ECROM

Divers


Dénomination : ECROM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 834.083.697

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 14.04.2014 14092-0272-012
21/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.03.2013, NGL 15.03.2013 13066-0246-012
09/03/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,º%



Neergelegd ter griffie van de Rechew valt Koophandel le Antweipens

Griffie 15 FEB. 2011

Vol behoi

aan Belg Staat!

*11039334K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : # 0834 .083.697

Benaming : ECROM

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herfstlei 33

2650 Edegem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Tekst/Neerlegging voor registratie I Uittreksel uit een proces  verbaal opgemaakt door notaris Veerle Boere te;

Borgerhout op eenentwintig februari tweeduizend en elf, nog ter registratie aan te bieden, houdende dei

oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ECROM.

1/Oprichter : 1) de heer Cromheeke Pieter Paul, ongehuwd, wonende te 2650 Edegem  Herfstlei 33, die heeft

ingetekend op negenennegentig (99) aandelen, en hierop zesduizend honderd achtendertig euro (6.138¬ );

betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal ;

2) mevrouw Bekaert Christiane Bertha, echtgenote van de heer Cromheecke Marc Edmond, wonende te 2610

Antwerpen (Wilrijk)  Kleine Doornstraat 103, die heeft ingetekend op een (1) aandeel en hierop tweeënzestig:

euro (62¬ ) betaalde van het in speciën af te betalen kapitaal.

ii /Norm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

//Naam : ECROM

//Maatschappelijke zetel : Herfstlei 33  2650 Edegem

//Duur : onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting

1/Doel : De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke;

andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland alle prestaties te verrichten die rechtstreeks of

onrechtstreeks betrekking hebben op:

-l-let kopen, verkopen, huren, verhuren, plaatsen, installeren en onderhouden van elektrische en elektrotechnische installaties alsmede alle vormen van bekabeling, datanetwerken, domotica, computerbekabeling, telefonie, radio, drijfkracht, verlichting en verlichtingstoebehoren, alarminstallaties tegen: diefstal, liften en roltrappen, zonnepanelen en zonneboilers en alle andere randapparatuur en dit in de meest ruime zin van het woord.

De installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie in de meest uitgebreide zin van het woord. De; uitwerking van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, luchtzuivering, het voorkomen van; pollutie, akoestiek, ...

-Het uitvoeren van tuinaanleg en dan meer bepaald de installatie van tuinverlichting, zwembadverwarming en; andere elektrische installaties in tuinen

-Het uitvoeren van diverse kleine karweiwerken

ii -Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van:

alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door, het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of, iE nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en

dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

;; -Projectontwikkeling en handel in onroerende goederen voor eigen rekening;

-het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de

leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en' verkavelen van gronden;

-inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de ondememing voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen voor vereist is;

1 1

il 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11:

-Het nemen van participaties in ondernemingen, al dan niet Belgische, in alle sectoren van de industrie, handel of diensten. Dit omvat ondermeer kapitaalverschaffing aan bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen en ook investeringen in toekomstgerichte projecten met hogere risicograad. De vennootschap kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij kan haar participaties beheren, valoriseren en ten gelde maken.

-Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschap. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of die verwant zijn met haar aandeelhouders of bestuurders. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert of onrechtstreeks belang bij heeft, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren

en te coordineren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even

welke vorm, het borg stellen of aval verlenen in de meest ruime zin, het dekken van risico's voortspruitend uit schommelingen van de wisselkoersen en intrestvoeten, kortom: het verrichten van alle handels- en financiële operaties behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan de houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap alle leningen, van gelijk welke vorm (onder andere onder vorm van converteerbare obligatieleningen) en voor gelijk welke duur toestaan aan de vennootschappen waarmee rechtstreeks of onrechtstreeks een band van deelneming bestaat, of persoonlijke of zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest mime zijn van het woord.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zou achten.

//Maatschappelijk kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00)

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één /honderdste (1/100ste) ieder.

//Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld, welke vergoeding ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

//Controle : ledere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen wordt beslist geen commissaris te benoemen.

//Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand maart om 17.00 uur. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de in de oproeping aangewezen plaats.

/!Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

//Aanvang en einde eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand maart om 17.00 uur in het jaar tweeduizend dertien Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig september tweeduizend en twaalf.

/lOvemame van verbintenissen: De oprichters verklaren door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichters verklaren bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hen of één van hen aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf een februari laatst, onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hen of één van hen worden aangegaan vanaf heden en váár de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

/NVinstverdeling: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

//Benoeming van de zaakvoerder: Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder(s) benoemd:

De heer Cromheecke Pieter, voornoemd.

die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel, en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Zijn mandaat zal onbezoldigd zijn zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist.

De zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie. //Bijzondere volmacht: Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan CVBA Hendrickx Van Roosbroeck, Mechelsesteenweg 131-135, 2640 Mortsel de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met macht tot in de plaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Veerle Boere

Samen hiermee neergelegd

-uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i "

Voorbehouden `aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

17/07/2015
ÿþ4 Mod Wort! 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i ( 11oNITEU

behoud

aan he

Beigisc

Staatsbi

IN 111 ~ 0 -07

*15103770*



_G31SCr 1

Ondernemingsar : 0834083697

Benaming

(voluit) : Ecrom

(verkort) :

BELGE

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

A',7,

0 3 JUU 2r15

aftljtwerpen



Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herfstlei 33, 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming * verplaatsing zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering 30 juni 2015 blijkt het volgende.

Er wordt voorgesteld om de maatschappelijke zetel en de exploitatiezetel gevestigd te Herfstlei 33, 2650 Edegem, te verplaatsen naar Blijde lnkomststraat 59, 2140 Borgerhout.

Deze verplaatsing treedt onmiddellijk in werking.

Met algemeenheid van stemmen wordt dit agendapunt goedgekeurd.

Er wordt voorgesteld om de heer Cromheecke Pieter te ontslaan ais zaakvoerder van de vennootschap.

Dit ontslag treedt onmiddellijk in werking.

Met algemeenheid van stemmen wordt dit agendapunt goedgekeurd.

Er wordt voorgesteld om de heer lulian Ifrim te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap.

Deze benoeming treedt onmiddellijk in werking.

Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

lulian Ifrim

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ECROM

Adresse
Zetel : Herfstlei 33, 2650 Edegem

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande