan nog aandelen niet zijn opgenomen, kunnen derden intekenen op de uit te geven nieuwe aandelen."

TWEEDE BESLUIT Kapitaalverhoqinq door inbrenq in natura

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 2 september 2014, en van het verslag de dato 15 september 2014 van de commissaris, de burgerlijke vennootschap met_handelsvorm_onder_de rechtsvorm vaneen cooperatieve vennootschap met.

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

R

Voor-

behouden

aan het

Belgis'h

Staatsblad

mod 11.1

'beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren" (B 00009), met zetel te 1932 Brussel (Sint-Stevens-Woluwe), Woluwedal 18, Woluwe Garden, vertegenwoordigd door de heer LOZIE Filip, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders verklaren voorafgaand aan deze vergadering een kopie van deze beide verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren. In zijn verslag van 15 september 2014 komt voornoemde commissaris tot het volgende besluit:

"4. Besluit

Ondergetekende, PwC Bedrijfsrevisoren, aangesteld als commissaris van ondervemoemde vennootschap, vertegenwoordigd door Filip Lozie, bedrijfsrevisor, werd door de bestuurders van Ecover Co-ordination Center NV, verzocht om verslag uit te brengen over de inbreng in nature bij kapitaalverhoging, zoals omschreven in artikel 602 van het wetboek van vennootschappen.

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap Ecover Co-ordination Center NV bestaat uit de inbreng van de schuldvorderingen ten bedrage van 56.586.438,93 EUR die Ecover Group BV heeft op Ecover Co-ordination Center NV.

Als tegenprestatie voor de inbreng in natura van de schuldvorderingen, wordt het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap verhoogd met een bedrag van 0,01 EUR om het te brengen van 213,946,76 EUR op 213.946, 77 EUR door uitgifte van 1 nieuw aandeel zonder vermelding van nominale waarde. Bovendien wordt naar aanleiding van de inbreng in natura een bedrag van 56.586.438,92 EUR als uitgiftepremie geboekt.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichtingen zoals beschreven in dit verslag, zin wij van oordeel dat:

De raad van bestuur van de Vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van de vergoeding toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in natura;

- de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de Normen inzake

controle van inbreng in natura en quasi-inbreng, zoals uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bednjfseconomïsch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze methode van waardering leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde en de uitgiftepremie van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1 aandeel van de vennootschap Ecover Co-onlination Center NV zonder nominale waarde en een uitgiftepremie ten bedrage van 56.586.438,92 EUR.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting

Onderhavig verslag heeft uitsluitend betrekking op de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 15september2014

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

Filip Lozie*

Bedrijfsrevisor

* Filip Lozie BVBA

Lid van de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger,

Filip Lozie"

De raad van bestuur licht in haar verslag dd. 2 september 2014 nog toe dat door toewijzing van het voornaamste deel van de inbrengwaarde aan de uitgiftepremie en de uitgifte van slechts één aandeel, de positie van de houders van opties onder het aandelenoptieplan van de vennootschap, ongewijzigd blijft.

b) Na kennisname van voormelde verslagen, besluit de vergadering een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van één eurocent (¬ 0,01) om het bestaande kapitaal, tweehonderddertienduizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 213.946,76), te brengen op tweehonderddertienduizend negenhonderdzesenveertig euro zevenenzeventig cent (¬ 213.946,77).

Naar aanleiding van deze kapitaalverhoging zal een uitgiftepremie gestort worden ten bedrage van zesenvijftig miljoen vijfhonderdzesentachtigduizend vierhonderdacht-endertig euro tweeënnegentig cent (¬ 56.586.438,92).

De kapitaalverhoging vindt plaats door inbreng door Ecover Group B.V., voornoemd, van volgende schuldvorderingen die zij lastens ECOVER CO-ORDINATION CENTER (de "Vennootschap"), voornoemd, bezit.

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng wordt één (1) nieuw aandeel van de naamloze vennootschap ECOVER CO-ORDINAT1ON CENTER, zonder aanduiding van nominale waarde van dezelfde soort als de thans bestaande aandelen, gecreëerd en een uitgiftepremie ten belopen van zesenvijftig miljoen vijfhonderdzesentachtig-duizend vierhonderdachtendertig euro tweeënnegentig cent (¬ 56.586.438,92).

Het nieuwe aandeel za! dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen en zal deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ . N. mod 11.1



Voor. c) Het één (1) nieuwe aandeel "ECOVER CO-ORDINATION CENTER" zonder nominale waarde, wordt aan de besloten vennootschap naar Nederlands recht Ecover Group B.V. toegekend als vergoeding voor hogervennelde inbreng van schuldvorderingen die zij lastens ECOVER CO-ORDINATION CENTER bezit.

behouden d) Op het ene nieuwe gecreëerde aandeel is door ECOVER GROUP B.V. ingeschreven en is volledig volgestort, met inbegrip van de uitgiftepremie.

aan hot DERDE BESLUIT  Vaststelling van verwezenlijking kapitaalverhoging -- Boeking van de uitgiftepremie

Belgissb1 De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderddertienduizend negenhonderdzesenveertig euro zevenenzeventig cent

Staatsblad (¬ 213.946,77) bedraagt, vertegenwoordigd door in totaal eenentwintig miljoen

vierhonderdnegenentwintigduizend zeshonderdeneen (21.429.601) aandelen op naam.

De vergadering besluit dat de uitgiftepremie overeenkomstig het nieuwe artikel 5bis geboekt moet worden

op een onbeschikbare reserverekening "Uitgiftepremies".

VIERDE BESLUIT  Aanpassing statuten

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten aan te passen zodat dit artikel voortaan als volgt zal luiden:

"Artikel 5.-

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderddertienduizend

negenhonderdzesenveertig euro zevenenzeventig cent (¬ 213.946,77), vertegenwoordigd door eenentwintig miljoen vierhonderdnegenentwintigduizend zeshonderdeneen (21,429.601) aandelen, zonder uitgedrukte waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort.

De aandelen zijn op naam."

VIJFDE BESLUIT  Volmacht coördinatie statuten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ZESDE en LAATSTE BESLUIT  Opdrachten en volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten.

De vergadering geeft volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de Heer Johan Lagae enlof Mevrouw Els Bruis, beiden kantoor houdende bij LOYENS & LOEFF te (1200) Brussel, Neerveldstraat 101-103,

Voor ontledend uittreksel,

notaris Dirk Couturier te Antwerpen-Wilrijk

samen hiermee neergelegd:

- afschrift akte ;











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2014
ÿþ Tleti KIM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*14189595*

Rechtbank van koophandel Antwrei pen

6 OKT. 20%

aferfteetwerpen

Ondernemingsnr : 0441.095.820

Benaming

(voluit) : ECOVER COORDINATION CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: STEENOVENSTRAAT1A, 2390 MALLE

(voiledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG VAN BESTUURDERS



Uit de notulen van de Algemene Vergadering d.d. 31 juli 2014 blijkt dat de Heren Mark Philip SORENSEN, David HUDSON, Barend VAN DER VORM en Timothy KOOGLE ontslag nemen als bestuurders.

Tevens wordt herbenoemd tot commissaris de BV CVBA PwC Bedrijfsrevisoren met zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67 voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft de vennootschap Filip Lozie BVBA, lid van de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Filip Lozie, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BVCVBA.

Het mandaat vervalt na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de jaarrekening per 31 decmeber 2017 dient goed te keuren.

Philip MALMBERG,

Gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

10/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.07.2013, NGL 03.09.2013 13572-0318-042
18/07/2013
ÿþ" -.. Wel Ward 11.1

k ~ «

3 a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

G:rïffi. 0 9 JULI 2013

J

Onderoen+ingsnr : 0441.095.820

Benaming

(volu,tt . ECOVER COORDINATION CENTER

(verkort,

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zee( STEENOVENSTRAAT 1A, 2390 MALLE

(Volir:dla adres)

Qnc ewere Akte : BENOEMING VAN GEDELEGEERD BESTUURDER

Uit de notulen van de Raad van Bestuur van 30 mei 2013 blijkt dat de Heer Philip MALMBERG, Wagemakerspark 85, 4818 TV Breda, Nederland, wordt benoemd tot Gedelegeerd Bestuurder voor een periode eindigend na de Jaarlijkse Algemene Vergadering te houden in 2019.

i *isiii o* 1111101

Philip MALMBERG Gedelegeerd Bestuurder

Op 91e Latte blz. 1r6T1 LLIf4 vernielden Recto ` ÎUavr71 e',  :;r) hslfUi'1Reritsrer:de not,* & i1rc.7aj ri'ti I, I ,(,;r

tit?rjá" :Od .^C't; C^Ycoá^" tol a:{i^ICCr'van üCreielt t.ei'CeeF :'" c)GrCfb.'-" a

VerN_g btaarn en hRr'c)ié ,ening

26/06/2013
ÿþMod word 71.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rochtb*nit van Koophandel le Antwerpen, op

17 JUM 2013

GriiTu"

i AI







Ondernemingsnr : 0441.095.820

Benam ng

cvoluit) . ECOVER COORDINATION CENTER

tverkorit

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : STEENOVENSTRAAT 1A, 2390 MALLE

(volledig adres)

Onderwer~,+ akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 6 mei 2013 blijkt dat :

- de heren Michael BREMANS en Louis MALMBERG ontslag nemen als bestuurders

- de heer Ignace Bogaert wordt herbenoemd tot bestuurder voor een periode eindigend na de jaarijkse

Algemene Vergadering te houden in 2019

worden benoemd tot bestuurder voor een periode eindigend na de jaarljkse Algemene vergadering te

houden in 2019 :

- de heer Jonathon BOND, 47 Lansdowne Gardens London SW 8 2 EL US

- de heer Philip MALMBERG, Wagemakerspark 85 4818 TV Breda Nederland

- de heer Mark Philip SORENSEN, Winchcombe Abbey Queen's Square, Winchcombe Gloucestershire,

GL20 5 LR UK

- de heer Barend VAN DER VORM, 3 Avenue de la Costa MC 98000 Monaco - de heer David HUDSON, Villa 8 Street 7 Meadows 5 Dubai PO Box 939002 UAE

- de heerTimothy KOOGLE, 1250 Robleda Road, Los Altos Hills, California 9402 USA

De buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht aan Mr. Peter ENGELS en Mr. Annemie COOX, advocaten te 2018 Antwerpen, Brussetstraat 59, met mogelijkheid van subdelegatie teneinde alle formaliteiten van publicatie van huidige beslissingen in het Belgisch Staatsblad, evenals de Kruispunt te vervullen.

Peter ENGELS Annemie COOX

lasthebber lasthebber

Op de 4i1atste blx, van -me'rá.;o Recto Mani er hoer:ann,iie¬ d var, tss iasuantenterenrie notarn,, ra:-tÿ; vur cl: rwrfof,;in{en3

bevoegd o0<ccnl,reerstit7r1 tcn aanaiera van cefdeYt te 1M" i'tcCan;:ronrii en

Verso Nanrn en har dtekr,ndnu.

01/02/2013
ÿþ s mad 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Aroo1ielydd fer grii ~i~~ 11O de korh ftanK vap Koophandel to Afiflverpoo, op

21 JAN 2013

Griffie-

11111111,V9611

ui

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0441.095.820

Benaming (voluit) : ECOVER CO-ORDINATION CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Steenovenstraat, 1 bus a

2390 Malle

Onderwerp akte : SPLITSING AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twintig december tweeduizend en twaalf, door Meester Alexis'` LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), dragende aan het slot de volgende registratiemelding

Geregistreerd drie bladen, één renvooi, op het derde Registratiekantoor van Eisene, op vier januari, tweeduizend dertien, boek 74, blad 57, vak 06. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) MARCHEL D.

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ECOVER CO-ORDINATION CENTER", waarvan de zetel gevestigd is te Steenovenstraat 1 bus a, 2390 Malle,

beslist heeft tot splitsing van de zesentwintigduizend zevenhonderd zevenentachtig (26.787) aandelen in eenentwintig miljoen vierhonderd negenentwintigduizend zeshonderd (21.429.600) aandelen en derhalve tot: vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Wet maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderddertienduizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (213.946,76 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door eenentwintig miljoen vierhonderd negenentwintigduizend zeshonderd (21.429.600) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ eenentwintig miljoen vierhonderd negenentwintigduizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Alexis LEMMERLING

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.09.2012, NGL 09.10.2012 12606-0439-042
02/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

"12000405"

Neer;;: ! van lCii ,3 tti1;14(erpo, o~

2 fl DEC. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.095.820

Beotamiing

(voluit) : ECOVER CO-ORDINATION CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Steenovenstraat 1 bus a, 2390 Malle

(volledig adres)

Orodertmerip altQe : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden op 17 mei 2011 :

Op voorstel van de raad van bestuur, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen, de BV CVBA PricewaterhouseCoopers, met zetel te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Generaal Lemanstraat 67, tot commissaris te herbenoemen voor een periode van drie jaren, benoeming ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit .

Voor eensluidend uittreksel,

Michaël Bremans

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011
ÿþ Mod2.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 " iii3ssas" 111

Neergelegd ;;rir-iie van de ReciNt:'T!k vair Koophandel je Aniwerpen, op

ç 6 AUG. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.095.820

Benaming

(voluit) : ECOVER CO-ORDINATION CENTER

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 3, 2390 Malle

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Volmacht voor formaliteiten

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 18 augustus 2011 dat de raad van bestuur :

- HEEFT BESLOTEN te bevestigen dat de maatschappelijke zetel van de Vennootschap werd verplaatst naar het volgende adres, met ingang van 30 juni 2011:

Steenovenstraat 1 bus a

2390 Malle

- HEEFT BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els' Bruis, kantoor houdende te Neervetdstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen le handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2011 : AN277783
14/07/2011 : AN277783
13/07/2011 : AN277783
30/05/2011 : AN277783
30/05/2011 : AN277783
19/04/2011 : AN277783
15/03/2011 : AN277783
16/07/2010 : AN277783
16/07/2010 : AN277783
10/06/2009 : AN277783
10/06/2009 : AN277783
30/04/2015
ÿþMOd Word 11.1

MAU 1 , 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*15062536*

s IV 11

u u

Rechtbank van koophandel

Antweroen

2 0 APR, 2015 :

afdeii twerpen

Ondernemingsar : 0441.095.820

Benaming

(voluit) : ECOVER COORDINATION CENTER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Steenovenstraat 1A, 2390 Malle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en afgevaardigd bestuurder

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 28 februari 2015 blijkt dat de heer Philip Malmberg ontslag neemt uit het mandaat van bestuurder.

Tevens blijkt de benoeming tot bestuurder van de heer Andrew Fraser voor een periode eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering te houden 2019.

Uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d. 28 februari 2015 blijkt de benoeming tot afgevaardigde bestuurder van de heer Andrew Fraser voor een periode eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2019.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/08/2008 : AN277783
26/06/2008 : AN277783
06/06/2008 : AN277783
12/09/2007 : AN277783
12/07/2007 : AN277783
31/05/2007 : AN277783
27/07/2006 : AN277783
20/06/2005 : AN277783
01/07/2004 : AN277783
09/06/2004 : AN277783
26/05/2004 : AN277783
02/02/2004 : AN277783
05/12/2003 : AN277783
27/11/2003 : AN277783
07/07/2003 : AN277783
24/06/2003 : AN277783
23/07/2002 : AN277783
07/11/2001 : AN277783
14/04/2000 : AN277783
05/01/2000 : AN277783
06/11/1999 : AN277783
21/01/1995 : AN277783
11/03/1994 : AN277783
23/11/1993 : AN277783
23/11/1993 : AN277783
28/11/1992 : AN277783

Coordonnées
ECOVER CO-ORDINATION CENTER

Adresse
STEENOVENSTRAAT 1, BUS A 2390 MALLE

Code postal : 2390
Localité : MALLE
Commune : MALLE
Province : Anvers
Région : Région flamande