EDC-CONNAISSANCE

CVBA


Dénomination : EDC-CONNAISSANCE
Forme juridique : CVBA
N° entreprise : 472.515.803

Publication

20/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 17.09.2013 13584-0224-012
05/07/2013
ÿþa

mcd 1 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 6 JUNI 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT

De -griffier--

Iuntgglongm

-s

Ondernemingsnr : 0472.515.803 Benaming (voluit) : EDC-Connaissance

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heikant 85

2450 Meerhout

Onderwerp akte :CVBA: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Johan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 24juni 2013 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "EDC-Connaissance" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap, dat thans wordt, weergegeven in Belgische frank, om te zetten in euro, en de aandelen om te zetten in aandelen zonder; nominale waarde, zodat het vast gedeelte van het kapitaal thans vierentwintigduizend; zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35) bedraagt, en vertegenwoordigd wordt door;

honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één / honderdste van het kapitaal. j

TWEEDE BESLUIT: De algemene vergadering van vennoten beslist het vast kapitaal te verhogen met; tweehonderd en tien euro vijfenzestig cent (¬ 210,65) door herkwalificatie van een deel van de variabel kapitaal,; om het te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro vijfendertig cent (¬ 24.789,35); op vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00). Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van; nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT: De algemene vergadering beslist dat de vennootschap eveneens de handelsbenaming "Winstons, Bogaerts & Partners" mag gebruiken. De algemene vergadering beslist om artikel 1 van de statuten; in die zin aan te passen, zoals blijkt uit de gecoördineerde statuten.

VIERDE BESLUIT: De algemene vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en dezei voortaan te houden op vijfeetwintig juni om negentien uur. De vennoten beslissen om artikel 23 van de statuten in die zin aan te pasten, zoals blijkt uit de gecoördineerde statuten. Overgangsbepalingen: De algemene: vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die za! beraadslagen over de jaarrekening afgesloten: per 31 december 2013, zal gehouden worden op 25 juni 2014.

VIJFDE BESLUIT: (1) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de; zaakvoerder de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva, afgesloten op 31 maart 2013. De aanwezige vennoten erkennen een afschift van dit verslag alsmede van de staat van;

!: activa en passiva te hebben ontvangen en er kennis te hebben van genomen. (2) De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen, zoals blijkt uit de gecoördineerde statuten.

ZESDE BESLUIT: De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen en! volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan alle vroeger aangenomen statutenwijzigingen, de: iE voorgaande wijziging(en), en het Wetboek van Vennootschappen, zelfs al zouden hierdoor bijkomende: wijzigingen aan de statuten worden aangebracht. De herwerkte statuten luiden voortaan als volgt:

NAAM. "EDC-Connaissance . De vennootschap mag eveneens de afkortingen "EDC" en "Connaissancel gebruiken, evenals de handelsbenamingen "Environmental Degradation & Corrosion" en "Winstons, Bogaerts & Partners"

VORM. Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL. 2450 Meerhout, Heikant 85.

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft als doel zowel in België ais in het buitenland: Het verlenen van advies aan; particulieren, zelfstandigen, vennootschappen en verenigingen van welke aard ook; Het verlenen van; managementadvies en algemene consultancy aan particulieren, zelfstandigen, vennootschappen en: verenigingen van welke aard ook; Het deelnemen in en het financieren van andere ondernemingen van welke

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mcd 11.1



aard ook; het deelnemen aan het bestuur van andere ondernemingen, het instaan voor schulden van derden, het beleggen van vermogen voor eigen rekening alsook al hetgeen met het voorgaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn; Het oprichten of laten oprichten van gebouwen, het verwerven, beheren, exploiteren, huren en verhuren, vervreemden van onroerende goederen en/of zakelijke rechten hetzij voor eigen rekening of voor rekening van derden in de ruimste zin; Het opzetten van activiteiten met betrekking tot conservatie en valorisatie van infrastructuur, gebouwen, materialen en gronden, met inbegrip van botanische en ecologische activiteiten en experimenten (incl. land- en bosbouw of -beheersactiviteiten); Het beheer of de uitvoering van technische onderzoeken of ontwikkelingen; Vervaardiging of verhandeling van technische of artistieke componenten of producten; Redactionele, journalistieke of iCT-activiteiten dienaangaande of van allerlei andere aard (incl, productie en verdeling van elektronische of andere uitgaven); De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen; De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag dit doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

KAPITAAL. Vijfentwintigduizend euro (¬ 25 000,00),

AANDELEN. Honderd (100) aandelen, zonder vermelding van waarde, elk met een fractiewaarde van eënfhonderddste van het kapitaal.

BOEKJAAR, Van 1 januari tot en met 31 december van hetzelfde burgerlijke jaar.

WINSTVERDELING. Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is. De algemene vergadering beslist over de uitkering en de verdeling van de winst. De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de bestuurder(s) aanduidt. Er mogen door de bestuurder(s) tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

ALGEMENE VERGADERING. De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op 25 juni om negentien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders, al dan niet vennoten, Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd; nochtans kan aan de bestuurder(s), onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. ledere bestuurder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. iedere bestuurder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap de functie uitoefent van bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité van een andere vennootschap wordt ze vertegenwoordigd door een vaste vertegenwoordiger die wordt belast met de uitvoering van de-opdracht haar naam en voor haar rekening. Deze vaste vertegenwoordiger wordt benoemd onder haar zaakvoerders, vennoten, of werknemers, De vennootschap kan verder geldig worden vertegenwoordigd door bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht, Er wordt geen commissaris benoemd omdat ij er ais kleine onderneming niet toe gehouden is,

ZEVENDE BESLUIT: De algemene vergadering en de bestuurder geven bij deze bijzondere volmacht aan MDMJ Accountants BVBA, kantoorhoudende te 2400 Mol, Molderdijk 124, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten,

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- Y,4

behouden

aaft het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 27.07.2012 12365-0377-011
27/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 22.07.2011 11325-0085-012
19/04/2011 : TU089770
28/07/2010 : TU089770
27/07/2009 : TU089770
30/07/2008 : TU089770
26/07/2007 : TU089770
26/07/2006 : TU089770
01/08/2005 : TU089770
28/07/2004 : TU089770
06/08/2003 : TU089770
22/08/2002 : TU089770
03/08/2002 : TU089770
03/08/2001 : TU089770

Coordonnées
EDC-CONNAISSANCE

Adresse
HEIKANT 85 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande